Pokaż pełną wersje : Jak Ograbiłem ślub!!!!!!!!
Oto filmik przedstawiony jak razem z kolega ograbiliśm ślub takiej jednej osoby :)
Goraco Polecam
http://rapidshare.de/files/8662320/slub.rec.html
Prosze o ocene
Ps:nalezy odpalac pod klientem 7.5
Klikaczz
05-12-2005, 16:10
błąd wyskakuje jak próbuje włączyć napraw to albo nie wrzucaj ( czasem można także sprawdzić czy to co wrzuciłeś działa) :P
Profesja: Knight
Skile: 61\61 (wlasnie trenuje)
lvl: 23 (najpierw skile potem lvl)
MLVL: 4
[QUOTE=Klikaczz]błąd wyskakuje jak próbuje włączyć napraw to albo nie wrzucaj ( czasem można także sprawdzić czy to co wrzuciłeś działa) :P
Ja sciagam beznajmniejszego problemu
Sciagam bez problemu ,ale puscic filmu to juz sie nie da...
zaraz to sprwdze ale odpalacie na klience 7,5 ???
MATI9630
05-12-2005, 16:21
LOL ROTFL.. nazwa tematu mnie rozwalila;DDD
Genialny autorkOO, dziekują za poprawą humoru swoją głupotą;DDD
Trzeba byc niezłyem.. loool^,^
Robercik knight'cik
05-12-2005, 16:35
ej Mati odpaliles to na tibie 7,5? bo na tibia 7.55 mi error wylazi.....Heh sry edita niezauwazylem a film calkiem calkime tylko troche marny ten loot.....
MATI9630
05-12-2005, 16:36
Ja tego w ogóle nie odpalałem.. ale nazwa jest "yntęligendyna", ze ROTFL.
Pur van Sadzio
05-12-2005, 16:40
Wezcie tego wogole nie sciagajcie bo to najbardziej noobiarski film jaki kiedykoklwiek widzialem. Ludzie sie staraja a tu nooby im sie wpierdylaja i kradna. Widac ze jednak polacy sa najbardzie noobiarskimi graczami. A tak wogole co do postaci to lepiej popraw magic level bo 19 mlvl na 20 levelu to jest slabo. Wiec film ogolnie do BANI!!
Czekajcie, wy widzicie w tym filmiku cos fajnego bo ja obejrzałem i nic w tym nie widze. Ot 2 n00by wbijaja sie na ślub i kradna ozdoby do domku. Jak ktoś widzi cos fajnego to niech mnie oświeci i msg me xD Moja ocena 2/10 fajna akcja "czy bierzesz go za żone" :P i za to ta DWÓJA (ale bardzo słaba)
Ten koleś napisał to samo na Tibii.org i go wysmiali, to przyszedl tu (albo na odwrot :P) w każdym razie ŻAL jesli podoba sie komus tekie cos :/
@Pur van Sadzio: To nie widziałeś fimików mojego kumpla Moruna ofcorz ;)
@Topic: Filmik bez sensu, najciekawsza akcja była na Trade Channel -.-" Ale zgodzę się z kimś tam przede mną, fajny był tekst "czy bierzesz go za żonę"... Ehh, żenada, ludzie, żenada...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.