Pokaż pełną wersje : Złodzieje
Może trzebaby zrobic listę postaci z którymi nie należy handlować, gdyż kradną, w celu uprzedzenia potencjalnych ofiar??
No to zaczynam:
1. Noskcaj Survivors - ISARA
The_FaLLen
24-05-2004, 14:58
Niw widze sensu aby taka lista coś dała najlepiej chandlować pod depo przez trade a nie dawać gościowi przedmiot i liczyć na to że ci za to zapłaci i nie chwalić się przedmiotami jakie masz w plecaku bo znajdzie się ktoś kto cię PKnie i będzie dupa . Mam 3 postacie na isarze i nie chandluje z osobami które chcą to zrobić w jakiś dziwny sposób .
Isara świat morderców i złodzieji <lol2>
true. ja jak zaczynalem to przy pierwszym trade-zie zostalem oszukany i tyle. Masz nauczke, nie handluj przez poczte (chyba ze ktos zaufany jest po drugiej stronie).
To jest bez sensu, zaraz zrobi sie balagan i bedzie wiecej nie potzrebnych postow niz nickow postac... temat do zamkniecia.
Trzciniak
24-05-2004, 15:16
Hehe, taki post jak widać nie ma zbytnio sensu, złodzieji jest zbyt duzo by ich wymieniac, trudno ich wszystkich potem zapamiętać, posty przedemna i mój tez nie są w cale na temat, ale co po niektórzy będa już może wiedzieli że z tym Noskcaj Survivors z Isary nie należy robic interesów.
Ja tez nie widze sensu by dawac taka liste. Napiszesz ze jakis 80 lvl sprzedaje Bohy za 20k przez poczte i oszukuje, to napewno jak to zobaczy to cie bedzie chcial dednac. Poprostu jak widzisz ze ktos cos sprzedaje przez parcel to niekupuj ;) .
Nova - ab'dendriel - Vilejuw :miecz: - sorc - 22 lvl - 38 mlvl
Externus
24-05-2004, 17:29
lista to zly pomysl!! moge powypisywac nicki mich wrogow ktorzy mimo ze sa uczciwi beda miec przez to prz%#eb
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.