Pokaż pełną wersje : Total War
oto moj pierwszy fejk
http://img338.imageshack.us/img338/710/ccccaaa3gj.png
http://img338.imageshack.us/img338/8521/cccaaaa34cq.png
http://img338.imageshack.us/img338/556/ccccaaa29nx.png
prosze o laskawe komentarze (dopiero zaczynam!)
pozdro dla Poboznej Babki Chaosu!! Bez niego by nie bylo tego fejka! dzienki wojtek! :)
Dark Sven
05-12-2005, 16:27
nie jest zle jak na poczatek.
Fabula...ech wojny i ELFY Z KRASNOLUDAMI?nie to mi sie nie podoba.
Cienkie :P
Malo grafiki, fabula okropna (walka kogos tam z kims tam o cos, bo inaczej zginie cala tibia). Wykonanie tez nie zachwyca bo przywodca elfow i dwarfow sa robieni w paincie. No more it!
Pobożna Babka Chaosu
05-12-2005, 16:39
7, moze 8/10
jak na poczatek to scena wojny zrobiona niezle.
Bledy to: robieni na paintcie przywodcy (mogles troszku pocieniowac)
no i nie bede sie czepial...moze byc calkkiem fajny fake
Dark Sven
05-12-2005, 16:50
Cienkie :P
Malo grafiki, fabula okropna (walka kogos tam z kims tam o cos, bo inaczej zginie cala tibia). Wykonanie tez nie zachwyca bo przywodca elfow i dwarfow sa robieni w paincie. No more it!
nie przesadzaj nie jest az tak zle a na poczatek.
pamietam jak ty i sie rzucales przy freez i dziwne zjawiska czy jak to tam
Ignatius Fireblade
05-12-2005, 17:47
Tytuł Total War kojarzy mi się nieodrodnie z Serią gier strategicznych (Shogun/Medieval/Rome: Total War). Bitwa, jak na początek, może być, a uwagi co do jakości wyrażono już wcześniej. Fabuła lekko naciągana, ale trudno być orginalnym, w czasach, gdy stworzono niemal wszystko. Jednym słowem pierwszy odcinek w grupie-> Średnie, ze wskazaniem na dobre.
Zobaczymy, czy mały plusik zmieni się w coś innego po kolejnej odsłonie.
Ej NCrash! Ciekawi mnie to czy czasem nie robiles swoich pierwszych fejków w paincie?? A jak jestes taki madry i paint ci sie nie podoba to moze podasz jakis ciekawy link z lepszym programem????
Dr.Unknown
06-12-2005, 07:27
Ej NCrash! Ciekawi mnie to czy czasem nie robiles swoich pierwszych fejków w paincie?? A jak jestes taki madry i paint ci sie nie podoba to moze podasz jakis ciekawy link z lepszym programem????
"Nie podoba się? Zrób lepsze!" - Nie lubimy takiego rozumowania.
Mogłeś poświęcić pare minut więcej na poprawienie atrbynutów dowódców (cieniowanie), a tak to mam tylko zarzucenia techniczne: Dlaczego u Krasnoludów magów wystawili na pierwszy ogień, eh?
Mi sie podoba Fake jak na pierwszy raz...
Arsenal Pany;)
Przepraszam bardzo za brak umiejętnosci cieniowania. macie racje z tym wykonaniem. Juz teraz rozpoczynam prace nad nowym fejkiem z zupelnie inna fabulą. obiecuje ze poswiece wiecej czasu na dopracowanie szczegolow. :)
Satanist
06-12-2005, 13:04
Znowu Orki? :confused: Jak na first fake tol może być :p
Gluuupol
06-12-2005, 13:16
nice 10/10
Horde_Tauren
06-12-2005, 14:02
no ladnie ladnie dam ci 8/10
tylko nie rozumiem dlaczego elfy daly magow w pierwszej linii :P
Widze ze juz kilka osob pyta o magow na pierwszej lini. w sumie to tez uwazam ze to glupi blad ale moze jakos to wytlumacze. otoz pierwsza scena walki jak wiadomo jest to ostrzeliwanie sie na wzajem a potem wszyscy magowie sie wycofuja i dalej walka toczy sie juz w zwarciu. A moze poprostu armie nie mialy strategow wojennych?:)
lord orzech
07-12-2005, 20:14
Nawet może być rażących błędów w wklejaniu nie widzę, ale ta fabuła :/. Jak na początek bitwa może być ale nie rób poźniejszych fake story w takim klimacie . Będzie dobrze ;)
Raid Master Disaster
08-12-2005, 12:18
Bardzo dobry fake. Mi sie podobl... :)
Lord Yendras
19-12-2005, 14:08
No, ladne jak na 1 raz...daje ci 7/10 wiec sie ciesz... :p
Lord Yendras
20-12-2005, 12:36
noo... wiesz jak chcesz zrobic 2 czesc... to niech tam sie elfy i krasnale poklócą... że niby podlożyli poduszkę pierdziuszkę jakąś... dowódcy elfów... :p
iiiiiiiiiiiiii i nastepny ktory robi bledyw pisaniu name w potworach :| w ogole cienkie :| ocena 4-
Niezbyt mi sie to podoba.
Za dużo "tibijskiego" klimatu.
Grafika też nienajlepsza.
To samo tyczy sie fabuły.
Nie załamuj się to dopiero twój pierwszy fake story.(nie martw się moje początki były 100 razy gorsze)
Więc niepoddawaj się!
fire gobos
07-01-2006, 07:36
ale beznadzieja X(
ragafewee
07-01-2006, 13:01
Hmm fabula mi przypomina Władce pierścieni :P
Jak ja bym dowodzil tam to bym nie wystawil lucznikow na 1 ogien :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.