PDA

Pokaż pełną wersje : Przyjecie w Pubie u Logestinhy

Mr Logest
24-05-2004, 16:35
niestety... musze pokazać tylko początek i koniec imprezy..więc nie jest widowiskowo..

Przygotowanie lokalu na powierzchni użytkowej dachu trwało jakies 40 minut.. goście mieli przynieść wałóweczkę.. etc..
http://www.stn.cm-uj.krakow.pl/tibia/knajpa.JPG

...ocenzurowane zostały SS z częścią środkową imprezy ze względu na wiek sporej ilości członków forum - 18 oraz wartości nie chrześcijańskie :P

Na końcu imprezy został tylko jeden człowiek... ale załapał zgona bo przesadził z chlaniem...

Czy ktoś mi powie kto zapi... świeczniki!?!
http://www.stn.cm-uj.krakow.pl/tibia/knaj2.JPG

pozdrawiam 8o

Majen
24-05-2004, 17:26
Niemiem co chciałaś/łeś pokazać na tych ss ale jeżeli chciałaś/łeś się pochwalić że popijaku zabiłaś/łeś kumpla to zdjecia są marne.

Sir Patologia
24-05-2004, 17:30
Hmmm... już był tu taki Paszki z Danubii o ile pamiętam cytuje go
Ku..a ja chce pokazać to na forum jak obrażąm Del'Toro chyba miał niezły łomot za obrażąnie Del'Toro. Co mnie wpienia, że to mój kolega :<.
Tymi SS pokazałeś swój rozmiar ynetligencji czyli ... 000 albo Null.

Adamsik
24-05-2004, 18:40
Troche nie rozumiem tych SSów.
Wyciołeś sierodkową część bo pewnie jej nie miałeś.
Pozdro~

emill
24-05-2004, 18:59
heh...sczeże??ni sie ssy nie podobają...

Mr Logest
24-05-2004, 19:30
to najbardziej kretyńskie wnioski jakie widziałem...

po pijaku zabity kumpel.. lol...

banda sztywniaków! nikt nikogo nie zabił, jesteście lamy

Raczeq
24-05-2004, 20:32
Jedne z najbardziej beznadziejnych screenow jakie widzialem

elite
24-05-2004, 23:16
Prosze powiedz mi czlowieku co chciales nam przedstawid tymi ss??? Sa bezsesnsowne i nic nie przedstawiajace! Pomysla dwa razy zanim cos zrobisz

nightkin
24-05-2004, 23:58
Wlasnie, zgadzam sie Logest, to jakies sztywniaki :)
A ten typ co tam lezy jego trup to po porstu zgona zaliczyl, wiadomo, impreza, alkohol itp ^^

L..i..S..e..K
25-05-2004, 00:09
Oryginalnie dodany przez Mr Logest
to najbardziej kretyńskie wnioski jakie widziałem...

po pijaku zabity kumpel.. lol...

banda sztywniaków! nikt nikogo nie zabił, jesteście lamy

LOL,
polski n00b - tylko pogratulować.

PS
SS są do bani jak zreszą i ty.

Mr Logest
25-05-2004, 00:39
taa... polski N00b mówisz..

(best hit 110.. graatz)

Drodzy Państwo ww.. żal mi Was.. bo to śmieszne co się tu wyprawia.

powodzenia w RL.

I tak jestescie Lamy! 8o

Adamsik
25-05-2004, 07:11
Gdybyś wstawił sierodkową część ssow skąd wiesz czy byśmy się nie pośmiali a te ssy napewno nawet ciebie nie śmieszą.

L..i..S..e..K
25-05-2004, 16:13
Oryginalnie dodany przez Mr Logest
taa... polski N00b mówisz..

(best hit 110.. graatz)

Drodzy Państwo ww.. żal mi Was.. bo to śmieszne co się tu wyprawia.

powodzenia w RL.

I tak jestescie Lamy! 8o

Ej czy ktoś tu mówi o tibi , jesteś n00bem w RL.

Jedyne co tu jest śmieszne to ty i twoje ss.

metiu
29-05-2004, 22:02
ty kretynie, idioto, palancie, zalosny frajerze pokazujesz jaka faza cie lapie po upiciu sie i zabiciu kumpla !?!?!?!?!? to ma byc smieszne !!??? jestes kretynem i nie pokazuj wiecej screenow takiego typu bo zygac sie chce idioto

metiu
29-05-2004, 22:05
gdyby to byl Cursed Tim Lopes no to bys nie wstal kolesm, mialbys rooka, a w rl bys o de mnie z krzesla w glowe dostal a potem bym ci wypierdzielil w brzuch prawego haka i z pol obrotu wziol bym cie za wlosy i zucil ob scianie kretynie, ale gdyby to byl Cursed Tim Lopes (albo jego inna postac) Lejesi, Zureq czy tam Lord of Tauros ty kretynie zasrany

metiu
29-05-2004, 22:14
i jeszcze zebym zobaczyl ciala podpisane ze zabiles mojich najlepszych broterow tibijskich to nie wiem bys wylecial z wierzowca i bys musial zlapac zebami chodnik a jak bys stawail opor to bez lachy ale w pale tak ze juz bys chyba nie wstal :)jesli zobacze zlanych przez ciebie Yamakasu i Ski Sklada przez twoje brudne rece to szykuj sie na lot z wiezowca koles !!!

Kaser
29-05-2004, 22:14
Świetne SSy, gratz loot-u 8)

:D :D

n3m3s!s
29-05-2004, 22:33
Metiu: Jeszcze jeden taki post i wylatujesz z forum.
Reszta: Screeny sie nie podobaja to wasza sprawa, nie najezdzac na autora i nie wyzywac go, idzcie do przedszkola kolezanki za wlosy lapac.
Logest: cos malo panienek na tej imprze (:

Owocowy Shejk
30-05-2004, 15:03
Te SS'y to mają chyba pobudzać do agresji!!

iva-knight
30-05-2004, 22:30
a mnie sie podobaly nie powinniscie krytykowac czyjejs pracy sami zrobcie lepsze poogladamy wasze X(

Mr Logest
01-06-2004, 01:19
szcerze..ja nie rozumiem tej żanady tutaj co sie rozegrała.. jakiś jełop najeżdża bez kontekstu.. wali mięsem, komuś cos sie nie podoba ok..
tu chodziło o wytarganie tych szpei na 2 pietro chaty w okolicy ktorej pewnie większość newbie nie była.. koles który tam stoi to kumpel, a scierwo przytargalem z reszta berów i polozona butelka obok.. niby koles złapał zgona (nie deda) po uchlaniu się..ale ... no comment..

po prostu szok
nie wyzyte dzieci (go play in rook).

Mr Logest
01-06-2004, 01:22
Oryginalnie dodany przez metiu
gdyby to byl Cursed Tim Lopes no to bys nie wstal kolesm, mialbys rooka, a w rl bys o de mnie z krzesla w glowe dostal a potem bym ci wypierdzielil w brzuch prawego haka i z pol obrotu wziol bym cie za wlosy i zucil ob scianie kretynie, ale gdyby to byl Cursed Tim Lopes (albo jego inna postac) Lejesi, Zureq czy tam Lord of Tauros ty kretynie zasrany

Cursed Tim Lopes - lvl 18 sorc z Rubery.. przepraszam, już więcej nie będę :P

przepraszm za spam.

@iva knight
dziękuję za normalne (zdrowe) podejście do sprawy

Matibu
01-06-2004, 07:25
hmm , a ja myslalem ze to inne forum slynie z takich pojazdow...
Metiu: Idź się pobawić(najlepiej sam, jeszcze zrobisz komus krzywde), chociaz w sumie ci zazdroszcze takim jak ty daja darmowe cukierki.....

Mr Logest: Nazbieraj troche wiecej ssów albo wzuc te ze srdokowej czesci imprezy to wtedy mozna sie zastanowic nad ocena. odnosnie twojego ppodpisu to ja znam Sindarin:D

Reszta -(odjac:P)n3m3s!s i Ivy Knight : nazywajac kogos noobem popatrzcie na niego przez pryzmat wlasnych dokonan a nie swojego zmaltretowanego-EGO.

Ivy i n3emesis: po prostu ok , tacy powwini byc forumowicze :D

mati9
05-06-2004, 21:39
Ss'y niepodobaja mu sie :baby:

Howepim
13-06-2004, 22:28
Dla mnie ss do du**

Elendart
15-06-2004, 21:55
ludzie co wam sie w tych ssach nie podoba??
dla mnie sa ok!nie ma chyba w nich nic zlego
impreza to impreza gostek sam chcial sie tak
upic (chyba :)))
nie wiem jak wy ale dla mnie sa ok
hail mr.logest

aha ja znam sindarin

Trzciniak
15-06-2004, 22:00
Koleś, pokaż reszte ss i nie zanudzaj.