PDA

Pokaż pełną wersje : Pytanie o Mintwailn

krzysiek krzysiek
05-12-2005, 19:18
Czy na Mintwailn na powierzchni łażą Guardy, archery i zwykłe minosym to znaczy czy magi są tylko na wieżach i na wyższych poziomach?? Pytam bo magi dla knighta są troche wkurzającem a w Mintwailn jeszcze nie expiłem :p

Alanus Lutinum
05-12-2005, 19:33
Magi sie nie pisze, jak już, magowie. Na powierzchni chodzą magowie guardy i archery a także normalne mino :P. a ja masz "szczęście to napotkasz generała Muriusa, który jak cię zobaczy to nawet nie zdążysz uciec ;).

(wszystko wziąłem z filmów :P)

ripper
05-12-2005, 19:48
Magi sie nie pisze, jak już, magowie. Na powierzchni chodzą magowie guardy i archery a także normalne mino :P. a ja masz "szczęście to napotkasz generała Muriusa, który jak cię zobaczy to nawet nie zdążysz uciec ;).

(wszystko wziąłem z filmów :P)

Chodziło mu o Mino Magi, więc napisał Magi nie Magowie.
Na powierchni all zasuwa.

J0hny
05-12-2005, 20:01
Mintwail jest pod ziemia :p :D ...a tak na powaznie to wszedzie jest tego duzo :]

shymchuck
05-12-2005, 20:02
Wcale nie jest takie pewne czy nie zdąży uciec przed muriusem. Jakby się postarał to nawet solo by poszedł knight 52 lvl z takimi skills mógłby dać rade. A na powierzchni łażą wszystkie typy mino więc musisz się z tym liczyć.

Nagrix
05-12-2005, 20:52
Z tego co wiem to Mintwallin jest pod ziemią, więc jak Minosy, które się tam znajdują może chodzić po powierzchni ? Jeśli się myle to mnie sprostujcie. Chyba, że autorowi chodziło o Minosy, które chodzą na pierwszym poziomie Mintwallin, to występują na nim wszystkie typy z Mino Magiem i Muriusem na czele. Btw. Z takim lvl i skillami spokojnie pokonałbyś Muriusa 1 vs 1, a oczywiste jest, że spokojnie byś przed nim uciekł

Lord'Nesteloo
05-12-2005, 21:05
Na powierzchni w Mint~ chodza wszystkie rodzaje minotaurow ;]
Tylko boss minotaurow nie zawsze 8o

blackroose
06-12-2005, 10:19
Czy na Mintwailn na powierzchni łażą Guardy, archery i zwykłe minosym to znaczy czy magi są tylko na wieżach i na wyższych poziomach??
Wszedzie sa.

krzysiek krzysiek
06-12-2005, 14:18
Dzięki :P
Pytałem się bo mino-(niech wam będzie)magowie są wkurzające troche :P
Mam nadzieje, że nie ma tam dużo magów i sobie pójdę :P:P
A z tą powierzchnią to mi chodziło nie zupełnie- miałem na myśli pierwszy poziom Mintwailn :P Dzięki

Lade Noro
08-12-2005, 09:39
Z tego co wiem to Mintwallin jest pod ziemią, więc jak Minosy, które się tam znajdują może chodzić po powierzchni ? Jeśli się myle to mnie sprostujcie. Chyba, że autorowi chodziło o Minosy, które chodzą na pierwszym poziomie Mintwallin, to występują na nim wszystkie typy z Mino Magiem i Muriusem na czele. Btw. Z takim lvl i skillami spokojnie pokonałbyś Muriusa 1 vs 1, a oczywiste jest, że spokojnie byś przed nim uciekł

Jest pod ziemią ale będąc tam wygląda to jakbyś był na powierzchni.. więc co tu wnikać w to.

Btw. Ja chodziłam tam sama i na wejściu najlepiej mieć gfb, póżniej to już loozik. A rzeczywiście magi (!) są trochę upierdliwe :p dlatego dobrze czasem im walnąć z runka np. explo.

Evil Beawer
08-12-2005, 11:02
Chodza tam wszystkie rodzaje minosów a do tego grupkami... :D a General jest na pewnej wierzyczce... Znajduje sie tam tez jeden ciekawy NPC wygladajacy jak mino mag... nie radze do niego zagadywac bo ni z tad ni z oawd wyskakuje poterzna liczba wszystkich rodzajów minosow... NPC ten jest potrzebny do wykonania Post Man Questu... ale jesli nie wykonujecie go to nie gadajcie do niego bo w niekturych przypadkach naprawde zle sie to konczy... gdyby nie moja grupa sam bym tam polegl :D

Karrith
08-12-2005, 11:06
na powierzchni sa tylko 2 magi (przy bramie wejsciowej) i jest bardzo dobry sposob na nie-wyropuj je na wieze i nie beda sie respawnowac :)
a tak wogole to w mint w miare dobry exp dla knighta i genialny loot

Bakuo
06-02-2006, 22:41
Sorry ze tak troszke odswierzam ale na jakim lvl'u i sklillach mozna isc tam solo knightem. Gdyz mysle przyszlosciowo i chcial bym przeanalizowac co jest dla mnie lepsze. :]

Zeby nie bylo. Walcze swordem

szymon287
07-02-2006, 00:56
Chodza tam wszystkie rodzaje minosów a do tego grupkami... :D a General jest na pewnej wierzyczce... Znajduje sie tam tez jeden ciekawy NPC wygladajacy jak mino mag... nie radze do niego zagadywac bo ni z tad ni z oawd wyskakuje poterzna liczba wszystkich rodzajów minosow... NPC ten jest potrzebny do wykonania Post Man Questu... ale jesli nie wykonujecie go to nie gadajcie do niego bo w niekturych przypadkach naprawde zle sie to konczy... gdyby nie moja grupa sam bym tam polegl :D

wystarczy zamknac drzi obok i powiedziec (najlepiej w 2osoby) wtedy jedna osoba otwiera a 2z gfb i tak jest najlatwiej :)
@topic:mino magi sa 2przy wejsciu da sie lurnac (uwaga szybki resp 2lurniesz i ubijesz to juz ten 1 sie zrespil xD) poznije w budynkach na pietrach looknij bedziesz widzial ;) radze duzo gfb wziasc

Maniack
07-02-2006, 01:47
ale prosto mówiąc jeśli sie pytasz czy dasz rade to tak.
ja expiłem tam na 42 lvl z 72/71 i sporo zarabiałem

Rossi
07-02-2006, 10:26
Po powierzchni chodzą wszystkei rodzaje minotaurów, więc miej się na baczności...;)

Priestesss
09-02-2006, 11:46
Taka drobna prośba, czy mógłby ktos wstawić np. mapke czy cos takiego jak dojść do Mintwallin?Jakoś w tamtych okolicach to gubie się szybciej niż zdążę o tym pomyśleć... :baby:

szymon287
09-02-2006, 12:00
Taka drobna prośba, czy mógłby ktos wstawić np. mapke czy cos takiego jak dojść do Mintwallin?Jakoś w tamtych okolicach to gubie się szybciej niż zdążę o tym pomyśleć... :baby:

a poszukac to nie laska -.-"?

Adner
09-02-2006, 18:20
Chodziło mu o Mino Magi, więc napisał Magi nie Magowie.
Na powierchni all zasuwa.

Nie ma takiego czegoś jak Mino Magi, są Mino Magowie jak już;)

Bakuo
09-02-2006, 18:24
I jeszcze 2 pytanka
1.Ile bym wynosil exp na huncik ~2-3h dziennie
2.I Ile by wyszlo kasy gdybym wynosil lootbaga cos ponad 20k oz oraz samej kasy :P

Vanzi
09-02-2006, 18:35
a General jest na pewnej wierzyczce...
General respi się na środku mint a nie na zadnej wiezyce

I jeszcze 2 pytanka
2.I Ile by wyszlo kasy gdybym wynosil lootbaga cos ponad 20k oz oraz samej kasy :P
od 20 do 30k expa na h (bijac wszystko nawet z dragami mozliwe ze wiecej przy dobrym spawnie)

Co do Muriusa, 2 razy go juz bilem i ogolnie jest slaby, ale bicie go knightem to strata UH bo dosc szybko sie leczy, a przy 2handed mocno hituje wiec najlepiej ropnac go gdziekolwiek i zapomniec o nim ^.-

Diuks
15-02-2006, 13:35
Jak chodzić po mint? Wybijać WSZYSTKIE respy czy cos omijac? Jakies magi albo cuś? 48 elite knight 72/70. Ile uh i innych run by mi tam schodzilo na 5-10h. Chce i duzo zarobic i duzo golda wyniesci (choc bardziej preferuje to). Bylem tam pare razy ale przewaznie tlyko pomóc w postamanie albo paradoxie i to wszystko.

virus'ek
17-02-2006, 08:28
Ja sie na muriusa wpakowałem jak postmana robiłem w sumie ciężki nie jest:D

Zenon Burcymucha
18-02-2006, 17:59
Czy na Mintwailn na powierzchni łażą Guardy, archery i zwykłe minosym to znaczy czy magi są tylko na wieżach i na wyższych poziomach??
Wszystkie minosy sa na wszystkich poziomach. :p
Magi sie nie pisze, jak już, magowie.
Potwory to magi, ludzie magowie. ;)
a ja masz "szczęście to napotkasz generała Muriusa, który jak cię zobaczy to nawet nie zdążysz uciec
Uciec raczej zdazy. :p
Z tego co wiem to Mintwallin jest pod ziemią, więc jak Minosy, które się tam znajdują może chodzić po powierzchni ?
Powierzchnia=Poziom 0 :p
Chyba, że autorowi chodziło o Minosy, które chodzą na pierwszym poziomie Mintwallin
Istnieje tez cos takiego jak parter, wiesz? :p
Pytałem się bo mino-(niech wam będzie)magowie są wkurzające troche
A wcale nie, bo mino magi. :p
Mam nadzieje, że nie ma tam dużo magów i sobie pójdę
Musze cie zmartwic - jest. :p
A z tą powierzchnią to mi chodziło nie zupełnie- miałem na myśli pierwszy poziom Mintwailn Dzięki
Parter tez tam jest. :p
Pierwszy poziom=Pierwsze pietro :p
na wejściu najlepiej mieć gfb
Bzdura, wejscie jest bardzo latwe: zwykle minosy i guardy i chyba jeden albo dwa archery tylko. :p

virus'ek
18-02-2006, 18:58
Co do liczby archerów to sie nie zgadzam bo mi zwykle wskakuje 3-4 a czasami wiencej (może luring?)

$winiaQ
04-05-2006, 22:54
Mam pytanie o genrała Muriusa. Czy jest on szybki ?? I czy ma mocne ciosy ??:wasacz:

P.S. Uzylem opcji "szukaj" ;p

Henry1991
01-06-2006, 12:58
expie czesto w mintwalin i nigdy nie spoktalem tego ziomka muriusa:(
nie wiem czy jest silny ale nie boje sie go bo z info na tibii pl wynika ze ma malo hp wiec dla palla z dobrymi skillami hyba nie stanowi zagrozenia.

A propo mino magów to som 2 przy wejsciu(zaraz za bramą) i 2 w zamku,
wiecej nie spotkalem

Kamae
10-07-2006, 19:39
A propo mino magów to som 2 przy wejsciu(zaraz za bramą) i 2 w zamku,
wiecej nie spotkalem
2 przy wejsciu, 2 w zamku, 2 w takiej jednej budzie :P

W Mintwalin byłem pare razy, ale nastepnym razem zamiast brac tony hmm to wezme tone manasów, duużo gfb i 2 bp hmm w rezerwie. 70% zawartości miasta to zwykłe minoski, guardy i archery raczej w wieżyczkach, bramach. Więc wiadomo jak chodzić :)

Rafix vel Banitu
10-07-2006, 20:03
zeby nie zasmiecac forum nowymi tematami napisze to tu

czy oplaca sie isc sorkiem lvl okolo 80-85 na Mintwailn?
oczywiscie bez pacc
jakiej uzyc taktyki?
monk+woi?
czy gfb i dobijac z woi?
czy chodzic po calym terenie(wszystkie pietra)?
oczywiscie postam wykonany
czy sie bedzie zwracalo?
czy moze lepiej isc na dragi, guardy, gsy?

Vysal sath
11-07-2006, 12:51
Rafix vel Banitu@

vis+wand na całym terenie weż troche gfb (weż dużooo manasów)
monk+wand jw. bez wieżyczek itp.

Rafix vel Banitu
11-07-2006, 23:25
o ile pamietam na FACCu nie ma visa -,^

Zgredeczek
12-07-2006, 04:53
I jeszcze 2 pytanka

heh na 2 pytanie sam sobie odpowiedziales, a pozatym niewiadomo jak odpowiedziec na te pytania, zalezy od wielu czynnikow:
-skilli twojej postaci
-czy nosisz gfb
-czy bedzie dobry spawn
-ile i co bedzie ci sypac
-czy ktos ci lootbaga nie podpierdzieli

robert22
13-07-2006, 18:14
up
moze zamknac temat z przed roku ten ktos pewnie juz do tego tematu nie zagladnie...

Bakuo
13-07-2006, 18:25
heh na 2 pytanie sam sobie odpowiedziales, a pozatym niewiadomo jak odpowiedziec na te pytania, zalezy od wielu czynnikow:
-skilli twojej postaci
-czy nosisz gfb
-czy bedzie dobry spawn
-ile i co bedzie ci sypac
-czy ktos ci lootbaga nie podpierdzieli
Zes sie koles pospieszyl xD

Chaos
13-02-2009, 01:05
powie mi ktos kturendy do tego mint??

Berials
13-02-2009, 02:04
powie mi ktos kturendy do tego mint??