Pokaż pełną wersje : Kto jest lepszy
Mam takie pytanko kto jest lepszy mino archer czy hunter. Jak chce zconvicowac hunter to musze miac duzo wiecej many niz na mino archera. A chcialbym pojsc na hunta tylko wlasnie nie wiem z ktorym :confused:
jak na moje to mino arczer bo wieksze kombo wali , przywolaj takie 2 , wez z 2 bp ihow zeby je eczec , z 2-3 bp hmm i huncik pierwsza klasa ^^
Jess Brig
05-12-2005, 22:50
Moim zdaniem lepszy jest hunter wiem z wlasnego doswiadczenia i wolał bym wpaść na resp 3 archerow niz 3 hunterów ale nie w karzdym miejscu masz huntera zeby go convisnąć....
Walekifa
06-12-2005, 00:12
jak na moje to mino arczer bo wieksze kombo wali , przywolaj takie 2 , wez z 2 bp ihow zeby je eczec , z 2-3 bp hmm i huncik pierwsza klasa ^^
LOl?Hunter czasem wali komba po 4 strzały na sekundę.i knight 30 lvl spada na żółtę.a respy mino archów (po 3 naraz średnio) to ja druidem 16 lvl bez mana shielda biłem (z samych hmm).Najlepiej 2 huntery conviceowac.wtedy to masz chłopie moc. NIe jednego trupa w outlaw camp widziałem.tam gdzie się 2 huntery respią.robią ładne trapy :P
krzyztof jarzyna jarzyna ze szczecina jest najlepszy bo to szef eszystkich szefów
ps. hunter jest dużo lepszy
Hunter wali wieksze hity i chyba albo napewno ma wiecej hp to
co z tego skoro prawie nigdy go nie ma tam gdzie jest potrzebny
Hunter jest silniejszy mi jak mialem 26 lvl to po 150 wiezdzal a mialem skille 65/64 eq c helmet k arm k legi i dragon shield a mino archer walil po 20 czasami combo po 40 :P ale oglolnie hunter jest lepszy bynajmiej z mojego punktu widzenia
best hit:200 w dwarf Guarda. 70 w czlowieka
Vard Acal
06-12-2005, 17:07
Nie zatruwal ludziom umysłu, jak chcesz to zrub test, zamknij na 30 sekund oczy przy archerze a potem przy hunterze, zobaczymy co cie więcej zjedzie n00bie, Hunter jest lepszy
Walekifa
07-12-2005, 00:16
zamknij na 30 sekund oczy przy archerze a potem przy hunterze
Lol,tego by 30 knight nie przeżył :P (archera tak,ale huntera niewiem.może na full def z dobrymi skillami i szczyptą szczęścia)
pozatym chciałem jeszce podkreślić że owiele łatwiej skonviceować 2 archery niż huntery.bo te drugie często występóją w pojedyńczym respie,albo na górach.
Lol,tego by 30 knight nie przeżył (archera tak,ale huntera niewiem.może na full def z dobrymi skillami i szczyptą szczęścia)
30 knight ze skillami 70/70 i eq : c-armor c-legi bohy crusader helmet bs medusa shield da rade :]
pozatym chciałem jeszce podkreślić że owiele łatwiej skonviceować 2 archery niż huntery.bo te drugie często występóją w pojedyńczym respie,albo na górach.
Dobrze mówisz bo z summonowanego/convicniętego potworka nieda sie lurnąc na góre lub dół ;( mino archer na pohu jest więc można go convicnąć i przyokazji iść np. z nimi na gs lub ds a hunter to jedynie kolo dwarf bridge można na dole convicnąc :)
30 knight ze skillami 70/70 i eq : c-armor c-legi bohy crusader helmet bs medusa shield da rade :]
Zastanow sie czlowieku , po co knightowi na 30 sekundowe "blokowanie" huntera bohy...-.- a tak topic ...to jasne ze hunter jest lepszy jego skille odpowiadaja mniej wiecej 85 distance fighting zwyklego palla...albo nawet wiecej....mino archer max 70....
Vard Acal
07-12-2005, 09:14
Lol,tego by 30 knight nie przeżył :P (archera tak,ale huntera niewiem.może na full def z dobrymi skillami i szczyptą szczęścia)
Właśnie to miałem na myśli, skoro koleś twierdzi że minos jest silniejszy to niech sobie sprawdzi, a co mnie obchodzi czy przeżyje :P
slawekmag
08-12-2005, 13:17
Huntet jest dużooooooooooo lepsz
dla porównania
Minotaur Archer
HP 100
Specjalne Strzela do 3 razy na ture (ladne kombo nawet)
Hunter
HP 150
ma wiecej hp. A moż by tak 2 archery :)
ciekawą alternatywą jest
Elf Scout
HP 160
Vard Acal
08-12-2005, 19:14
Huntet jest dużooooooooooo lepsz
dla porównania
Minotaur Archer
HP 100
Specjalne Strzela do 3 razy na ture (ladne kombo nawet)
Hunter
HP 150
ma wiecej hp. A moż by tak 2 archery :)
ciekawą alternatywą jest
Elf Scout
HP 160
Pytanie brzmiało Hunter czy mino archer, tak to ja bolecam GS albo chociaż tarantulle, nie zaszkodzi with :D
Mialem palka 48 lvl
Chodzilem nim na PoH
Na respach cycow byla masa archerow i radizlem se z palcem w dupie maja slabego defa non top po 100 wchodzilo 1 shhot
gdy szlem na huntera to jzuz bylo nieciekawe bez tarczy po 60 nawala i to non top
Hunter jest Lepszy!
Harry the Dark Wizard
11-12-2005, 07:47
Hunter jest o wiele lepszy. Mino archer najczęściej w ogóle mnie nie trafia a hunter potrafi nawet zrobić ładne kombo i zabiera w 3 sekundy 140 hp.
A convicnąc huntera najlepiej w obozie hunterów na wchód od Dwarfen Brigde.
Marshal Law
12-12-2005, 12:07
Moim skromnym zdaniem to Mino Archer wiecej wali i szybszy
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.