Pokaż pełną wersje : Train potworów
Zauważyłem że jak trenie na slimach knightem na początku 1-2 h hp jest koło fulla. Potem coraz mniej i statystycznie obrażenia są o wile większe niż na początku. Potwory sie chyba trenią.
Dowód:
Slim na początku wali max po 10 a po 3 h zobaczylem ten napis:
23:53 You lose 49 hitpoints due to an attack by a slime.
Różnica ??
20:59 You lose 3 hitpoints due to an attack by a slime.
Gdy niechce mi sie ruszać i zmieńiać miejsca trace kilka uh (nawet raz 7 dziennie), a gdy zmienie co jakiś czas matke slimów to jest looz.
Kazdy ma chyba to samo, praktyczne jest to niezalezne od shieldingu, po prostu co jakis czas trzeba zmieniac slimy zeby nie dostawac po 40 i juz, a sensownej odpowiedzi dlaczego sie tak dzieje raczej nie uswiadczysz
Zgodze sie z phoneix najlepiej zmien sobie slima co 1.5-2h
Widzialem jak cie giant spider zabil.
Nov 30 2005, 09:28:31 CET Killed at Level 41 by a giant spider
Po hooj wyskakujesz z moim dedem na gs'ie ?? Nie wiem ale to był przypadek że padłem bo bloczyłem 2 gsy i chciałem w pewnym momencie zabić ps'a, a nie zauważyłem ładnego hita od gsa i poprostu sie nie uhnełem. A takto to co cie obchodzą moje dedy i czy są związane z tematem.
A takto jeśli grasz na selenie możesz odwiedzić forum mojej gildi i dowiedzieć sie więcej o mnie :D www.nod.fora.pl .
Z summonami mam podobnie.Np. Monk jak na cyklopach z monkiem chodzeto po 3-5 h laduje 120+dgm
uhnełem
Uhnąłem.
@topic
Każdy potwór z którym trenujesz po pewnym czasie bedzie mocniej bił.
kkrzysiek
13-12-2005, 22:51
Też tak miałem jak pare razy trainiłem na slimach. Myślałem że to przypadek a teraz sie dowiedziałem że jednak nie;d
malyjanek
13-12-2005, 23:50
Po hooj wyskakujesz z moim dedem na gs'ie ?? Nie wiem ale to był przypadek że padłem bo bloczyłem 2 gsy i chciałem w pewnym momencie zabić ps'a, a nie zauważyłem ładnego hita od gsa i poprostu sie nie uhnełem. A takto to co cie obchodzą moje dedy i czy są związane z tematem.
po co odpowiadasz temu noobowi.Zobacz sobie jego posty,w co 2 pisze ze widzial kogos jak dednal.Typowy przyklad zrytej psychy ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.