zaloguj się

Pokaż pełną wersje : DUSSKINES-zabili wlasnego[DRAVERIK]

Polski damianos
06-12-2005, 08:49
Ten film pokazuje noobstwo taifuna devilry jak i calej gildi dusskines.

zabili draverika bo bal sie konkurecji !!!

http://rapidshare.de/files/8251286/drav.rec.html

coment plx...

Elder Dominik
06-12-2005, 09:08
Dobry film ale bardzo sie meczyli.. no fakt ok 20 osob na 1 :D

Budosz
06-12-2005, 09:19
Nie no film extra tylko na początku troche gadaniny :)
I co Póżniej tamten was pozabijał ??

Aristo~
06-12-2005, 10:39
Co za nowość :)

Jess Brig
06-12-2005, 11:06
Wiekszych idiotow nie widzialem zeby swojego z gildi lac -.-...

Zyziek125
06-12-2005, 11:11
Moim zdaniem to musza byc za***isci idioci ... ale to nie jest pierwszy przypadek ... mnie tez tak kiedys u***ali ;/

Globalna Hiberna
06-12-2005, 11:27
Najpierw Artisto, teraz Draverik , Kogo Taifun i reszta ubiją następnego? może Sarandiel :D:D:D albo Spoxstera ?? ;D X(

Solero
06-12-2005, 11:53
Fajny Filmik :P
Up: Globalna Inferna nice avatar

pivope
06-12-2005, 12:37
huh juz 3 osoba zostala zabita przez swoja gildie "DUSSKINES" jednak to sa lamy wymyslaja powod zeby kogos zabic ze swojej gidli bo ma zawysoki lv mam nadzije ze ci co zostali wykopani z servera przez nich zrobia pare snake atakow i pozabijaja polowe ich gildi:D

SteLmi
06-12-2005, 13:52
Od jakiegoś czasu niemgoe na rapidrashe ściągąć. Kiedyś whcodizłęm w link klikałem free a potem czekałem asz sie kończy odliczanie i sciagam plik, a teraz wchodze w link klikam free potem jest odliczanie skonczy sie odliczanie i niema linku żeby pobrać plik tylko jest coś innego (niechodzi o limit tranfsferu) od jekiegoś 1,5 tygodnia mi sie tak dzieje. Ludzi pomużcie
----------------------
Pozdro tibia.pl :baby:

musc
06-12-2005, 13:56
ja myslalem ze gildia ma se pomagac a nie zabijac sie. Zycze im aby cala ich gildia sie rozpadla bo teog gildio nazwac nie mozna jedyne co im trza przyznac ze so zgrani :) i ladna akcja byla

Cyxell
06-12-2005, 13:57
Może zabiją Mestora Rhu :D Ale najlepiej by było gdyby taifun dedł, to taki palant z.j.e.b.a.n.y

Mestora juz kiedys zabili bo nie chcial placic...

Wepn
06-12-2005, 14:08
Omgf ... Taifun a Skejciora tez bys tak zabil -.- ?
Ide sie pozlewac na Tibi z Dusk Cya xD

Anis
06-12-2005, 14:35
juz tez niemaja co robic -.- jakies poj..y z nich i tyle
najlepiej jakby sie wszyscy nawzajem powybijali i by byl spokoj :p

Kajko
06-12-2005, 14:43
Tym z duss~~ już odpie**ala nie mają z kim się nak****ć (bo furora to praktycznie serv polaków) to walą swoich naszczęście skończyłem tam gre już dawno.Pamiętam jak obejżałem filmik jak zabili Artisto, po zabiciu go cała gilda pytała sie "za co go laliśmy?", więc troche to nienormalne.

[<:Wuberto:]
06-12-2005, 14:59
omfg stracony serv... brak mi slow na cos takiego ... jeden z nielicznych servow gdzie polacy sa najlepsi a takie akcje padaja ;/ jedyne co serv moze uratowac to jakas wojna przegrana przez polakow -.-

Madreth
06-12-2005, 15:20
Noobs. Tylko tyle mam do powiedzenia, Draverik ja na twoim miejscu bym zorganizowal grupke przyjaciol ktorym to sie nie podoba i zaczal zabawe ;)

Muszyn
06-12-2005, 15:24
Noobs. Tylko tyle mam do powiedzenia, Draverik ja na twoim miejscu bym zorganizowal grupke przyjaciol ktorym to sie nie podoba i zaczal zabawe ;)
Dobry pomysł ale znajdz ekipe na taką gildie :/
Szkoda mi troche tych co zabiła ta gildia X(

Anjja
06-12-2005, 15:58
Najbardziej glupi swiat o jakim slyszalam!!!Tajfun jestes zbielska i nie niszcz ludzi ktorzy worzyli historie na novej;;;;1 slowem po***!!!

Kajko
06-12-2005, 16:00
No więc ktoś musi im wreszcie nawnosić bo inaczej sie to nieskończy a oni docenią członków swojej gildy, ale zorganizowanie nowej ekipiy bylo by czasochłonne ponieważ trzeba wyłapywać każdego kto się wybił a to nie jest taki proste bo większośc pewnie wolała by pójść do Duss a póżniej i tak go zabiją ^.-

Yure
06-12-2005, 16:15
Od jakiegoś czasu niemgoe na rapidrashe ściągąć. Kiedyś whcodizłęm w link klikałem free a potem czekałem asz sie kończy odliczanie i sciagam plik, a teraz wchodze w link klikam free potem jest odliczanie skonczy sie odliczanie i niema linku żeby pobrać plik tylko jest coś innego (niechodzi o limit tranfsferu) od jekiegoś 1,5 tygodnia mi sie tak dzieje. Ludzi pomużcie
----------------------
Pozdro tibia.pl :baby:

Zawsze znajdzie sie osobnik mało inteligentny. Jak klikniesz free to wyskakuje taki duży czerwony kod ktory trzeba przepisać, klikasz Start download i tlyle.
Czas na domyślenie sie tego samemu 5 sec albo krócej. ;]

Fire Necromacer
06-12-2005, 16:27
Kiedyś była najleprza gildia, a teraz banda idiotów wmawiających sobie, że bedzie cool zabić kogoś z kumpli, który nic nie zrobił -.-
Nawet nie macie honoru... - zabijając kogoś który jest sam na 20 przeciwników
Jednym słowem jesteście bandą idiotów i kompletnych straceńców -.-
Widać, ze chcecie wszystkich konkurętów powywalać z furory, ale zaraz będziecie swoich bro zabijać -.-
Mam nadzieje, że Spoxter, albo taifun zginie z rąk gildi, bo to ci idioci wszysto organizują X(

Dark Brozyn
06-12-2005, 16:28
lmao.

nastepne zabicie członka swojej gildi za nic. Film oceniam na 1/10. Już ja lepiej moim druidem ludzi na trolach zabijam. Byłoby 2/10 ale w filmie nie występuje mój idol - Sarandiel. Pewnie by postrzelał z sd jakbyście mu dali albo UWAGA ! - walnął by UE oczywiście gdybyście mu dali manasy.
Tak to jest jak nooby dochodzą do władzy.

Robercik knight'cik
06-12-2005, 16:56
Jakie ***e zawsze jestem za polakami np kiedy byla wojna na iridi tera z pragnalbym zeby ****a w jakiejs wojnie ropzierodlic tych duskiness ****a taifuna szczegolnie bo on to wszystko pewnie zaplanowwal na miejscu Draverika bym znalazl se pare kumpli ktorym to sie niepodoba i ich zaczal pojedynczo wy*******ac......

Cass
06-12-2005, 16:57
Juz niedlugo znajda sie nowe fragi xD przez taifuna ...;p ciekawe kto teraz?xD :] (Dla mnie gildia rox :))

Artsuk
06-12-2005, 17:29
Kompletna banda idiotów , którzy ubili swojego za jakieś głupie sb -.- ~nc~

Anum
06-12-2005, 18:02
Grupka już jest... mała bo mała ale jest. Fragi też są:
Magiq:
Dec 04 2005, 06:32:43 CET Killed at Level 70 by Valest
Ricton Galain:
Dec 04 2005, 06:08:37 CET Killed at Level 43 by Valest

Co śmieszne... obydwaj zabici na afk :P. Zapewne to nieostatnie fragi i może się inni przyłączą do akcji przeciw duskines? :)

Thristen
06-12-2005, 18:17
Każdy pisze, aaaa Swe Sie dorwą do serva i nie dadzą grac polakom..
Moim Zdaniem good idea ze swe lubia motac Serverm ALE GDY JUZ TO ROBIA GILIDIE I CHCA NIM ZAWŁADNAC NIE BIJA SWOICH...
Szodami cie Dvarv..

Sa ludzie i parapety..niestety : /

Kojotes
06-12-2005, 18:18
Chamska zagrywka.... Zabić b. dobrego gracza z własnje gildii, bez żadnego wyjaśnienia, za przewinienie, którego prawdopodobnie nie popełnił- sam przysięgał.
Ale cóż, chamstwo to jeden z sztandarowych przymiotów dużej częsci naszej nacji.

Bolexus
06-12-2005, 18:26
Wiec draverika poznalem dawno temu w dziwnych okolicznosciach ale kit z tym.Nie bronie go tylko mam ten film skomentować:/O tym co zaszło już jakiś tydzień słyszałem ale filmik dopiero przed chwilką obejrzałem.Jak już nie na jednym filmiku było pokazane. Ktoś dogania w levelu Taifuna to ten znajduje se pretekst do zabicia go.Nie wszyscy w Dusk~ sa tak *******i jak ich lider. Np na tym filmiku widać pare osób które sie w to nie mieszały i sie pytały o co chodzi broniąc poszkodowanego. I nie czaje jeszcze jednej rzeczy. Skoro ten ich lider to taki kozak od 7 boleści to czemu sam nie nawalał draverika? Może to jest najlepszy kumpel Sarandiela i tak samo szkoda mu było kasy na runki? Ogólnie to ta ich gildia jest najlepsza na furorze ale jak w takim tempie bedą zabijać kolejnych to sie to zmieni.

19:11 Conrad Ma'Fer: why drava? 19:11 Conrad Ma'Fer: bedzie hunted?
No. Była to jedna z niewielu osób które przynajmniej grały na tych serwach co ja i ktore uważałem za wporzo.Widze ze jednak *** kładzie na te gildie,jednak patrząc na jego level można rzec ze bedzie nastepny :/:/

19:09 Thellionn: QRWA KARZDY MA SIE PODPORZADKOWAC JAK NIE TO NAKłADAJ TAIFUN KARY N/C

19:13 Dalanthi: taifun w guildi nie powinielismy tak robic;/
19:13 Imargam: dalanthi masz inne poglady?
Dala~ walczył na początkach pandori,podczas gdy ja tam praktycznie zaczynałem grać,inna sprawa ze wojne polacy przegrali i sie z honorem przeniósł na inne serwy, choć na pandori mimo iż rządzili szwedzi to serw był lepszy niż to co sie dzieje teraz na Furorze.

Dobra w sumie to co ja bede pisał. Wszyscy podporządkujcie sie Liderowi bo o to chodzi w tibi zeby jedna osoba serwerem rządziła. Jak sie nie podporządkujecie to zmieniajcie serwery bo Taifun jest szefem,to jest jego serwer i nikt nie ma nic do gadania.

Xeltix
06-12-2005, 22:44
spokojnie to tylko kwestia czasu kiedys Taifun dziwka bedzie zabijal dalej swoich potem tamci sie zlacza - Mestor , Drav , Artisto i inni ~ i zniszcza tego psa

Palek Demon
06-12-2005, 23:25
Taifun to menda 4-5 miechow nawet krocej i niebendzie smiecia... bo pomiata kazdym z gildi a ile ich jest jescze z 2 osoby i bendzie reszte zycia w pz siedzial noOb ***...ny

Bender.
07-12-2005, 00:27
cała ta gildia to zwykłe śmiecie i sprzedawczyki, nie chciałbym z nimi grać bo by jeszcze na mnie trafiło. Nie moge patrzeć na tych którzy jednego dnia z tobą huntują i jest ok, a drugiego knują za twoimi plecami.

Warmendes
07-12-2005, 12:55
Czy mógłby ktoś dać rehosta? szybko bo filmik chciałbym obejrzeć a bardzo on mnie zaciekawił

Lord'Nesteloo
07-12-2005, 13:03
Szkoda ze go zabili =/

Aristo~
07-12-2005, 13:51
O tym, żę Draverik ukadl steel botsy ( w co nie wierze ) Thelowi slyszalem w wakacje od Taifuna. A więc Thealion, Shel Phan i Mestor Rhu byli na behe huncie z Draverikiem. I ponoc wtedy wypadly sb, ale Drav je zawinal. Wtedy nikt sie tym nie przejal. Teraz po 3 miesiacach szukajac powodu do zabicia go przypomnieli sobie o tym... Jednym slowem zal.pl

Madreth
07-12-2005, 15:54
Dobry pomysł ale znajdz ekipe na taką gildie :/
Szkoda mi troche tych co zabiła ta gildia X(
lol, 3-5 sorcow spokojnie wystarczy zeby im na***ac pokolei O.o Ale jezeli jestes knightem, heh no lipa troche bo knight to gowniany voc, poniewaz sorcem i pallem mozesz o wiele wiecej zdzialac chodzi mi tu o ucieczke :)
Najlepiej 2 sorce albo 3 sorce, wystarczy dobre porozumiewanie sie na priv channelu, podam przyklad :)
Jeden z was pisze zebyscie zalozyli stone skinny, reszta pisze ze sa gotowi i 3 ue naraz i koles pada bez gadania ^^

Zegenis
07-12-2005, 16:06
Dzieci drogie... pamietajcie ze gildia sklada sie z paru osób... wiec nie mówcie ze cala gildia to "z***y" itp. bo jest w niej paru ludzi normalnych, którzy najpierw by sprawe wyjasnili a nie odrazu lac... i to z zaskoczenia wlasnego czlonka gildi.

Dark pallex
07-12-2005, 21:20
nikt nie zna powodu a wszyscy *******a..oomg
stało sie...
Taifun to spoko koles
sam gram na furora
pozdro

Drita
08-12-2005, 06:13
97 najt = 1.5 bp uh nice !
07:11 Yberius on Furora: MAGRAMI NOOB
07:30 Dalanthi: ze mogo<-- expic 2 osoby
wow
dobrze ze zrobilem tylko 11 lvl w 1 dzien serwa i skonczylem tam grac =)

Drita
08-12-2005, 06:38
lol, 3-5 sorcow spokojnie wystarczy zeby im na***ac pokolei O.o Ale jezeli jestes knightem, heh no lipa troche bo knight to gowniany voc, poniewaz sorcem i pallem mozesz o wiele wiecej zdzialac chodzi mi tu o ucieczke :)
Najlepiej 2 sorce albo 3 sorce, wystarczy dobre porozumiewanie sie na priv channelu, podam przyklad :)
Jeden z was pisze zebyscie zalozyli stone skinny, reszta pisze ze sa gotowi i 3 ue naraz i koles pada bez gadania ^^
hahaha
a nie lepiej micc ?
omg
twoje pvp masakra
tylko ue umiesz wow za***oza daj mi nr kom i gg musze sie z toba zkontaktowac <podnietka>

Kamzoreq
08-12-2005, 09:26
Powniem wam jedno
Pandoria jest juz wiele razy lepsza(pozory mwyla) wiekszosc grajacych tam to brazylijczycy szwedzi meksykanie... Jesli jest gildia to nikt tam swoich nie zabija
Atmosfera gry jest mila ( nawet jest policja :p) Podsumowujac grajac obok obcokrajowcow jest mi lepiej niz wsrod polakow...

Gl 4 Thems i Kamil