zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Co sie dzieje ?? :>

boorex
06-12-2005, 12:48
Yo mam problem z zalogowaniem sie do tibii....wpisuje swoje pasy pokazuje sie okienko z postaciami wybieram postac i na tym koniec...postac sie nie loguje...na poczatku cos tam napisalo ze error bad name server czy cos takiego a potem tak jak wyzej ciagle...Czy to update ?? A moze wstawianie Santa Clausow ?? :> Odpowiedzcie jak najszybciej plz !! Na tibia.com nic nie ma ;/

@Down-Edit
Nom mam nadzieje ze nie tylko ja tak mam :P ....czekamy na reszte wypowiedzi :>
@boberman
Przy updacie raczej by wylogowali... ja bylem w czasie tych masskickow o ktorych mowisz na tescie w szkole wiec nie wiem...kazdy chyba by chcial update to rly good present dla kazdego tibijczyka ;)
@Next edit
Szkoda ze to tylko awaria o ile ktos tam mowi prawde :(
@Or-Ana
Rzeczywiscie lagi sa niesamowite udalo mi sie zalogowac ale od 5 minut stoje w miejscu ;/ A niestety raczej mozliwosc ze bedzie lub byl update to 99% :(

Hoopek
06-12-2005, 12:50
Jest kilka opcji:

1. Problemy techniczne
2. Wstawiaja Mikolaja
3. Update!!?? <watpie>

Eddy38
06-12-2005, 12:52
Ja mam tak samo ciekawe co sie stało :(

@Edit:
Tibia.com też nie działa.

Barteko
06-12-2005, 12:53
No mi wlasnie tez sie nei chce teraz zalogowac X( A mialem sewlasnie vamp shielda kupic B) Mam nadzieje ze update bo tobia.com tez nie dziala xD

boberman
06-12-2005, 12:53
ale czy wylogowali psotacie? bo byly 4 mass kicki calogo sererwa za 4 juz nei dalo sie wejsc a akorat expilem i bylem na pelnym respie..:/

Elrond The Dark
06-12-2005, 12:55
Awaria serverów ale nie wszystkich.

Refugia ded.
Secura online ;)

Teraz musze czekać na odsiecz kumpli bo na pelnym respie necro siedzialem.

Or-Ana
06-12-2005, 13:01
Niektoree serwy sa rzeczywiscie online, ale (niewiem jak u innych) sa straszne lagi, moze rzeczywiscie juz update? w koncu dzisiaj 6 grudnia :).

PS: Furora i THoria padly, Empera lagg

Evil Maul
06-12-2005, 13:02
Dziala wam teraz tibia.com :> ?

MaCi0r3x
06-12-2005, 13:03
nie moim zdaniem chyba nie wstawiają bo na Morgane nie wejde a na Amere wchodze spoko

Boski Rzeznik
06-12-2005, 13:03
Ja też niestety zalogowalem sie ale freez : | i zawiasik malutki :/ co sie dzieje ?? Może ubdejt? xD

MasterInvictus
06-12-2005, 13:06
Tibia.com działa ale strasznie się muli, a na Tibie zalogowac się nie moge.
Arcania Has down :D

Thomasi
06-12-2005, 13:08
no wiec rozwieje wasze marzenia o updacie:D

-gdyby to byl update wylaczyliby wszystkie servery a nie tylko pad kilku...
- prawdopodobnie byloby to wczesniej zpaowiedziane od ktorej do ktorej niebeda dzialac
-nie sadze zeby to bylo tez dodanie mikolajow poniewaz sa to ewidentne kicki i pady serva a nie wylazcenie go czyli problemy techniczne
-sadze ze poprostu cos im sie zwiesilo/padlo itp...poprostu zwykly problem techniczny poniewaz jest to tylko na kilku swiatach i kilkanascie osob jest online...a ja jak sie zaloguje to praktycznie sie ruszyc nie da wiec obstawiam problemy techniczne:]

Charlotte Makantana
06-12-2005, 13:13
błąd... mysle ze to byl po prostu błąd... nic dodac nic ujac...

boorex
07-12-2005, 12:50
No to znowu to samo....Dzis tak jak wczoraj ( mniej wiecej o tej samej porze) znowu nie moge zalogowac sie na tibie na Morgane -.- ..(zalozylem temat jak ktos nie wie o co chodzi niech poczyta temat od poczatku) ...co jest z tymi CIPami ...wprowadzaja jakies zmiany ? Problemy techniczne ? O tej samej mniej wiecej porze co wczoraj...na tibia.com jak wczesniej nic nie ma...Ehh ;/