Pokaż pełną wersje : klopot
Rafallord
26-09-2003, 13:51
wchodze na: http://tibia.4players.de/service/?subtopic=lostaccount zeby odzyskac konto wciskam Lost Account Interface i niedziala plz powieccie dlaczego i jest jakis inny sposub na odzyskanie konta?
Jak na razie wyglada na to, ze CIPowie sie spozniaja z uruchomieniem tego serwisu.
Rafallord
26-09-2003, 15:54
kiedy to bedzie dzialac???
Yaviimaya
26-09-2003, 23:01
W najblizszych dniach
Po pierwsze mam zapytanie, dlaczego nie moge robic nowych tematow?? i jak zrobic bym mogl a po drugie (dotyczy to tibii) to gdzie mozna kupic boh-y i za ile??
BOHy u kolesia za 80-100k (na isarze). Jak sie mylę to mnie poprawcie.
dobra to jush maly problem ale dlaczego nie moge rozpoczynac tematow!!!!!!!!! :(:(:(
Oryginalnie dodany przez Misq670
dobra to jush maly problem ale dlaczego nie moge rozpoczynac tematow!!!!!!!!! :(:(:(
1. To taka blokada dla tych, którzy chcą załozyc niemądry temat ;)
2. A tak na poważnie to myslę że możesz tylko nie umiesz.
Albo nie umiesz zakładać tematów, albo zakładałeś je, ale moderatorzy uznawali je za totalne śmieci bądź nelegalne, i kasowali.
a co do lost account ,to e niusie jest specjalny link do tego. Normalny link nie działa.
Sorry ale nie ze nie umiem ani nie ze zakladalem po prostu pisze mi ze nie moge do jasnej ciasnej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Byc może chcesz załozyć w niedozwolonym dziale, na przykłąd w Niusach moga załozyć tylko moderatorzy.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.