Pokaż pełną wersje : Jaka profesja na serwer pvp-enforced??
!Skillek!
06-12-2005, 15:22
Cze wszystkim.
Mam male pytanko.
Wlasnie zaczalem grac na pvp enforced i mam juz 8 lvl i mam dylemat kim grac.... :(
Zastanawiam sie pomiedzy palem :lucznik: a sorcererem:mag: pomozcie plssssss.
P.S. wiem ze takich tematow bylo pewnie multum i sry za to, uzasdnijcie swe odpowiedzi:P
tak, takich tematow bylo multum!!!!!!!! wiecej poszukaj, albo najlepiej skocz swa przygode z tibia...
!Skillek!
06-12-2005, 15:26
Jak nie masz odpowiedzi na moje pytanie to sie nie udzielaj. A swa przygode z tibia dopiero zaczynam X(
Kamlot De'Kapy
06-12-2005, 15:38
Wybierz profesje, która ci najbardziej odpowiada (czyt. w której masz największe doświadzczenie) Obecnie wybralbym sorca... vo prawda trudny poczatek bo nic nie zrobisz na 8 lvl i beda cie lac itp. ale pozniej około 20 lvla bedziesz wymiatac sd'kami a znowu palkiem trzeba skillowac z dobrymi skillami, tania amunicja pod wzgledem runek sorca tez mozna wymiatac. Ogolnie rzecz mowiac wybralbym sorca, tylko musisz sie szybko wybic :)
Rabanbar
06-12-2005, 15:40
To wszystko wyjaśnia. Serwery PvP-Enforce są decydowanie nie dla ciebie. Jezeli zaczynasz dopiero ta przygode to to jest pierwsza postac. Jestem prawie pewny ze zaraz po wyjsciu ze swiatyni zostaniesz zabity. Masz niemal pewnosc ze zostaniesz zrookowany. Najlepiej zmien swiat i idz na Normal PvP lub Non-PvP i zrób knighta bo tą profesja moim zdaniem bedzie ci sie najprosciej gralo.
Radze ci wogole nie wychodzic na maina bo pozostanie ci taki uraz ze to bedzie koniec twojej przygody...
Ninja zigal
06-12-2005, 16:26
Bierz palka, bijesz 10 lvl z 55dista 4 mlvl kupujesz uhy hmm i idziesz na pk a sorkiem zanim mlvl zrobisz to troche potrwa. Ja na twoim miejscu brał bym palka. :baby:
Van slavo
08-12-2005, 13:07
Rabanbar ma rację, nie graj na PvP- Enforced, jeżeli to Twój pierwszy raz... No ale jak naprawdę chcesz grać na takim servie, to radzę wybrać paladyna. Jak jesteś początujący, to sorca Ci zrookują, zanim do depo zdążysz wejść (przenośnia ofkorz :P). No a palkiem to, jak już przdmówca doradził, robisz ~55 dist, kupujesz UHy i HMMy (a może nawet samemu robisz te drugie :P) i PK. Na niskim lvlu paladyn jest najlepszym zabójcą. No i tak od siebie dodam... PALEK RULEZ!!! xD
Pomocnik
08-12-2005, 14:51
Ludzie..Czy servery enforced to tylko do pkowania..pozatym mimo iz to enforced to i tak nie lubią mass pk i pa..te h lvle..zreszta nigdy nie gralem na enforced so cya
patrząć na update który niedługo nadejdzie, to nie ma różnicy co wybierzesz po weszło mądre zabezpieczenie przed zabijaniem druidów/sorków dla run, ponieważ teraz bez wyszesgo lvl nie mogą zrobić pewnych run, a na wyszym lvl to nie jesteś juz tak bardzo bezbronny..
Pomocnik
25-12-2005, 14:04
Ktos tam napisał z 20 lvlem wymiatac z sdkami...Po first..Na 20 lvlu sdki po 120 to serio wymiatanie bo nie wiem jak chcesz tamz robic 40 m lvl pozatym expienie nie jest takie łatwe bo wpada jakis wiekszy lvl i padasz i to mu sie oplaca bo jeszcze loot bedzie miał chociaz po updatcie expa juz za ciebie nie dostaje
tak, takich tematow bylo multum!!!!!!!! wiecej poszukaj, albo najlepiej skocz swa przygode z tibia...
Takich noobowskich odpowiedzi bylo multum!!!!!!!!! On zalozyl ten temat aby mu ktos pomogl a nie go krytykowal ^.- i nie mow mu co ma robic... powiedz swiat na jakim grasz, to moze ty skonczysz przygode z tibia
^NOOB^
ja polecam palladyna, latwo sie nim pkuje ;] nie musisz celowac caly czas z run [tak jak sorc], a po za tym trzymasz przeciwnika na dystans
Dokladnie.Palkiem najlepiej,najszybszy skill i najlatwiej sPKowac kogos.
Ja zaczynalem przygode z tibia od inferny i wcale mnie nie zniechecila,a raczej uwazam ze wzmocnila.PvP enforced jest najlepsza szkola walki i taktyki.
Tylko tam musisz sie umiec bronic od 8 lvl i nauczyc sie uciekac :) przed PK .
Teraz po update 8 lvl sorce czy druty w kilku Pkuja 15 lvl a nawet i wyzsze taka moc im daly RODy i WANDy.Kiedys mieli duuuuzo gorzej.
Polecam jednak palka,szybko mlvl leci i szybko sie mozesz Uhac,skill do 50 tez szybciorem i ogolnie jest zabawa :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.