Pokaż pełną wersje : Servery wyłączone.
Due to maintenance work on our database there will be a downtime of all game servers and the website tomorrow, starting at 12:00 CET. The downtime will last for approximately 2 hours. Please excuse this inconvenience. Thank you very much for your understanding.
Od 12 godziny strona i wszystkie servery zostana wylaczone. Przerwa moze potrwac dwie godziny.
Cip przeprasza :P
buuu wlasni szedlem na hunt !!!!! X( Nie lubie ich za to i jeszcze tam pisalo ze powrot za godzine!! w grze wiecj ja 8o twierdze ze ba 1h nie 2h ;(
BRAT WIELKIGO MA RACJE X( X( X( X( X( X( :(
Pasorzytek
25-05-2004, 12:10
stary daj se luz ja wlasnie dedlem i bieglem po cialo zdarzylem wrzucic bp na plecy i serwer siada
Spox moze cos do tego dodadza :).
No dobra juz po wielkiej rozlace z tibia powracam a tu ..... nic naszczescie powrut na strone tibi mnie ucieszyl jak tu wszystko sie szybko rozwija i jak info szybko piszecie zaledwie jedno za drugim (niemoge doczekac sie tych wielkich zmian) ;)
Kurde a własnie uciekłem z lekcji aby pograc w tibie a wy mi tu jakąs przerwe robicie CIPY są do dupy X( X( X( X( X( A UCIEKŁEM Z LEKCI ;(
JAK JA TO WYTRZYMAM !! ;( ;( ;( ;( ;( X(
Pasorzytek
25-05-2004, 12:20
hehe nieladnie uciekac z lekcji ;p btw : widac ze pisali na szybko: "Maintenance Work
Due to maintenance work on our database all game servers are currently down. The downtime will last for approximately 2 hours. Please excuse this inconvenience. Thank you very much for your understanding. Kind regards, Your CipSoft Team
Your CipSoft Team
" podwojnie ;p
edit:
do kolegi u góry niepiszemy posta pod postem jest opcja edytuj
Tylko nie piszcie tutaj jacy jestesmy wielce rozczrowani bo przez dwie godziny nie bedzie Tibii. Ogarnijecie sie ludzie, nie macie co innego do roboty, wciaz tylko tibia??
Top: To nie bedzie zaden duzy uptade, tylko zwykle profilaktyczne prace nad baza danych. Nie spodziewajcie sie wiec zadnych nowosci w swieci Tibii.
Pasorzytek
25-05-2004, 12:23
Oryginalnie dodany przez n3m3s!s
Tylko nie piszcie tutaj jacy jestesmy wielce rozczrowani bo przez dwie godziny nie bedzie Tibii. Ogarnijecie sie ludzie, nie macie co innego do roboty, wciaz tylko tibia??
Top: To nie bedzie zaden duzy uptade, tylko zwykle profilaktyczne prace nad baza danych. Nie spodziewajcie sie wiec zadnych nowosci w swieci Tibii.
moze nowosci niebedzie ale skoro robia cos z baza danych to oznacza jedno ! mniej lagow
Oryginalnie dodany przez Kapral
Kurde a własnie uciekłem z lekcji aby pograc w tibie a wy mi tu jakąs przerwe robicie CIPY są do dupy X( X( X( X( X( A UCIEKŁEM Z LEKCI ;(
Sry ale sam jestes do dupy.
Narzekacie ze sa lagi na wszystkich swiatach, ciagle najezdzacie na wszystkich wokolo, a jak Cipy chca cos naprawic, ulepszyc i sa zmuszeni wylaczyc servery to napotykaja na ludzi takich jak Kapral, co umieja tylko zwyzywac i to wszystko.
:lucznik: o ja co wy robicie za godzine mam lekcje ja chce pograc X(
No tak uciekanie z szkoly :p mozna sie dowiedziec w bardzo prosty sposob do czego prowadzi :p ja dzis tez ucieklem (poraz 1 od szustej klasy) a chodze do 1 LO :D ludzie a co do CIPOW niech zablokuja servy na 1 miesiac a zrobia z gry lajcik i clin gre wiec nie martwcie sie (dla uzaleznionych) a cii co lubia grac radzie podsowac CIPoM pomysly ;)
PS.szybko temat zapełniacie!!
Tony Da'Rose
25-05-2004, 12:32
Witam, wiele razy tu zagladalem, ale nie widzialem sensu rejestracji. W koncu sie zmoglem i jestem.
A tak do tematu:
Nie wiem czy tak, ale chcialbym zeby to byl update :D
Chcialbym, zeby uruchomili test serva..
Milo by bylo zobaczyc nowe miasto, potworki itd..
A co do "Tibia server down" To ledwo co loota dotargalem do Ab. :))
Ej, czemu sie tak do mnie rzucacie jak ja tylko uciekłem z dwóch wfów to chyba nic strasznego X( X(
Eee ja dopiero wstałem :P A to, że teraz wyłączyli to akurat dobrze bo i tak bym nie grał ze względu na skacowanego kapcio muła :] Każdy kto próbował grac po libacji wie o co mi chodzi. :D
Arturl92
25-05-2004, 12:52
Kur...... chialem przejsc na maina a mnie sie gram wyloczyla , a jak mi znowu wruci do 6 leva to zaskarze !!!!!!! X( X( X( X( X( :evil: :miecz: :evil:
Arka noego
25-05-2004, 12:57
wystarczylo wczoraj przeczytac newsy a byscie wiedzieli ze beda dzis prace ;]
Oryginalnie dodany przez Kapral
Ej, czemu sie tak do mnie rzucacie jak ja tylko uciekłem z dwóch wfów to chyba nic strasznego X( X(
Mnie to rybka z czego ty uciekasz...to nie o to przeciez chodzi :S
Idzcie lepiej cos zjesc macie jeszcze godzine ^^. Powinni robic takie przerwy czesciej dragon hamem sie nie najecie ^^. Sam skorzystalem z tej przerwy i zjadlem o ^^
Pasorzytek
25-05-2004, 13:26
heh zeby miec jeszcze dragon hamy ;| ogolnie to ja sie ciesze ;p bo moge w kancu posprzatac w kompie :p
kapral od 2wf sie zaczyan konczy sie na calych dniach ;p
Ogoras de pal
25-05-2004, 13:28
Moze wie ktos kiedy ten uptade bedo wgrywac ??? :baby:
kubusiek
25-05-2004, 13:29
czy dobrze mysle czy to jest ten upgrade, no wiecie ten z nowymi terenami ....
Sith_MaX
25-05-2004, 13:33
X( X( X( Kurde no ;/ specjalnie wstalem o 12 zeby pograc a tu co !! LIPA !!!! X( X(
ide dalej spac ??? ?(
Jak bz nie ta przerwa to bym juz mial 23 level ;( ;( ;( ;(
Ludzie spoko. Więcej luzu.
Na Tibii świat się nie kończy (chociaż dla niektórych powienien :P )
Kurde a własnie uciekłem z lekcji aby pograc w tibie a wy mi tu jakąs przerwe robicie CIPY są do dupy A UCIEKŁEM Z LEKCI
Rozumiem uciekać czasem, ale Kapral tak ci doradze.
Jeśli nie chcesz mieć później przejebane to za wszystkich lekcji idź. No i zaplanuj wszystko wcześniej jeśli możesz a nie później narzekasz. Na tibia.com byla juz wczoraj informacja o downtime. :D
Pozdro dla graczy z Azury i Isary.
Ogoras de pal
25-05-2004, 13:38
Czy muglby ktos odpowiedziec na mopje pytanie zamieszczone wyzej ????? X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
Piterkus
25-05-2004, 13:40
O której sie skonczy ten save? bo juz nie moge sie doczekac ba na dragi ide....... huh ale mialem farta tuz przed savem zachcialo mi sie do ab isc :/ i pk mnie zabil w bramie ab boshe ale sie w*****lem.... a wczoraj hero mnie zabil ledwo sie pozbieralem po tamtej smierci a tu znowu dead ?(
ja własnie uciekłem z godziny wychowawczej myśle se jusz pogram w tibie a tu lipa ;( ;(...
off topic: e piterkus na jakim servie grasz i z jakiej ośki jesteś ?? bo ja tesh z białego 8o 8o
KURW*****A ja zapierniczam do domu scigam sie z kumplami a tu co !! !! !! !! ......... NIE DZIALA X( :(
Po pierwsze chciałbym powitać forumowiczów ;]
Po wielu miesiącach postanowiłem jednak założyć konto :))
A tak do tematu czytając wypowiedzi niektórych uzytkowników forum , można wywnioskować że tibia dal nich to coś więcej niż tylko gra , no i tu niestety sie mylą a zresztą niedługo sami się o tym przekonają..
Sadze , że na tibie zalogujemy się nie wczesniej niż o godzinie 15 (chyba wszyscy znają tępo pracy cipow)
Piterkus
25-05-2004, 13:57
mam pytanie czy dzisiejsza przerwa dotyczy tylko zapisu serwera przed update i test serwerem czy to cos wiecej???.. :?
Hmmm Ludzie obudzcie sie i idzcie laski podrywać a nie przed kompem siedzicie :D
Real Finuko
25-05-2004, 13:59
no no no....
Ludzie uspokujcie sie...
Tibia to nie jest całe życie, przynajmniej dla mnie...
2 godziny nie bedzie Tibii i świat sie nie zawali...
Znając tempo pracy CIP-ów to do 18 może MOŻE będzie.
Oczywiście jeśli chcą też wprowadzić update za jednym zamachem :))
Najlepszy downtime jaki pamiętam to był ten na kilka dni bo hackneli im serevry i se porobili 200 lvl-e :D
Heh gdyby nie ten downtime to bym se porobił UH-y i kupywał HMM-y na exp ;)
Są rzeczy ważniejsze od Tibii......ba wazniejsze od wszystkiego...:D
Save moze sie konczy o 14 jak powiedzieli ale nie wierzcie bo na pewno z 45 minutowym spoznienie bo cip to zawsze spiacy ludzie I to jest zwykla kontrola bazy danych w ktorych maja cos zmienic lagi bo w ustatnich dni lagowalo jak wiewiorka> Skonczy sie to do 15!! czyli duzo czaaaaaaaaassssssssuuuuuuuuuuuuuu ;( jakies jeszcze pytania?
The game is just starting. Please try again later. No ludzie skonczyly sie wasze cierpienia, zaraz odpala serwy :D I nie nazekajcie ze niedziala wkoncu Cipy chca dla nas jak najlepiej!!! A dla was zawsze tak zle i tak niedobrze. Wstydzcie sie! :P
Paullina
25-05-2004, 14:05
A mi właśnie Pacc przyszedl i servery juz włączyli. SUPER!!
Dziala !!!!! 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o v
Wlasnie startuja serwery i za jakies ~3min. bedzie mozna sie zalogowac. 8)
Olorin Mithrandir
25-05-2004, 14:07
Trzeba przyznać, że CIP Team jest bardzo punktualny. Ledwo w RMF'ce zapowiedzieli fakty i już komunikacik "The game is just starting".
Co do zmian - przecież są potrzebne, nie widzę powodu do marudzenia.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.