Pokaż pełną wersje : gs
siemka (muj pirwszy i mam nadziej nie osttni temat(przejdzmy do rzeczy)
mam palka na 19lvl i skille 53 dista a mam pytaniekiedy i z jakimi skllami moge spokojnie isc na Gs'a
z Góry dzieki za odpowiedz (aha jestem na danubi)
Krul 19lvl-Palladyn-Danuba
mUj pierwszy post i mam nadzieje ze nie ostatni
no nie wiem ...............
a co do gsa wszystko zalezy od tego ile chcesz stracic boltoe(strzal) na jednego ale radze podniesc lv i potrenowac skille
Alchemiko
26-09-2003, 15:05
Rowniez tez zalezy od taktyki ataku.
Czy bedziesz biegal przed nim i z boltow pakowal,
czy zablokujesz go i powoli bedziesz go Arrowsami wykanczal :-)
Jesli zamierzasz uciekac przed gs i walic go ze strzal lub beltow to nie masz szans gs cie dogoni> :(
Alchemiko
26-09-2003, 15:10
W sumie, to tez zalezy od lvl'u i Stuffu :-)
im wyzszy lvl, tym sie szybciej chodzi, jeszzce "Boots of Haste", "Ring Time" (czy jakos tak) i tez cie dogoni ? :p
no nie dogoni go wtedy ale z 19 lvl (raczej bez boh) nie nie ma szans uciec
z takimi skillami bys go pokonal ale zuzyjesz ze 100 strzal.
i to prawda co inni mowia nie uciekniesz mu chyba ze z bucikami albo z pierscionkiem a narazie podnos skilla na inny stworkach duzo wolniejszych a na gs wybierz sie jak bedziesz mial przynajmniej 24 lvl a i tak bedziesz wolniejszy dopiero na 28 bedziesz szybszy. co nie znaczy ze na 24 go nie zabijesz, tyle tylko ze bedziesz musial uciekac miedzy krzakami po skosie albo e-bomba i po klopocie
Lady Karolinka
27-09-2003, 00:27
Moj palek 24 pally skills 64/36 marnowal na gsa 60 strzal lub 20-30 boltow :/ ale inna sprawa bo ja mam bohy :)))
Dark Ice
27-09-2003, 18:18
Na prostej cie nie dogoni po skosie spokojnie cie dogoni postukaj do 60 dist. i lvl do 20 i jest spoko !!!
Sir Derman
27-09-2003, 18:42
pallek 22 lvl skille 60/35-40 Bez lagów ma gs'a gdzieś.
PS: nie ganiaj po skałach bo raz jak ganiałem się z gs'em i brałem go na spokojnie, lecz jak tylkko wszedł na skalną nawierzchnię to dostał takiego kopa jakby swoją teściową z tyłu zobaczył :D
Ale naszczęście po tym jak zostało mi 60 hp walnełem "exura vita"
Oryginalnie dodany przez Sir Derman
pallek 22 lvl skille 60/35-40 Bez lagów ma gs'a gdzieś.
POCO PALOWI SKILE SHIELDING!!! PRZECIE TARCZY NIE NOSI
Czasem jednak nosi. No i co jakis czas powtarza sie inforamacja, ze bez tarczy polowa shieldingu dochodzi do def. (nie wiem czy tak jest, ale tak ludziska gadajo)
Masz racje shieldin liczy sie do obron jesli nawet nie mamy tarczy
ludzie PROSZE mauczcie sie w koncu zw palkowi JEST POTRZEBNY SHIELDING nawet jesli nie mosi tarczy
Popierwsze zrób sobie przynajmniej 65 dista inaczej będziesz zadużo amunucji tracił, wiesz jak się umie lurować to nawet na 18-20 moża prubować(z 2 osobą która blokuje, ale niestety update :( wiec zapomnij). Bez lagów możesz lurować 25+ (ja z lekkimi lagami na 26 lurowałem). Jak polujesz na poh to z daleka od świątyni bo tam zawsze lagi są (przynajmniej umnie). Możesz prubować z ebombo nawet na 15 levelu, abyś mial 10mlev.
Kiedy jeszcze byłem knightem teraz zasnoł na wieki, byłem na trolach w AB w jaskiniach jest taki skręt przez skały gdzie idzie sie na gs (giant spidery o iule sie nie myle) miałem 10 lvl. chodze sobiepo jaskicniach asz tu nagle podcjhodzi do mnie gościu na 11 lvl. i sie pyta czy ide z nim na gs (też knight) mówie ze nie (wiadomo czemu :P) a ten poszedł niestety potem go już nie widziałem (ciekawe czemu :P)
O ile mi wiadomo to pod AB nie ma zadnych gsow. Miedzy skalami idzie sie do Ghouli, Skieletonow, Slimow, Rotow, Poison Spiderow. Albo koles napisal ci zle skrot, albo naprawde myslal ze tam sa gsy, albo........nie wiem juz.
domyslam sie o jakie przejscie chodzi i zeczywiscie jest tam tylko to co powiedzial n3m3s!s + taka fajna ksiazeczka...
eeeeeee jakies szersze informacje ^^ ? Domyslam sie ze po respie jest ale co to za ksiazeczka??
Fingerout
28-09-2003, 18:33
Pall z lv 24 i wyzszym moze latac na gs (oczywiscie jak niemasz lagow)... Skille maja tylko znaczenie jak dlugo go bedziesz bil, chodzi o to zeby cie gnojek niedogonil.
----------------------------
Fingerout - 41lv Master Sorc (Danubia)
25 lvl skill dist 65+ i dasz rade jesli nie bedziesz mial laguff... a jak chcesz go koniecznie teraz ubic to zrob 10 mlvl i kup se ebomby..........
Black Leader
29-09-2003, 22:39
Mógłbyś iśc na tym lev na GSa. Ja na 17 lev biłem Gsy w molts, ALE:
1)Kup bp EFów
2)blokuj nimi GSa :))
3)weź kumpla (ja z magiem 27 lev expowałem) niech mag wali z hmmów a ty ze strzał, bo samemu zejdzie ci tyle strzal, że się nie opłaca
Z jakiego potworka wypada boots of hase i ile są warte (tak mniej więcej) ???
Chory_Pastor
27-09-2009, 20:43
nie daż rady ;/ wbij wienkszy lvl
Smoczek8228
27-09-2009, 21:04
Jesteś po studiach archeologii?
jak mozna być takim idiotą i pisac posta w temacie z przed 6 lat i się jeszcze w nim wypowiadać jak gracz ma juz ze 200lvl albo juz nie gra XD8o8o8o
Chory_Pastor
27-09-2009, 21:19
heh ja nie, a co to ma do tematu
nic nie wnosisz wiec nie mow takich bes sensownych wypowiedzi bo zasmiieczasz... -.-
(heh ja jeszcze podstawowka daleko mi do studjow ;p)
widac...
jak sie musi czlowiekowi nudzic zeby grzebac po 6=letnich tematach..
Seeleesee1992
04-10-2009, 20:26
@up
Nie chce nic mówić (pisać?)… Ale Ty też w tej chwili odświeżyłeś temat, w którym ostatni post miał kilka dni… :/
kto jeszcze coś w tym temacie napisze, ten hooy ;D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.