zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Ważna informacja odnośnie domków

Dabek
07-12-2005, 17:34
Oprócz nowych grafik, w wielu domkach po update zmienione zostaną ściany. Z tego powodu wszystkie rzeczy (wszystkie - nie tylko te ze ścian) z domków będą musiały zostać z nich usunięte. Możecie albo samodzielnie przenieść rzeczy do depo w ciągu najbliższych kilku dni (ważny podtekst: jeszcze KILKA dni do update:>), albo automatycznie zostaną one przeniesione do niego w czasie aktualizacji. Dotyczy to także guildhousów - wszystkie rzeczy które będą się w nich znajdować podczas update zostaną wysłane do depotu lidera. Wszystkie nieprzenośne rzeczy, takie jak krzesła i stoły, będa niestety musiały zostać zniszczone.

EDIT: Najwyraźniej CipSoft postanowił rozwiać dręczące wielu graczy wątpliwości i dodał do newsa informacje: Wszystkie (więc także te z np. szafek, które potem zostaną zniszczone) przedmioty zostaną bezpiecznie wysłane do depotu, nie ważne czy spowoduje to przekroczenie limitu rzeczy - nie będzie też żadnych przedmiotów "wyskakujących" z depo, jedynie nie będzie można do niego dodać żadnych nowych itemów do czasu usunięcia nadmiaru.

Oprócz tego, CipSoft przypomina o sekcji Security Hints (http://www.tibia.com/guide/?subtopic=security), zawierającej wskazówki jak chronić swoje konto, do której dodany został nowy paragraf (dotyczący konieczności aktualizowania oprogramowania, jak np. przeglądarki).

Juziu
07-12-2005, 17:38
po update ktos wejdzie do dp i wyleci mu na skrzynke tooona itemow...juz widze setki noobow probojacych cos zdobyc xD

Thornhill
07-12-2005, 17:41
Sooper :D a ja chory do budy nie chodzę więc na updacik czekam milutko :)

Sioszolom
07-12-2005, 17:43
Update chyba za rok bedzie ..... wymorduje cipsofta xD

tak czy inaczej nie trzeba przenosic itemow jak same spadaja backi xD

Ankhaev
07-12-2005, 17:47
Ja tam bym przeniósł... Czasem automatyczne tego typu sprawy nie wychodzą, ja tak straciłem z 30k ;)
Btw. zmienią się grafiki ścian czy ich rozmieszczenie? :)

Dawergo
07-12-2005, 17:47
No nareszcie będzie update też zobaczyłem tą informacje na www.tibia.com i powiadomiłem kumpli :>

Goti1982
07-12-2005, 17:51
Wszystkie nieprzenośne rzeczy, takie jak krzesła i stoły, będa niestety musiały zostać zniszczone.

Czyli ma sie rozumiec ze pozniej cipsoft przesle kazdemu na poczte przynjamniej po 500 gp wydane na meble? szczerze w to watpie :D
A co do samego update to móglby byc juz jutro :)

Ruppert
07-12-2005, 17:51
Najgorszą wiadownścią jest to że jeszcze kilka dni:(
Ja się już nie mogę doczekać.

Forlen
07-12-2005, 17:52
Dlaczego nie powiedzą dokładniej daty???

Zapal
07-12-2005, 18:06
A ja mam pytanie.Jezeli w skrzynce bede mial itemy to zostana usniete wraz ze skrzynka czy nie?

Criz
07-12-2005, 18:10
(...) Wszystkie nieprzenośne rzeczy, takie jak krzesła i stoły, będa niestety musiały zostać zniszczone.

Lol tyle się namęczyłem bo naznośić do domku posągi minotaurów i co? Tak samo z zakupioną przeze mnie piłką:( Będę musiał ją od nowa targać?:(

Dabek
07-12-2005, 18:11
Lool tibia.pl pomyliła się w tłumaczeniu.Na tibia.com nie ma mowy że w ciągu kilku dni trzeba przenieść rzeczy tylko należy to zrobić do czasu updatu-czyli nieznana jest data ale może jutro będzie update?

"You can either bring all items you have stored in your house to the depot yourself in the next few days"

Skoro przez najbliższe kilka dni możesz przenosić itemy, to z tego wynika że w ciągu najbliższych kilku dni update NIE będzie, logiczne chyba?.

Kusnier
07-12-2005, 18:16
ja nie moge ale syf , powinno byc ze tylko rzeczy ze scian poprzenosic (tapety zegarki etc.) bo po co z podlogi?(chyba ze zmeinia wielkosc domków czy co O.o) a tak sie nakrecilem ze jutro juz bedzie uptade ;p cip soft nub ;p

J0hny
07-12-2005, 18:17
eXtra ;] juz sie doczekac nie moge :p a tym czasem ide SD robic bo po upie nie bede mogl :((

Rybzor
07-12-2005, 18:19
Dobrze ze mam blisko dokmu skrzynke na parcel:P, za dwa dni se wysle chyba powinno wystarczyc :]

Master Ciopek
07-12-2005, 18:19
A ja tam mam to głęboko bo i tak gh po ubdat ekupuje heuheuheu :D
(NoOoOoOoOoB'S RuLeZzZzZz) B)

tipsman
07-12-2005, 19:40
może zrobia male domki dla faccow ? rozmiar 3x1 bez lózka ;p

ahcarb
07-12-2005, 19:57
może zrobia male domki dla faccow ? rozmiar 3x1 bez lózka ;p

Jak im zapłacisz to czemu nie ? :>

Darth Ryba
07-12-2005, 19:58
(ważny podtekst: jeszcze PARE dni do update:>)

Para to 2, wiec za 2 dni update?!

Olorina
07-12-2005, 20:01
few to raczej kilka. Nie czepiaj się słówek :P

Quezacoatl
07-12-2005, 20:04
Domki dla facców, taa jasne mażyć każdy może...

Mam nadzieję że będą tylko przemieszczać troch te domki albo powiększać, a nie zmniejszać :( .A tak wogóle to będą zmieniać wszystkie domki?? mnie się zdaje że nie. Czemu więc wszyscy mają nosić itemy?? a zresztą pewno nie chciało im się ogłaszać że mają być opróżnione domki na ulicy .... i gh przy .... itd itd.

Pare dni... pare dni... pare dni...

Platonikus
07-12-2005, 20:07
Nie martwcie się up-date będzie nie długo ... Nie pamiętacie że w zeszłym roku był on 14 grudnia?

Spokojnie tez mi się coś wydaje że w weekend powinno być już po :).

Tego newsa CipSoft musiał napisać ... Wyobrażacie sobie co by było gdyby nagle tysiące ludzi wysłało do nich maile odnośnie pustych domków? A o te wasze klamoty tzw. mebelki nie ma sie co martwić.

Dabek
07-12-2005, 20:09
Para to 2, wiec za 2 dni update?!

<Wali głową w mur...>
Nie... "pare" to synonim słowa "kilka", żeby nie powtarzać go obok siebie...

jaro_88
07-12-2005, 20:20
ja chce update :(
już nie mogę się doczekać B)

LUq
07-12-2005, 21:11
Po update odrazu maja byc nowe servery
Oby szybko.

Airam Naver
07-12-2005, 21:11
lol... polowa postow to "ja juz chce update" ... lepiej idz robic runy to sprzedasz je 3 razy drozej po tym update... a update niech bedzie za jakie 3-4 dni ;)

roXen
07-12-2005, 21:20
Jak narazie nie podniecam sie tak bardzo tym updatem, moglo by sie to zmienic gdyby bylo na 100% pewne ze wraz z updatem powstana nowe servy ^^

@Darth Ryba
Rotfl xD

Finder Evil
07-12-2005, 21:20
Wlasnie Nie denerwojcie sie ... bedzie jak bedzie hehe ;) szczerze tesh sie nie moge doczekac ale cuz... ;] NorMalKa ;)

jaro_88
07-12-2005, 21:21
lol... polowa postow to "ja juz chce update" ... lepiej idz robic runy to sprzedasz je 3 razy drozej po tym update... a update niech bedzie za jakie 3-4 dni ;)

runków juz troche mam :P

pawel1992
07-12-2005, 21:42
wy chcecie update :) a ja chce new server :D

Sir-Wojtek Hiberna
07-12-2005, 21:43
PO***alo ich ?????
Spedzilem nad ukladaniem ***anych itemów ***ane sporo godzin :d
wydalem na mebelki kupe kasy..a statue ?

Czasem jak cip cos wymysli to nie wiem czy plakać czy sie smiać ?
Skull system. Broken speare. Automatic Ban. Soul Points :D
cos ostatnio zawodzi ich intuicja.. :D

SuxxxXXxx

Vezir
07-12-2005, 22:00
pamiętacie jak zeczy sie inaczej nazywaly :p np. na glowie nosilem dragon scale legs xDD zrobiłem druta ze względu na ten up date mam nadzieje ze nie zpieprzoł zycia magom i drutom do reszty (soule -.-) a zresztą jak nie bendzie pasowac to wroce na najta :p 22:02 You advanced to magic level 16 - 12 lvl -8 souli :O :cup:

Lord Antrak
07-12-2005, 22:13
Lool tibia.pl pomyliła się w tłumaczeniu.Na tibia.com nie ma mowy że w ciągu kilku dni trzeba przenieść rzeczy tylko należy to zrobić do czasu updatu-czyli nieznana jest data ale może jutro będzie update?

"all items you have stored in your house to the depot yourself in the next few days"

To znaczy ze itemy trzeba przeniesc w przeciagu kilku nastepnych dni bo w czasie updtae'u zostana same przeniesione!! Tzn ze update bedzie za pare dni!!

Boner3773
07-12-2005, 22:34
waaaaaaa...jak ja wezme te tony itemów ;<<<<<
ehhhhhhhhh ;\

matkow21
07-12-2005, 23:28
ehhh niemoge sie doczekac ale chyba przestane grac niedlugo i poczekam kilka upade jak tibia zmieni troche bardziej swój styl.

Wielki Mancyz
08-12-2005, 06:17
A ja niechce tego pieprzonego uptade bo sorckom tylko tyle że dadzą różdżki a na runy sie zmienią wymagania kumpel mi mowił że aby moc robic hmmy trzeba będzie mieć 25 lvl a na sd 45 lvl to ja taki uptade k**** wale X( X(

Edit* Swordy też sie mają zmienić podobno po uptade mają sie psuć i będzie im spadać atk i def i trzeba będzie to u kowala naprawiać a więc to koniec sorcków i drutów niedość że kasy z run niebedzie i że są soule to jeszcze trzeba swordy naprawiać ?!?! A CZEMU KNIGHTOM TEŻ NIEUTRUDNIĄ ??????????? już palek druid i sorcek odpadli a knightowi qwa nic nierobią X(

Edit2 : To ciekawe co w lecie wymyślą jak już mają tak cudować to niech usuną tibie albo palka druida i sorcka i niech zostana sami knighci założe się że dużo osob przestanie grac w tibie jeżeli wprowadzą po uptade to co napisałem wyżej.

Kanion
08-12-2005, 06:18
O update sie zbliza, mam nadzeje ze zaraz po update new servery wyjda bo czekam od 2 tygodni:)

Byrekpl
08-12-2005, 06:26
ciekawe czy coś zrobią z outfitami, jeżeli dużo z grafiką

ziemniak1600
08-12-2005, 06:40
1)Lool tibia.pl pomyliła się w tłumaczeniu.Na tibia.com nie ma mowy że w ciągu kilku dni trzeba przenieść rzeczy...

"...bring all items you have stored in your house to the depot yourself in the next few days..."

Widac jak znasz angielski-.-

2)po update ktos wejdzie do dp i wyleci mu na skrzynke tooona itemow...juz widze setki noobow probojacych cos zdobyc xD

Nawet gdy depo jest przepelnione to zadne itemki z niego niewypadaja,poprostu niebedziesz mogl WRZUCAC do nich niczego wiecej poki go nieoproznisz

3)A ja niechce tego pieprzonego uptade bo sorckom tylko tyle że dadzą różdżki a na runy sie zmienią wymagania kumpel mi mowił że aby moc robic hmmy trzeba będzie mieć 25 lvl a na sd 45 lvl to ja taki uptade k**** wale X( X(

Edit* Swordy też sie mają zmienić podobno po uptade mają sie psuć i będzie im spadać atk i def i trzeba będzie to u kowala naprawiać a więc to koniec sorcków i drutów niedość że kasy z run niebedzie i że są soule to jeszcze trzeba swordy naprawiać ?!?!...

a)A skad wiesz co bedzie w tym update?Czemu z gory osadzasz ludzi po ich slowach?Myslisz ze oni nie sa profesjonalistami?Po kazdym update ich doswiadczenie wzrasta wiec tym razem moze uda im sie dobrze wszystko wykombinowac.
b)Jesli wierzysz komus, ze swordy beda sie rozwalac to gratuluje twojej inteligencji...Jesli jest ona rowna 150 to przecietny kwiatek doniczkowy wyciaga w tej skali 200;)(BEZ OBRAZY DLA INNYCH!)
c)Dziwie sie tobie-niepasuje ci Tibia,a grasz w nia.Masochista jakis czy co?

Wielki Mancyz
08-12-2005, 06:57
a)A skad wiesz co bedzie w tym update?Czemu z gory osadzasz ludzi po ich slowach?Myslisz ze oni nie sa profesjonalistami?Po kazdym update ich doswiadczenie wzrasta wiec tym razem moze uda im sie dobrze wszystko wykombinowac.
b)Jesli wierzysz komus, ze swordy beda sie rozwalac to gratuluje twojej inteligencji...Jesli jest ona rowna 150 to przecietny kwiatek doniczkowy wyciaga w tej skali 200;)(BEZ OBRAZY DLA INNYCH!)
c)Dziwie sie tobie-niepasuje ci Tibia,a grasz w nia.Masochista jakis czy co?

Sam tutor napisał to na tibia.pl a jeżeli sugerujesz że jestem inteligętny jak kwiatek to zamknij się i przeczytaj sobie co napisał tutor w temacie uptade sie zbliża jest napisane jak byk "" Mana będzie szybciej rosła ale jest spory chaczyk bo na robienie niektórych runów trzeba będzie nawet o 400% więcej many "" ze swordami też w to niewierze za bardzo ale warto sie przygotować na najgorsze to wtedy bedzie łatwiej przezyć.. a tibie lubie tylko mnie juz wkurza to co zaczynają tutorzy gadać o runach 400% many więcej na rune <lol>

Jeżeli dalej niewierzycie to prosze : http://forum.tibia.pl//showpost.php?p=615438&postcount=122 bardzo miła lektura dotycząca uptade -,-

Zuno Ryder
08-12-2005, 07:04
ufff.... a wiec jeszcze kilka dni na zrobienie lvla

LUq
08-12-2005, 07:10
Yuge pipo tu bon, kogo robisz ja(my) knajta ;D

Gejko
08-12-2005, 07:22
Wie ktos moze kiedy one nastapi?? :confused:
albo kiedy beda nowe servy?? :confused:

PS. z tymi domq ja nie mam bo mam bana na domq 8o X(

Venderer
08-12-2005, 07:45
Przydałoby mi się troche powiększyć domeq ;) szczególnie parter bo już brakuje miejsca na itemki O_O. A codo tych wszystkich napaleńców "Ja chce updejt już!, Kiedy będzie updejt?"..... Weźcie se na luzzzz O_o

Toldo
08-12-2005, 07:50
k***a kiedy bedzie jaka kolwiek wiadomosc kiedy bedzie uprade ??
po 2 mikolaj jusz był bo mnie wczoraj nie bylo a 6 grudnia niebyło go
po 3 "sory za błedy"

edit @up@ tobie latwo muwic ja tu czekam bo narazie sie m lvl ni oplaca nabijac ;p

Wielki Mancyz
08-12-2005, 08:13
k***a kiedy bedzie jaka kolwiek wiadomosc kiedy bedzie uprade ??
po 2 mikolaj jusz był bo mnie wczoraj nie bylo a 6 grudnia niebyło go
po 3 "sory za błedy"

edit @up@ tobie latwo muwic ja tu czekam bo narazie sie m lvl ni oplaca nabijac ;p

chyba cie pogielo jak mowisz ze sie nieoplaca nabijac mlvl ,,,,, po uptade zwieksza wymagania na uzywanie run wiec teraz radze mlvl nabijac :baby:

Boner3773
08-12-2005, 08:13
u.u
czytając większość 'inteligentnych' postów..żygać sie chce na to co piszecie...
przecież jest napisane "niewiadomo kiedy dokładnie będzie update" ;\
niebluzgajcie na tibie etc. bo to wam nic nieda...
-niepodoba sie Tibia...to niegraj! co będziesz się męczył z tak durną grą która jak to mówicie "schodzi na psy"
a, mnóstwo Tutorów mówi nieprawde na temat update...
Tutorów obowiązuje tajemnica dot. update..więc niepowinni wogóle nic nikomu mówić...więc nawet te swordy, niemogą wam powiedzieć całej prawdy!
czy to tak trudno zrumieć?

nowe światy nie pytajcie kiedy powstaną ponieważ jest juz 66 ŚWIATÓW!!
a, utrzymanie każdego ze światów KOSZTUJE 2000$ USD !!
myślicie że to tak łatwo zrobić nowy świat? wyobraź sobie że Cipsoft to firma która chce zarobić...
a, stwarzając nowe światy straci na tym, gdyż oni mają kase tylko i wyłącznie od osób które wykupiły prenium account (pacc)

Best Regards.

Toldo
08-12-2005, 08:17
chyba cie pogielo jak mowisz ze sie nieoplaca nabijac mlvl ,,,,, po uptade zwieksza wymagania na uzywanie run wiec teraz radze mlvl nabijac :baby:

ale slyszałem że mana u knighta bedzie 4 razy szybej orson co daje 4:2 exura 50 many ale napeli sie ona 4 razy szybceij

Orokoshi
08-12-2005, 08:32
W tibie sporo czasu nie pykałem tylko na różnych OTS, ale to mnie zaczęło nudzić i dlatego czekam na update.

Wujek Gienek
08-12-2005, 08:43
I tu jets moje pytanie:) czy ktoś by mógł powiedziec dokładną date update ... bo juz sie doczekac nieumiem ... a pozatym jzu minoł tydzien od rozpoczencia testa i jakos update nie widac;/

Wielki Mancyz
08-12-2005, 08:49
I tu jets moje pytanie:) czy ktoś by mógł powiedziec dokładną date update ... bo juz sie doczekac nieumiem ... a pozatym jzu minoł tydzien od rozpoczencia testa i jakos update nie widac;/

NIKT NIEWIE DOKŁADNIE KIEDY BĘDZIE UPTADE

Pramus
08-12-2005, 08:50
No to teraz bedzie troche roboty xD

Drakon Pierwszy
08-12-2005, 08:51
moze dzis o 11 nie wiem
ale mzliwe ze tak

Wujek Gienek
08-12-2005, 08:52
moze dzis o 11 nie wiem
ale mzliwe ze tak
Mogi by w końcu podać dokładną date a nie trzymaja nas w niepewnosci

Kadogo
08-12-2005, 08:53
Mnie to najbardziej wkurza to ze rzeczy ktorych nie mozna schowac w depo zostana zniszczone :/
co ja mam z tym zrobic? Sie sklada ze moj domek ma bardzo duzo takich rzeczy...btw...niechce mi sie tego wszystkiego nosic do depo :/
Ten update to bullshit.... :o

Kamzoreq
08-12-2005, 09:02
Ktos jest zainteresowany pomocą w przeprowadzce?
Sam nie dam rady .... :)

tygra
08-12-2005, 09:18
Jeżeli do tej pory w depo mieściło sie 2k itemek a w domku jest dużo więcej np. 10k to czy musze je rozsyłać po tibijskich depotach , czy wszystkie się zmieszczą do depo gdzie domek ? Czy po zapakowaniu depo do 2k reszta się wysypie? ;)

Talavdra
08-12-2005, 10:14
wy chcecie update :) a ja chce new server :D

i tu sie zgadzamy :D:D

atka
08-12-2005, 10:31

Nie sadze by sprzedal drozej,logiczne ze nikt drozej nie kupi niz w sklepie a te pewnie nie podrozeja,mysle ,ze nastepstwem uptade po tym co ma w nim byc bedzie zwolnienie expienia, z prostej przyczyny,pluc w potwory nie bedziemy a runy sa drogie,chyba ze ma ktos zapas czerstwego chleba to bedzie rzucal...No zobaczymy ale optymistycznie tradycyjnie zreszta to nie wyglada :confused:

Uprzejma prosba do modkow dodajcie jakis poradnik poprawnej pisowni polskiej ,albo przed jakims wpisem na forum niech dzieci test z poprawnej polszczyzny pisza ,zal patrzec na tych polonistow....

Stalmir
08-12-2005, 12:33
powalilo........... 3h sprzatania domku..... za***iscie........

Dwimenor
08-12-2005, 12:43
Nie zazdroszczę tym, co mają największe domki. hehe
W sumie, nie trzeba ich sprzątać. Teoretycznie wszystko powinno samo się przenieść. Jak wiemy teoria ma się tak do praktyki jak stół do krzesła. Niby pokrewna dziedzina, ale wszystko inne

@atka
Ja sądzę, że przydałby się przyspieszony kurs gramatycznego składania zdań. Podobno niektóre uczelnie dodatkowo organizują wykłady pt: "Kiedy stawiać kropkę";)

Thomasi
08-12-2005, 12:53
czasami jak to czytam to nie wiem czy sie smiac czy plakac, takie fora powinny byc chyba dostepne nie wiem w jakis kategoriach wiekowych albo cos bo to poezja co ludzie pisza...czy myslenie boli??do polowy osob...to ze wasz dziadek/babcia/wujek/ciocia/piesek/kotek/kolega czy kto tam jeszcze mowi co bedzie w updacie to zostawcie to dla siebie... bo jak czytam ze swordy sie beda rozpadac to przeciez...taaak napewno sov bedzie sie sypal po 3 uderzeniach albo bedzie sie tepil i co 5 ciosow bedziemy do kowala biegac...no przeciez to nawet smieszne nie jest to tragiczne...

walant
08-12-2005, 13:00
Jak sam temat wskazuje myslelem, ze tu bedzie informacja o domkach

Ważna informacja odnośnie domków

Ale oczywiscie w prawie kazdych odpowiedziach widze tylko pytanie kiedy bedzie update .... (zygac juz mi sie che jak to czytam )

A myslalem ze dowiem sie tutaj czy zeczy ktore mam w skrzynce zostana przeniesione do dp bo mam bana na konto i nie moge wejsc do domku i duzo run mam w skrzynkach . Bo ja niewieze w to ze wszystko wysla do dp bo kiedys juz stracilem troche run przez przeprowadzke i mi wszystkiego nie wyslalo do dp ...

Boner3773
08-12-2005, 13:10
Jak sam temat wskazuje myslelem, ze tu bedzie informacja o domkach

Ważna informacja odnośnie domków

Ale oczywiscie w prawie kazdych odpowiedziach widze tylko pytanie kiedy bedzie update .... (zygac juz mi sie che jak to czytam )

A myslalem ze dowiem sie tutaj czy zeczy ktore mam w skrzynce zostana przeniesione do dp bo mam bana na konto i nie moge wejsc do domku i duzo run mam w skrzynkach . Bo ja niewieze w to ze wszystko wysla do dp bo kiedys juz stracilem troche run przez przeprowadzke i mi wszystkiego nie wyslalo do dp ...

o.o
mi sie wydaje że itemy w skrzynkach które nie da sie do dp (bag, bp etc.) wrzucić, mogą zniknąc razem z tą skrzynią;/ niewiem tak mi sie wydaje ;s

czas pokaże ;\

walant
08-12-2005, 13:15
No to za***iscie jak juz ma byc ten update to ja prosze po
Banished: until Dec 13 2005, 00:36:08 CET
-.-

Boner3773
08-12-2005, 13:40
No to za***iscie jak juz ma byc ten update to ja prosze po
Banished: until Dec 13 2005, 00:36:08 CET
-.-

nieiwem niemam pojęcia ;s może ktoś bardziej doświadczony powie ;s
albo poproś jakiegoś kumpla co ma invita..czy cos ;s

boots of haste
08-12-2005, 14:45
hiho. mam pyytanko o co lazi z tymi rozdzkami? czy to prawda ze jak np. blue spell wand bedzie miec atak (ile?)?

[ mz ]
08-12-2005, 15:18
CIP Soft nie pomyślał robiąc meble w paczkach... można je rozpakować, ale spowrotem zapakować już nie... Tak to by każdy zapakował, dał do depot i po kłopocie.

Lord Antrak
08-12-2005, 15:55
Sam tutor napisał to na tibia.pl a jeżeli sugerujesz że jestem inteligętny jak kwiatek to zamknij się i przeczytaj sobie co napisał tutor w temacie uptade sie zbliża jest napisane jak byk "" Mana będzie szybciej rosła ale jest spory chaczyk bo na robienie niektórych runów trzeba będzie nawet o 400% więcej many "" ze swordami też w to niewierze za bardzo ale warto sie przygotować na najgorsze to wtedy bedzie łatwiej przezyć.. a tibie lubie tylko mnie juz wkurza to co zaczynają tutorzy gadać o runach 400% many więcej na rune <lol>

Ale Mana bedzie rosla 4x szybciej wiec chyab na to samo wyjdzie o ile monozyc potrafisz

Boner3773
08-12-2005, 16:17
hiho. mam pyytanko o co lazi z tymi rozdzkami? czy to prawda ze jak np. blue spell wand bedzie miec atak (ile?)?

tylko tutorzy, cs'y i gm'y teraz mogą to wiedzieć więc oficjalnie niewiadomo ;s
ale można sie dowiedzieć nieoficjalnie ale niebde nic mówic ;s

Cipsoft chce aby update był niespodzianką..więc może niech tak zostanie : >

Hydro
08-12-2005, 16:21
"Ale Mana bedzie rosla 4x szybciej wiec chyab na to samo wyjdzie o ile monozyc potrafisz"
tak ale zeby robic runki trzeba bedzie miec o wiele wiekszy lvl bo many nie bedzie starczyc na runke wiec sadze ze to niezbyt dobry pomysl

Lord Antrak
08-12-2005, 19:08
Zalezy jak na to spojrzec gra jets zalatwa poprostu dla tych high lvl i wogule latwo jets oszukiwac!! Wedlug mnei sami sobie jestesmy winni robiac farmy druidow itp. gdyby tego nei bylo nie bylo by tych wielkich zmian! Ale nim gra trudniejsza tym ciekawsza i bedizesz mial wieksza satysfkacje jak zrobisz sorca:D:D

Og Chilly Pie
08-12-2005, 19:12
Najzabawniej bedzie jak komu jednak powypadaja te zeczy z depo :P

blackroose
09-12-2005, 12:44
A ja tam mam to głęboko bo i tak gh po ubdat ekupuje heuheuheu :D
(NoOoOoOoOoB'S RuLeZzZzZz) B)
Widzialem jak cie Jah of Hell zabil.
Nov 30 2005, 19:27:12 CET Killed at Level 22 by Jah of Hell

boberman
12-12-2005, 14:09
Porszę Dabka albo innego modka o odpowiedz jak ją zna:) Czy możliwe że dziś będzie update? Dostałem new domek i chce go udekorować a nie moge :/ a ta new grafa jest wypas:) AA i jescze jedno domek jest w ank a tam na tescie jedyna zmiane co zauwazylem to zmiena lozka to po co odrauz all dom oprozniac?;/

Barghest
13-12-2005, 08:01
za***iscie ;/ dzisiaj przed sejvem dalem moje itemki do domku po sejw serwie polwy z nich nie bylo i jestem 120k w dupe . pozdro dla cipsoftu ...

Drakon Pierwszy
14-12-2005, 09:49
HaHaHaHaHaHa 8o
to jest koszt ludzkiej niecierpliwości :D
MOGŁEŚ TROCHE POCZEKAĆ ;)
ale Hyba zdołasz w szybkim czasie nadrobić straty nie :]