Pokaż pełną wersje : Co teraz sie dzieje na tym świecie
Mam pytanko, albo rozinięcie dyskusji: Co się dzieje teraz na Infernie.
A wiec według mnie to nie jest dobrze ja tem gram i bede grał do końca mam tam paru dobrych i zaufanych kumpli ale i kilku wrogów. Nie jestem za Kroonikiem ani za jego "banda" choc Sarven jest według mnie spoko koleś. Chciałbym zorganizować rebelie i sprubować pozabijać kilku najsilniejszych leveli na servie, takie powstanie polaków mam juz kilka osób chetnych wiec jak ktoś by był zainteresowany niech da znać :)
o zesz kuuuuwa .... zes sobie temacik Gała wymyslił -.- hehehe na widoku w twej krajinie twoj stary ginie :P
a tak pozaty to ludzie piszcie w tym dziale jak jestescie chętni !!! kilku ziomkow juz jest ale moze byc nas wiecej
-------------------my opanujemy swiat 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
Querix of Ice
08-12-2005, 23:21
Luuudzie z takimi lvlami nikogo nie ubijecie, nawet jeslibybylo nas z 30~ na lvlach 40 to wpada Kroonik z aimbotem i u***ie wszyskich ... trzeba wiecej high lvli z dobrym pvp
a kto powiedzial ze nie zbiezemy kilku hightlvl'owcow ?
moze kiedys ... zresztą taki kroonik itak wku*wia wielu ludzi ...
Sarven ci sie podoba?
sarven jaki jest wie kazdy
a co do obalenia go to nie jeden raz próbowali :p
myslisz że on tam meich gra?
jeszcze rok temu tam było 700~ ludzi online non stop
nie mówie że wszyscy odeszki z jego powodu ale tak z 30-40% :p
Kolejny myślący, że zrobi evul 666 powstanie które się uda i będzie bohaterem.
Masz chodźby małe pojęcie o wojnach? Nie sądze. Żeby ich zabić musisz mieć dużą i zgraną ekipe, nie mówiąc o runach itd. W każdym razie, powodzenia, porób filmy, chętnie sie pośmieje.
3dsmaxman
12-12-2005, 10:48
kiedy pogrzeb rebeliantow? B)
ja przestalem grac na Infie jak zaczelo sie mass-random-pkowanie
ide sobie ide spokojnie az tu nagle na srodku thais do mnie ezrael zaczyna pakowac z sd; potem kilka dni pozniej expie sobie kolo thais - swie czarodziejki mnie z hmm wykanczaja (na spolke z potworami) i jak tu grac?
"Rebelia" <rotfl> I że niby co im zrobicie? Lepsi od was próbowali i nic nie zdziałali ;d Btw. Sarven "spoko koleś"? A ja na to: LOL. Ty chyba go nie znasz ;d
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.