zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Beznadzieja! ! !

laki looq
07-12-2005, 20:31
Hm...niewiem czy to tibia.pl jest taka beznadziejna czy moderatorzy (niektorzy) niewiem z jakiego powodu skasowano mi temat w dziale gildi , w ktorym zbieralem ekipke na nowego serwa ten powod co tam dodal shinx czy jak on tam mial to w zasadzie niepowod (jak beda nowe serwy to sobie wystawisz posta) hm.... tylko takich tematow jest duzo a tylko muj skasowali dlaczego?

Shinjix
07-12-2005, 21:03
Zacznijmy od tego, że dział Gildie jest od zbierania członków do gildii, wymieniania sie doswiadczeniami na temat gildii, a nie od szukania ekipy na nowy świat.
Po drugie - nie masz żadnych podstaw, aby sądzić, kiedy i czy wogóle powstaną nowe światy. Możesz sie co najwyżej domyślać, że tak się stanie.
Po trzecie - i najważniejsze - są/jest już temat/tematy o zbieraniu gildii na nowy swiat. Łącząc to z niewiedzą na temat ilosci i terminu powstania nowych światów dochodze do wniosku, że następny temat jest zbędny.
Po czwarte: to jest SPAM, a SPAM jest zły i nie chcemy go na forum.

$corcerer
07-12-2005, 21:12
I dorzućmy jeszcze zę od ubolewania nad skasowanym postem/tematem/whatewah jest temat przyklejony w dziale Inne :D

Matek
07-12-2005, 21:14
hehe... pierwszy dzien i juz Shinjix masz niezadowolonego klienta. Widze, z praca wre:P

laki looq
07-12-2005, 21:26
Lol czlowieku
po 1. Jezeli ten ktos kto zalozyl podobnego posta co ja sobie wszystko olewa i nic z tego niema to co ja niemoge sobie zalozyc podobnego posta? co mam czekac az ten ktos sie wkoncu odezwie i zacznie zbierac ekipe?
I wogule jaki ku.... spam? to co juz na tej tibi.pl niemozna nic wystawiac?
po 2. Jak to niejest na temat? gildia to gildia a ja chcem zebrac do neij czlonkow... jak to niejest do dzialu gildia to zrobcie nowy dzial zbieranie czlonkow do gildi na nowy serw lub cos podobnego....
A co do powstania new serwow to jestem przekonany ze napewno kiedys powstana nieobchodzi mnei kiedy ale powstana wiec o co ci chodzi? a ze zbieram sobie ekipe akurat w tym momencie to juz jest moja sprawa...

buehehe niedziwie sie ze nowy widac na calym forum prawie wszystkie tematy sa pousuwane przez Shjinx i to z podobnych banalnych powodow z jakiego zbanowales mnie... Wiec tibia.pl zastanowcie sie 100razy zanim kogos zrobicie moderatorem.......

Shinjix
07-12-2005, 21:44
Lol czlowieku
po 1. Jezeli ten ktos kto zalozyl podobnego posta co ja sobie wszystko olewa i nic z tego niema to co ja niemoge sobie zalozyc podobnego posta? co mam czekac az ten ktos sie wkoncu odezwie i zacznie zbierac ekipe?
Nie moj problem. Ewentualnie napisz posta w tamtym temacie, ze przejmujesz inicjatywe i ty zbierasz ekipe. Nowe tematy sa zbedne i beda dalej kasowane. Jezeli nie, to za jakis czas dzial "Gildia" zmieni sie w "ekipa na nowy swiat". Jeden temat wam starczy.

I wogule jaki ku.... spam? to co juz na tej tibi.pl niemozna nic wystawiac?
po 2. Jak to niejest na temat? gildia to gildia a ja chcem zebrac do neij czlonkow... jak to niejest do dzialu gildia to zrobcie nowy dzial zbieranie czlonkow do gildi na nowy serw lub cos podobnego....
A co do powstania new serwow to jestem przekonany ze napewno kiedys powstana nieobchodzi mnei kiedy ale powstana wiec o co ci chodzi? a ze zbieram sobie ekipe akurat w tym momencie to juz jest moja sprawa...
Gildia to gildia. Może powstac dopiero jak będzie nowy świat. A, ze jeszcze go nie ma to ^(czytaj wyżej). Pozatym to, że ty jestes pewnien mam w głębokim powazaniu. Prosze o DOWODY na to, ze powstanie nowy swiat. Bo domysly twoje i innych uzytkownikow nie sa dla mnie żadnym dowodem.

Tak, tak, tak... widzialem twoich rodzicow Ładni panowie
Za to juz ci sie dostalo - to, ze jestes zly nie upowaznia cie do wyzywania mnie, mojej rodziny.

laki looq
07-12-2005, 21:51
ku... niewidzisz kreski??? to niebylo do ciebie tylko to byl smieszny txt. odzdzielilem go specjalnie kreska i kur.... mam przez ciebie 6pkt. karnych znowu banalny powud Shjinxa hehe tibia.pl powturze jeszcze raz patrzcie kogo przyjmujecie!!! ;(

Raul
07-12-2005, 21:52
Człowieczku opanuj się. Nie podoba się to odejdź, nikt Cię nie trzyma. A jak już zostajesz to się zastosuj, a od pretensji do skasowanych tematów, jak Scor wspomniał, jest przyklejony temat w Inne. Więc tam Cię na przyszłość odsyłam, bo co do tego tematu powód już znasz.