zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Koniec najwiekszej wojny.

Gagagigo
08-12-2005, 07:42
Wczoraj zakończyła sie największa wojna na Arcanii, wojna Dark Purple Faster Turtles vs. Era Zero. Dpft wygrali, Era Zero Opuszcza Arcanie, chociarz wojnie tez toważyszyło wiele ciosów poniżej pasa (pełno Hacków) wreszcie można powiedziec że pokuj zawitał na Arcanii, a co stanie sie z tym serverem pod panowaniem Fosfika ?
Czas pokaże....

Gallar
08-12-2005, 08:02
Pokój ? Może era bedzie walczyła z DPFT.. ale nie pod nazwą Era Zero - i tyle...
Za shaczenie Valaisa (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Valais) teraz sie dopiero może zacząć wojna.. z tego co donosza moje zwiady na Arcani kilka gildi już szykuje atak więc...

[<:Wuberto:]
08-12-2005, 08:18
Wczoraj zakończyła sie największa wojna na Arcanii, wojna Dark Purple Faster Turtles vs. Era Zero. Dpft wygrali, Era Zero Opuszcza Arcanie, chociarz wojnie tez toważyszyło wiele ciosów poniżej pasa (pełno Hacków) wreszcie można powiedziec że pokuj zawitał na Arcanii, a co stanie sie z tym serverem pod panowaniem Fosfika ?
Czas pokaże....

mmm jak juz pamietam to odpaczatku swiata na arcani panowala Fosfika gildi i nic sie nie zmieni bo teraz to juzme kto im stawic czola ;] no chyba ze jacys super desperaci xD

08-12-2005, 08:19
Pokój ? Może era bedzie walczyła z DPFT.. ale nie pod nazwą Era Zero - i tyle...
Za shaczenie Valaisa (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Valais) teraz sie dopiero może zacząć wojna.. z tego co donosza moje zwiady na Arcani kilka gildi już szykuje atak więc...

all era sie wykupuje albo odchodzi z gildi myslac ze nikt niewie ze oni byli w erze ; ] to juz jest koniec aa te inne gildi mi sie wydaja ze se naskaczyc moga ;o

Lord Yendras
08-12-2005, 13:12
mhe szkoda troche wydawalo m sie ze w ez jest troche wiecej pl. :(

Gagagigo
08-12-2005, 17:01
era zero nie została rozwiązana tylko UNICESTWIONA, ci którzy sie niewykupili do przed wczoraj muszą opuscić server...

Cool
09-12-2005, 06:07

Valais
Buz Astral
Rhargar
Geddarm

to są schackowane osoby, nie tylko valais

Kanion
09-12-2005, 06:57
Juz widze jak bedze wygladac new server jak tam arcania pujdze :confused:
Ale i tak z kolegami z innego servera(miedzy innymi szwedami) robimy gilde i chcemy trzymac wladze.

Pozdro

Lord Yendras
09-12-2005, 16:21
:( mam pytanko do morxa i reszty pl z ez jak nastroje po wojnie? co zamierzacie zrobic?

notop
09-12-2005, 21:04
']mmm jak juz pamietam to odpaczatku swiata na arcani panowala Fosfika gildi i nic sie nie zmieni bo teraz to juzme kto im stawic czola ;] no chyba ze jacys super desperaci xD
zabij sie

po 1 w 1 wojnie fosfik byl nikim i niebylo dptf wyedy losari barlox i ja walczylismy pzreciwko swe a fosfik byl jak moj uh maker znany

po tej wojnie dopiero sie wybil na 1 meisjce z magow i w 2 wojnie dolaczyl do naszej glidi KGB wiec albo poczytaj historie albo niepsiz *******,po 2 wygranej wojnie KGB sie zeszmacilo i rozpadlo powstalo dptf,w ktorej ja bylem takze lecz z powodu haka wyszlem gdy rozpetala sie 3 wojna i stworzylem CN a pzoneij ez
wiec pwoiem ci tak
co ty wiesz o arcani??

pozatym wojne niewygralo dptf ale haker ktory pomog dptf haczac najlepsze osoby z ez

Losari
09-12-2005, 22:58
zabij sie

po 1 w 1 wojnie fosfik byl nikim i niebylo dptf wyedy losari barlox i ja walczylismy pzreciwko swe a fosfik byl jak moj uh maker znany

po tej wojnie dopiero sie wybil na 1 meisjce z magow i w 2 wojnie dolaczyl do naszej glidi KGB wiec albo poczytaj historie albo niepsiz *******,po 2 wygranej wojnie KGB sie zeszmacilo i rozpadlo powstalo dptf,w ktorej ja bylem takze lecz z powodu haka wyszlem gdy rozpetala sie 3 wojna i stworzylem CN a pzoneij ez
wiec pwoiem ci tak
co ty wiesz o arcani??

pozatym wojne niewygralo dptf ale haker ktory pomog dptf haczac najlepsze osoby z ez

Jeszcze tam donas Fosfik sie przylaczyl w momencie jak zaczelismy wygrywac best magowie byli to wtedy Barlox, CHandlen i Cha'os knightem byl Dreader a pallem ja ;d <-- Male przypomnienie ^^
Pozdro dla Sulci :>

Medivh Shady
10-12-2005, 21:44
nie sadze ze w najblizszym czasie bedzie jakas wojna :P , nie placili by tyle kasy za wolnosc zeby niedlugo wojne wywolac

notop
11-12-2005, 02:24
mysle ze era zero wszyscy pojdo do gildi monster cookies bo jusz falain jest w tej gildi i inni wienc mozemy sie spodziewac wojny monster cookiec vs dpft.

duzo hackow asz zaduzo :o :o :o :o 8o
lepiej juz niemysl

Nagassh
11-12-2005, 08:12
Pamietam poczatki Arcani jak gralem jescze Morximalem, i to prawda że w tedy nie rządził Fosfik, wtedy nikt nawet o nim nie wiedział.Co prawda były wojny ale Fosfik z tego co wiem w nich nie uczestniczył.Była wojna toczona przez Barloxa, Losariego, i jesze kilka ppl przeciwko guildi Chao'sa.Chao'sa dało sie wytepic z tego serwa ale zosatli jescze inni.Gdyby wieksza pomoc ze strony innych polaków, i gdyby nie ban Losariego to tym serwerem mógłby dzisiaj rządzić właśnie on wraz z Barloxem.

To by było na tyle ;)

Tanivupo
11-12-2005, 08:31
DPFT wygralo wojne.... no mozna powiedziec ze to bylo troche nie fair play :> bo te hacki ;p ale i tak jest dobrze ze wygralo DPTF :> i nie sadze ze w najblizszym czasie bedzie kolejna wojna... bo po co by ludzie placili za free skoro znow by chcieli walczyc? mysle ze na jakis czas Arcania sie uspokoji..

Hail Leszczu Dragonbreath:P<< ***aj 100 :D

Gidekab
11-12-2005, 16:53
Dla mnie najlepszym sorkiem na arcani byl Barlox (i nadal jest) mimo iz jego gra na tym swiecie nie byla zbyt dluga to zapisal sie na zawsze w histrii tego serwa zreszta nie tylko on (Losari i Sua rowniez). Podczas tej piewszej wojny byly to jedyne osoby ktore mialy fragi na swoim koncie, szczegolnie Barlox ktory wrecz robil rzez z graczami gildi Senceless. Nigdy nie zapomne tamtych pierwszych tygodni arcani. Dlatego wielki szacunek dla tej trojki a szczegolnie dla Barloxa.
Pozdawiam wszystkich i do zobaczenia w grze :)

Nagassh
11-12-2005, 18:23
Dla mnie najlepszym sorkiem na arcani byl Barlox (i nadal jest) mimo iz jego gra na tym swiecie nie byla zbyt dluga to zapisal sie na zawsze w histrii tego serwa zreszta nie tylko on (Losari i Sua rowniez). Podczas tej piewszej wojny byly to jedyne osoby ktore mialy fragi na swoim koncie, szczegolnie Barlox ktory wrecz robil rzez z graczami gildi Senceless. Nigdy nie zapomne tamtych pierwszych tygodni arcani. Dlatego wielki szacunek dla tej trojki a szczegolnie dla Barloxa.
Pozdawiam wszystkich i do zobaczenia w grze :)

Hehe nie ma co się dziwić że Barlox robił prawdziwą rzeź, podczas wojny Barloxem grał Nemtor(Mevar) jak dla mnie gracz ktory ma najlepsze pvp wsrod Polaków i nie tylko..
respect for him ;)

PiXik
11-12-2005, 20:17
Jeszcze tam donas Fosfik sie przylaczyl w momencie jak zaczelismy wygrywac best magowie byli to wtedy Barlox, CHandlen i Cha'os knightem byl Dreader a pallem ja ;d <-- Male przypomnienie ^^
Pozdro dla Sulci :>
haha ty??przypomnij nam za co banika dostałeś;Dsharing a więc ty i twoi koledzy byliście najlepszym pallem::)
pamiętam ppg jak jednej nocy olśnienie Barlox wymiutł chaosa itp itd.aha i Jeszcze Rafaman ten kamikaze rządził gdzieś w międzyczasie

11-12-2005, 20:24
zabij sie

wiec pwoiem ci tak
co ty wiesz o arcani??

mm moglo mi sie cos z***ac ; p mmm a co powiesz niby ciekawego o gildi przed KGB ? ; ] a tak pozatym to hacker pomogl dpft wygrac wojne ta ... ? i teraz im jeszcze bardziej pomaga hackujac ich czlonkow ? :p

notop
12-12-2005, 05:52
']mm moglo mi sie cos z***ac ; p mmm a co powiesz niby ciekawego o gildi przed KGB ? ; ] a tak pozatym to hacker pomogl dpft wygrac wojne ta ... ? i teraz im jeszcze bardziej pomaga hackujac ich czlonkow ? :p
gotika haknol stary ownetr jego ( selowanie postaci niepoplaca" a tetuni kumpel z rl znany takze jako arathorn;]

wiec....chyba masz zle info;]

przed kgb bylo ppg, z ktorej juz tylko ja zaostalem na arcani