zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Kolejny publiczny test!

Stron : 1 [2]

Sioszolom
09-12-2005, 15:02
Jaka jest Cena różdzek w sklepach?
bra?

Groszek
09-12-2005, 15:29
a co jeżeli 29 listopada mialem PACCa a tera nie mam??:)

upki
09-12-2005, 15:37
No to ja bede oryginalny mi sie loguje i jestem od 600-900 a potem jestem pierwszy i....(ciąg dalszy nastąpi)
connectin timeout
teraz wole czekac na update i bede wszystko wiedzial
a tak to ide expic moim kochanym druidem

Zoler
09-12-2005, 15:39
:( myslalem ze chociaz o tej godzinie se pogram na tescie ale nie da rady jestem 688 w kolejce :( chyba bede musial poczekac do upadet

Zoler
09-12-2005, 15:40
myslalem ze chociaz teraz sobie pogram ale nie jestem 702 w kolejcy poczekam na upated :)
up przepraszam za ten post pisalo ze nie wyswietli sie :(

Trenei
09-12-2005, 15:48
CO NAS TO OBCHODZI ZE JESTES XXXX W KOLEJCE BOZE ! Ps. MAsz reporta xD

Nowohucianin
09-12-2005, 16:45
cos im nie wyszlo kicki i oni chca sprawdzac servery lepiej jak by dali 2 test servy amerykanski i niemiecki a nie tylko jeden szansa na wbicie jest tylko po save serva a tak raczej to trudno

save jest tylko o 8,50 ? czy w innych godzinach tez

Torarnos
09-12-2005, 16:46
Nie da sie z Paccem nawet lognac kolejka 250 chwila minie jestes 1 i Connect ... Why ;( ;(

Thimburd
09-12-2005, 16:46
Ciekawe, przed chwilą mieliśmy test server z okazji update... Teraz nowy update i znowu TestServer, też publiczny. CipSoft zaskakuje.
Co do Test Servera, zabawić się można, i podziwiać nową, piękną grafikę. Niektóre rozwiązania są dosyć kontrowersyjne... np. wymagane lvl'e na czary... Tragedia. Martwi mnie to, jakie ceny będą teraz run. Uhmakerzy przestaną wogóle istnieć (chyba, że będzie się komuś chciało wylevelować postać... ale wątpię, żeby robić tym uhy dla innych na sell)... Ceny zapewne nie przekroczą tych ze sklepu, ale jednak, według mnie rozwiązanie niezbyt ciekawe. No, a Wandy... :) Miło, miło. Ciekawy pomysł. Mam nadzieję, że będą jakieś potężne Wandy dla sorców 100 lvl+. Nowa grafika nie jest idealna, ale bardzo ładna. Efekty świetlne zadziwiają pozytywnie. Jeszcze do szczęścia brakuje nowych GM'ów, wiem, że ostatnio zostało zatrudnionych kilku, ale jednak biorąc pod uwagę ich aktywność i liczbę serverów, to za mało... No, to ja idę zbijać na Test Server, pobić trochę ludzi, pozwiedzać i zabawić się ;) Dlatego właśnie kocham Test Severy... Kto wie, może przez ten up wrócę do gry? ;)

Zaan of Araghoth
09-12-2005, 16:47
CENY TYCH SPRZELAJACYCH BADZIEWI :p

1 poziom - free
2 poziom - 1k
3 poziom - 5k

Dalej nie wiem niech ktos sprawdzi :)

Stanley
09-12-2005, 20:27
Ehh pacc to ma jeszcze dobrze jak chce sie wbic na serva ale jak facc załamka wogule to jest nie możliwe...........
CipSoft Wymyśla nowe utrudnienia :/ :(

Gallar
09-12-2005, 20:49
Przed chwilą byłem 370 w kolejce.. a potem connection time out.. i mam PACCa. Więc nie piszcie że PACC ma łatwo;)

Knight Patryk
09-12-2005, 20:50
@up up
lol nawet pacc ma kolejke -.- czytaj od poczatku caly temat...

Xizz
09-12-2005, 21:01
Jak zwykle Cipsofy s*******i update nie umieja zrownowarzyc postaci tak aby kazda miala rozne sznase w pvp (<przyklad>). Zeby palek nie mogl sobie swobodnie robic arrowsow, boltow, fooda itp to juz jest lekka przesada, najwyrazniej cipsoft est dumny z najtow bo jak narazie nic im sie zlego nie dzieje dlaczego? , ano dlatego ze jak zwykle nasz ukochany najt ma za slaby m lvl zeby mogl cokolwiek zrobic (nie mowie tu o np: Eternalu, bo on moze bardzo duzo zrobic ;p) wracam do poprzedniego watku, czy nie sadzicie, ze cipsoft za bardzo ceni najtow? Ja uwazam ze tak !!!! Inne voc.'y zostaja jak zwykle udupione oprucz najta (dyskryminacja profesji).

webhaos
09-12-2005, 22:06
Mam pacca zalogowalem sie dizaj od 6rano... wrucilem ze szkoły o 16 wlogowuje sie jeste około 300 potem 1czy 2 i potem jak bylem 2 to etarz 1 i na som koniec conecting time out nierozumiem sprubowałem inym kontem z facc było tak samo ;/

wiem że sie powtarzam ale nieznalazłem na to pytanie odpowiedzi

webhaos
09-12-2005, 22:11
ja kupiłem se na edron tych pierwszo poziomowych z miesionc temu po 2,1k z 50 na caly dom a teraz free;///////

Ivan of Fortera
09-12-2005, 22:16
Mnie to zaczyna ju&aelig; wkurzac X( . Od rana prubuje sie wbic i nic z tego niewychodzi

Zaan of Araghoth
09-12-2005, 22:55
Mnie tam pare razy udalo sie wbic. :) Ale dobija mnie pare rzeczy .. np. invisible - 35 lvl ... nie mowiac juz o sd'kach (45 lvl ) . Ale wandy sa GZ . Szkoda tylko ze all eq i kasa w domku mialem -.- ... ale nawt ta najsłabasz ruzczka jest gz :p Jestem ciekaw ile beda kosztowc te lepsze wandy ( ten od 26 i ten od 33 )

Palek Demon
09-12-2005, 23:18
Ok Pal Niemoze uzywac wandow tylko sorc drut a niemoge sobie hmmami pomagac moim 17 palem -.- OMG co to ma by dali lvl na runy %^$^@^ ich czy co -.- :(

ogorek
09-12-2005, 23:23
Jak zwykle Cipsofy s*******i update nie umieja zrownowarzyc postaci tak aby kazda miala rozne sznase w pvp (<przyklad>). Zeby palek nie mogl sobie swobodnie robic arrowsow, boltow, fooda itp to juz jest lekka przesada, najwyrazniej cipsoft est dumny z najtow bo jak narazie nic im sie zlego nie dzieje dlaczego? , ano dlatego ze jak zwykle nasz ukochany najt ma za slaby m lvl zeby mogl cokolwiek zrobic (nie mowie tu o np: Eternalu, bo on moze bardzo duzo zrobic ;p) wracam do poprzedniego watku, czy nie sadzicie, ze cipsoft za bardzo ceni najtow? Ja uwazam ze tak !!!! Inne voc.'y zostaja jak zwykle udupione oprucz najta (dyskryminacja profesji).

nie wiem czy to celowe... wiesz zrobic cos z knightem to nie taki klopot... przy paladynie, sorcu i drucie jest juz duzo inaczej... latwo jest ktoregos z nich udupic i to nawet niecelowo...

Pan zbych
09-12-2005, 23:52
wiadomu już coś o nowych serverach po update czy ktoś coś wie na tan temat niech napisze ?
:confused: :confused:

Azeroth Lee
10-12-2005, 00:22
Nierozumiem Cię po jaka holere Ci nowe servery? 66 to mało? znajdz sobie taki na którym gra duzo polaków czy twoich znajomych, a nie zmieniasz servery jak rękawiczki.
Chcesz być najlepszy na nowym servie? raczej ci sie to nie uda, no moze przez jakis czas mozesz być w czołówce, ale sądze że za długo się nie utrzymasz, wystarczy, że znajdzie sie ktoś kto bedzie caly czas online, a znam takie osoby, kto wie o co chodzi ten wie.

Tygi25
10-12-2005, 01:11
A ja nadal sie nie wbilem;/ lipa tez chcialem sobie oblukac nowa grafike a tu lipa:(

notop
10-12-2005, 01:13
Nierozumiem Cię po jaka holere Ci nowe servery? .
po to zeby przegrani w wojnach meili gdzie grac;p

Michael Jackson
10-12-2005, 01:38
Mam problem. chcialem se wejsc na testa i nie moge w zaden sposub. zaluzmy ze jesetem okolo 150 w kolejce laduje mi sie kolejka puzniej jestem 1 a po jakis 5 minutach wywala mnie z kolejki wtf???

bazpl
10-12-2005, 03:26
JA MAM IDENTYCZNE TAK SAMO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wstalem teraz o 4:00 zeby testa zibaczyc jestem 61 laduje sie puzniej wlancz sie ze jestem 1 i za drugiim arzem ze serwer nie dziala i z gry wywala !!! X( X(

Bakteriusss
10-12-2005, 04:48
no ale q*** zaby o tej gdzinie byl full ;/

mam to samo o wpół do 6 :p

Eddy38
10-12-2005, 04:51
Mam to samo od 5
@Edit:
Wie ktoś o której jest save test servera??Bo jak coś to bede próbował o save xD

Bakteriusss
10-12-2005, 04:56
Mam to samo od 5
@Edit:
Wie ktoś o której jest save test servera??Bo jak coś to bede próbował o save xD

restart jest o 9 B)

Kiedy koniec tego holernego testu ,to jest test moih nerwuw

kołbaś
10-12-2005, 05:54
ok juz wiem jakie lvl na hmm i wyszlo ze minimum 17 =\ a ja mam 13 no trudno poexpimy zobaczymy

Spearman
10-12-2005, 06:06
Ktoś mógłby się wylgować :P

Sacred Platinum Dragon
10-12-2005, 06:10
Proźba do wszystkich h lvl sorców!!
Pójdz ktos pod dp i puść ue inni tez chcieli by sie wbic na serva
Z góry dziekuje :P :D

@edit
Udało mi sie wbic
1,5h logowania sie ale sie oplacalo

Tygi25
10-12-2005, 06:44
Czekam w Kolejce od 45min jestem 1 i jakos wejsc nie moge;/
pech;/:(:(:( ale jestem dobrej myśli może uda mi się wkońcu WBićććć:!:SD:D:D

Drakon Pierwszy
10-12-2005, 07:27
tesz tak mialem a tera jak prubuje to jestem na pozycji 456 :[

Radlic
10-12-2005, 07:28
Mam nadzieję, że będą jakieś potężne Wandy dla sorców 100 lvl+.
Niestety :(
Różdzki będą tylko dla low/mid lvl, a owe to :

Golden Wand -> Snakebite Rod (Druid, min level 7, type poison, avg damage 13, 2 mana)
Conjurer Wand -> Moonlight Rod (Druid, min level 13, type energy, avg damage 19, 3 mana)
Wand of Might -> Volcanic Rod (Druid, min level 19, type fire, avg damage 30, 5 mana)
Wooden Wand -> Quagmire Rod (Druid, min level 26, type poison, avg damage 45, 8 mana)
Elven Wand -> Tempest Rod (Druid, min level 33, type energy, avg damage 65, 13 mana)

Blue Spell Wand -> Wand of Vortex (Sorcerer, min level 7, type energy, avg damage 13, 2 mana)
Red Spell Wand -> Wand of Dragonbreath (Sorcerer, min level 13, type fire, avg damage 19, 3)
Green Spell Wand -> Wand of Plague (Sorcerer, min level 19, type poison, avg damage 30, 5 mana)
Yellow Spell Wand -> Wand of Cosmic Energy (Sorcerer, min level 26, type energy, avg damage 45, 8 mana)
Ritual Wand -> Wand of Inferno (Sorcerer, min level 33, type fire, avg damage 65, 13 mana)

Najsilniejsza jest na 33 lvl, a z najsłabszej tródno trafić rota...
Ale grafika rox ;>
Wygląda na to, że naprawili system kolejek. Nareście !

Eddy38
10-12-2005, 08:24
DObra już chyba koneic save myśle że się wloguje x:)

Eddy38
10-12-2005, 08:38
Powinno być tak że jednym kontem możesz wejść jeden raz na testa i aż tak do wyczerpania wszytskich kont xD

SKAJMA
10-12-2005, 08:47
kurde nie wiem co sie dzieje juz drugi dzien proboje sie wbic i nic.
Za kazdym razem pisze connection timeout, najpierw jest wielka kolejka pozniej jestem pierwszy i sie pokazuje connection timeout probuje juz bardzo dlugo ale za kazdym razem to samo co robic ??

Xagar
10-12-2005, 08:57
kurde nie wiem co sie dzieje juz drugi dzien proboje sie wbic i nic.
Za kazdym razem pisze connection timeout, najpierw jest wielka kolejka pozniej jestem pierwszy i sie pokazuje connection timeout probuje juz bardzo dlugo ale za kazdym razem to samo co robic ??

Mam dokladnie to samo troche to wkurza... Ja chce zobaczyc nowa grafe :)!!!!!!

Drakon Pierwszy
10-12-2005, 09:04
Blue Spell Wand -> Wand of Vortex (Sorcerer, min level 7, type energy, avg damage 13, 2 mana)
to ile to bedzie kosztowac

Shardzik
10-12-2005, 09:10
Proźba do wszystkich h lvl sorców!!
Pójdz ktos pod dp i puść ue inni tez chcieli by sie wbic na serva
Z góry dziekuje :P :D

@edit
Udało mi sie wbic
1,5h logowania sie ale sie oplacalo
Może to i śmieszne, ale takim ue wyczyscisz wszystkich innych co ;ogowali się dłuugie godziny ;)

Drakon Pierwszy
10-12-2005, 09:15
to ile to bedzie kosztowac
TO DOWIEM SIE CZY NIE

Nowohucianin
10-12-2005, 09:55
eh ja wstalem o 6,20 zaczolem sie logowac i przez 2 godziny logowania pogralem sobie troche tak 35 min wiec jak chce ktos wejsc to trzeba wczesnie wstac i sie zaczac logowac albo tuz po save servera mozna sie wbic

grzysztof
10-12-2005, 10:31
TO DOWIEM SIE CZY NIE

jeszcze nie wiadomo na serwerze ta rozdzke daje npc z czarami za darmo ale watpie zeby poza testem ona byla darmowa.

1Drax
10-12-2005, 10:33
Mam takie pytanko. Mianowicie czemu nie chce mi wejsc na testa?? :( zawsze jest tak ze jestem na starcie jakis 140 potem jestem 1 i potem connection timeout !! i tak ciagle :(( halp me :(

Tajemnicza Lady
10-12-2005, 10:33
Po pierwsze:

Hejo wszystkim którzy czytają tego posat i dzięki za to, że postanowiliśćie się poddać trudnemu zadaniu domyślania się toego o czym pisze bo nie zawsze ejst to jasna treść :p

Po druigie:

Jak sami widzicie pewnie (patrz to coś pod avatarem) jestem Druidem :mag:.
I choć bardzo podoba mi się grafika :cup: to musze przyznać, że ten cały PO******NY Soul jest do D.... Dało się jeszcze przeżyć soul za runki ale już za to że mamy walić z wandów z soula :|?? Załamka -.-" X( Pozatym nie podoba mi się, że druid na 79 lvl będzie walił tyle samo co noobek na 8 lvl który dostał wande od kolegi. I co z tego, że tamten ma rzekomo więcej many. Przecież może mu się soul skończyć bo robił runki albo mana :/ I w takim razie po co MLVL ?! Nie po to się go trenuje... Pozatym porównam to do knighta to by było tak samo gdyby 100 knight z Fire Sword walił tyle samo co knight na 10 lvl W dodatku ten na 100 lvl ma o WIELE lepsze skille. Zadowalało by takie coś?! NIE! Daltego nich Czipki Wezmą się za dodanie czrów ofensywnych , Zlikwidują Soul (ewentualny soul za runy) , niech dodadzą coś w stylu Soul Fluid , i wandy niech będą ale... niech 50 sorc nie wali tyle co 12 druid co?!

Ivan of Fortera
10-12-2005, 10:35
eh ja wstalem o 6,20 zaczolem sie logowac i przez 2 godziny logowania pogralem sobie troche tak 35 min wiec jak chce ktos wejsc to trzeba wczesnie wstac i sie zaczac logowac
Szkoda ze nie napisales wczesniej

1Drax
10-12-2005, 10:37
Mam takie pytanko. Mianowicie czemu nie chce mi wejsc na testa?? :( zawsze jest tak ze jestem na starcie jakis 140 potem jestem 1 i potem connection timeout !! i tak ciagle :(( halp me :(

Czyli ze co to poprostu jest za duzo ludu czy co??

Forlen
10-12-2005, 12:02
Mógłbym mi ktoś powiedzieć o której jest czyszczenie? :p Z góry wielkie dzięki... :)

Watto
10-12-2005, 13:12
Po pierwsze:

Hejo wszystkim którzy czytają tego posat i dzięki za to, że postanowiliśćie się poddać trudnemu zadaniu domyślania się toego o czym pisze bo nie zawsze ejst to jasna treść :p

Po druigie:

Jak sami widzicie pewnie (patrz to coś pod avatarem) jestem Druidem :mag:.
I choć bardzo podoba mi się grafika :cup: to musze przyznać, że ten cały PO******NY Soul jest do D.... Dało się jeszcze przeżyć soul za runki ale już za to że mamy walić z wandów z soula :|?? Załamka -.-" X( Pozatym nie podoba mi się, że druid na 79 lvl będzie walił tyle samo co noobek na 8 lvl który dostał wande od kolegi. I co z tego, że tamten ma rzekomo więcej many. Przecież może mu się soul skończyć bo robił runki albo mana :/ I w takim razie po co MLVL ?! Nie po to się go trenuje... Pozatym porównam to do knighta to by było tak samo gdyby 100 knight z Fire Sword walił tyle samo co knight na 10 lvl W dodatku ten na 100 lvl ma o WIELE lepsze skille. Zadowalało by takie coś?! NIE! Daltego nich Czipki Wezmą się za dodanie czrów ofensywnych , Zlikwidują Soul (ewentualny soul za runy) , niech dodadzą coś w stylu Soul Fluid , i wandy niech będą ale... niech 50 sorc nie wali tyle co 12 druid co?!

A nie pomyslalas, ze noobek na 8 lvlu moze walic jedna z najgorszych rozdzek a lepszymi nie?

A druid na 79 moze uzywac wielu, w tym juz te najlepsze? Wiec druid na 79 lvlu nie uzyje najgorszej rozdzki, tylko swojej lepszej?

Tajemnicza Lady
10-12-2005, 13:27
A nie pomyslalas, ze noobek na 8 lvlu moze walic jedna z najgorszych rozdzek a lepszymi nie?

A druid na 79 moze uzywac wielu, w tym juz te najlepsze? Wiec druid na 79 lvlu nie uzyje najgorszej rozdzki, tylko swojej lepszej?

Tak ale załóżmy, że takiemu noobkowi kolega kupi dobrą różczkę... Wydaje mi się, że pomimo mlvl powinien mieć znaczące znaczenie... skoro wanda jest taka jak łuk to po co tam wpychać soula... Skill w łuku się BARDZO liczy jedyne co jest do przyjęcia podobnego to Mana jako stzrały. Czy nie mam racji?

Waluch
10-12-2005, 13:39
Ludzie Pomocy!!!
Nie Moge Wogolee Wjsc Na Test Serva.wstalem O 6 Rano Zeeby Byla Mniejsza Kolejka,i Co?lipa!na Poczatku Niby Dobrze,jestem Na 100 Miejscu,pozniej Nagle Mnie Daje Niby Na 1 Miejsce I Disconcect.

Co Mam Robic????to Nie Jest Normalnee,moglbym Czekac W Kolejce Tylko Zebym Chociaz Mogl W Niej Byc :/

Waluch
10-12-2005, 13:59
Ludzie Pomocy,nie Moge Wogole Wejsc Na Test Serva!!
Wastelm O 6 Rano Zeby Byla Mniejsza Kolejka,i Co?lipa!!na Poczatku Niby Wszystko Dobrze,jestem W Kolejce Na Okolo 100 Miejscu,i Nagle Mnie "wywala" Na 1 Miejsce(?) Ii Pozniej Disconnect.

To Nie Jest Normlane!!!!moglbym Czekac W Kolejce Tylko Nawet W Niej Nie Stoje:/

Waluch
10-12-2005, 14:01
sory za spam ale cos tibia.pl nie chodzi jak powinna

suchyxxx
10-12-2005, 14:03
Tylko że najlepszej różdżki nie będzie się opłacało używać bo-pierwsz najsłabsze 3 różdżki walą na dystans na odległość do 3-4 kratek czyli możemy walnąć potwora jak jest 2 kratki za nami,4ta różdżka jest dobra ale wali tylko z bliska-czyli potworek może nas uderzać a 5-ta różdżka najlepsza wali na dystans z tym że potworek musi być 1 kratkę za nami a jak wiemy potwory biją nas nawet jak jesteśmy 2 kratki od nich-czyli najlepsza różdżka nie opłaca sie bo potwory będą nas i tak biły chyba że będziemy na wskos od potwora 2 kratki czyli
xxp
xxx
mxx
Dałem przykład kratki 3x3 w przypadku używania najlepszej rózdżki dla sorca jak i druta gdzie x-pusta kratka,p-potwór,m-my czyli gracz.W taki wypadku będzie się dało używać najlepszej różdżki na potwory aby nie dostać od nich hita ale to wymaga manewrów i przestrzeni natomiast
xxx
mxp
xxx
Potwór nawet z takiej odległości bije więc korzystanie z najlepszej różdżki=brak lagów,chodzenie umiejętne na wskos i duża przesztrzeń bo w jakiniach raczej trudno będzie.Te 3 pierwsze najsabsze różdżki biją na większą odległość tj.
xxxx xxxp
mxxp xxxx
xxxx mxxx

A 4-ta rózdżka bije tylko z bezpośrednim kontaktem ze stworem
Czyli wniosek jest taki że najlepiej używać 3-ciej różdżki bo jest najsilniejsza z tych 3-ech na całkiem daleki dystans natomiast 5-tej różdżki nie opłaca się używać bo bije niby na dystans ale jak nie będziemy uciekać po wskosie od potwora to będzie nas zawsze bił.Tak samo jest z różdżkami u druta czyli mam pytanie?Czy opłaca się używać najlepszej różdżki?

lukasz1
10-12-2005, 14:09
Tak ale załóżmy, że takiemu noobkowi kolega kupi dobrą różczkę... Wydaje mi się, że pomimo mlvl powinien mieć znaczące znaczenie... skoro wanda jest taka jak łuk to po co tam wpychać soula... Skill w łuku się BARDZO liczy jedyne co jest do przyjęcia podobnego to Mana jako stzrały. Czy nie mam racji?

nie masz racji jak byś nie wiedział noobku to uzycie wanda zależy od lvla wiec nobek na 8 lvlu może uzywać tylko tej najłabszej zręsztą od tygodnia wszyscy dudnią o nowościach updatu a ty zamiast poczytać jakieś debilizmy piszesz

Warmendes
10-12-2005, 15:15
Moze ktos powiedziec ile sie logował na testa. bo juz mnie to wkurza troche 3h sie loguje a tu dalej nie moge -.-

Forlen
10-12-2005, 15:20
Mógłby mi ktoś powiedzieć, czy na czary spontaniczne zmieni się mana :p

Plz help...

balun
10-12-2005, 15:24
Wbiłem sie facc naszczęście trafiłem na save srever i jess grafa spox
ceny różdzek w sklepie:
7 lvl za free w naszej gildii (tylko raz)
13 lvl 1k
19 lvl 5k
26 lvl 10k
33 lvl na edron podobno

bez save servara nie ma co liczyć na wbicie sie

Domona
10-12-2005, 17:40
a o ktorej godzinie jest restart? (save serwa)

AnElKa
10-12-2005, 18:24
Chce wbic na test servera na facc i coz to, jestem pierwszy juz wbija i nagle Conection failed
Cannot conect to the test server.
Error:Conection timeout.

powtarza sie to za kazdym razem gdy probuje wbic na jakakolwiek postac...

Prosze pomozcie mi...

Edit: Na paccu tez jest to samo....:/

Domona
10-12-2005, 18:31
Ech. Mam taki sam problem. Sporbuj kiedy indziej :)
Ps. Ludzie, pisalisice ze pacc tutaj nic nie daje - jestescie w bledzie! otoz charaktery (postacie) z pacc rownierz maja kolejke ale jednak mozna sie jakos zalogowac i jest duzo latwiej (nie wiem na jakiej zasadzie to dziala, ale sprawdzane)

malyjanek
10-12-2005, 19:11
czy na tescie byli jacys elite knighci?

co z exori? ile many bierze i czy mana rosnie 4 x u knightow?

nie bijcie mnie jesli juz bylo to opisywane :(

Thristen
10-12-2005, 19:30
hehe..

Tez mam facc narazie i jakos wbic sie na faccu da tylko gdy robia reset serva...Bo inaczej stoisz stoisz i nic Z tego
Pacce tez stoja w kolejce ale krocej..

Mimo-vader
10-12-2005, 19:34
Nie orientuje sie ktoś czy jest coś takiego jak restart postaci ?? Jeśli dziś padłem po save, to jutro to sie zrestartuje i odzyskam rzeczy/lv jutro po save ?? Bo nie wiem czy jest sens sie drugi raz wbijać :p :p :p

Ivan of Fortera
10-12-2005, 19:55
A do kiedy trwa test server?

Domona
10-12-2005, 21:06
nie wiadomo, pewnie klika dni, a pozniej up date :>
Przypominam Test Serwer jest do wykrycia bledow zwiazanych z nowa wersja gry, jednak niektorzy o tym zapominaja. (mowa o pk. na test serwaach). W ogole test serwer powinien byc non pvp by to ulatwilo odnalezienie bledow w nowej wersji.

Drax Auguo
10-12-2005, 21:43
Ja niby jestem pierwszy i nie moge sie wbic ;/
wyskakuje blad ;/

1Drax
10-12-2005, 22:02
Ja niby jestem pierwszy i nie moge sie wbic ;/
wyskakuje blad ;/

Tak ma kazdy ^^

Charlotte Makantana
10-12-2005, 22:14
wlasnie.. tak ma kazdy... najpierw loguje jestem 95 po ilustam sekundach jestem 1 pootem mnie conected timeout... potem znow jakis 81 i znow to samo... ale trzeba czekac... teraz wiekszosc ludzi grajacych w tibie chce w bic na ten tesetserver... cierpliwosci ludki...

Azeroth Lee
10-12-2005, 23:47
Oryginalnie napisane przez Tajemnicza Lady
Po pierwsze:

Hejo wszystkim którzy czytają tego posat i dzięki za to, że postanowiliśćie się poddać trudnemu zadaniu domyślania się toego o czym pisze bo nie zawsze ejst to jasna treść

Po druigie:

Jak sami widzicie pewnie (patrz to coś pod avatarem) jestem Druidem .
I choć bardzo podoba mi się grafika to musze przyznać, że ten cały PO******NY Soul jest do D.... Dało się jeszcze przeżyć soul za runki ale już za to że mamy walić z wandów z soula :|?? Załamka -.-" Pozatym nie podoba mi się, że druid na 79 lvl będzie walił tyle samo co noobek na 8 lvl który dostał wande od kolegi. I co z tego, że tamten ma rzekomo więcej many. Przecież może mu się soul skończyć bo robił runki albo mana :/ I w takim razie po co MLVL ?! Nie po to się go trenuje... Pozatym porównam to do knighta to by było tak samo gdyby 100 knight z Fire Sword walił tyle samo co knight na 10 lvl W dodatku ten na 100 lvl ma o WIELE lepsze skille. Zadowalało by takie coś?! NIE! Daltego nich Czipki Wezmą się za dodanie czrów ofensywnych , Zlikwidują Soul (ewentualny soul za runy) , niech dodadzą coś w stylu Soul Fluid , i wandy niech będą ale... niech 50 sorc nie wali tyle co 12 druid co?!

Pierwsze słysze, że przy używaniu wandów/roodów bedzie soule zjadać...
to prawda? bo nie chce mi się w to wierzyć.

Drakon Pierwszy
11-12-2005, 07:39
A o backup nigdy nie slyszales?

@Cena wandow
Na tescie byly
Darmowy
1K
5K
10K
15K
... bardziej niz mozliwe ze na normalnym serverze ceny beda inne (jak i to ze nie kazdy wand bedzie dostepny w sklepie).

I dobrze, poniewaz wandy nie "zjadaja" souli
Jak to dobże że mnie ostrzegłeś
ja kupilem blue spell wanda za 2k a tera bedzie z niego wand za 1k
na szczęście jusz go sprzedałem o 200 gp drożej i jestem na plusie :] :cup:

Domona
11-12-2005, 07:47
Ech. Zmartwie Cie. Rozdzki to raczej nie wypal.
(Wiesci z Ts)
Many zżeraja okropnie, sa drogie i lepszy jest w wh (lol) A tak bardziej serio to niektore bardzo ladnie wygladaja :)

Drakon Pierwszy
11-12-2005, 07:56
A z kąd ty to dokładnie wiesz bo jak niewiewsz na stuwe to nas tylko w błąd wprowadzasz i gracze zaczną sprzedawać masowo takie rużdżki

Domona
11-12-2005, 08:39
jestem na ts :)
ma ktos spis rod dla druidow?

Asthan
11-12-2005, 08:46
To teraz bedzie sorc/druid siedzial na monku i z wandow mlv cwieczyl

Drakon Pierwszy
11-12-2005, 08:52
aleś ty na czasie wszyscy to jusz od dawna wiemy X(

S'hAr'K
11-12-2005, 09:00
Mam w dp 4 bp hmm i 1 gfb ide pobawic sie w PK :evul:

Master druid
11-12-2005, 11:39
Jest jakiś FACC na tym forum, który może powiedzieć że wszedł na testa bez problemu? Bo ja od wczoraj próbuje bez skutku :[ Jak nie "cannot connect" to "too many players" i cofnięcie na koniec kolejki :/

A i nie mówcie że wejść nie umiem bo to nie pierwszy TS na który wchodzę.

Dwimenor
11-12-2005, 11:43
Tak: ja wszedłem bez pacca na test server. Czemu się dziwisz, że jest connection timout jak się jednocześnie chce wbić na jeden server kilkanaście tysięcy osób. Trzeba być cierpliwym.
Ewentualnie po server save/mass kiku się wbijać;)

Nowohucianin
11-12-2005, 12:31
ja się wbiłem na faccu tuż po resecie serva raz byl chyba mass debug ale sie szybko zalogowalem wiec najlepiej sie po save servera logowac

Marcelinho
11-12-2005, 12:33
Jaki sens ma granie na OTSach, skoro każdy może tam mieć 300 lvl w tydzień...? To wszystko za łatwe... Ja nawet nie próbuję na tym grać. Dziwie się tym, którzy tam tracą czas. Bez obrazy... ;)

Nowohucianin
11-12-2005, 12:38
Jaki sens ma granie na OTSach, skoro każdy może tam mieć 300 lvl w tydzień...? To wszystko za łatwe... Ja nawet nie próbuję na tym grać. Dziwie się tym, którzy tam tracą czas. Bez obrazy... ;)

lol jaki ots co ty pierniczysz ?? :confused:

Hieyan
11-12-2005, 12:39

ROTFL! To nie ots tylko test server!
Gdyby tutaj pisali jak wejść na otsy już dawno stracili by supported fansite'a!
Na test serverze możesz przetestować nadchodzące update. To niema nic wspólnego z ostem. (No, moze troszeczkę:P)

@down
Raul, to było celowe? Pisze się mistrzu...

Raul
11-12-2005, 12:42
Miszczu padam przed Tobą. :D
@down
Raul, to było celowe? Pisze się mistrzu...
Naprawdę? :D

Nowohucianin
11-12-2005, 15:18
aa kurna tak ladnie mi szlo a tu debuga dostalem i sie nie moge zalogować :D

grzysztof
11-12-2005, 16:05
mam takie pytanko czy moglby ktos powiedziec gdzie na tescie da sie kupic rozdzki ?? wiem ze npc z czarami daje najslabsza za darmo ale nie udalo mi sie od niego wyperswadowac lepszych modeli :) wiec powiedzcie gdzie jest npc sprzedajacy te lepsze rozdzki, z gory dzieki.

Master druid
11-12-2005, 17:17

Ziomek rozłożyłeś mnie tym postem.

A co do tego mojego poprzedniego. Nie dziwię się że nie mogę się zalogować tylko zdziwiło mnie to że nie było 2 serwerów testujących tak jak ostatnio Testa i Testera. Szkoda nie udało mi się wejść i już nie wejdę ale update nie długo =]

Michał Wisla
11-12-2005, 18:19
Pomcoy sluchacie wlacza msi ei wkoncu 1 na liscie a potem ze cos server nie tegest o co biega?? sZYBKO HELP BO SIE ODCZEKAC NEI MOGE :]

EDIT: pisze mi ze connection timeout czy cos takiego :P

Maximp
11-12-2005, 19:20
Pomcoy sluchacie wlacza msi ei wkoncu 1 na liscie a potem ze cos server nie tegest o co biega?? sZYBKO HELP BO SIE ODCZEKAC NEI MOGE :]

EDIT: pisze mi ze connection timeout czy cos takiego :P

E stary nie przejmuj sie mam to samo;/

Dutor
11-12-2005, 21:11
tez to mam help me

Dutor
11-12-2005, 21:15
jak by ktos znalazl matedo an connetc niech mi poda plx

Dementor
11-12-2005, 23:42
Niemoge wejsc jak daje Test Server Logni (zaznaczam w network) to jaki mam wpisac acc i pass?? Wpisuje swoj z tibi i pisze ze zly acc i pass. Co mam zrobic?

Ivan of Fortera
12-12-2005, 06:30
Mnie sie w koncu udalo :cup: ale zeby wejsc musialem wstac o 4 rano
to jest dobry sposób na wejscie do gry

Forlen
12-12-2005, 09:51
Jest super... Udało mi się zalogować :) Niestety duże duże kolejki w sklepach :P
PS. Zabiłem 26 Druta ^^ i mam w różdżki

Forlen
12-12-2005, 11:32
12:28 Testserver is going down. We are preparing for the update. Thank you for testing.

kidler
12-12-2005, 11:36
12:24 Testserver is going down. We are preparing for the update. Thank you for testing.

I Testserver sie skonczyl... ;)

<edit>
Up, byles pierwszy...

@down

Idiota

Fazox
12-12-2005, 11:41
12:25 Testserver is going down. We are preparing for the update. Thank you for testing.

<edit>
up byliscie pierwsi srry :D

Sir Dzikusek
12-12-2005, 11:43
Teraz pewnie beda mucieli naprawic kilka drobnych błędów jezeli takowe są i z pewnoscią w tym tygodniu uptade

suchyxxx
12-12-2005, 11:44
Update będzie napewno dzisiaj i pewnie niedługo

Klinsmanor
12-12-2005, 12:07
Teraz Tylko czekac na uptade :D

Taka Tuca
12-12-2005, 12:28
Czyli sadzicie, ze to juz dzisiaj? Bo ta wiadomosc, ktora zobaczylem dzisiaj popoludniu, brzmiala zachecajaco. Tak jakby to bylo "nie odchodzcie od komputera, update jeszcze dzisiaj" ;)

Vapu
12-12-2005, 12:29
wbilem sie na TS miodzio grafa rozdzki widzialem all :] Cip soft the best :P
czym nas jeszcze zaskoczą...
Aha mam pytanie czy ktos moze wie czy wyspa Senja teraz bedzie miastem?

Spearman
12-12-2005, 12:41
Kiedy dokładnie będzie Update? Szkoda że nie wbiłem się na Test...
Kiedy włączam Tibia.pl albo Tibia.com to takie napięcie rośnie że zobacze Niusa o Update błagam szybciej ( bo jak nie to... :kat:

Lukiner
12-12-2005, 12:52
Update będzie napewno dzisiaj i pewnie niedługo

Mam nadzieję że masz/miałeś w rodzinie wróżke!!!!! :D:D:D:D

PS.czy mi się wydaje czy TEST SERVER nie działa??Może już go wyłączyli i będzie ubdate :cup: :cup:

@down
Oj nie ładnie tak uciekać bo nauka to potęgi klucz (do questów) - tak to szło chyba...:P:P

PeTeRsOn
12-12-2005, 12:53
A ja czekalem na update wiec stwierdzilem ze nie pojde do sql (tzw wagary) bo i tak sie nic nie naucze bo mysle o update a nie o szkole ;D

suchyxxx
12-12-2005, 13:08
Napewno będzie dzisiaj tylko czy wieczorem to nie wiem.Cipsoft zawsze tak robił po teście e zamykał i potem włączał update.Zależy też ile bagów muszą naprawić ale jestem niemal pewny że jak zawsze było tak i będzie teraz i update będzie dzisiaj

Lukiner
12-12-2005, 13:21
a czy u was też nie działa test?? Boja jestem w sql i tu instalowałem tibie i nie wiem czy dobrze zrobiłem testa:P:P

PS.JEŚLI WYSTĄPIĄ BRAKI SPACJI W MOICH POSTACH TO JEST TO WINA SUPER KLAWIATURY SZKOLNEJ!!! X( X( X(

kidler
12-12-2005, 13:42
@Lukiner

Umiesz czytac? TEST SERVER ZOSTAL WYLACZONY!~ Teraz pozostaje czekac na update.

Gala Zazater
12-12-2005, 14:11
Mam nadzieje ze dzis będzie update:)

Marcelinho
17-12-2005, 23:32
Test serwy są BEZ SENSU!!! Są dla gości, którzy nie umieją grać na normalnych zasadach i chcą pozbyć się kompleksów. TO OGROMNIAŚCIE - GIGANTYCZNA STRATA CZASU. Ludzie, grajcie jak... jak ludzie!;)

Drakon Pierwszy
18-12-2005, 08:37
NIEKONIECZNIE
ludzie kturych nie stać na PACC też chcą spotkać np orshabala czy the old window i do tego właśnie wykorzystują OTS by muc poznac życie bogatych PACC
jak to jest mieć domek fajne outfity ITP :cup:

Burakou
18-12-2005, 08:52
NIEKONIECZNIE
ludzie kturych nie stać na PACC też chcą spotkać np orshabala czy the old window i do tego właśnie wykorzystują OTS by muc poznac życie bogatych PACC
jak to jest mieć domek fajne outfity ITP :cup:
Stare okna to se możesz mieć w domu.