Pokaż pełną wersje : Test Server-Komentarze
W tym temacie możecie komentować zdjęcia zamieszczone TU (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=58101).
JEŚLI KTOŚ JESZCZE RAZ MI NAPISZE ŻE NIE MOŻE SIĘ ZALOGOWAĆ DAM BANA Z MIEJSCA!!!
Up
Tu sie zdjec niedaje tylko je komentuje... :]
Bas Astral
08-12-2005, 21:45
Komentuje zdjecia czy testa mi to jedno ale wiem jedno..
Jak zwykle problemy z zalogowaniem sie ;(
Magic tytus
08-12-2005, 21:53
ok mysle mysle tylko sie niemoge doczekac
Yy.... Czy mi sie wydaje czy tak jak poprzednio - nie da sie zalogować? :/
Zalogować sie da, trzeba czekać w kolejce. Wielu ma ochote pograć na teście
No wlasnie padl ts;] wiec no more comments,z tego co bylo to grafika nawet niezla.ladnie to all wyglada,rozdzek nie uraczysz a moze uraczysz tylko wszyscy biegaja i sie leja wiec nie bardzo jest jak je sprawdzic....lol uptade....lol
A manasy laduja mane jak oszalale;]
Ahas...Thx... To u mnie coś nie ten teges bo zamiast kolejki wyskakuje Cannot.... :/
E:
Taa... A teraz padło :P
Magic tytus
08-12-2005, 22:00
hihihi 21:49 Gendieb: 21:17 You lose 1532 hitpoints due to an attack by Morgaroth.
hyba bolało .... z tego Morgarotha hyba musi byc fajny loot
CipSoft chcial sprawdzic wytrzymalosc serverow? Coś mi mowi ze ten test bedzie bardzo "ciezki".... :/
Bebi~
Meine Kleine
08-12-2005, 22:03
Morgoroth to kolejny boss demonów ? Hity mocniejsze nawet od orsza~ 8o
mi nie wyskakuje zaden can not czy cos takiego tylko gamy yous start (cos takiego jak zaraz po czyszczeniu prubujesz sie lognac :P
Ciekawe jaki bedzie z niego loot???? Moze beda czesci demon setu wypadaly?? Kto wie ......
Ta teraz tak, bo Im padło i serv się odpala :)
Ta teraz tak, bo Im padło i serv się odpala :)
Aaa... THX :P heheh czekam na wiecej ss :) (jak chyba każdy Pozdro 8o
Niestety hyba sie nie zalogujemy na test server a bynajmiej ja juz 3 godz próbuje i nic :( co za nie fart reszcie zycze powodzenia
;)
OMG coś silniejsze od Orshabala?! Może demon legi polecą albo coś Golden Helmet? Golden Boots? Co jeszcze czyżby CipSoft wprowadził all rary do gry?!
OMG coś silniejsze od Orshabala?! Może demon legi polecą albo coś Golden Helmet? Golden Boots? Co jeszcze czyżby CipSoft wprowadził all rary do gry?!
Fajnie by bylo :) A i tak bym mial rary za jakis rok minimum :)
Magic tytus
08-12-2005, 22:14
raczej jednego z 2 praktycznie niezabijalnych kubusiów ropruwaczy :evul: < lol dziwnie sie :to odmienia niewiem czy dobrze
O kurde..... Troszke tych Demonow przyzwal :evul: kolejny supersilny kolo
Azeroth Lee
08-12-2005, 22:29
Sprzet na którym server stio jest off, lub net jest off, (62.146.78.206 nie odpowiada) nie wykluczam innych problemów.
Moim zdaniem po co tyle krzyku o test serwer ?? I tak to wszystko bedzie w update....... B)
Wujek Gienek
08-12-2005, 22:32
ale kiedy on bedzie w sobote? nie wiemnikt tego nie wie
NIc niewidac z tych sstylko x
@Sorcerer of the dark age
Autor ssa jest dla mnie znany, jest to Manur z Azury.
Sadze ze przed swietami powinni sie wyrobic, ale dokladnego terminu nie znam
verim1990
08-12-2005, 22:35
gz wlogowania sie ja tyle szczescia nie mam ;p
@down i po co piszesz takie durne posty to chyba jasne ze nie tylko ty chcesz sie wbić...@topic
yupi udalo mi sie powodzenia wam zecze :D poakujcie sie
Wujek Gienek
08-12-2005, 22:36
ja ss wogóle niewide:| tzn tych od tego ziomka ;/ ja chce wejsc na testa;/
jak zawsze gówniane szczescie ;/ chociarz na 5minut xchce wejsc
Maciek ciezki Fighter
08-12-2005, 22:39
ej a wie ktos moze co ile sekund bedzie rosla mana u rycerzyka??:P a noi co z tymi runkami bo jush sam nie rozumiem;/ cos bylo mowione ze ich urzywanie nie bedzie zalerzec od mlvl tylko od lvl a to troche bez sensu...chocish moze zle zorozumialem.......
Pebe83, gratz normalnie ss szczegolnie hammer :D Grafa cool tylko jeszzce na zadnym screenie nie bylo widac jak dzialaja te wandy :/
Master Pepi
08-12-2005, 22:42
Ludzie czy to prawda, że na Test Servie FACC może np. na Edron poplynać ?
Jeżeli to nieprawda to sry za glupi post ale to dopiero mój pierwszy test ... :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
Ludzie czy to prawda, że na Test Servie FACC może np. na Edron poplynać ?
Niewiem, ale warto sprawdzic :D
verim1990
08-12-2005, 22:45
poszedlbym sprawdzic ale nie przezyje ani jednego ue ;p
suchyxxx
08-12-2005, 22:49
Hej a na screenach widać pojemnik.you see ectoplasm container-it is filled by ectoplasma
sorry ale oni chcą broń plazmową wprowadzić-chyba nie ten wiek ;p
Widziałem to na ss i zastanawiam się czy to broń plazmowa i czy to wprowadzą tylko dla sorców i drutów czy dla all profesji?
niezle sski Vonath, gz. Zazdroszcze ci pobytu na Tescie :D
jak odzyskać hasło z dnia 29 listopada... ??? prosze o szybka odpowiedz
up up
No comments. Wbiłem na mc bo battle miałem na normal tibii :| Jak byś popatrzył na kolejny SS już byś go nie widział :| a teraz sie nie można zalogować n/c n/c czlowiek sie stara a tu Ci taki idiota wyskoczy no nieee.... :|
Maciek ciezki Fighter
08-12-2005, 22:54
nom tesh to zauwarzylem.... na ss 2 tibie otwarte:p
mogles to chociash przeorbic w paincie czy cus:p zeby se obciachu nie narobic:p
hyhy
Twoj wybor....wyszedles na cheetera:P
suchyxxx
08-12-2005, 22:54
a co to za pojemnik z ectoplasmą?Widziałem na jednym ss-ie
suchyxxx
08-12-2005, 22:56
Zauważyliście pojemnik z ectoplasmą?Czyżby nowa rzecz do strzelania dla sorców?
up up
No comments. Wbiłem na mc bo battle miałem na normal tibii :| Jak byś popatrzył na kolejny SS już byś go nie widział :| a teraz sie nie można zalogować n/c n/c czlowiek sie stara a tu Ci taki idiota wyskoczy no nieee.... :|
No ale wiesz aby się zalogować na dwóch klientach jednocześnie twój klient Tibii musi zostać troszkę zmodyfikowany ponieważ normalnie otrzymasz komunikat "A Tibia client is already running!". Więc nie ważne czy miałeś battle czy nie .. nie umiesz grać zgodnie z zasadami, oszukujesz. Zawsze można powiedzieć, że nie używasz .. to po co niby modyfikowałeś ? Dla szpanu ? Bo to modne ? Samo się pewnie zmodyfikowało bo ty nic nie robiłeś ? :/ n/c
Zauważyliście pojemnik z ectoplasmą?Czyżby nowa rzecz do strzelania dla sorców?
A tego to już sami musicie się dowiedzieć ;)
Vonath - tylko na 1 zdjeciu niema mc i to na pierwszym chyba ze wklejales nie pokolei pozatym jak jestes w dp to bierzesz exit pozatym skoro uzyles mc to musiales miec je sciagniete wiec nie klam ze dlatego ze miales battla sciagales mc i masz je na ss'ach
Zauwazylem na screenie grzysztofa nr 3, ze zostal pobity nowy rekord:1043 :D:D:D
Ale sie offtopic robi.... Ty masz PACC i Ci z tym dobrze... a teraz sie nie za da logowac bo wyskakuje kolejeczka, i po 1 "przeladowaniu" Error :| Przeciez wiem, że musi byc zmodyfikowany bo to było MC "na czarna godzinę", czyli na np. teraz - test serv... A SS Są... Niezbyt Ciekawe bo nizebyt ciekawe ale jedne z nielicznych.. Spójrz na 1st z góry SS i na numerek jego obrazka... Jest ostatni... I bez 2 clientów... :| Btw.. Bo z Kopalni jest tak blisko do depo..
LUDZIE ja tu mam wazne pytanie bo chce sie na testa wbic a tu nie znam hasla... czy da sie jakos odzyskac haslo z dnia 29 listopada??
Nie. Jak możesz nie pamiętać hasła, które miałeś 1,5 tygodnia temu ?
@down .. no to chyba nie pograsz na teście.
Ja już się nagrałem tyle, że mam dość :D .. chyba się nawet nie będe logował już na testa. Kilkanaście (może nawet kilkadziesiąt) godzin 'testowania' mam już za sobą.
kupilem pacca i zmienilem haslo a stare.. hmmm sie zapomnialo...
Polak potrafi... Miałeś Suggesty, które kopiowałeś? Jak tak to troche kijowo... Bo inaczej to może Ci się przypomni.. A jak nie to pozostaje jakaś 2 postać :)
Uj, to pocwicz nad pamiecia bo cos kiepsko cie widze......... -.-
Ja pamietam haslo konta sprzed pol roku
mc na czarna godzine ja znam takich wielu "uzywam TBI zeby mi sie sam uhal jak mam malo hp ale i tak zawsze sie sam uh'am" - najwazniejsze to nie oszukiwac samego siebie :]
Ja sie przyznaje ze uzywam TBI GG dla swiatla i do obliczania expa, bo po co mam marnowac mane na Utevo Lux ?? Wole na UHa albo jakas rune
Wujek Gienek
08-12-2005, 23:12
grafa za***ista ;] padlem od ognia bo70 knightmnie bil;]
Bastek Niszczyciel
08-12-2005, 23:13
LoL cos czuje ze sie nie zaloguje bylem 382 na liscie oczekiwanych X( eh tam ze zdjec wynika ze ta nowa tibia bedzie naprawde super regeneracja many, różdzki (Wandy) no i czego sie jeszcze mozemy spodziewac ogólnie lepsze grafiki i wszystko cool.
Pozdr~ Mark
Ja sie przyznaje ze uzywam TBI GG dla swiatla i do obliczania expa, bo po co mam marnowac mane na Utevo Lux ?? Wole na UHa albo jakas rune
Oszukiwanie to oszukiwanie. Jak kogoś zabijesz to jest martwy .. nie możesz go 'tylko trochę' zabić ...
wiesz ale normalnie ktos kto nie oszukuje ma wtedy mniejsze szanse bo on ta mane zmarnuje na utevo lux pozatym pochodnia duzo nie wazy a MLW to juz luksus w podziemiach taniutka i lekka :p
Gratuluje zalogowania sie. Ja albo czekam w kolejce dlugiej jak pociag, albo jakis blad mi wyskakuje :/
wiesz ale normalnie ktos kto nie oszukuje ma wtedy mniejsze szanse bo on ta mane zmarnuje na utevo lux pozatym pochodnia duzo nie wazy a MLW to juz luksus w podziemiach taniutka i lekka :p
Badz, co badz ale exp to podstawa. Bez tego prawie sie nie da grac :/
Ja jak grałem to nie robiłem zbytnio ssów .. a to co miałem to już dałem ;)
Badz, co badz ale exp to podstawa. Bez tego prawie sie nie da grac :/
Zapewniam, że się da i to bez najmniejszych problemów. Są również inne programy pokazujące expa (tylko pokazujące expa), które są dozwolone (nie wspierane przez CipSoft lecz również nie zabrania się ich używania) gdyż nie dają one nam żadnej przewagi nad innymi graczami.
http://photobucket.com/albums/a66/Pifuzok/Test%20Server%20December%202005/ - z tibianews.net (mam nadzieje ze mnie nie zbanujecie za reklame konkurencji :D ) - kilka ss'ow z testa
Agan Maryus
08-12-2005, 23:53
W tym temacie możecie komentować zdjęcia zamieszczone TU (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=58101).
Ej no mam pytanka czemu pokazuje naprzyklad 983 gracy a nie odlicza osob tylko 4 minuty i i tak niewchodi pomozcie plix czekam ;)
verim1990
09-12-2005, 00:00
TS ogólnie dobry, duzo h lvli :D, ładna grafa i super rozdzki, nie stety trap i ded ..
EDIT:
zapomnialem sie pochwalic ze wbilem sie na TS'a na faccu ;]
...i jutro szkola wiec dobranoc:D
LoL n/c byłem 1 a teraz 100 xD
Wujek Gienek
09-12-2005, 06:24
Mam pytanie gdzie w tym roku bedzie mikolaj?? ostatnio byl w ab oby byl dla facc tez;] no ja jestem 1 a zaraz connection time out i dupa
ze stabilnosciam jets kiebsko
poprostu jestem 1w kolejsce juz ma sie wbic a tu time out;/
Draconis Dragontooth
09-12-2005, 06:26
Mam pytanie gdzie w tym roku bedzie mikolaj?? ostatnio byl w ab oby byl dla facc tez;] no ja jestem 1 a zaraz connection time out i dupa
w tamtym roku był nie tylko w ab (koło elfa który skupuje loot) ale tez w carlin , w kazzo i w thais .. ja chce śniezki od mikołaja !!!!!!! MIKOŁAJ PLXOR :D:D
Warmendes
09-12-2005, 06:33
Szkoda gadac juz sie chyba dzis nie wbije bo ide zaraz do szkoły a moze po szkole? kto wie ;D
Wujek Gienek
09-12-2005, 06:34
loguje sie i jestem w pieprzonej kolejce , jestem 1 i cannot bl bla qwa
Mam to samo wkuzające ciekawe co sie dzieje :|
Już myślałem że tylko ja tak mam.Ciągle 1 i connection timeout ;[
fajne te zdjetko z testa a wie ktos ile exura vita manki uzywa bo bardzo chcialbym wiedziec bo jak powyzej 150 many to nie gram swoim palkiem S:
Ten Test Server to jedno wielkie g**no.Nawet sie wlogować nie można
Wujek Gienek
09-12-2005, 07:04
Ten Test Server to jedno wielkie g**no.Nawet sie wlogować nie można
Dziwisz sie o godz 00.30bylo okolo 1050 ludzi dziwisz sie ze niedasie wejsc jak tyle ludu na raz jets na servie
yyy a takie mam 2 pytania:
1) czy dedy z testa sie licza i w rl tibii tez bede mial te dedy??i czy eq ktory mi wypadnie tez zostanie utracone?
2)prrzez pewien czas jestem dlugo pierwszy a pozniej wyswietla sie ze cos jest zle...
A screeny calkiem calkiem
Master Tajfun
09-12-2005, 07:09
Ja wczoraj wogole wejsc nie moglem dzis patrze czekam kolejke ciesze sie juz dochodzi do konca i nie moge sie polaczyc raz nie moge sie polaczyc a raz pisze ze za duzo ludzi gra nie wyprobuje tego nigdy?! :confused: no ale coz kazdy chce;p
Draconis Dragontooth
09-12-2005, 07:10
yyy a takie mam 2 pytania:
1) czy dedy z testa sie licza i w rl tibii tez bede mial te dedy??i czy eq ktory mi wypadnie tez zostanie utracone?
2)prrzez pewien czas jestem dlugo pierwszy a pozniej wyswietla sie ze cos jest zle...
A screeny calkiem calkiem
co do pierwszego pytania to .. nie ! nie tracisz nic w rl tibii , podczas straty na tescie .. :)
Thristen
09-12-2005, 07:17
Cipsoft Leci w kulki..
Czekamy 2minuty po to zeby po tzrecim razie bycia 1 zobaczyc Cannot..
Pff
Już z 10 minut mam connecting to the game world.
glupi test jak wchodze na swoje konto pisze ze mam free acc lol od 2 lat nigdy nie mialem free acc ;] heh smieszne to i nie moge sie wbic ;/
Wujek Gienek
09-12-2005, 07:49
mi teraz jakos powoli w kolejce sie porusza juz od 30 minut proboje sie wbic ale wczoraj gralem na szcescie;] grafa wy***ista
zdięcia suuuuuper juz niemoge gie doczekac az sie zalogóje B)
Magic_Boy
09-12-2005, 08:06
Nie no na 54 lv nie moglem uzyc ue .............. bez przesady........ n/c
Draconis Dragontooth
09-12-2005, 08:08
Nie no na 54 lv nie moglem uzyc ue .............. bez przesady........ n/c
BO ue bedzie od 60 lvla ..
Vizharan
09-12-2005, 08:11
Ue od 60 + a sd od 40 + Dobre sobie Ceny run na rynku Poleca w góre jak niepoweim co ;] Bedzie straszna podwyzna niestety ;( heheh jeszcze 3 lvl i sd:D
Mam pytanko, UHy od ktorego lv bedzie mozna robic ???
Wujek Gienek
09-12-2005, 08:18
Czyżby reset testa:>?
Moim zdaniem new lighting jest bardzo sexy. ;)
@ up : i tu też musiałes cos mądrego powiedzieć -.-
@ Topic : ja tam się nie interesuje test servem zabardzo , pozyjemy zobaczymy jak to będzie
Że konto moze sie tylko raz zalogować jednom postaciom :cup: bo umnie tak jest
ale powatym nigdy sie nie zaloguje wirzcie mi chcociarz jeden jedyny raz. ;(
moze mi ktos powie dlaczego od 10 min jestem 1 w kolejce a nie moge sobie pograc ?:|
K@mik@dze
09-12-2005, 09:48
No to jest troche sr za wyrazenie ale po***ane -.-....
BO ja wchodze na moje passy...
i jest przeciazenie no to czekam...
spad przeciazeine i wyskakuje raz To many palyers online Try again later lub
Conected to login to the server <lol2> I jak ja mam grac na tym tescie !?!
Niby sie normalnie loguje jest kolejka jestem 1 w niej oczywiście jestem "kilka razy pierwszy" a tutaj wyskakuje error, potem daje jeszcze raz login i jest error i tak sie powtarza ciągle ;(
Smash-Shady
09-12-2005, 09:58
to ja mialem nezlego pecha...=.=" wbilem sie na testa...umm bardzo ladnie tylko 8 w kolejce <z pacciem ofkoz> pogralem so...chce sie przloegowac na facca....wbijam sie 547 na liscie..myslalem ze mnie h** strzeli...ale to co....czekam....czekam....czekam....jestem 1 na liscie...a tu nagle pokazuje sie w windowie okienki : "program Tibia wykonal nedozwolana aplikacje(czy cos tam podobnego) i zostanie zamkniety" no i sie wku****** i wylonczylem kompa....naszczescie juz ochlonelem
sorry ze ne ma poslkich znakow...troszku za duzo Tibii :D:P
K@mik@dze
09-12-2005, 10:01
Ale dlaczego ja nie moge sie zalogowac do testa ?!?!?! Ciagle spada az w koncu gowniany error wyskakuje ****a -.-
Wujek Gienek
09-12-2005, 10:06
Ja juz gralem 2 razy wczorajk i dzis okolo 10 godziny:D nie wiem ale niekiedy sa problemy eh ale wareto poczekacteraz jets 500 kolejka :D
Smash-Shady
09-12-2005, 10:07
wszyscy macie Conection Timeout..?? jesli tak to znaczy ze servy sa przeciazone...nalezy sprobowac puzniej..moza isc na dwor albo so pospac....albo pograc w cosik innego.....sprobojcie puzniej...chociaz popoludniu bedzie jeszcze gorzej wg. mnie
Master Tajfun
09-12-2005, 10:08
Wiem ze dla facc sorcow i drutow 1 mana co 1 sec a dla knightow jest 1 hp co 1 sec ! prosze o szybko odpowiedz! ;(
Smash-Shady
09-12-2005, 10:09
Wiem ze dla facc sorcow i drutow 1 mana co 1 sec a dla knightow jest 1 hp co 1 sec ! prosze o szybko odpowiedz! ;(
Naszczescie NIE!!! gralem nedawno knajtem na tescie...odnawiala sie tylko mana...2mp/6sec
Wujek Gienek
09-12-2005, 10:09
Człowieku wiesz jak knightom mana zapyla:D wypasik a życie to dopiero same udogodnienia dfla knightów:D
Edit:
jak szedlem na katedre to mi nie co 1 mana tylko co 2 manammi wskakiwalo:D moze jakis bug:D
Master Tajfun
09-12-2005, 10:11
Naszczescie NIE!!! gralem nedawno knajtem na tescie...odnawiala sie tylko mana...2mp/6sec
Nie zrozumialem czyli co normalnie? 1 hp co 6 sec?!
X( Kurde czy ktoś może mi podać IP do tego test serva plis :evul:
Wujek Gienek
09-12-2005, 10:13
X( Kurde czy ktoś może mi podać IP do tego test serva plis :evul:
Jka Ip normalnie wszystkie instrukcje masz w newsach ... to nie ots ( ots sam nielegale chyba) wiec nie poruszaj tego wątku
edit:
mi szybko roslo życie i mana nieprzejmuj sie ...
Master Tajfun
09-12-2005, 10:13
Ludzie prosze was o zycie czyli ile hp co ile sec bo narazie o manie wiem spoko ciesze sie jak tak to ja znowu knightem gram!
No fajny test server tylko kurcze pkuja X( X( :evul:
Uhm... mam wrażenie, że Hero sie szybciej leczy, bo dziś miałem z nim problem...
Transparent Ghost
09-12-2005, 10:45
Tak wogóle to ktoś bez pacca wszedł na ten ts ?? Bo mi coś bez pacca nie zabardzo ...
Wujek Gienek
09-12-2005, 10:48
Tak wogóle to ktoś bez pacca wszedł na ten ts ?? Bo mi coś bez pacca nie zabardzo ...
Tak ja ... nie mam paca i bylem na tescie .
trzeba miec szczescie zeby sie dostac ;/
ale ja mam pecha !!! ;p
Najlatwiej dostac sie po save-ie servera. Odrazu od godziny 9:09 zaczac wpisywac pass-y, przez okolo 5 min, i juz jestescie (sprawdzony sposob ;) )
Harnasiek Selena
09-12-2005, 11:47
ja sie niemoge zalogowac... nawet w kolejce nie czekam pisze tylko
Uknown client version.
Please download the current version at http://www.tibia.com :/
Nevis The Martix
09-12-2005, 11:53
qwa co to sie dzieje nie moge sie lognac czy to ja mam czy wszyscy cipsoft obija sie ;(
Master Tajfun
09-12-2005, 12:24
Co ile Rosnie Hp knightom i ile?! ile hp na ile sekund z gory dziex
blackroose
09-12-2005, 12:38
Ciekawe jaki bedzie z niego loot???? Moze beda czesci demon setu wypadaly?? Kto wie ......
Widzialem jak cie giant spider zabil.
Dec 08 2005, 16:23:37 CET Killed at Level 24 by a giant spider
Wszyscy mają problem z zalogowaniem się więc nie jesteście wyjątkiem !
Nie piszcie tego w co drugim poście bo to i tak nic nie zmieni !!!
Co do cen runek to wątpie aby się znacząco zmieniły. Jeżeli druidzi podniosą cene UHów powiedzmy do 4k to kto im to kupi skoro w sklepie będą za 3,5k ?
Master Tajfun
09-12-2005, 12:43
Policzcie ile trzeba bylo wtedy czekac na 1 uha a teraz ile trzeba bedzie ....i co nie oplaca sie?!Powiedzcie o tym knihcie jak to z tym hp ile hp na ile sec!
ja wam powiedzialem teraz wy mi
Widzialem jak cie giant spider zabil.
Dec 08 2005, 16:23:37 CET Killed at Level 24 by a giant spider
Ludzie! Zbanujcie tego palanta. Modku - przejrzyj jego posty, 90% jego postów to tekst "Widziałem jak cię {nazwa_potwora} zabił: {data_zabicia}". Jakiś totalny idiota. Na pytania "Gdzie expić ze skillami xx/xx" odpowiada: "Na lewo za rogiem". Wszystkie jego posty to totalny kretyznizm. Zróbcie coś z tym...
@temat
Grafika tibijska powoli przestaje być magiczna... To wszystko traci swój urok, przez to "baloniarstwo" itemów... Szkoda...
Co do cen runek to wątpie aby się znacząco zmieniły Jeżeli druidzi podniosą cene UHów powiedzmy do 4k to kto im to kupi skoro w sklepie będą za 3,5k ?
Może wyjść na to, że 80% druidów zaprzestanie sprzedaży uhów.
Zj***li Tibie. Tylko graficznie jest lepsza i wandy mi sie podobaja. Ta mana dobrze, ze sie szybko regeneruje, ale co to kurde ma byc: UE na 60 lv ?, UH na 24lv i 400 many ?? Po****lo ich ?
To juz nie to samo :/
Niektórzy na tych screenach ładnie na multi clientach jadą :)
no to teraz ede sie wachal juz nie wiec co zrobic :) palla czy sorca ;p ej niech ktos powie ile na exure vite bierze many pallowi ?
a u mnie cos sie posulo ;/
jestem w kolejce a potem wyskakuje error :(
Czemu jak juz jestem 1 w kolejce to pisze mi ze sie nie moze polaczyc ? PROSZE O POMOC :confused:
hehe u mnie to samo jestem 666 w kolejce potem 1 i error plx pomocy
dajesz : options>network i wlaczasz test server login i po pierwszym klopocie....2 klopot ze jestes 686 (albo inny ) w kolejce zam 4 minuty 1 i connetion failed.Tego niewiem jak rozwiazac problemu... :(
Ta informacja do tych , ktorzy sciagneli upade i pisze zeby sciagnac Tibie.
Stachumixer
09-12-2005, 15:47
u mnie to samo , beznadzieja :/
Dard Skana
09-12-2005, 19:44
Ale odjazd z testem mam naadziej ze juz niedlugo do Update !
Udalo mi sie wbic kilka razy i super grafika i wogole Narazie Sie niemoge doczekac
:cup: 20 Elite Knight Eq:Dsm,Rh,G Legs,MMS,AO,Boh
:cup: Druid 25 8o
max-draky
09-12-2005, 22:06
czy na tescie moge spokojnie wysyłać parcele? nic sie niestanie i napewno do mnie dojdą?
eh... nikt nie daje ssów, ja sie spuboje wbic kolo 2-3 :P moze sie uda
Ja próbuje się wbić od 5 ale nie moge a inni już się wlogowali po kilka razy ;[
co sie dzieje
wszystko ok.. skopoowalem folder.. uruchamiam tibia... zaznaczem "test.....login" u do c***a nie chce mi wejsc.. najpierw miejsce40+ w kolejca potem miejsce10- w kolejce i potem 1 i ****a pojawia mi sie jakis napis.. jak ****a lista sw mikolaja i nie moge wejsc... wydupca mnie!!!
Duch Guardi
10-12-2005, 06:33
UP
Jak bedziesz miał pacc to zalogujesz sie bez kolejki
wojak_paladyn
10-12-2005, 07:51
ssy fajne fajna grafa max żeby taka była już zawsze :)
szkoda tylko że nie idzie test na tibi 7.5 :(
aha jak pierszy raz wlączam test wpisuje acc i tam mim si9e robi dowloadind tibia*****. i to mi sie gdzieś sciąga??
UP
Jak bedziesz miał pacc to zalogujesz sie bez kolejki
I tu się mylisz... Pacc na test serverze nic nie daje przy logowaniu sie ;)
Ja mialem kolejke 796 osób... Po 20 minutach mialem kolejke 530 ...Po godzinie czekania z 500 mialem 15 ale nagle pojawilo się The game is just going down.PLX ty leter. X(
Pan Walek
10-12-2005, 08:29
zaraz po save udalo sie , az tu nagle smigu figu lag kicki teraz 130 w kolejce
Może mi ktos dokąłdnie opisać wandy i te dla druta :p od jakich lvl oni sie bo nie wiem na jaka sie zalape acha i jak one sie teraz nazywaja ( moze juz teraz sobie załatwie :]) jestem Drutem z 16 lvlem
Nevis The Martix
10-12-2005, 10:43
Kurcze loguje sie juz 4godziny i nic kurde cipsoft niema co robic chyba zalali sie w trupa tam i nic nie robia pomozcie jakos kurcze wczoraj jakos gralem ale dzis juz kurcze nic nie idzie a cipsoft to nie wiem co mb wam w oko
10-12-2005, 11:47
Z tego co dotychczas zauwazylem: Ring of Healing odnawia 4punkty many na 1sec, palkowi odnawiaja sie 2punkt na 4sec okolo, utana vid dla palkow na 35lvl(zwykly), hmm na 4lvl magiczny, te swiatla wygladaja genialnie :P pomocnik w kaz kolo etzela, opcja ostrzezenia przed kopiowaniem dziala bardzo dobrze i nie utrudnia gry poniewaz inne rzeczy mozna spokojnie kopiowac, zmieniony wyglad itemow (pozytywnie), nie wszystkie czary natychmiastowe sa drozsze co jest plusem bo knight moze np za cala mane rzucic 4x wiecej utevo luxow lub exur bo teraz nie wazne czy uzywasz czaro za 25 many czy za 70 cala sie liczy, narazie to tyle bo nie bardzo moge wyjsc za dp :P sciga mnie kilka osob :]
[edit 1]
najsilniejsza rodzke dla sorcow ta od 33+ zrzuca smok bylem z qmplami i wylotowalismy wlasnie ta rozdzke jest to informacja potwierdzona oczywiscie po updacie to sie moze zmienic ;/
Siemka jak wam sie udaje w bić serwa ja wogule nieweszlem bo pełny albo nieodpowiada niewiem co sie dzieje ale ja pierwszy raz prubuje sie wbic i nic ;(
pomuzcie mi sie wbic ots pliss ;(;(;(
Nevis The Martix
10-12-2005, 13:27
nie jestes sam ja tez niemoge a probuje co 5 minutek od 10:00 i nic kurcze mowie wam cipsoft sie obija mogla by zwiekszyc pojemnosc ludzi lub kilku wywalic
10-12-2005, 13:58
ej kurcze zrobcie cos jesli ktos moze to juz sie robi w****iajace X(
Cipsoft pomozcie !!!!! albo tutorzy lub gmi !!!!! POMOCY !!!!!!
10-12-2005, 14:10
@ up
Ej kurcze zamknij sie kurcze bo kurcze to nei nasza wina kurcze ze sie kurcze nie mozesz zalogowac
@topic
Wszystko supr udalo mi sie wejsc kontem kolegi z pacc, testowalem rody (Elder) i wszystko dziala fajnie tylko szkoda ze te najpotezniejsze nie dzialaja z dystansu :( A myslalem ze bedzie mozna chodzic na hunty tylko z wandami ;) No trudno. Ale i tak wypas. Tibia staje sie coraz lepsza :D
Niee no to już przesada !!!!
jestem cierpliwy.. więc nawet gdybym był 700-ktorys to bym czekał ale jest inaczej, loguje sie teraz patrze jestem 111 .. ok poczekam mięła chwila a tu jestem pierwszy ... i pierwszy... i pierwszy ok. 10 minut jestem pierwszy a tu cannot login to... można się załamać i tak pare razy ... co to do jasnej ciesnej jest ?!!
Fajnie bo ja sie wlogowałem po około 30 min ale szybciej padłem niż sie wlogowałem więc też nic nowego nieodkryłem ;/
maroko_91
10-12-2005, 21:28
Niee no to już przesada !!!!
jestem cierpliwy.. więc nawet gdybym był 700-ktorys to bym czekał ale jest inaczej, loguje sie teraz patrze jestem 111 .. ok poczekam mięła chwila a tu jestem pierwszy ... i pierwszy... i pierwszy ok. 10 minut jestem pierwszy a tu cannot login to... można się załamać i tak pare razy ... co to do jasnej ciesnej jest ?!!
Mam mniejwięcej to samo. Zdaje się, że poprostu pakerzy mają pierszeństwo i wpuszczają ich, ale przez kolejkę, a faków to jak starczy miejsca.
Opiszcie nieco te różdżki, bo po update nie chciałbym kupować ich w ciemno.
Lord Mati
10-12-2005, 22:04
kurdcze mam nadzieje ze jak bedzie update to zrobia tez nowe swiaty bo zamiar spowrotem grac w tibie :p
na ot prubuje sie lognac od 2 dni i h.. 8o X( ;( ale prubuje dalej nie poddam sie tak latwo :]
Bleh...:/ Z całych nowych grafik podobają mi się tylko statki. Teren i reszta przypominają mi mdłe, podmieniane sprite'y.
alanhawk
10-12-2005, 23:01
Ej Coto Ma Byc 50 Razy Jestem 1 W kolejce i nic kufa :/
Edite:
A jak sie juz loguje prawie prawie to connection timeout :/
maroko_91
10-12-2005, 23:40
Nie wiem jak u innych, ale u mnie było przedchwilą w kolejce od 100 do 70 osób. Ponoć wczoraj o tej porze było ich ponad 100. Jest u mnie także postęp :]. Gdy się wlogowywałem, byłem ~70. Normalnie po ponownym połączeniu byłem 1. Tu byłem chyba 13. Potem 5 i 2. Wkońcu jestem 1 i tak wkółko aż do nieudanej próby połączenia.
Mógłby ktoś wkońcu opisać nieco poniektóre wandy i popodawać mniejwięcej ceny u npc? Zależy mi na tym, a jak wcześniej wyczytałem nie tylko mi. PLX!
umnie jest podobnie jak u cebie probowalem o 2 ranoi guwno nie udalo sie
Master Manieczek
lvl:16
mlvl:27
server:azura
http://img214.imageshack.us/img214/5273/uo00042fa.jpg
oto czym sie skaczyla proba zalogowania sie na test server ;( ;( ;( X(
Lord Mati
11-12-2005, 00:25
Dalej prubuje ale nic z tego :baby:
http://img209.imageshack.us/img209/3752/uo00028zu.jpg (http://imageshack.us)
po chwili X(
http://img209.imageshack.us/img209/1566/uo00012po.jpg (http://imageshack.us)
Megallion
11-12-2005, 01:09
X( od dwoch godzin proboje wejsc na testa ale nie moge...
X( od dwoch godzin proboje wejsc na testa ale nie moge...
nooooooooooo ja tesz prubuje wejsc na testa ale njestety nie potrafie pewnie mam zepsotego kompa albo nie wiem jeszcze co
pozdro dla all ZIOMUW POZIOMUW! JOŁ JOŁ!
Thristen
11-12-2005, 02:21
nooooooooooo ja tesz prubuje wejsc na testa ale njestety nie potrafie pewnie mam zepsotego kompa albo nie wiem jeszcze co
pozdro dla all ZIOMUW POZIOMUW! JOŁ JOŁ!
Joł a Teraz SkÓcz do KSięgarni i kÓp sÓBie słÓWnik OK ZiÓm?!
Na Faccu nie macie co liczyc na wejscie chyba ze po resecie Servera..
Megallion
11-12-2005, 02:52
widze ze dluzszego sensu czekanie na wejscie na test serwer nie ma bo nowa kolejka pokazala sie 300+ osob... -.-' bb all ! X(
Lord Mati
11-12-2005, 03:42
HeHe
ja prubuje sie dalej zalogowac na ot poprubuje jeszcze ze 1 albo 2 h i dam sobie spokuj :p
ziomalek16
11-12-2005, 08:04
OMG LUDZIE WIECIE ILE OSOB MA PROBLEM Z WEJSCIEM NA TESTA?W Ch..JA I JESZCZE TROCHE!!I CO NAS OBCHODZI ZE NIE MOZECIE SIE POLOCZYC!!BTW PACCE TEZ STOJA W KOLEJCE I MAJA CONNECTION TIMEOOUT X( X(
Joł a Teraz SkÓcz do KSięgarni i kÓp sÓBie słÓWnik OK ZiÓm?!
Na Faccu nie macie co liczyc na wejscie chyba ze po resecie Servera..
Thristen, Wivivol specjalnie źle napisał żeby wyśmiać tych którzy powinni wrócić do podstawówki :P
Fajne zdjecia !!!
Tylko ciekawe kiedy w Tibi bedzie dzwiek ??? :D :D :D
Nica the Knight
11-12-2005, 08:55
Bezsensu ze robia jakies nowe bosy demonow skoro im grafik nie zmieniaja;/ to juz sie nudne robi. za niedlugo beda wszystkie potwory wygladac tak jak demon. i ciulowo tez ze ciagle ida w ta strone z demonem nie mogli by pouleprzac jakichs gorszych potworkow zeby np 40lvle sobie powymiataly a nie tylko high?
Proponuje otworzenie nowego tematu "Test serwer - nie moge się połączyć" :confused:
09:38 Padreia: Sorry, I have only spells for level 8 to 11, 13 to 18, 20, 23 to 25 as well as for the levels 27, 29, 31, 33, 35 and 41.
Druid czary(facc):
Spell: -Minimum level
Find Person -8 level
Light -8 level
Light Healing -9 level
Antidote -10 level
Intense Healing -11 level
Great Light -13 level
... -...
Energy Field -18 level
Ultimate Healing -20 level
Great Fireball -23 level
Creature Illusion -23 level
Ultimate Healing Rune -24 level
Summon Creature -25 level
Heavy Magic Missile -25 level
Firebomb -27 level
Chameleon -27 level
Poison Wall -29 level
Explosion -31 level
Fire Wall -33 level
Invisible -35 level
Energy Wall -41 level
Moim zdaniem to troche przegięcie
moim zdaniem na tym teście nic się nie da zrobić. Ledwo weszłem jakimś cudem do gry swoim drutem i chciałem pojsc do Carlin lub Thais aby kupić rożdżke (w Kazo nie ma gildii drutow) wyszlem z depo zeszłem schodami na dol i od razu 6 PK sie na mnie żuciło i dead i koniec testa.....i kolejeczka więc test odpada.
Ps. Ciekawe jak Cip-soft chce żeby grasze szukali błędów na teście skoro wszyscy tam się tylko "za....ają" ot mi test.
09:38 Padreia: Sorry, I have only spells for level 8 to 11, 13 to 18, 20, 23 to 25 as well as for the levels 27, 29, 31, 33, 35 and 41.
Druid czary(facc):
Spell: -Minimum level
Find Person -8 level
Light -8 level
Light Healing -9 level
Antidote -10 level
Intense Healing -11 level
Great Light -13 level
... -...
Energy Field -18 level
Ultimate Healing -20 level
Great Fireball -23 level
Creature Illusion -23 level
Ultimate Healing Rune -24 level
Summon Creature -25 level
Heavy Magic Missile -25 level
Firebomb -27 level
Chameleon -27 level
Poison Wall -29 level
Explosion -31 level
Fire Wall -33 level
Invisible -35 level
Energy Wall -41 level
Moim zdaniem to troche przegięcie
Ej ale ty naisales tutaj levele magiczne wymagane do czarów czy "zwykłe"
lv bo to jest dziwne żeby HMM mozna mieć poźniej niż UH
09:37 Padreia: For level 25 I have 'Summon Creature' and 'Heavy Magic Missile'.
Niestety lvl normalny, te informacje uzyskalem pytając sie tej babki w gildii druidow. Nie doszedłem do gildii sorcererow i pk spotkalem.
Bonusowe informacje:
Laski dla druidów (rod)
Laski dla sorców (wand)
Lvl kolejnych lasek dostepnych w sklepie:
-7+ (Snakebite Rod) (pierwsza darmowa, później 500gp)
-13+ (Moonlight Rod) (1k)
-19+ (Volcanic Rod) (Wand of the plague) (5k)
-26+ (Quagmire Rod) (10k)
-X (w sklepie dla pacc) (Tempest Rod)
Snakebite Rod: obrażenie od trucizny od 5-20hp na potworach, na ludziach polowa.
Moonlight Rod: świeci w ciemności na niebiesko, obrażenia od energii.
Volcanic Rod: obrażenia od ognia.
NIE ,jeśli tak pozostanie te lvle na uhy i na hmmy i inne to oszaleje ze złości ja nie moge mam niewidke ale teraz od 35 lvla chyba mogom byc lvle ale czary na mniejsze troszke bo nowi druidzi nie wyrobiom tak niemoże być ja jestem drudem i bende zarabiał na ihah ;/ ceny wzrosnom wogule........poprostu bendzie katastrofa NNNNNNNNNIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEE!!!.
I tu się mylisz... Pacc na test serverze nic nie daje przy logowaniu sie ;)
Jasne, wcale, a to, że kontem z paccem loguje się max w 5 minut, a faccem czekałem 3h i nic to zbieg okoliczności... który miałmiejsce kilka razy. Szkoda, że na tym faccu jest lepszy chat z boszkami >.>.
@Topic
Różdżki są do kitu, do kitu dla knighta of course, wyobraź sobie, że robisz knighta do pekowania i trenisz i trenisz i trenisz... żeby przez 60 ek przebijać się co pewien czas po 10-30. A tu podchodzi szczęśliwa łamaga boska na 10 lvlu sorcem i z różdżki tak go tnie, że idzię się załamać. Wniosek? Sorcerer z różdżką będzie od teraz najczęstszym widokiem podczasz szukania pkerów.
Skały dziwacznie wyglądają przy depo (ogólnie są bardzo ładne). Podłoga depotowa mi się nie podoba, new lighting doda grze wiele klimatu (jeszcze trochę i trzeba będzie shadery instalować do Tibii ;)), szczególnie ładnie prezentują się podziemne drogi (vide ghostland).
Mana - Jeżeli jesteś 10 sorcem/drutem to graj nim dalej, nie idź na nowy server. Bo tutaj kupisz bp hmm za 1,5k, a na nowym świecie za ok. 2k~. Uhy na 400 many, sdki od 45 lvlu, uhy od 30 lvlu. Bywa, sorc i drut (low-level of course, ci więksi mają z tego same plusy) mają przekichane. A knight? Knight ma cudownie. Ja zauważyłem, że mana rośnie mi co 6 sek po 2. Niesamowicie CipSoft będzie musiał zwiększyć wymagania na dany mlvl (i znowu, h-lvl ma lepiej niżlow-lvl).
Zobaczymy jak to będzie. Mi się ogólnie update bardzo podoba. Myślę, że przysporzy CipSoftowi "kilku" nowych graczy. Chłopaki z Niemiec zaczynają wprowadzać klimat do Tibii, co mi się bardzo podoba (możnaby powiedzieć, że ten update jest przeciwieństwem poprzedniego, tam stawiano na to żeby było więcej i większe).
Btw. Odniosłem takie dziwne wrażenie jakbym szybciej chodził. Nie wiem czy jestem w błędzie, czy po trawie/piachu szybciej się idzie czy w ogóle gra ma stać sie dużo bardziej dynamiczna.
Proponuje otworzenie nowego tematu "Test serwer - nie moge się połączyć" :confused:
A po co? Chłopaki dają mi świetny powód żeby na 90 dni uwolnić od nich forum...
Magik van Kamikadze
11-12-2005, 15:20
Jak nie podoba sie wam, to nie
Mam pytanie, ma ktoś pojęcie ile many zabierają te wandy dla sorcow/druidow?
Spells for Level 14
exevo pan - Food : 120
utamo vita - Magic Shield : 50
Spells for Level 15
adura gran - Intense Healing Rune : 240
adori - Light Magic Missile : 120
Spells for Level 16
adeta sio - Convince Creature : 200
Spells for Level 17
adito grav - Destroy Field : 120
Spells for Level 20
exura vita - Ultimate Healing : 160
utani gran hur - Strong Haste : 100
Spells for Level 23
adori gran flam - Great Fireball : 480
utevo res ina para - Creature Illusion : 100
Spells for Level 24
adura vita - Ultimate Healing Rune : 400
Spells for Level 25
adori gran - Heavy Magic Missile : 280
utevo res para - Summon Creature : 0
Spells for Level 27
adevo ina - Chameleon : 600
Spells for Level 31
adevo mas hur - Explosion : 720
Spells for Level 35
utana vid - Invisible : 440
Ej ale ty naisales tutaj levele magiczne wymagane do czarów czy "zwykłe"
lv bo to jest dziwne żeby HMM mozna mieć poźniej niż UH
Są to zwykłe levele a te informacje pochodzą ze Spellbooka. Dziwne ale prawdziwe.
Zalogowalem sie :) trzeba natychmiast po restarcie rerwera :)) B)
maroko_91
11-12-2005, 18:00
Mam pytanie, ma ktoś pojęcie ile many zabierają te wandy dla sorcow/druidow?
Baaardzo mało. Najsłabsza zabiera chyba 2, a co do reszty to nie wiem.
Mam pytanie ktoś kto sie wlogowal na serwa moze sprawdzić czy można summonować potwory wedlug starych leveli np. Mino archer - 20 level itd.
Mam pytanie ktoś kto sie wlogowal na serwa moze sprawdzić czy można summonować potwory wedlug starych leveli np. Mino archer - 20 level itd.
sam spell summonowania jest od 25 clvl, wiec to na pewno takze zostanie odpowiednio zmodyfikowane...
Cadaedrion92
11-12-2005, 20:20
jejku jaka ta tibia bedzie glupia po upade hmm na 25 levelu robić dopiero można bedzie chyba mniej chętnych na sorca czy druida do grania i pewnie podrożeje wszystko ale hlev sorców i druidow bedą mieli zarobek , a i maja dodac za robienie beltow arrowów i fooda czarem soul pointy maja schodzic wkurzylem sie na tibie i jak tak kilka wlaśnie takich beznadziejnych rzeczy bedzie to kończe z tibia a niedawno Pacc kupilem a teraz robie pallka!!!!!!!! X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
czlowieku, dorosnij
jesli nie widzisz zalet w nowym updacie od CIPow to masz chyba bardzo niskie IQ
gra na nowych serwerach bedzie po prostu genialna.
@up
Wymień kilka zalet...
alanhawk
11-12-2005, 21:27
Siemka Ej Czy Wam Niezdaje sie dziwne jak oglądacie piękne screeny z Testa ze zadnego Facca tam niema?? :P bo ja jak patrze to wszyscy mają outfita pacc :/
@xantar, prosze Cie bardzo
- znacznie lepsza ekonomia
- masa zmian w kierunku zbalansowania klas
- wandy /na low lvl to prawie jak darmowe hmmy/
- lepsze tekstury
- wieksza dynamika i oplacalnosc team huntow
@alanhawk
ja widzialem grupke facc' ów ;)
@yoshu
ja wciąż i tak uważam że jest więcej minusów niz plusów...
Sry takie moje zdanie i nikt tego nie zmieni ;)
alanhawk
11-12-2005, 21:32
Ej Mistrzu (Xantar) niemów do mnie anal bo jeden z qmpli wylądował w szpitalu za takie cos :P
Edite:
OK I Sorry :P
ops sory pomyliłem się...
Niemusisz odrazy wyzywać "pajacu"
no to wymien jakies minusy, czekam z niecierpliwoscia
alanhawk
11-12-2005, 21:38
Jaknarazie sie loguje i strasznie wolno po 3 miejsca blizej :) czyli mam jakies szanse jak wolno idzie ;)
Lord Mati
11-12-2005, 21:39
czlowieku, dorosnij
jesli nie widzisz zalet w nowym updacie od CIPow to masz chyba bardzo niskie IQ
gra na nowych serwerach bedzie po prostu genialna.
tez tak mysle xD
@yoshu np.
Trudność zarabiania hajsu sorcem , druidem
soule są potrzebne na exure vite czy exevo con
100 many na exevo con -.-
i jeszcze kilka ogolnie wiekszosc minusow jest dla low leveli...
Dziś już lece ale jutro dopisze więcej ;)
Btw. te różdżki dają tak masterne hity że faktycznie prawie jak hmm :/
@yoshu np.
Trudność zarabiania hajsu sorcem , druidem
To chyba nie bylo bardzo realistyczne jak char 11lv stac bylo na full eq dla hi levela
100 many na exevo con -.-
4x szybszy mana regen, czyli defacto bedziesz mial arrowz szybciej niz przed updatem! ..
i jeszcze kilka ogolnie wiekszosc minusow jest dla low leveli...
low jest low i powinien miec trudno!
Btw. te różdżki dają tak masterne hity że faktycznie prawie jak hmm :/
PRAWIE robi wielka roznice
soule są potrzebne na exure vite czy exevo con
no to jest akurat faktyczny minus, ale jesio zobaczymy
Dziś już lece ale jutro dopisze więcej ;)
bede czekal ;]
12:25 Testserver is going down. We are preparing for the update. Thank you for testing.
akurat szlem demonki solowac :(
Właśnie miałem to samo napisać co up xD , ale byłą sieczka. Z kumplami zabijalismy akurat 109 rp a tu nagle napis test serwer down ...
Blod Magda
12-12-2005, 11:41
ale super dzies uptade nie ??? ;))) ale sie ciesze <jupi> :D 8o
Niewiadomo czy dzisiaj , napisali że trwają przygotowania .
@yoshu
robienie strzał będe miał puźniej niż przed updatem bo na exevo con potrzeba teraz 100 many a wcześniej potrzeba było 40...
Masz racje że mana 4x szybciej no ale najpierw trza mieć te 100 many żeby roobić te strzały ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.