PDA

Pokaż pełną wersje : Wojna NG vs Boom

Agriel II
09-12-2005, 22:24
Jak wiadomo od kilku dni gildia Boom organizowała się do utworzenia rebelii przeciwko gildi Next Generation ,jednak to dopiero dziś członkowie booma odważyli się wyjść z dp na oficjalne starcie.Członkostwo Yunichiego w Boom'ie
to właśnie on zdobył dziś dwa fragi dla tej gildii. Jak ta sprawa potoczy się dalej ,myślę że przekonamy się w ciągu kilku najbliższych dni .

@ Najnowsza wieść :11.12 NG opuścił kolejny silny członek -Gal'axy(98 rp)
szanse powoli się wyrównuja w NG zostało już tylko 29 członków , przy czym
liczba członków Booma wzrasta - jest ich już 42:P

Udało mi się przeprowadzić wywiad z członkiem gildi NG Kiroyem Wind
A oto on:

Agriel: Co jest oficjalnym powodem rebelii Boom'a przeciwko NG?
Kiroy Wind: no więc tak, my zabiliśmy Yunchiego oni zrobili gildie więc jest wojna :) Yunichi wie za co padl i jak bedzie chcial to siepodzieli tym z ludzmi (nie wiezcie w bajki typu ze za to ze jest lepszy :D)
Agriel: Czy traktujecie ta wojne powaznie? czujecie jakies zagrozenie ze strony booma?
Agriel: czy uawzacie to za chwilowy konflikt ktory trzeba stlumic:P
Kiroy Wind: Oni zaczeli wojne wiec poniosa za to konsekwencje
Kiroy Wind: a co do wojny to moze jest jakies "zagrozenie" ale zachowania typu zdobycie 2 fragow i mowa o wygranej wojnie jest conajmniej smieszna z ich strony
Agriel: z tego co mi wiadomo dzis wbili 3 fragi i fraga na Xarabku ktorego uwazaja za czesc Ng
Agriel: bedzie jakis odwet?
Kiroy Wind: wbili 2 fragi :)
Agriel: w takim razie kto padl?
Kiroy Wind: a frag Xarabka dodany do fragow jest idiotycznym
Kiroy Wind: poniewaz sam Xarabek myslal o dojsciu do Boom
Kiroy Wind: ale zostal bezpodstawnie zabity wiec w poszukiwaniu odwetu doszedl do nas
Kiroy Wind: w takim razie my powinnismy dodac frag Yunchiego tez ?:>
Kiroy Wind: padl Mannow i Dragon diver
Agriel: i jeszcze vinarre
Agriel: ktorego tez uwazaja za czlonka Ng
Kiroy Wind: padl tak samo jak Xarabek czyli jak to Yunichi powiedzial " Za szpiegostwo"
Agriel: aha
Agriel: a kto padl ze strony przeciwnej?
Kiroy Wind: wiec my myslac jak Boom mamy bardzo duzo fragow
Kiroy Wind: prosze spojrzec Anty speed :P 2x killed by Ng
Kiroy Wind: Yunichi
Kiroy Wind: Proxel
Kiroy Wind: Dark Dranzor i wiele innych
Kiroy Wind: dokladnie jest 2:2
Agriel: z tego co mi wiadomo to gdy za duzo czlonkow NG jest online Boom pztuje bojac sie wyjsc, czy to jest prawda?
Kiroy Wind: W chwili obecnej moge powiedziec otwarcie ze to my siedzimy w pz
Kiroy Wind: ale tylko tymczasowo
Agriel: czyli rozumei ze macie jzu obmyslona strategie i "przewaga" booma nei potrwa dlugo :>
Kiroy Wind: dokladnie
Kiroy Wind: poprostu troche zostalismy zaskoczeni gratulacje dla Boom opuszczenia ich pz po 3? dniach :D
Kiroy Wind: no ale niema co mowic :P niech sie ciesza "wygrana" puki moga:)
Agriel: a czy nie obawiacie sie tego ze boom zdobywa bardzo szybko sprzymiezencow?
Kiroy Wind: maja oni przewage liczebna, ktora tez stanowi wielka role w wojnie
Kiroy Wind: ale w wiekszosci sa to ludzie miejacy 0 pojecie o walce
Kiroy Wind: sa to luzdie ktorzy nigdy razem nie grali/walczyli
Agriel: a Ng to zgrana paczka :>
Kiroy Wind: co rownoznaczy z slabym zgraniem
Kiroy Wind: tak bym to ujal :P
Kiroy Wind: my sobie ufamy nawzajem w 100%
Agriel: duzo ludzi uwaza cie za zdrajce i "szpiega" co o tym sadzisz i czy masz im cos do powiedzenia:>
Kiroy Wind: 22:18 Cron De'Thor: zdrajca
Kiroy Wind: 22:18 Fidiasz Osman: zdrajca
Kiroy Wind: kocham spam mojegu prv :P
Kiroy Wind: ale ja bylem zawsze z Ng i na zawsze zostane
Kiroy Wind: jak juz pisalem na forum to jest cos wiecej niz dopisek przy nicku
Agriel: wiele osob ziroytowane jest rowniez faktem iz Raxilon zostal wyrzucony/sam odszedl z ng i pozniej zostal zabity za nic, co tyna to?
Kiroy Wind: jak 3/4 Obsidi wie obecnie gra piaty?moze szosty? owner tego chara
Kiroy Wind: Pierwszy byl z nami na Arcani
Kiroy Wind: to bylo powodem iz byl w Ng
Kiroy Wind: ale po haku parokrotnie owner zostal zmieniony
Kiroy Wind: Z tego chara lecialy wyzwiska w strone Ng jak i wiele innych obelg w nasza strone
Kiroy Wind: w koncu jak miala powstac wojna wszyscy wielcy wojownicy powiedzieli ze oni nic nie wiedza tylko Raxilon wsyzstko organizuje wiec padl
Agriel: a za co tak wlasciwie padl anty speed , byl wielkim znajomym NG ktory takjakby zostal nabity w butelke
Kiroy Wind: o ktorym jego dedzie mowisz w tym momencie :)
Kiroy Wind: moze zacznijmy od pierwszego
Kiroy Wind: to bylo przez przypadek (dzieki za bohy itp:D) chcielismy zabic jinlinga lecz Anty Speed i jego swietne umiejetnoscidoprowadzily do jego smierci
Kiroy Wind: co do drugiego deda
Kiroy Wind: to na poczatek chcial bym
Kiroy Wind: pogratulowac czlowiekowi zabitemu przez noob chary czlonkow ng
Kiroy Wind: chlopie zastanow sie troche:P Ty chcesz walczysz z prwadziwymi ng?!
Kiroy Wind: zostal on zabity za to ze nie chcial pomoc w zabiciu Fosila
Agriel: hmm .. wiec uwazacie sie za ludzi o swietnym PVP i niebojacych sie niczego?
Kiroy Wind: a 3 dead
Kiroy Wind: spowodowal atak na Vixiego jak i idotyzm z jego strony poniewaz wyzucil mi loota wartego 10k w miejsce
Kiroy Wind: gdzie niemozna go bylo wydobyc
Kiroy Wind: Anty speed uwazal sie za dobrego kumpla Mannowa
Kiroy Wind: gdy Mannow poprosil go o pomoc odmowil stwierdziwszy ze polakow nie zabija
Kiroy Wind: zdenerwowalo to go gdyz ten pare razy wybawil go z klopotow
Kiroy Wind: ale to inna historia
Kiroy Wind: Fosils padl poniewaz bal sie walczyc na wojnie
Kiroy Wind: z gildia Lessy~~ nie pamietam dokladnie nazwy
Kiroy Wind: i nie wiem dokladnie o co chodzilo
Kiroy Wind: ale wiem ze Fosils byl tak zwany "chiken":)
Agriel: a co spowodowalo odejscie czlonka NG Tartarra Wind i przejscie na przeciwna strone?
Kiroy Wind: jego RL koledzy stanowia duzo czesc gildi Boom sadze ze to
Agriel: troche zeszlismy z tematu :P podsumowujac
Agriel: nie wiezycie w to ze Boom da rade "przepedzic" NG z tego servera i jestescie przekonani ze stlumicie rebelie?
Kiroy Wind: tego jestem pewien akurat w 100 procentach :)
Kiroy Wind: To juz ja mam wieksza wene tworcza jezeli chodzi o wymyslanie powodow :D
Agriel: no dobrze wiec ostatnie pytanie
Agriel: jakie jest Twoje zdanie na temat wojny?
Kiroy Wind: Gratulucje inteligencji polakow ktorzy sa zadowleni ze spamowania mojego prv przez cale dnie :)

Wywiad z Raxilonem - Członkiem boom'a

Agriel: Co jest glownym powodem wojny?
Raxilon: Z tego co mi wiadomo glownym powodem wojny jest rasism szerzony przez ludzi z NG a takze ich power abuserstwo...
Agriel: I uwazacie ze macie szanse pokonac NG?
Raxilon: Po tym co wczoraj pokazalismy, 4 fragi w bodajze godzine, mamy szanse wygrac...
Agriel: 4 fragi? a mianowicie na kim?
Raxilon: Mannow,Xarabek,Dragon Diver x2 i Vinnare
Agriel: Xarabe padl gdy nei byl czlonkiem gidli jeszcze a Vinnare wciaz nim nie jest
Raxilon: ALe supportowali Ng...
Raxilon: Co jest rownozczne z tym, ze nieoficjalnie sa/byli w ich szeregach
Agriel: a co powiesz na temat wczorajszego odwetu NG w nocy podobno wiele osob z Booma padlo...?
Raxilon: Jako ze wczoraj wylogowalem sie okolo godziny 23, nie moge na ten temat za duzo powiedziec
Agriel: a co stalo sie powodem przejscia Gal'axego do Booma ?
Raxilon: Ale To samo co sklonilo nas do walki przeciw NG, zapewne mial dosc ich rasizmu i PA, a takze domyslal ze po wypowiedziMannowa, ze NG bedzie go trzymac tylko do anihilatora,a potem beda starali sie go zgnoic..
Agriel: hmm w ciagu kilku ostatnich dni zdobyliscie wielu sprzymiezencow , co jest powodem wyrownania szans
Agriel: macie na to jakis przepis czy zglaszaja sie ludzie chcacy walczyc przeciwko pa?
Raxilon: Ludzie sami sie do nas zglaszaja, nawet ci ktorzy poczatkowi chcieli byc neutralni...
Agriel: ostatnio obilo mi sie o uszy ze w waszej gildi sa osoby ktore maja pierwszy raz 50+ lvl i nie jestescie zgrani
Agriel: myslisz ze to moze byc powodem waszej porazki?
Raxilon: My nie przegralismy, moze przegralismy bitwe, ale wojna ciagle trwa :)
Agriel: wiec rozumiem ze macie obmyslona strategie jak wykurzyc NG z obsidi?
Raxilon: To pytanie do leaderow Boomu :)
Agriel: jest na dzis planowane jakies starcie? czy te wczorajsze wyjscie z pz bylo tylko dlatego ze malo ludzi z NG bylo online
Agriel: :>
Raxilon: Wczorajsze zagranie bylo w pelni zaplanowane i przygotowane.
Agriel: a co bylo powodem twojego pierwszego deda od NG?
Agriel: podobno feero i inni podburzali do wojny a pozniej cala wine zrzucili na Ciebie czy to prawda?:p
Raxilon: Nie
Agriel: no wiec dlaczego padles?
Raxilon: Glownym powodem ataku NG na mnie, byly matactwa kiroya
Agriel: jakie matactwa?
Raxilon: Wiesz, od 2 dni rozglaszalem ze chce byc neutralny, kiroy na guld chacie prowokowal nas do ataku na vixiego, kiedy niezgodzilem sie,a ci co sie zgodzli padli, kiroy przekonal NG ze wprowadzam nastrone Anty-Ng-owskie
Agriel: i to jest rowniez powodem twojego dojscia do Booma?
Raxilon: Ma sie rozumiec :)
Agriel: a jakie jest twoje osobiste zdanie na temat wojny?
Raxilon: Wg. mnie to ze owa wojna sie rozpoczela jest bardzo dobrym symptomem, moze dzieki tej wlasnie wojnie wypedzimy rasistow zObsidii :)
Agriel: ale to przeciez nie jest wojna PL vs Swe i ludzie z NG nie sa rasistami skoro trzymia z niektorymi polakami, czyz nie?
Raxilon: To jest Twoje zdanie, Mannow po moim deadzie kiedy zapytalem o powód odpowiedzial mi, ze ten dead nie bedzie ostatni, a onosobiscie wypedzi polakow z obsidii
Raxilon: Czy nie jest to przejaw rasizmu?
Agriel: jezeli tak powiedzial to rzeczywiscie jest to przejawem rasizmu
Agriel: ale co z Kiroyem ?
Agriel: przeciez z nim trzymia
Raxilon: Kiroy byl z nimi "od zawsze" Widac uznali go juz za swojego :)

FRAGI
Fragi zamieszczone są tutaj :
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1048391

Xeltix
09-12-2005, 22:38
Padniesz kilka razy i bedziesz retired bye.

Agriel II
09-12-2005, 22:44
Padniesz kilka razy i bedziesz retired bye.

hmm ja czy Kiroy? btw. cóż za elokwentna wypowiedź:)

Kiroy Wind
09-12-2005, 22:50
@Yunichi

Jak Ci cos nie odpowiada w moim wywiadzie to czemu nie pozwolilem aby Agriel zrobil go z toba?:) Pewnie odpowiedzi tak/nie byly zbut wyczerpujace :D

^Awolver^
09-12-2005, 23:00
Kiroy z kilkami pogladami towimi sie jednak nie zgodze (mam do tego prawo )
1. Raxilon kilka ownerow po hacku ? coz racja ale juz keidy sie wszystko ustabilizowalo to czy bylo kulku ownerow?..
2. Fosils padl za biernosc w walce, hmm coz troche w to watpie gdyz nabil red skulla przy mnie , owszem na jakims noob charze...
3.Spamuja ci przedewszystkim lduzie nie bedacy w Boom z tego co zauwazylem , retza to sa wlasnie takie pojedyncze texy jak "zdrajca' czy tez w najblizszym czasie spotkasz sie pewnie z "pedal co polske sprzedal" a ja nadal jestem w rosterce boom czy ng? czy mzoe oalc ta wojne? hmmm ;)

Kiroy Wind
09-12-2005, 23:13
@Up

Po dzisiejszym dedzie Mannowa moglbym spokojnie na 1 rece policzyc ludzi ktorzy NIE pisali do mnie z wyzwiskami :)

Raxilon
09-12-2005, 23:50
Kiroy urzekla mnie twoja historia ... jestes szpiegiem zlodziejem klamca.... chyba wiesz czemu jestes.... (h*jem)

Garim
10-12-2005, 07:01
ej ludzie zejdzcie z Kiroya walczy po ktorej stronie chce, z chlopakami z NG gra 2 lata wiec odejscie od Ng i walka po stronie BooM to byla by zdrada. W tibia nie ma narodow sa GILDIE i to nie narody walcza ze soba tylko GILDIE
pozdrawiam Kiroya:p

majk
10-12-2005, 08:32
Garim racja:P
i po co kiroy mialby odejsc od NG skoro to sa dobrzy kumple i isc do gildi noobow. Zastanowcie sie w tibi niemusi polak byc z polakami.

^Awolver^
10-12-2005, 09:06
w boom nie sa sami poalcy a w ng nie ma samych szwedow wiec jak mozna mowic o wojnie pl vs swe? Teraz wszyscy na kiroya najezdzaja ale jesli stalo byu sie ze ng wygra to juz tak nie beda najezdac ... w przypadku gdy ng wygra to juz nikt nie ebdzie mgol ich powstrzymac jesli beda przesadzac ;) chyba ze jakis rozlam gildii w co watpie :P

kuglarz
10-12-2005, 10:32
Wiem tylko jedno:
Jak NG wygra to opustoszeje server i nikt już się nie będzie mógł przeciwstawić jakimkolwiek decyzją i posunięciom Next Generation. Ja to nazywam scenariuszem Morgańskim.
Jeżeli wygra Boom, to napewno to nie będzie jutro ani za tydzień, wojna potrwa długie miesiące po kórych będą problemy z odbudową ekonomii i zasad panujących na expowiskach.

I tak źle i tak nie dobrze... ciężka sytuacja dla wszystkich graczy Obsidii.

Nie pozdrawiam nikogo ponieważ może to zostać wykożystane przeciwko mnie :P

Raxilon
10-12-2005, 13:18
btw. Kiroy, a moze pochwal sie w wywiadze jak to okradles mnie na jakies ~400k? A co do milionow ownerow Raxilona, pisz co chcesz, przyjaciol ktorzy sa przyjaciolmi jak czegos chca nikt na Obsidi raczej nie potrzebuje.
Pochwal sie swoimi ownerami cwaniaczku.
~Kuglarz/white wolfs:
Heh, zobaczcie inne serwery, na saphirze gralo ng i odeszlo bo za malo osob tam gralo, jak sadzicie - dlaczego? Wycieli wszystkich to poszli na nowy.. Na arcanii dostali to juz nie graja. Tutaj waldorio i paru innych mowilo, ze tez ma zamiar pojsc na nowy bo ten im sie juz "znudzil"(nie maja konkrencji, heh?).

Slyth
10-12-2005, 14:16
to niech s*******aja :)
a co do wypowiedzi Kuglarza :P chyba lepiej jak boom wygra ;) ;)

Forlann
10-12-2005, 14:58
Waldorio : Dec 10 2005, 14:47:43 CET Killed at Level 103 by Yunichi and by Gal'axy

Hail Boom :)

Agriel II
10-12-2005, 18:14
taa ale jezeli boom sie nie zmobilizuje i nie obmysli taktyki moze byc krucho .. moim zdaniem czy wygra NG czy Boom to itak bedzie PA

Hellraider
10-12-2005, 18:28
Divilonia
Dec 10 2005, 13:41:58 CET Killed at Level 54 by Yunichi

Waldorio
Dec 10 2005, 14:47:43 CET Killed at Level 103 by Yunichi
and by Gal'axy

Bralem udzial w obu akcjach i oto co moge powiedziec : Divilonia nie umie sie uhac, nie byla nawet w trapie, a padla bardzo szybko i latwo. Natomiast z waldoriem jest inna sprawa :P. Dal sie nabrac na przynete 39 ms i 52 rp, zrobil pz locka i po 10 min uciekania po murach edron zostal strapowany i padl, a uhal sie rowniez bardzo slabo. No to tyle, info o loocie zachowam dla siebie ;P

Grigori
10-12-2005, 19:41
w sumie nie wiele wiem na temat tej wojny , ale z tego co wiem jest dokladnie tak jak mowi Raxilon, po częsci rozumiem Kiroya ze po dluzszej znajomości z gildią NG jest wciąż z nimi, ale wymyślanie powodów do zabijania/huntowania typu "nie chciał sie bić" jest śmieszna. I co do tego czy NG stara się wypedzić Polaków z Obsidii to osobiście myśle, ze to prawda i w pełni popieram gildie Boom. I zdanie Kiroya, że to gildia Boom rozpoczeła wojne jest bzdurą, gdyżnie doszło by do niej gdyby nie jak to powiedział Raxilon rasistowskie zachowania ze strony NG, oni tylko postawili opór, słuszny oczywiście. Dzisiejszy frag na Waldorio, jest dowodem tego że jednak Boom ma jakieś pojęcie o walcei zabijaniu;]

Pozdro[;

majk
10-12-2005, 20:13
omfg o czym wy gadacie rasistowie zachowania czy jak wy to gadacie to jest tylko gra... a wy *******icie jakby niewiem co sie stalo na kazdym swiecie sa co chwile wojny... a co do tego kto wygra to Boom moze se jedynie pomazyc o wygranej w CH** noobowkich polaczkow co przeszkadzaja :D ... i mysla ze dobzre graja n/c
NG i tak wygra ta wojne :cup:

Hellraider
10-12-2005, 21:07
omfg o czym wy gadacie rasistowie zachowania czy jak wy to gadacie to jest tylko gra... a wy *******icie jakby niewiem co sie stalo na kazdym swiecie sa co chwile wojny... a co do tego kto wygra to Boom moze se jedynie pomazyc o wygranej w CH** noobowkich polaczkow co przeszkadzaja :D ... i mysla ze dobzre graja n/c
NG i tak wygra ta wojne :cup:
Zastanow sie co pi*** to nie pandoria, gdzie 10 lvle lataly i krzyczaly "zabijmy szweduf!!". Poza tym czemu masz pretensje o rasistowskie zachowanie do nas jak to NG wywala polakow z serwera a nie na odwrot! g** o czyms wiesz to sie po prostu zamknij a nie gadasz pierdoły -.-

Hellraider
10-12-2005, 21:23
Omfg zrobcie cos z tymi errorami na forum.... double post :S

Kiroy Wind
10-12-2005, 21:39
hmmm jak narazie to ejst 12 -5 :) hmm co do waldorio mzoe i padl strapowany ale nie mowice o swoich umiejetnosciach pvp 15 - 1 ?? :D ebz jajno wpadl w tapa tosie nazywa taktyka a nie Pvp :) po drugie Mannow padl bo miala byc solowka dwochnajlepszyc sorcow niestety jeden nie wyszedlsamdo wlaki i Mannow padl :) proste jak baranie rogi i napsiz Yunichi pozdrowienia dla Micz'ola bo to chyba etz jego duza zasluga ?? :) pozdrawiam :)

a co do wojny naprawde a niech Boom ma swoich sprzymierzencow :) ale przypominam Ng nie wywalilo tylko Polakow a takze wywalalo szwedow Erus Millido i inni :) wiec to nie rasizm wobec polakow tylko rasizm wobec gildii jak wy to nazywacie :)

a biwty hmmm moze dzisiaj cos sie bedzie dzialo :) a co do uhania w open battle pare osob tez mialoz tym problem ze strony Boom ale jakos nikt tego z nas nie rozchwala bo ded to ded :)

aha i openbattle prosze robcie jak jest nas troche wiecej a nie logujecie sie ans ejst 3 online a potemzaraz psizecie ze NG sie boi :) no wybaczcie troszke honoru :) uwazacie sie za wielkich wojownikow a morale se nabijacie glupstwami :)

My nie narzekamy na wojne :) lubimy to a wrecz kochamy :) na Arcani dzien w dzien walczylismy przez pol roku :) i skapitulowalismy dopiero jak zhaczyli od nas 4 najlepszych sorcow :) wiec aby nas pokonac Fosfik musial nas zhaczyc z chlopakami :)

jak kazdy am swoje racje :) wiadomo pkt widzenia zalezy od pkt siedzenia nie ebde juz tam nikogo przekonywalo racji Ng czy BOOm niech rozstrzygnie to uczciwa walka :)

Yunichi skad sie dorobiles w jeden dzien takiego angielskiego ?? ponoc jak byles w ng to slowa nie umiales poweidizec a wczoraj tak nawijales ze wszyscy w szoku byli :D pozdrawiam :D

^Awolver^
10-12-2005, 21:40
Niektorymsie to nie spodoba 22:28 You see yourself. You are a knight. You are Member of the Boom.
taki maly newsik :S a dla niektorych ci ktorzy sa cierpliwi tez w koncu wejda ja czekalem 20h tylko

majk
11-12-2005, 00:01
Hellraider naucz sie czytac bo napisalem ze wy *******icie ze NG ma rasistowskie zachowania to 1 a 2 to wiem wiecej i to duzo wiecej co sie dzieje na wojnie wiec sie nieodzywaj

Anty Speed
11-12-2005, 12:25
Btw Zacznijmy od tego ze Kiedys Huntowalismy kiroy za to ze mi bohy zaj** i wypieral sie ze ich nie ma X( ale jak mu odpuscilismy bylo wszystko o :baby: ale on chcial wojny wiec ma i nie mysl sobie kiroy ze odpuscimy wam tom wojne :D ng pujdize z torbami :p

Dameggio
11-12-2005, 12:29
Ciekawie sei zapowida, ciekawie :)
tak btw to moglby ktos z NG lub z Boom'a nagrac na cam co ciekawsze fragmenty wojny ^^

@edit:down
dzieki Nazgool :)

Anty Speed
11-12-2005, 15:24
waldorio... died 2 times in 2 days.. great pvp plz

Dec 10 2005, 14:47:43 CET Killed at Level 103 by Yunichi and by Gal'axy
Dec 11 2005, 14:26:23 CET Killed at Level 102 by Gal'axy and by Katmai

Nazgool
11-12-2005, 16:06
Jednak warto czekac caly dzien :D

Po dedzie Yunka polecielismy po Waldka [ pod desertem ] i go zabilismy wraz z
14:31 Nazgool: You recognize Divilonia. She was killed by Nazgool.
Po jakims czasie zjechal Elite Demon

http://rapidshare.de/files/8900333/WAR.rec.html
filmik jak padamy. Ja padlem ratujac Dranzora. Gz Kiroy

PS.. Czy sa jakies inne filmy????? Jezeli masz to zapodaj linka TU albo daj znac :D

Madreth
11-12-2005, 16:29
Eh, pozwolcie ze skomentuje 2 strony ;)
@NG
Ogolnie polowa waszej gildi to acc shardingi, a wasze rasistowskie zagrywki lub zabijanie konkurencji robi wam piekna reputacje :]
Co do pvp sporo osob ma pojecie co to znaczy, i jak to wykonywac no ale umiejetnosc uhania sie w biegu jest smieszna lol.

@Boom
No, dobrze ze istnieja takie gildie, chociaz duzo tutaj nie bede mowil. Wiekszosc to banda noobow nie majaca pojecia o pvp, poprostu totalne bez mozgi ktore mysla "Walcze za Wolnosc!". Lepiej niech ktos od was postawi dobrego otsa Enforced oraz potrenujcie wasze skille pvp bo osobiscie polowa z was nie umie sie uhac, a co mowic trafiac z run w przeciwnika ^^

Ogolnie jestem za Boom, pozdrawiam Erfisa i Hseva ;) ale jednak wiem ze polowa stamtad to same nooby. Erfis i Hsev maja wielkie pojecie o pvp ale maja troszke shitowe chary, co prawda Hsev nie ma troche jaj ale jest godnym przeciwnikiem =]
Nie polecam miec z nimi spiecia, bo nie wyjdziecie z tego calo ^^

[<:Wuberto:]
11-12-2005, 16:41
ng dostalo na Arcani i pewnie tu tez dostanie ;]

Madreth
11-12-2005, 17:15
Hm, a wiec pomyslalem ze zareklamuje strone ze swoimi moviesami ;)
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=57590
Veshgar to Hsev,
Wladca Podziemi to Erfis, co prawda na titani tez ma sux chara ale mimo to tez sie dolaczyl do zabijania providerow Unitu (gildi PA).
Milego ogladania Zycze,
~~

Anty Speed
11-12-2005, 20:24
Jak chodzi o to ze ja tyle razy padam to jest to tak :p bo ja juz nie gram antym i ubijam itp nie interesuje mnei ten har :D i nie liczciec zabicia mnei jako fraga bo ja padam bo chce :D wiec wiecie :D dzisiaj na open batle w thais pokazalismy ze ng nei jest takie dobre chodz padlo nas wiecej ale ng tez padlo :evul:

Agriel II
11-12-2005, 20:25
dzis NG zebralo krwawe plony ... jest juz 47 czy 40 : 15 O.o
zobaczymy jak to potoczy sie dalej ale przy takim zorganizowaniu Boom'owi bedzie cięzko

Kiroy Wind
11-12-2005, 21:21
a wiec dzisiejszy dzien zakonczylsie jak do tej pory wynikiem 25-7 :) hmm no faktycznie Anty prawie wygraliscie :) no okwaldorio etz se pada jak chce nie liczcie fragow na nim :) prosze on tak tylko ;) jakies jeszcze inne zyczenia ? ?:P

a co do sharingu zapytajcie Yunichego czy podziekowal koeldze z del toro za zabicie Mannowa ?? :D:D:D zapomnial o tym ?? :D upsss niedobry chlopczyk :D

buehehe nie bede sie rozpisywal o Arcani bo juz naprawde szkoda slow :P

no Dzis Mannow dostal bana ale nam to nie przeszkadza skoro i tak juz wallczylismy bez niego i spokojnie dalismysobie rade :)

Pozdrawiam wszystkich :

BOOM szacunek ze podjeliscie walke :D:D

Hellraider
11-12-2005, 21:29
Hellraider naucz sie czytac bo napisalem ze wy *******icie ze NG ma rasistowskie zachowania to 1 a 2 to wiem wiecej i to duzo wiecej co sie dzieje na wojnie wiec sie nieodzywaj
Ok moj blad. Ale facet nie zabijaj mnie smiechem kto ty jestes jakis forumowy lizodup ng? Moze oni nie maja rasistowskich zachowan hahaha? Poza tym nie wymadrzaj sie, ze wiesz cos o wojnie bo tym momencie jest to *******enie z twojej strony, a tak poza tym to gdzie ja wspomnialem o wojnie tak w ogole? Chodzilo mi raczej o twoje durne wymadrzanie sie a zreszta nie bede tracil czasu bujaj sie ;)

@topic: Coz po dzisiejszej open battle mimo ze padlo sporo osob (w tym ja hehehe :P) to ng rowniez ponioslo straty i to oni sie wycofali. Podczas bitwy bylo widac niezle zgranie ng i totalna dezorganizacje boomu no i rowniez w wiekszosci przypadkow spora przewaga lvlowa (96 ms + 87 rp vs 39 ms rox:)) dala sie nam we znaki i byla powodem takiej przewagi we fragach ng. No ale coz, wojna sie jeszcze nie skonczyla i z pewnoscia nie skonczy sie ani jutro ani za tydzien.

majk
11-12-2005, 21:51
@Hellraider
ty wiesz wogle co ty wypisujesz? bo chyba nie przeczytaj se all co napisales to zrozumiesz (przynajmniej wiekszosc zrozumie)
lizodup NG? nieee .jestem pewien ze wygraja wiec licze na nich bo co takie polaczki wygraja? jak ty? :D

Hellraider
11-12-2005, 23:07
Ahh dosc orginalnie to sformuowalem i z pewnoscia wiekszosc nie zrozumie o co mi chodzilo, ale nvm :P. Lol? polaczki jak ja? Facet czy ty w ogole widziales jakikolwiek film ze mna lub cokolwiek dzieki ktoremu moglbys o mnie cos wiedziec? Cokolwiek? Nie? to nie wyrazaj swojej opinii na temat moich umiejetnosci lol -.-

Kiroy Wind
12-12-2005, 08:44
no ludziska z gildii BOOM :) piszecie z noob charow aby nie psiac fragow an 50 lvl a sami se piszecie takie :) po drugie anzywacie 50 lvl polskimi noobami :) ja nie wiem kto ale np Raxilon jako jedeny sie wypowiedzial an forum i sie sprzeciwil :) a reszta byle wygrywac we fragach to pisza jak Anty aby ich nie liczyc :) Panowie wiadomo ze wiekszosc z was odejdzie z servera czesc sie wykupi ale jak was nie liczyc to nie walczcie proste :) sami nie kazecie liczyc 50 lvl ale divilonia i inne 50 lvl od nas to se liczycie :) uuu niesprawiedliwi Panowie z BOOM :)

a co do fragow moze i padlywyzsze lvl ale dla nas kazdy stracony frag i zabity przyjaciel jest tak samo wazny iczy pada waldorio czy divilonia to my jestesmy tak samo lzi a nie tak jak u was jak pada 50 lvl to nic jak 70 to lipa :/ a tak sie traktuje przyjaciol co walcza z wami za wolnosc ?? i taka z was gildia iby gadacie 50 lvl ze sa potrzebni a potem ich nazywacie polskimi noobami ... co to za wdziecznosc :/ i to jest wlasnie dowod ze tylko do swoich celow potrzebujecie ludzi i tyle :P jak dobrze ze jestem w NG :)

Yunichi postaw flaszke Piccarro :D co ty bys bez niego zrobil :D niedobry chlopczyk :P :cup:

Kiroy Wind
12-12-2005, 09:32
a wiec ... jesli chodzi o liczbe lvl zabijanych przez nas osob :) to chcialbym powiedziec dlaczego np dyksryminujecie ded Raxilona jako malowzny ?? dla ans jest np owiele wazniejszy nizbysmy zabili Peero :) Raxilon to uznana marka na Obsidii kazdy go zna walczyl w kazdej wojnie byl z nami i od nas odszedl :) a my z tego nie robimy paniki nie piszemy ze jest zdrajca :) to jego postac i jego decyzja :) a Peero co on robil ?? campwoal pz albo expil an wojnach i nigdy nie wpisal sie w karty historii Obsidii :) wiec jednak pomyslcie w inny sposob a nie ze kto ma wysoki to jest wazny a kto troche nizszy to na odstrzal :) gdzie te hasla Boomu ze jak sie zjednoczycie to wygracie ?? taks ie jednoczycie ze ludzi na 40-60 lvl traktujecie jak szmaty co moga ginac za was ... no BOOM tego sie nie spodziewalem po was :( ;(

Pozdro dla Piccaro Del'Toro :) nice Pvp breee :)

Madreth
12-12-2005, 13:37
Eh, Boom przegra wojne bo tu lvl odgrywa wazna role bo brak zorganizowania takich low lvlow ze kazdy bije swoj cel to jest beznadziejny pomysl ;)
Jakbyscie wybrali 1 cel to powoli byscie zabijali wszystkich pokolei.
Hsev zasowa na nowe, Erfis takze. Watpie ze cos zdzialacie chlopaki bez nich =]

^Awolver^
12-12-2005, 20:53
tez ide na nowy ale to nie zmieni faktu ze jeszcze bardziej sie przylzoe do wojny... znajdzie sie kogos kto pgora rpozez godizne charem i bedize looozik

edit : pacc jest juz zakupiony na inne konto ;)

Katmai
13-12-2005, 02:48
"Yunichi postaw flaszke Piccarro co ty bys bez niego zrobil niedobry chlopczyk "

A co ma Piccarro wspolnego z ta wojna ? lol

Signed,
//Katmai

NeXaLiD
13-12-2005, 07:46
Az Żal mi tu wszystkich słuchać.

Na open battle w Thais było 19 NG a jakies 45 Boom... Wiec o czym gadamy ale i tak zabilismy wiecej
po 2. jak Pisałeś ze Erfis i Hsev to sa dobzi i nie spotkać ich ? BUahahahahoni nawet PZ NIE ROBILi i to jest war? gdy tylko wyszla z guild house odrazu ja walilem i za kazdym razem uciekala takze Stfu plx?Erfis i Hsev to nooby sa w gildi i nikogo niezabili co do moich dwóch dedów. to powiem wam tak
Najpierw miałem byc w Boom dawałem kazdemu invita do moich Domków.. jak takze nioslem dla Gala'axego 10bp uh obiecanych No ale.. ja jestem szpieg wiec mnie zabili mam screena kto chce niech napisze do mnie na gg pokaze wam kto mnie walil i czy bylo mozliwe przezycia tam Jednej sekundy poprostu cal;e Boom... na 1 strapowanego 70 Ek :< Ale mojego bp niewzieli wyzucilem do wody a gs i bohy Pff mam już Drugie a i wtedy to niebyłem w NG A teraz Anty Speed i Erfis sie chwalą że mnie zabili... Buahahaha oddali ostatni cios z Hmm czy z czego dajmy na to z sd i im sie przyjol frag... a ja niebyłem w wojnie to mozecie se go zkreślic btw. dead od yunichiego to juz wiedziałem ze tak bedzie :) nawet sie nieuhalem bo mialem Aola a yunichi wielki kozak Musi miec Ownerow nawet w Wojnie :)) a yunichi Ue i Sd :D co prawda zabił ale co z tego? 15 min pz złapał :< co do całej wojny Ng liczy 30 graczya boom 50+ z tego 19 NG walczyło tylko a w boom 40+ czyli była wojna 19 vs 40+ Ludzie to o czym tu mowa... a zeby bylo tak ze całe ng na całe boom to by z boom nie było co zbierać :) Hail Ng! Hail And Kill :D

^Awolver^
13-12-2005, 08:53
1. nie widze przed toba przyszlosci w ng .. mysle ze nie potoczy sie dla ciebie tamta historia zbyt fajnie
2. w boom jest bodajze 40 osob i ciagle jest coraz mniej :/ ja mialem na tyle pecha ze na zadne open battle nie trafilem..
3. w Bitwie w thais uczesticzylo nie wiecej niz 40 ludzi z boom i okolo 20+ z ng...
Takie male poprawki :]

P.S. Xarabek nadal myslsiz nad zmiana serva?

Slyth
13-12-2005, 09:00
to kto idzie na ten nowy server ? B)
ja mam nadzieje ze teraz jakis wyjdzie, bo mam zwolnienie ze szkoly do swiat hahaha :D ( stope mam stluczona krwiaki i takie tam ) hhahaha :D
pozdrawiam :cup: i zycze powodzenia w wojence BOOM !! :cup: !!!!!

Hellraider
13-12-2005, 22:32

Na open battle w Thais było 19 NG a jakies 45 Boom... Wiec o czym gadamy ale i tak zabilismy wiecej po 2. jak Pisałeś ze Erfis i Hsev to sa dobzi i nie spotkać ich ? BUahahahahoni nawet PZ NIE ROBILi i to jest war? gdy tylko wyszla z guild house odrazu ja walilem i za kazdym razem uciekala takze Stfu plx?Erfis i Hsev to nooby sa w gildi i nikogo niezabili co do moich dwóch dedów. to powiem wam tak Najpierw miałem byc w Boom dawałem kazdemu invita do moich Domków.. jak takze nioslem dla Gala'axego 10bp uh obiecanych No ale.. ja jestem szpieg wiec mnie zabili mam screena kto chce niech napisze do mnie na gg pokaze wam kto mnie walil i czy bylo mozliwe przezycia tam Jednej sekundy poprostu cal;e Boom... na 1 strapowanego 70 Ek :< Ale mojego bp niewzieli wyzucilem do wody a gs i bohy Pff mam już Drugie a i wtedy to niebyłem w NG A teraz Anty Speed i Erfis sie chwalą że mnie zabili... Buahahaha oddali ostatni cios z Hmm czy z czego dajmy na to z sd i im sie przyjol frag... a ja niebyłem w wojnie to mozecie se go zkreślic btw. dead od yunichiego to juz wiedziałem ze tak bedzie :) nawet sie nieuhalem bo mialem Aola a yunichi wielki kozak Musi miec Ownerow nawet w Wojnie :)) a yunichi Ue i Sd :D co prawda zabił ale co z tego? 15 min pz złapał :< co do całej wojny Ng liczy 30 graczya boom 50+ z tego 19 NG walczyło tylko a w boom 40+ czyli była wojna 19 vs 40+ Ludzie to o czym tu mowa... a zeby bylo tak ze całe ng na całe boom to by z boom nie było co zbierać :) Hail Ng! Hail And Kill :D

Erfis i Hsev to sa nooby? Jakby mieli takie lvle jak ty to juz bys byl zjechany z 10 lvli jak nie wiecej i bys inaczej gadal xD. Poza tym mowisz ze nikogo nie zabili, czyli chodzi ci pewnie o fragi tak? Powiem ci ze uczestniczylem w pierwszym i drugim dedzie divilonii, w dedzie elite demolishera, rowniez w obu dedach waldoria... a inna sprawa ze to nie ja dostalem fraga, bo chodzilo mi o to zeby padl a nie o to zeby zdobyc fraga (tak, to ja walilem f bomby zamiast sd lol i to na mnie idiota waldek zrobil pz locka na edron bo pewnie poczul, ze jego duma zostanie urazona, jesli da sie klepac 52 rp i 39 ms.. a skutek jaki byl taki byl). Nazywasz mnie noobem, a mam reca jak gonili mnie meraz, waldorio i dare drix i im zwialem(a mialem skulla)... to chyba oni sa noobami, czyz nie? Poza tym "Buahahaha oddali ostatni cios z Hmm czy z czego dajmy na to z sd i im sie przyjol frag" Czyli najpierw mowisz ze ja nic nie zrobilem bo nie oddalem ostatniego ciosu a potem smiejesz sie z erfisa, bo "udalo mu sie" lol zaprzeczasz samemu sobie zawsze byles jestes i bedziesz frajerem (juz nie mowie o placeniu ci za darmo i przezywaniu przez ciebie zmarlego ojca mojego kolegi.) Panie xarabek hah, co ty zrobiles w tym open battle? polatales za erfisem i padles, a ja na poczatku nie robilem pz, bo nie wiedzialem co sie dzieje, a potem padlem od sd combo mannowa i dare drixa i to ty lepiej stfu, bo nie wiesz co piszesz, wtedy jak cale boom sie na ciebie rzucilo to pisales do mnie ze jestem ***em hahaha, a ty nie byles jak po tym jak ryzykujac zyciem uratowalem twoje +/- 100k, ktore ci wylecialo jak padles na ofie mowiles ze za***albys mnie dla wyrownania rachunkow i co ty nie byles ***em? So pathethic......
A co do tego czy lepiej spotkac czy nie mnie/erfisa to kwestia wlasnego zdania. Madreth z ktorym przezylem calkiem sporo wypowiedzial sie na nasz temat, a ty nie masz prawa podwazac jego opinii "dlatego ze nie robilismy pz" bo tak naprawde to mnie w akcji nigdy nie widziales myslisz ze jestes dobry bo wbiles te 31 lvli wiecej, a moze wezmiesz pod uwage ze ja mam zycie w rl a nie tylko tibia i tibia... Mozemy sie zmierzyc na podobnych lvlach wtedy zobaczymy czy dalej bedziesz mnie nazywal noobem ;)

A tak calkiem btw to mowisz ze chciales wstapic do boomu..nawet jesli nie byles szpiegiem to padles slusznie jako zaplata za wczesniejsze czyny, oszustwa czy power abusing, widzialem wiele wypowiedzi na twoj temat i znam ludzi ktorzy znaja cie dluzej niz ja i calkowicie sie z nimi zgadzam.. no to tyle ;]

cień mariusza
14-12-2005, 02:55
czesc wszystkim od czasu rozpoczecia wojny czesto tutaj zagladam i nawet mialem ochote wtracic swoje 2 grosze ale zawsze dochodzilem do wniosku ze to bez sensu skoro nie biore udzialu w wojnie a moze brałem tylko nie bylem tego swiadomy az do dzisiaj kiedy to spokojnie expie sobie na rotach i odwiedzil mnie niejaki "elite demolisher" z dwoma rownie wysoko postawionymi kolegami a ja skromny 24 ms (
za co padłem ? za to ze mam protka z booma :/ a moj wklad w wojne nawet teoretycznie jest zerowy , nie moge robic jeszcze hmm nie mowiac o SD
jasna sprawa ze gdyby mnie ktos zapytal to jestem za boomem ale za to sie pada ) pozdrawiam

HAIL BOOM

shadows warrior blackskull

Kiroy Wind
14-12-2005, 06:49
Hellraider :) no widizsz jak koledzy nasi pisali co o nas sadza z arcani i poprzednich serverow to nazywaliscie ich asslickerami :) a jak twoi napisali o was to chwala im za to nikt nie ma prawa tego komentowac :) no fajnie ciesze sie ze ktos dobry walczy i sie nie boi wyjsc z pz locka w BOOM :) ale Xarabek ma wlasna wizje i niech ja ma :) buehehe no i co z tego ze amsz w rl zycie ?? ja tez mam dziewczyne 3 lata kumpli z korymi non stop imprezujemy jak nie mozre o gdzies indziej i studiuje pracuje kasy w ... i co z tego ze amsz w rl zycie ?? to nie ejst usprawiedliwienie na niski lvl :) sztuka jest miec wysoki lvl studiowac pracowac meic super kumpli i imprezowac :D i mozesz mi wierzyc lub nie da sie to polaczyc :) takze ten twoj post do mnie nie przemawia :) amco do wojny :) to czy tak czy siak to i tak BOOM bedzie wykapone i tylko nieliczni beda mogli placic :) a bynajmniej wybrani :) i bitwa pod thais to byla 20 max osob z ng na 40 z boom i 40 nie z boom a waszych jak wy to nazywacie polskich noobow na 30-50 lvl :) wiec tym bardziej nie chwalcie sie fragami :) btw chcecie abysmy zabijali wysokie lvl od was ?? mowisz i masz :)

pozdrawiam Awolverka Xarabka Borgusia i SOl :) :cup: Garima i Malke :) :cup:

Kiroy Wind
14-12-2005, 06:54
chwalsiz sie ze cie nie zabili ... mnie to tyle razy juz boom samego gonilo czy yunichi katmai itd i jakos mnie nie zbaili wiec to normalna nie am sie czym chwalic :P to tylko kwestia przypadku ze przezyles nic wiecej ;)

Madreth
14-12-2005, 07:49
Eh, wystarczy obejzec pare rec moje z veshem pod 7.5 tibie, juz podawalem tam link a jak chcecie mozecie na dziale Filmy poszukac ;)
Erfisa znam ponad 1 rok, on gral jakies 1-2 godziny dziennie tym charem,
Hsev jak gral na obsidi to 50% z tego siedzial na titani bo czesto zabijalismy Asslickerow, czyli tych ktorzy liza dupy gildi PA.
Eh, moja wypowiedz gowno ma tu do gadania poniewaz i tak wam nic nie udowodnimy, jakbym zaczal tam gre a wolalem na titani bo mialem dobra protekcje od gildi unit to na titani zaczalem.... a reszta was nie powinna obchodzic co sie stalo ;)
Ten kto wie to wie :<

Forlann
14-12-2005, 08:37

Na open battle w Thais było 19 NG a jakies 45 Boom... Wiec o czym gadamy ale i tak zabilismy wiecej
po 2. jak Pisałeś ze Erfis i Hsev to sa dobzi i nie spotkać ich ? BUahahahahoni nawet PZ NIE ROBILi i to jest war? gdy tylko wyszla z guild house odrazu ja walilem i za kazdym razem uciekala takze Stfu plx?Erfis i Hsev to nooby sa w gildi i nikogo niezabili co do moich dwóch dedów. to powiem wam tak
Najpierw miałem byc w Boom dawałem kazdemu invita do moich Domków.. jak takze nioslem dla Gala'axego 10bp uh obiecanych zbierać

Xarabek juz zapomnailes jak mnie zabiles majac 30lv wiecej , po tym jak zlapalem fraga na Tobie piszesz mi ze to sie nie liczy , ekkh szkoda gadac jestes poprostu DEBILEM :) , pozdro dla hseva , ktory nie jest noobem i dla Maurhexa :) ... a Twoja siostra jest najlepsza pisze mi ze przyjedziesz do mnie do gda i mnie na***iesz hahahaha , podobno kiedys pojechales do typa co Cie zabil w tibii i na 2 dzien , podobno mial odciete rece hahaha , zapraszam do gdanska :]

Elder Nagan
14-12-2005, 11:52
Ehh jezeli twierdzisz ze Erfis i Hsev to nooby to czemu duela z nimi nie wezmiesz??...

@Maurhex
taa dobrze mowisz niema to jak nooby mam nadzieje ze na new bedzie ich baardzo malo....

heh a co do kiroya to zauwazcie ze jest w ng od 7 serwow i nie *******cie ze jest noobem i zdrajca bo nigdy nie bylz polakami...pomagal nam wypedzic Erusa Millido Bone~z serwa i sie udalo...

A co do xarabka ja bym sie juz bal...tobie nie tylko odetna rece ale jeszcze reszte konczyn..przyleci Fiat-em 126P i wsadzi cie do bagaznika...

Xarabek jak mnie bil za to ze wzielem loot z rl frienda(Erfis) to nawet uha nie stracilem poprostu szczyt noobostwa...

Rozumiem ze nie jestem the best bo wczoraj dalem taki przyklad..Sry(chodzi o Titanie..)

A co do Neczka Palladinka sama niewiesz czego chcesz sama sobie zaprzeczasz...

Xarabek..ta jestem noobem bo mam maly lvl..bynajmniej wiecej robie niz ty..Nie uciekam gdy przybiega 50+ rp gdy mamy strapowanego typa..(wojna z erusem)

To na tyle..

Forlann
14-12-2005, 12:24
Nagan uczymy sie na bledach , dzisiaj titania bedzie odrobiona :P ,ja wole grac z Toba "noobem" niz z najlepszym xarabkiem , to jest frajer jakich malo , nigdy nie jade na nikogo z powody tibii ale Xar~ poprostu mnie denerwuje , mam nadzieje ze pojdzie na new i dowiem sie jego nick :) pozdro dla all mojej przyszlej rodzinki :) , a co do Kiroya to ja go rozumiem i szanuje :)

Hellraider
14-12-2005, 22:33
Hellraider :) no widizsz jak koledzy nasi pisali co o nas sadza z arcani i poprzednich serverow to nazywaliscie ich asslickerami :) a jak twoi napisali o was to chwala im za to nikt nie ma prawa tego komentowac :) no fajnie ciesze sie ze ktos dobry walczy i sie nie boi wyjsc z pz locka w BOOM :) ale Xarabek ma wlasna wizje i niech ja ma :) buehehe no i co z tego ze amsz w rl zycie ?? ja tez mam dziewczyne 3 lata kumpli z korymi non stop imprezujemy jak nie mozre o gdzies indziej i studiuje pracuje kasy w ... i co z tego ze amsz w rl zycie ?? to nie ejst usprawiedliwienie na niski lvl :) sztuka jest miec wysoki lvl studiowac pracowac meic super kumpli i imprezowac :D i mozesz mi wierzyc lub nie da sie to polaczyc :) takze ten twoj post do mnie nie przemawia :) amco do wojny :) to czy tak czy siak to i tak BOOM bedzie wykapone i tylko nieliczni beda mogli placic :) a bynajmniej wybrani :) i bitwa pod thais to byla 20 max osob z ng na 40 z boom i 40 nie z boom a waszych jak wy to nazywacie polskich noobow na 30-50 lvl :) wiec tym bardziej nie chwalcie sie fragami :) btw chcecie abysmy zabijali wysokie lvl od was ?? mowisz i masz :)

pozdrawiam Awolverka Xarabka Borgusia i SOl :) :cup: Garima i Malke :) :cup:

Coz.. xarabek ma wlasna wizje a nawet mnie dobrze nie zna. To tak jakbys wyrazal swoja opinie na temat babci jadacej w tramwaju, ktorej nigdy nie widziales :D. Coz powiem Ci tyle ze jakbym chcial wczesniej to mialbym wiekszy i to duzo wiekszy lvl na obsidii, ale z czasem zaczynam nabierac do tej gry dystansu, kiedys siedzialem od powrotu ze szkoly do nocy, tera coraz czesciej wole wyjsc na dwor, do kumpla albo cos... nie jestem pgem ktory kazda wolna chwile miedzy impra a szkola przeznacza kazda wolna chwile na expienie, to nie jest sztuka to jest maniactwo :). Moze nie zawsze, moze w twoim przypadku nie jest dokladnie jak powiedzialem, ale jak slysze o ludziach, ktorzy oblali studia przez tibie to mi sie niedobrze robi... co do wojny to jeszcze zobaczymy jak to sie potoczy coz jak to sie mowi nie mow hop... ciesze sie, ze napisal do mnie ktos zrownowazony psychicznie a nie taki xarabek, pozdro :)

Madreth
15-12-2005, 06:48
Coz.. xarabek ma wlasna wizje a nawet mnie dobrze nie zna. To tak jakbys wyrazal swoja opinie na temat babci jadacej w tramwaju, ktorej nigdy nie widziales :D. Coz powiem Ci tyle ze jakbym chcial wczesniej to mialbym wiekszy i to duzo wiekszy lvl na obsidii, ale z czasem zaczynam nabierac do tej gry dystansu, kiedys siedzialem od powrotu ze szkoly do nocy, tera coraz czesciej wole wyjsc na dwor, do kumpla albo cos... nie jestem pgem ktory kazda wolna chwile miedzy impra a szkola przeznacza kazda wolna chwile na expienie, to nie jest sztuka to jest maniactwo :). Moze nie zawsze, moze w twoim przypadku nie jest dokladnie jak powiedzialem, ale jak slysze o ludziach, ktorzy oblali studia przez tibie to mi sie niedobrze robi... co do wojny to jeszcze zobaczymy jak to sie potoczy coz jak to sie mowi nie mow hop... ciesze sie, ze napisal do mnie ktos zrownowazony psychicznie a nie taki xarabek, pozdro :)

Co prawda to prawda, ja tez kiedys walilem za***iste PG, a najleprzym na tym przykladem jest Maur~ :S Co prawda nie zaluje tego, bo mialem zamiar to zrobic i zrobilem.
Eh, zazwyczaj z moimi charami bywalo ze przez pierwsze 2-3 tygodnie Pg robilem, a pozniej stalem pod domkiem albo sie zajmowalem polityka...
Tak juz bywa =]

Elder Nagan
15-12-2005, 09:09
Heh Co do Pg Mauhexa to ja slyszalem..nie dane mi bylo zobaczyc prawidziwego PG z jego strony..ale i tak wierze bo troche wim co on potrafi :P

Pozdro and Respect Dla Hseva Kiroya Erfis MAurhexa i pare osob z Boom

Kiroy Wind
15-12-2005, 12:05
Panowie ...
tak se pozwole sie do Was zwrocic :) a wiec wiadomo dwie inne strony barykady inne poglady koncepcje powody itd :) ja to rozumiem wiadomo wojna i propaganda na forum to tez element wojny :) dokolegow z dobrym Pvp :) no racja co pisalsicie ejst godne szacunku ale sami przyznacie ze jednakskile i lvl tobardzowazna rzecz w walce nie tylko umiejetnosci :) po drugie moze akurat wam to nie grozi ale co zrobia niektorzy gracze z BOOM teraz bez TBI :/ jak samiwiecie NG nie uzywa bo pisaliscie ze nie umieja sie poslugiwac Uhami :) wiec sami macie dowod ze nie uzywaja ;) i apropo ja nie zdradzilem nikogo bozdradzic mozna przyjaziol a ja w BOOM mialemmoze ich dwoch ktorzy i tak sa po mojej stronie wiec ja nigdy nikogo nie zdradzilem od poczatku servera trzymam z NG a raczej z Mannowem i tyle :) a co do wojny wiadomo narazie spokoj i My i Wy nie walczycie bez Yuna a my Manka wiec sprawa nabierze tempa po powrocie Mannowa :) a wiec poczekajmy na 18 grudnia powrot Mannowa i wtedy bedziemy dalej rozmawiac :)jak narazie z etgo co mi wiadomowe fragach NGwygrywa i to ejst wskaznik duzyale nie calkowity wygranej .. tzn wygrywania przez NG .. a jak mowilismy chcecie fragow na wysokich lvl dostaniecie :) a tak apropo BOOM narzeka na NG ale jak bylo z Xarabkiem chcialdojsc dowas i go zabiliscie :) to cos w stylu NG ? oczywiscie ale Ng robi to otwarcie :) widac niektorym zasmakowala wladza :)
a do ludzi co zostali neutralni my ich nie ruszamy przykladem sa White Wolf's ktorych szanujemy i maja cisze i spokoj :)

pozdrawiam chlopakow z Unitow Xarabka Elderka Awolverka i moje Wilki malutkie :) :cup:

Euratielek Dard
15-12-2005, 12:37
Kiroy Wind - dla mnie jestes noobem teraz obrosles w pazurki ... NG nie chcialo cie do swojej gildi a ty tylko chodziles i lizales im dupy .. Zaluje tylko ze wtedy cie Silhar nie ubil bo bys automatycznie mial hunta ;] Byles noobem i bedziesz ...
A na Arcani 2 ownerow sie mialo wiec nie wiem czy ty jestes Flominger czy ten 2... Jedno wiem gdy ubili ci kumpla Silmilar nawet ****u mu nie pomogles ... I ty jestes Loyal ahh malo osob cie tu zna tak dobrze jak ja .. wiec pewnie beda za toba ale *** z tym .. Dla mnie zawsze bedziesz noobem :>

Kiroy Wind
15-12-2005, 16:21
:baby: :baby: :baby: buehehe nie przypominamsobie abym sie zadawal wtedy z jakims 12 latkiem hrhrhrhrhr :) bueheheh btw Silhar to moj najlepszy kolega z NG skad amsz takie informacje ?? buehehe zalosny jestes anwet mnie nie znasz dzieciaku wiec wez kredki i pomaluj troche bo na forum to ty sie lepiej nie wypoawiadaj :) dzieki samsie zapytam Silhara tez sie posmieje :) a Flominger to byla Zenobia :D hrrhhr ahhh widze kolejny szalony 12 latek czy tam 13 lat ktory zyje tibia i wie lepiej wszystko od samych playerow buahahahha

Pozdrowienia dziecko
:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:

Kiroy Wind
15-12-2005, 16:23
sprostowanie :) od samego poczatku bylem w gildii glamour a potem w NG :) dziekuje pozdrawiam :) prosze normalne pytania i komentarze :)

Slyth
17-12-2005, 08:50
fajnie :D

a jak wojna leci bo dawno nie zaglądałem ? :) ;)

Madreth
17-12-2005, 08:58
:baby: :baby: :baby: buehehe nie przypominamsobie abym sie zadawal wtedy z jakims 12 latkiem hrhrhrhrhr :) bueheheh btw Silhar to moj najlepszy kolega z NG skad amsz takie informacje ?? buehehe zalosny jestes anwet mnie nie znasz dzieciaku wiec wez kredki i pomaluj troche bo na forum to ty sie lepiej nie wypoawiadaj :) dzieki samsie zapytam Silhara tez sie posmieje :) a Flominger to byla Zenobia :D hrrhhr ahhh widze kolejny szalony 12 latek czy tam 13 lat ktory zyje tibia i wie lepiej wszystko od samych playerow buahahahha

Pozdrowienia dziecko
:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
Czyzby cie Ponioslo? To co on napisal ciebie ruszylo ;)
Czyli jednym slowem cos ukrywasz :<

Monte
17-12-2005, 09:01
@Kiroy: Umiejętności robią swoje, level też ale jest jeszcze coś takiego jak zorganizowanie...

Hail Boom!

Euratielek Dard
17-12-2005, 09:20
@Kiroy:Chlopie po pierwsze mam 15 lat ... Byles fajerem i nim jestes powiedz jeszcze ze nie pamietasz mnie Sir szymiel (Rexsi do nogi :>),a noobku na Obsidia Luis Bravo i Silhar to twoj najlepszy kumpel jasne ... Tylko czemu chcial cie ubic .. Koles za grosz nie masz honoru jestes dno ... Jestem pewien ze i tak Mannow po rozprawieniu sie z Boom ... zaczna huntowac i ciebie :) Bedziesz pewnie twierdzil ze to twoi najlepsi kumple az zygac mi sie chce .. Ale wielu tak twierdzilo i co sie okazuje ze mam racje .Sam zobaczysz ,czas pokaze..
Obecnie gram danubia Musicmaster , i znalem Zenobie Flominger byl to wielki pa nic wiecej narx :>
PS: Boom wezcie sie za Kiroya i pojecie go .. :)

Kiroy Wind
17-12-2005, 09:40
H.D .... no na forum amsz 14 a to byle tyle czasu temu dlatego twierdze ze miales wtedy tyle ... wiesz naprawde rozne glupoty lduzie o mnie wypisywali ale takich to jeszcze nikt :) anwet mnie peero i katmai nie zprowokowlai jak ty :) naprawde jak G wiesz toamsz G do gadania ... powiem ci dobrze amsz arcje Mannow mnie wywali Silharmnie zabije :) amsz racje jestem ich psem i napewno mnei zaraz zaczna huncic nie ejstes pierwszy na poprzednich siedmiu servach tez kludzie tak mowiliale ty amsz racje :) w koncuwiesz lepiej niz ja :) a etraz lec zkredkami sie pochwal mamie :) ze amsz arcje i wiesz wiecej niz ja bo byles i jestes na Obsidii i na arcani tylko zalosnym noobem costoi pod depo i wysluc***e plotek bo tylko an to cie stac !! nigdy nie miales bynajmniej na moim swiecie wysokiego lvl i nigdy nie edbziesz bo wlasnie takich noobow jak ty NG tepi jak G ... aaaa do zobaczenia na danubii :) jak dobrze ze amm tam duzo kolegow :) i swoje chary stare :) i naprawde teraz ja cicos powiem :

ty gralem Kowalskim ale nie wiem czy to ty kowlaski czy nowak bo grales etz z malinowskim ale go zhaczyli :) a w ogole taki ja kty to powinien zgnic bo walsiz takie pa na akzdym servie na akzdym jakim grales byles noobem z depa i tyle :) zadowolony ??? ja etz wiem wsyztsko o tobie :) aha i naprawde chcesz to zpaytaj Silhara za co chcial mnie zabic :) ale z tego co wiem Rhargar po zhaczeniu na Arcanii juz nie gra :D idz na Arcanie poliz D zolwiom oni potrzebuja i kochaja takich jak ty :)

Przyznaje sie ponioslo mnie te male G mnie sprowokowalo i pisze z pelna satysfakcja :) ale juz mam dosyc takich dzieciakow co wsyztsko wiedza lepiej od samych graczy a tak naprawde maja po 30 lvl w rok itd i sie uwazaja za BOG wie kogo .... Bye dziecko :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:

Kiroy Wind
17-12-2005, 09:45
btw ja walczylem z Zeno ze wolnosc tego servera jak ty jescze o tibii nie wiedziales :) wiec o czym my tu rozmawiamy :) anwet nie pamietasz pewnie takich zawodnikow jak Walkor i Belth albo robisz ten niby twoj 100 lvl 3 lata i tyle :D ale gdyby nie ja z zeno to bys se nie pogral na tym swiecie ... pozdrawiam

Kiroy Wind
17-12-2005, 11:58
H.D jeszcze jedno a ty myslsiz ze co ty ejstes w BB jak hero ?? jestes noob do padania nawet nie wiesz pewnie o co ta wojna jest :) ty myslsiz ze bialy i daniel ci invitneli z sympatii ?? jests potzrebny na pierwszy ogien :) zreszta jak ja BYlem w Hare K czyBB stare dobre BB to nie bylo nikogo bez powodu same polskie slawy danubii :) a teraz w BB to sa ciule ktore taknaprawde nic nigdy nie zrobily :) i przypominam ze bialy to jeszce wieksza Piz... niz mannow on to dopieroswoich zbaija jak sam wiesz arz jest z plockiem raz z pila a potem z nimi walczy i znowu sa razem wiec ty to dopiero musisz uwazac :) zrezta jestes tylko zabaweczka BB przegra wojne i nie ebdziesz juz potrzebny i pojdziesz an straty pozdrawiam :) :cup:

gralem na tym servie kolo 2 lata i wiem co tam sie dzieje i jakie sa ukladziki :) do disiejszego dnia mam na dance wielu przyjaciol wspanialych :) ale na slawe w BB to ty nielicz bo robisz tylko za mieso w BB na czas wojny :) :cup:

sam mnie tyrasz o NGa jestes jeszcze gorszy :) jestes cyniczny nomalnie :)

Kiroy Wind
17-12-2005, 12:01
H.D nie zapominaj ty jestes tylko mieso armatnie na czas wojny w BB , jak ja bylem w Hare K i stare dobre BB to nie bylo miesa tylkosami Heroes ale bialy potrzebuje miesoan zcas wojny i jestes nim :) on jest gorszy niz mannow bo raz walczy z plockiem arz z pila potem z nimi jest i tak znowu all time wiec to ty jestes mieso itd na czas wojny i nie licz ze zostaniesz w BB po wojnie zapomna o otbie :)a Mannow na 7 serverach nigdy o mnie nie zapomnial wiec o czym my gadamy :)

pozdrawiam :) cyniczny czlowieczku skonczylem juz z toba rozmawiac :) nie ma sensu nie widze powodu aby dalej ci udzielac madrych rad :cup: :d wujaszka Kiroya :)

Elder Nagan
17-12-2005, 12:13
niema to jak powyzywac wieksze lvl-e...

a Xarabek to jest Master..chwali sie ze NG wygrywa a sam nikogo nie zabil :P

2 x padl na OB Bravo tylko tak dalej a zostaniesz przykladem dla depomaniaków xD

Kiroy Wind
17-12-2005, 12:43
buehhhe Elderrek dobreeee :p buehehehehe

^Awolver^
17-12-2005, 12:49
uuuu , nigdy nie wdizialem tak zdenerwowanego kiroya... 4 psoty zamiast ejdnego uu ostro sie wnerwil ... pelna ilosc literowek szlak go trafial jak koles 25% mlodshy wie co tak na prawde kiroy znacyz w ng , nawet pozdro nie napisal co tez wyroznia te psoty od innych .. po prostu powaznie sie wqrwil :/

Elder Nagan
17-12-2005, 20:25
Heh ja wiem ze dobrze mowie jak zwykle^^

Kiroyek mam prosbe..wez poweidz Anical The Second zeby nie wozil sie az tak..friendowi koles za***al loota to mu mowie ze jak nie odda to padnie a Anical The Second do mnie problemy ma :S zal mi 15 minut pza na anicala tak to bym go zabil :P

Euratielek Dard
17-12-2005, 22:11
@Kiroy:Koles jestes noobem i tyle ci powiem ... Widzialem wiele przypadkow noobostwa ale to mnie normalnie przerazilo :>.. Czyzby prawda az tak mocno cie boli ze musiales wyrazic to w 4+ postach .. Omg wyklinasz mnie od jakis tam .. Ale kto tu noobem jest grales Zenobia~~ (niby tak twierdzisz) i co dales passy romiemu (szwedowi) czy dla Masakrowca,Mevara bo sam nie umiales(nie umiesz)grac ...(postac zrokowana zostala do 1 levela a miala kolo 90+)
Twierdzisz ze jestem noobem bo mam 100+ i zarzucasz mi ile ten level robilem ??... Szczego co wiem nigdy nie osiagneles 100+ a napewno nie sam ... Zenobia~~ pare ownerow ,Rexsi pare owner,Kiroy ~~ pewnie to samo...
Twoje Pvp jest zalosne ... przynajmniej bylo jeszcze na Arcani jak ty miales ten 80+ aja 30 i nie mogles mnie ubic :> I chlopie uspokoj sie bo bedzie 1 chlopaczysko co przez tibie deadnie na rl .. Respect dla najwiekszego noobka
PS:Pamietaj Kiroyeczku nie oceniaj ludzi po latach ja mam ich moze mniej ,ale zobacz ze pisze madzej od ciebie ..

Monte
17-12-2005, 22:14
@Kiroy: Mam nadzieję, że po angielsku piszesz lepiej niż po polsku.. W przeciwnym wypadku wolę nie wiedzieć jak wygląda help chat na Obsidii, tutorze...

Kiroy Wind
18-12-2005, 06:53
Monte : pisalem wiele razy ze sorki za literowki mam rozwalona klawiaturke mikolaj dowiezie nowa :)

H.D to ja ci juz mowilem ze ja nie jestem Zenobia :) no ile razy mam to pisac i co ty masz do Zenoobi ?? i co powiesz ze 4 osoby w wojnie pl swe daly romiemu passy ?? co ty w ogole gadasz :) naprawde jak nie grales wtedy i slyszales tylko to z opowiesci to jak smiesz w ogole sie wypowiadac na moj temat i na temat Zenobii ?? no powiedz nie byle cie w Ruthless ani w Hare Kriszna w Inferno Army tez cie nie bylo :) wiec powiedz mi prosze co kolega ci opowiedzial co bylo 2 czy 3 lata temu ?? i tyrasz mnie na forum za to jak nawet nie wiedziales pewnie wtedy ze wojna jest :) i kto tu jest zalosny ja tyram ludzi jak mam jakeis fakty a nie opowiesci kolegow :) aha i pamietajze zhaczyli wtedy tez xozi i wiele innych osob w ten samsposobczyli wchodzace keylogery w roznych plikach ...a nie ze ktos komus dawal passy :) bo chyba nie amsz na myslize 4 osoby daly swojemu najwiekszemu wrogowi pasy ?? btw Romi wtedy jeszcze nie gral a zhaczyl postacie Dami :) a romi to old ownerVanessy Ice jak sam pewnie dobrze wiesz :) wiec jak nie wiesz i nie grales wtedy lub byles noob z depa nie wypowiadaj sie na ten temat :) jak ja nie bralem udzialu w wojnie to sie nie wypowiadam :) aha i madrze piszesz ?? piszesz ale bzdury bo piszesz o czyms co cie nigdy nie dotyczylo :) wiec jak mozesz pisac prawde skoro nie grales wtedy :) normalnie jestes NOOB do potego zalosny dzieciak zwijajkredki bo nikt mnie tak nigdy nie zdenerwowal jak ty :) a do Arcani to nie mam zwyczaju zabijac ludzi za takie cos :) wiec czym ty sie chwalisz ?? ze walnal cie z sd a ty cuciekels do dpeo jak miales 2 kratki czy kratke do pz ?? no gratulacje twoje PVP jest cudowne ejstes najlepszy najmadrzejszy i najwspanialszy wszystko wiesz gratulacje :) :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: i btw nawet na danubii camopujesz pz taki z ciebie wojownikwielki :) ani razu cie nie widzialemw zadnej akcji ani na filmiku zadnym :) wiec kogo ty synku pouczasz w ogole ?? pouczac to se mzoesz kolegow z piaskownicy ...

o moj angielski sie nie amrtwcie skoro gram tyle w obcojezycznej gildii nie arz bylem vice toznaczy ze sobie radze :) a literowki to wina klawiatury i czasami nerwow :) aha h.D jak ebdziesz studiowal na dwoch kierunkach to mzoesz sie do mnie porownywac :) pozdrawiam :)

p.s nie dyskryminuje go za wiek ale za to ze pisze o czyms co go nie dotyczy nie gral wtedy i nigdy niczego nie osiagnal a mnie ocenia itd

Pozdrawiam Elderka Xara Awolverka i Wilki :)

Kiroy Wind
18-12-2005, 06:54
jeszcze raz powtarzam literowki to wina klawiatury kto chce niech wierzy kto nie to nie :P pizz :cup:

Kiroy Wind
18-12-2005, 07:04
btw to ludzikow a nie do H.D

na danubii na arcani i na Obsidii top frager bylem i jestem :) i moje PVP jest zalosne :) moze ktos chce byc taki zalosny i byc top fragerem w all wojnach co bralem udzial :P niewazne czy pall czy sorc :) ahh jaki ja jestem zalosny nie umiem grac musze sie uczyc od ... buahahahaha

Kiroy Wind
18-12-2005, 07:07
aaa i ostatnie :) ktos to mowi o SHR a zapytalem kolegow a nie jakiego pana ... kazdy wie i tez nie ejst swiety :D uppsss ale ktos tu jest cyniczny :) i nigdy dana osoba mnie nie znala i mowi z kim shr niby ja a nawet mnie nie zna i nie grala wtedy kiedy ja :D hmmm wyrocznia /? Nostradamus ??złota kula ?? zapytajcie sami H.D wam wszystko powie :) ide spac po pracy bo szkoda mi czasu na pisanie wiecej slow o panie H.D :) juz nawet go nie skomentuje :) kazdy kto chce wierzy kto nie to nie ich sprawa :)

Buziaki dla Ekipy :) :*:*:*

Euratielek Dard
18-12-2005, 07:39
Twoje posty sa wysane z palca .. Ja opowiadam bajeczki to nie wiem co ty mowisz... I nie wiem z kad wiesz jak oni zostali zhackowali skoro ,ani palladynka tego nie wie.. A romi byl z polakami tym samym oszukal polakow i haczac 4 osoby Xozigoso,Ex Cevator,Zenobie~ i Hezipa...Jak nie grales noobie Zenobia to kim grales tam??I to chyba ty jestes tym benkartem ,ktory wydaje sie ze jest najmadrzejszy.. Nie boj sie gralem jak byla wojna z Pol vs Swe i moge ci nawet noobku zapodac filmik ... Jesli nie sadzicie ze kiroy to noob przeczytajcie jego posty.. Co do twego pvp myslisz ze zrobic ten 70+ to pokazujesz nam swoje pvp... Trzeba miec tylko troche czasu i nic wiecej (jeszcze musisz umiec obslugiwac sie klawiatura i myszka,zakladam ze chyba to umiesz)Ale ty jestes w czolowce fragow zabiles 2x osoby WoW i to z cala gildia jestes za***isty omg... I ty to myslisz ze to jest pvp??.. Koledzy go trapneli a ty tylko przyleciales na gotowe i zaznaczyles z bolta bo z sd nie trafiales ;< Bo jak to ciezko kogos w trapie walnac z sd ;p Udajesz ze kogos nie znasz noobie za to ja dobrze cie znam... Jestem twoim fanem bo takiego nooba jest ciezko znalesc.. I nie moge wytrzymac jak NG liczy sobie fragi np. pierw ubili gal'axy,yunich,anty speed (ale oni przeciez jeszcze nie byli w Boom) A i w innym temacie twierdziles ze Boom to pa ,spojz na swoja gildie (ty pewnie nie wiesz co to znaczy)Ale zawsze mozesz mnie sie zapytac ja ci naucze pare zwrotow... Widac ze na rl to ty jestes jakis cwok ale normalnie to samo jest w tibi.
PS: Jestem twoim fanem !!Mam nadzieje ze w twoich postach nizej bedzie wiele nie prawdy i zaklamania .. Przepraszam za ironie i sorry za offtopic noob sam sie prosi..

Slyth
18-12-2005, 08:10
Ale wy tu *******icie :P gadacie o c***a wartych serverach, kłócicie sie o arcanie , danubie i inne pierdoły !! :P a to jest temat o obsidii.
Co do angielskiego u Kiora to nie jest chyba tak źle bo mam otwarty help chat i czytam co tam sie dzieje.
a co do wojny, to juz chyba po wojnie :>

^Awolver^
18-12-2005, 08:32
1. po wojnie? raczej watpie ...
2. @up up znowu wiesz lepiej -.- tym razem mówiąc jaki kiroy jest w rl ....
3. Wczoraj zabawnie bylo :] lekki pking noob charami , sragowane konfidenty spod gh oraz druid demolisher :) nie najgorszy loocik ;S

Madreth
18-12-2005, 09:09
Kiroy, edytuj posty, bo z kilku postow robia sie tosty...

Euratielek Dard
18-12-2005, 10:14
@^Awolver^ : Ehh i czemu Awolver nie przywalisz sie do jego:
-postow (do tego irytujacych jego osobe .. moja siora ma 6 lat i lepiej sklada zdania niz on)
-do mowienia nie prawdy(proboje skompromitowac mnie ale sam sie kompromituje)
Mowisz ze ja lize komus dupe spojz na siebie NG ci nie chcialo co zaplaciles im aby cie przyjeli??
1. po wojnie? raczej watpie ...
2. @up up znowu wiesz lepiej -.- tym razem mówiąc jaki kiroy jest w rl ....
3. Wczoraj zabawnie bylo :] lekki pking noob charami , sragowane konfidenty spod gh oraz druid demolisher :) nie najgorszy loocik ;S

A widze ,ze cie matka czytac nie nauczyla
Twoje posty sa wysane z palca .. Ja opowiadam bajeczki to nie wiem co ty mowisz... I nie wiem z kad wiesz jak oni zostali zhackowali skoro ,ani palladynka tego nie wie.. A romi byl z polakami tym samym oszukal polakow i haczac 4 osoby Xozigoso,Ex Cevator,Zenobie~ i Hezipa...Jak nie grales noobie Zenobia to kim grales tam??I to chyba ty jestes tym benkartem ,ktory wydaje sie ze jest najmadrzejszy.. Nie boj sie gralem jak byla wojna z Pol vs Swe i moge ci nawet noobku zapodac filmik ... Jesli nie sadzicie ze kiroy to noob przeczytajcie jego posty.. Co do twego pvp myslisz ze zrobic ten 70+ to pokazujesz nam swoje pvp... Trzeba miec tylko troche czasu i nic wiecej (jeszcze musisz umiec obslugiwac sie klawiatura i myszka,zakladam ze chyba to umiesz)Ale ty jestes w czolowce fragow zabiles 2x osoby WoW i to z cala gildia jestes za***isty omg... I ty to myslisz ze to jest pvp??.. Koledzy go trapneli a ty tylko przyleciales na gotowe i zaznaczyles z bolta bo z sd nie trafiales ;< Bo jak to ciezko kogos w trapie walnac z sd ;p Udajesz ze kogos nie znasz noobie za to ja dobrze cie znam... Jestem twoim fanem bo takiego nooba jest ciezko znalesc.. I nie moge wytrzymac jak NG liczy sobie fragi np. pierw ubili gal'axy,yunich,anty speed (ale oni przeciez jeszcze nie byli w Boom) A i w innym temacie twierdziles ze Boom to pa ,spojz na swoja gildie (ty pewnie nie wiesz co to znaczy)Ale zawsze mozesz mnie sie zapytac ja ci naucze pare zwrotow... Widac ze na rl to ty jestes jakis cwok ale normalnie to samo jest w tibi.
PS: Jestem twoim fanem !!Mam nadzieje ze w twoich postach nizej bedzie wiele nie prawdy i zaklamania .. Przepraszam za ironie i sorry za offtopic noob sam sie prosi..
Jesli bys sie nie kapnol przepraszam za ironie ...
I powiedz gdzie ja twierdze ze ja wszytko wiem??Poprostu mowie prawde ,a koles bedzie mowil ze mnie nie zna zeby nie wyjsc na nooba.Bo przeciez on sharing account nie robi ...
Widze ze malo jest tutaj osob ,ktore widza aluzje loyalnego,honorowego Kiroy a~.Awolver nie wiem co ci sie podoba w jego wypowiedzeniach ja czytajac te posty ztwierdzam ze jest down(bez obrazy dla chorych ludzi to choroba i nie krytykowac mnie za to bo tylko ztwierdzam fakty)Dam ci rade Kiroy przeczytaj przynajmniej raz co napisales ,a zobaczylbys ze kazdy twoj post zasmieca forum.

Kiroy Wind
18-12-2005, 11:50
A tak wogóle to Kiroyem nie sharowalem i nie będe, a nawet jeżeli to moim zdaniem lepiej jest zrobic 100 lvl w 2 osoby niż kupić postać na 100 lvlu i wbić 105..

Kiroy Wind
18-12-2005, 12:01
ok nie bede juz walil tostow :) nie bede sie juz klocil z osoba ktora wie wszystko lepiej :) jestem noobem :) byles lepszy na arcani :) jestes lepszy na Obsidii jestes honorowy zawsze i wszedzie :) taaa no nic dodac nic ujac :) to ty byles w czolowce Arcani jestes w czolowce Obsidii :) to ty walczyles z mythosami i z WoW :) no proste ja to tylko szara myszka bylem wtedy :) taaa i mimo to ze gramw tibie od poczatku novy na wielu serverach moje pvp jest zalosne o wiele wiele gorsze od ciebie :) jest nie honorovy :) choc zawsze bylem po stornie przyjaciol na 7 serverach NG a na danubii kumple rl i moje gildie polskie nigdy na mnie nie narzekaly :) taaa masz racje no taki smiec jestem ale dlaczego zawsze ejstem lepszy od ciebie ?? zazdrosny jestes ?? :D uuuuuu juz taki ci payment zalatwilem ze sie posrasz na danubii :)uuuuuuuu :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:

pozdrawiam mastera szefa prezesa wrozke semire czyli E.D :)

Elder Nagan
18-12-2005, 12:06
E.D na c*** mieszasz w te postry rodziny....po***alo cie?!

Ta Kiroy staraj sie to zmiescic w 2-3 postach bo oczaplasu mozna dostac ;P

E.D na c***a ty krytykujesz jego wymowy patrz na siebie i swojej dupy pilnuj..

Kiroy tu widze ze bez walkow leci odrazu hunt za posty^^

Ja Jestem kozak nigdy nawet 35 lvl nie mailem..ale bynajmniej nie jade po kims bo ma wiekszy lvl(gdy mi nic nie zrobil)..

Zastanowcie sie po co jest to forum a nie *******icie glupoty..

Respect dla Kiroya Mauhexa Erfis..i friendow xD

Kiroy Wind
18-12-2005, 12:27
tak btw. z reguly wyzywalo mnie to juz wiele osob itd i zawsze loozik szczera krytyka mile widziaan ale osoba co mnie nie zna ... nigdy nie walczyla ze mna nie grala ocenia mnie robi pomowienia o sharing choc sam kupil acc :) tzn tak mi powiedzieli jego koledzy z gildii :) no ale trudno nie zniose go dluzej :) mowi sie trudno :) ale to nie jest temat o mnie i jaki ty ejstes wspanial E.D tylko temat o wojnie na obsidii :) jesli jestes zazdrosny o moje sukcesy i twoje porazki napisz do ...Ziarna :) naciesz sie widokiem Danubii :) niedlugo pojdziesz na nowy serverek :)

btw jelsi ktos ze mna walczyl choc sie kumplowal itd niech mnie opie... za co chce bo ma do tego powody ale osoba co raz mnie spotkala pod depo :P nie edbzie mnie oczerniala i mowila co robilem na starym servie choc nie ta postacia gralem co on uwaza :) no trudno szkoda slow :) juz mi to zwisa co on tu napisze :D w ostatecznym rozrachunku ja bede gora :D hueheheheehehehe :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:

Euratielek Dard
18-12-2005, 12:42
Ale ty jEsTeS UdAnY:
Zeby ktos ci hunta na Obsidia nie zalatwil noobku ahah OMG :P
I tak predzej czy pozniej zaczna cie huntowac o ile idziesz sie zalozyc??
I noobie sam zrobilem ten level ... Masz jakis slaby blonik..
Bym cie scheciom wyzwal w walce na pvp ;] by kazdy zobaczyl jaki ty jestes sprtny..
I te nooby co sa za toba mysla ze se znajomosci wyrobia ... jak sa all tacy jak ^Awolver^ w Boom to powiem jedno Hail NG :>
MAm nadzieje ze przyjmiesz wyzwanie ;)
ciekawe kiedy z BB wylece xd placze ;p Pozdro dla Olecka

Elder Nagan
18-12-2005, 19:19
E.D Dlaczego ty jestes takim noobkiem?Wez wy*******aj z Boom jak cos ci sie nei podoba wyliz dupe NG(tak jak Xarabek) i sie przylacz...

Apropo Xarabka sami ocencie jaki on inteligentny:

19:53 Elder Nagan: hiho noobku
19:53 Elder Nagan: czemu sie cieszysz ze ng wygrywa jak nikogo nie zabiles
19:53 Elder Nagan: dales tylko 2 fragi?
19:53 Xarabek: Wiecej :S
19:53 Elder Nagan: no
19:53 Xarabek: Ignored.
19:53 Elder Nagan: to za***isty jstes
19:53 Elder Nagan: od ciebie przyklad trza brac:D
19:53 Xarabek: idz ojcu loda zrob :))

...i dalej cos bylo..

Tu widac ze to jest 15 letnie dziecko

Zamiast grac w tibie powinien isc ogladac smerfy...

Euratielek Dard
19-12-2005, 06:06
Co za debil?Zero inteligencji jak bys chcial wiedziec gram na danubi i 114 level zycze ci lepszego.Juz lece lizac dupe NG ,ale po co to juz kazdemu wylizales i nie ma co lizac :>A jak jestem noobem prosze wytlumacz czemu??Pewnie napiszesz:Bo jedziesz po Kireyu.. Przygadal kociol garnkowi grales na danubi?,arcani?,obsidia?To gowno mozesz wiedziec ... A jak juz grales napewno mnie nie znales.. Wyliz co sie da dla kiroya bo chyba on ci jeszcze ZoStAl...
PS1:Odpowiedz mi czemu jestem noobem?
PS2:A dla czego jestes lizo dupkiem ??
Myslisz ze jadac po mnie wyrobisz sobie sympatie u Kiroya?I pewnie myslisz ze zalatwi ci wejscie do NG.. ;p
Koles jestes tak zalosny ze gadac mi sie z toba nie chce i wiek nie odgrywa tu roli ...
Bym zapomnial

Apropo Xarabka sami ocencie jaki on inteligentny:

19:53 Elder Nagan: hiho noobku
19:53 Elder Nagan: czemu sie cieszysz ze ng wygrywa jak nikogo nie zabiles
19:53 Elder Nagan: dales tylko 2 fragi?
19:53 Xarabek: Wiecej :S
19:53 Elder Nagan: no
19:53 Xarabek: Ignored.
19:53 Elder Nagan: to za***isty jstes
19:53 Elder Nagan: od ciebie przyklad trza brac:D
19:53 Xarabek: idz ojcu loda zrob :))

...i dalej cos bylo..

Tu widac ze to jest 15 letnie dziecko

Zamiast grac w tibie powinien isc ogladac smerfy...

Nie mam zamiaru go bronic ,ale zarzuce ci 2x rzeczy masz 16 lat a smiesz sie ze on ma 15 .... Koles jest od ciebie 4x lepszy jak w grze i pewnie w pvp ... Smiejac sie z niego osiagnij co i on??Latwo powiedziec 100+ to noob ale smiesznie zginol,a okolicznosci sa rozne.. Jakbys chcial wiedziec to knightem nie nabija sie tak latwo fragow ...,ale pewnie tego nie wiesz.I nie wiem kto tu jest noobem ... skoro jest od ciebie lepszy i pewnie nie wiesz co znaczy slowo "noob".. Jak widac tekst wyrwany z kontekstu .. i nie wiadomo co ty dalej mu powiedziales.. Jak powiedziales ze nie pamietasz dalej to co poczatek sobie wymysliles?lolx2

Elder Nagan
19-12-2005, 07:07
E.D:
Nie ma to jak byc idiota...chaara kazdy moze kupic, ja nie lize dupy bo niemam po co pacanie a z Ng walcze iec raczej sie do nich niechcialbym przylaczac chodzby dlatego ze w danej chwili jest xarabek..

1.Jestes noobem bo krytykujesz innych nie znajac sytuacji i kupiles chara szczycac sie tym impotencie umyslowy.
2.Czemu twierdzisz ze jestem lizodupem??

Walczylem z nim na wojnie, moze nie znam go tak dobrze ale to co wiem mi wystarczy wiec to nie powod aby obrzucac kogos gównem...A jak ty sie zwales?Pokaz Swoj nick a nie sie ukrywasz...Wiek nie odgrywa roli?Pgadaj z kims kto na*******a 24\7 i sie kozaczy...

Jego pvp jest naprawde za***iste przeciez pisalemw pposcie wczesniej ze trza(trzeba) brac z niego przyklad..(Ziirytowany jestem) Spoko osiagne jak bede mial 2 ownerow wilize dupe ng bede jednym z czolowych PA spoko xD
Bylem przy jego dedzie wiec nie ******* farmazonow...No co Ty??Normalnie Ameryke odkryles..Ty jestes noobkiem w tym problem..Dalej to napisalem mu ze jest ****em i nie odpisal wiec nie pokazywalem tego bo chcialem pokazac ten "szczegol" tej rozmowy...Niewiem jak ty ale ja niepisze bajek...

Im dluzej konwersuje z niektorymi ludzmi tm bardziej jestes ziirytowany waszym mysleniem

Pozdro dla Erfis Kiroya BOOM Maurhexa Hseva Tardzika..za duzo was :P

Madreth
19-12-2005, 12:21
Euratielek Dard kupiles chara?
Newbie... ^^

Euratielek Dard
19-12-2005, 15:02
Co za po***ane nooby?Nie kupilem zadnej postaci ....Sapchlone polskie nooby i newbie ktora mysla ze sa od kogos lepsza..Ahha moglbys miec mln ownerow i nic by ci to nie dalo bo jestes noobem..(liczac ze kazdy gral by jak ty...23 level?Wow pewnie grasz tam z 4-5 miesiecy zauzmy 1h/na dzien a ja w jeden dzien pg moge zrobic 20levl +) Lol i kto mi zarzuca ze gralem kilkoma ownerami mylisz mnie z Kiroyem?Ocenia mnie jakis 23 level i wiecej osob na ty forum?Ty o mnie nic nie wiesz ... A twoje opowiadania omnie sa wysane z palca ..Jezu czemu 97% uzytkownikow to same nooby,newbie ale rozumiem strona polska nie ma sie co dziwic ... Dobrze ze te polskie nooby nie umieja angielskiego :) i na tibia.de mozna dobrze pogadac ,wyrazic swoje opinie ... Jeszcze raz powtarzam moze jestescie odemnie starsi ale wszytkie wypowiedzi wasze sa irytujace.. Uwazasz ze jestes lepszy odemnie bo masz 26 level to se uwazaj ... Ktos od was w pvp nie moze byc lepszy bo ty jestes The best.. To jest jak w tibi wysoki level biegnie a wy swoimi noobowatymi charami krzyczycie noob,newbie itd To tak samo jest na forum jestem lepszy od was a takich lubicie mieszac z blotem...Sprawcie swoj iloraz IQ ..chodz nie wiem jak dajecie sobie rade z obsluga komputera..Pewnie konta zakladal wam na poczatku kolega bo nie umieliscie... a pozniej cieszycie sie po 1 pokazaniu ze juz sami umiecie (a to tylko troche angielskiego i poczatkujacy gracz da se rade)Nie ma sensu z wami rozmawiac .. prosze zanim cos napiszesz ze jastem noobem to pomysl se kim ty jestes?Wyzywac jest latwo prosze jesli piszecie na mnie ze lize dupe NG to napisz kiedy ja lizalem jak nawet nie znacie niku mojej postaci i po pierwsze nie gram tam od 5 miechow ..Jesli nie wiesz nic omnie to nie pisz jesli mowisz ze kupilem postac potwierdz to jakims krotkim wypowiedzeniem...Latwo obrazac kogo wogole sie nie zna ... Dla mnie jestescie noobami wiecie pewnie za co ,nie znacie mnie prosze glupot nie pisac..

Forlann
19-12-2005, 15:52
Euratielek Dard i c*** ze ocenia Cie 23 lev , co ma do znaczenia jego lev? Prosze nie rob wiecej postow plx :)

Elder Nagan
19-12-2005, 16:09
Ehh ale z ciebie po***ane dziecko :) za duzo czasu w zamknietych pomieszczeniach przebywasz...a twoje pvp??za bardzo cie posiekali i odszedles z obsydii noobku??czy moze robiles ten lvl od poczatku serwera(ja dalej zostaje przy tym ze go kupiles) Kiroyowi predzej uwierze niz tobie noobku c*** wie z kad sie wzieles i *******isz..Pokaz swoj nick a skoro nie ejstes z obsydi to na c*** tu wlazisz?hlvl-om z swego serwa dupke idz wylizac..moze sie do czegos im przydasz, n aprzyklad na wojnie bedzie brakowac miesa armatniego to ty bedziesz wspanialy..pewnie duzo gadasz malo robisz albo sie na low lvl rzucisz :P ehh brak mi slow na ciebie tepaku lepiej idz ogladac Smerfy z Xarabkiem..Papasmerf prawde ci powie :]

@Forlann

Wiesz co mowisz:D

Manrox
19-12-2005, 16:19
Sory, nigdy nie grałem na Obisidi, ale wiem kto jest Waldorio (zdaje się że jeden z najlepszych ^^). Z moich ostatnich wiadomości wynika, że siedzi on w Next Generation. Znam Waldoria (to Szwed) z Saphiry, tam ma 50~ Master Sorcerer, i brał on udział w kilkunastu wojnach, i jest on przykładem typowego, elitarnego wojaka, który będzie siał postrach wszędzie, gdziekolwiek ktoś mu się sprzeciwi. Nie mam dużego pojęcia o tej wojnie, ale jeżeli ci z innej gildi mają 0 pojęcia o walce w zwarciu, to jeśli NG będzie pod dowódctwem Waldoria (na Saphirze Ferimosa), to nikt nie ma z nimi szans.

Khazzar
19-12-2005, 16:21
E.D

Mówie o Musicmasterze nie o charze na Obsidi :) bo 30 lvlek to akurat może dałeś rade sam zrobić xDDD i nie mów nie.. bo nie będe tutaj sie rozpisywał na ten temat x)

/Kiroy

Kiroy
19-12-2005, 16:52
Jezu ile mi oni jeszcze tych kont zbanuja :) E.D chcialem zauwazyc tylko ze Elderek dal przyklad twojego postepowania :) nie znasz mnie nidgy nie gadalismy ani nic w tym stylu a oceniasz mnie jakbys spal i zyl ze mna 24 h :) buahaha widzisz jak ty denerwujesz ludzi w taki sam sposob jak opn ciebie :D robi dokladnie jak ty wyzywa wszystkich mowi ze sam jest najlepszy a ty jestes beeb :) tylko on to robi specjalnie a ty widac masz taka anture buahahaha

Elderek gratulacje pokazales mu w bardzo madry sposob jaki jest super inteligentny i nudny buahaahha :) :cup:

Agriel II
19-12-2005, 20:30
o widze ze mój temat się rozrósł troche :D

@topic
Kiroy nie warto z nimi dyskutować na ten temat, Ci którzy Cie znają dobrze wiedzą że dla P.R.A.W.D.Z.I.W.Y.C.H. przyjaciół jesteś gotów zrobić wszystko :P. Boom z ich taktyka ma takie szanse jak 20 sork w duelu z 100 ek :P.
praktycznie zero taktycznego planowania, zero wykorzystania czasu bana mannowa eh totalne dno ... no ale dużo ludzi obgaduje ng za plecami a jak przyjdzie co to czego to sie boją więc Gratz heroicznego aktu odwagi:P

Pozdro
Agriel :)

Hellraider
19-12-2005, 21:53
Co za debil?Zero inteligencji jak bys chcial wiedziec gram na danubi i 114 level zycze ci lepszego.
Nie oceniaj ludzi po ich lvlu.

Wez wy*******aj z Boom jak cos ci sie nei podoba wyliz dupe NG(tak jak Xarabek) i sie przylacz..
Juz lece lizac dupe NG ,ale po co to juz kazdemu wylizales i nie ma co lizac :>
No nie mam slow. 7 letnie dzieci jak na nie cos powiesz to odpowiadaja "to ty" albo "no chyba ty" i w tym przypadku mamy zupelnie to samo, gz inteligencji ;)
PS2:A dla czego jestes lizo dupkiem ??
Ty o mnie nic nie wiesz ...
Latwo obrazac kogo wogole sie nie zna
Zaprzeczamy samemu sobie? Typowy gowniarz, taki sam jak xarabek...

Myslisz ze jadac po mnie wyrobisz sobie sympatie u Kiroya?
Myslisz, ze w ten sposob uda ci sie gdziekolwiek zablysnac?

Nie mam zamiaru go bronic ,ale zarzuce ci 2x rzeczy masz 16 lat a smiesz sie ze on ma 15 .... Koles jest od ciebie 4x lepszy jak w grze i pewnie w pvp ... Nie mozesz wiedziec kto jest lepszy wiec sie zamknij. Jedyne w czym xarabek jest dobry to pa.

skoro jest od ciebie lepszy i pewnie nie wiesz co znaczy slowo "noob" Powinienes napisac "skoro ma lepszy lvl" btw zareczam, ze on wie tak samo, a niewykluczone ze sporo lepiej niz ty co to znaczy slowo "noob"

Sapchlone polskie nooby Smiejesz sie z "polskich noobow" ze nie umieja angielskiego, a sam nie znasz podstaw ortografii w jezyku polskim?

Sapchlone polskie nooby i newbie ktora mysla ze sa od kogos lepsza..Ahha moglbys miec mln ownerow i nic by ci to nie dalo bo jestes noobem..(liczac ze kazdy gral by jak ty...23 level?Wow pewnie grasz tam z 4-5 miesiecy zauzmy 1h/na dzien a ja w jeden dzien pg moge zrobic 20levl +) hahaha Uwierz, ze dobry kumpel i zwykla osoba ktora ma zycie w rl i zrobi ten 23 lvl nawet jesli w 5 miechow jest 100x lepsza od idioty, ktory a) kupi sobie chara b) pguje jak glupi i nie widzi swiata poza tibia c) sharuje acc. Btw taki jestes wygadany, to mozesz podzielisz sie z nami swoimi ocenami na polrocze?

Ocenia mnie jakis 23 level i wiecej osob na ty forum? Nie oceniaj ludzi po lvlu lalala....

Dobrze ze te polskie nooby nie umieja angielskiego Uwierz ze pomimo "wysokiego lvlu" sie do nich zaliczasz hihi.

na tibia.de mozna dobrze pogadac ,wyrazic swoje opinie
A na tibia.pl mozna sie posmiac z takich idiotow jak ty.

Uwazasz ze jestes lepszy odemnie bo masz 26 level to se uwazaj ... Ktos od was w pvp nie moze byc lepszy bo ty jestes The best.. Po 1 nie oceniaj ludzi po lvlu po 2 nie myl pvp z pg po 3 nie wyrazaj opinii na temat umiejetnosci osoby o ktorej g wiesz.

To jest jak w tibi wysoki level biegnie a wy swoimi noobowatymi charami krzyczycie noob,newbie itd Nie oceniaj ludzi po lvlu... ehhh

jestem lepszy od was Ciekawe z ktorej strony? :D

choć nie wiem jak dajecie sobie rade z obsluga komputera..Pewnie konta zakladal wam na poczatku kolega bo nie umieliscie... a pozniej cieszycie sie po 1 pokazaniu ze juz sami umiecie (a to tylko troche angielskiego i poczatkujacy gracz da se rade) Wzrok mnie myli, czy wczesniej mowiles cos o "opowiesciach wyssanych z palca"? W ten sposob mowili moi koledzy w 3 klasie podstawowki B)

Wyzywac jest latwo prosze jesli piszecie na mnie ze lize dupe NG to napisz kiedy ja lizalem A umiejetnosc czytania ze zrozumieniem to panu ukradli czy pan zgubil?

po pierwsze nie gram tam od 5 miechow a on od 4, poza tym mial 2 tygodnie przrwy jeszcze jak gral wiec zostaja 2 tygodnie. Na 26 lvl moze wynik imponujacy nie jest, ale juest przecietny. Wiec jak g o kims wiesz to nie oceniaj po lvlu.

Jesli nie wiesz nic omnie to nie pisz jesli naprawde tak uwazasz to po jaka cholere w ogole pisales w tym temacie?

Dla mnie jestescie noobami wiecie pewnie za co ,nie znacie mnie prosze glupot nie pisac.. A ty dla nas jestes noobem z zupelnie tego samego powodu. hihi xd

Ehh mysle ze nic dopowiadac nie musze, jedyne co powiem to to, ze z tego pana naprawde mialem niezla polewke. Musialem to skomentowac. Pozdro dla Maurhexa, Erfisa, Nagana, Rydzu alfonsa, Vinnare, Kiroya, calego Boom i prawie calego Ng (oprocz kleytona).

quqi
20-12-2005, 00:33
Jeden z fajniejszych postow jakie tu widzialem :) mysle ze tak dosadnie wytkniete beznadziejne argumenty i platanie sie w wlasnych wypowiedziach zaprzeczajacych sobie spowoduje ze pan E.D zrezygnuje z wystawiania postow na tym forum :P

Kiroya znam z rl od 5 lat (leci 6 :P), gralem z nim na danubi,arcani i teraz na obsidi wiec swoje wiem na temat tego czlowieka i za malo tu miejsca zebym mogl sie rozpisac tak jak bym tego chcial wiec streszcze sie w 3 slowach LOVE YOU BRO :*

Na temat innych nie bede sie wypowiadal bo ich nie znam, jedyne co moge zrobic to skomentowac sposob wyrazania sie niektorych osob na tym forum i jest on, nie dosc ze obrazliwy dla innych (choc sie ludzie i tak nie znacie) to na dodatek bardzo dziecinny a nawet w niektorych przypadkach prostacki. W dodatku , niektore osoby utwierdzaja mnie tylko w mysleniu ze wiek robi swoje.

Madreth
20-12-2005, 13:08
Eh, ja to powiem tak....
Robienie lvla to przebanalna rzecz, w 15 godzin mi sie udalo zrobic 20lvl, caly czas expiac... Ale zrobilem ten 20lvli i jestem z tego dumny, lecz jezeli ktos nie chce expic/grac to nie musi tego robic, wkoncu nic na sile. Tibia ma nam dawac Przyjemnosc, a nie stress.
no Lukasz ladnie mu wytknales swoimi brudnymi paluszkami :)
E.D mysle ze juz nie bedzeisz pisal swych pustych postow tutaj, bo najlepiej by bylo jakbys swoja tozsamosc ujawnil a nie takie *******enie o dupie marynie ;)

Elder Nagan
20-12-2005, 13:10
@HellRaider

Dzieki za udowodnienie jaki on jest tepy:P Bynajmniej niebede sie musial powtarzac i thx za pozdro :P

@E.D

Mam nadzieje ze zakonczyla sie na tym pozimie konwersacja z toba

Elder Nagan
20-12-2005, 13:12
@Maurhex

a tobie tylko dupy w glowie :P oskarza cie o zdemoralizacje mlodziezy..

Kiroy
20-12-2005, 19:34
Musicmaster:

Character Deaths
Dec 20 2005, 13:44:46 CET Killed at Level 114 by Fingerout
and by Dezoter

hyhyhy obiecalem ?? i dotrzymalem slowa jak zawsze hyhyhy :D pozdrowienia dla E.D :D:D:D

Hellraider
20-12-2005, 21:45
I dobrze zrobiles Kiroy, co sie bedzie kozaczyl na forum materialista jeden.

@Nagan: No i dobrze, bo Hell ma zawsze racje, w koncu to ja :D:D

Edit: Chwila chwila, czy na danubii nie ma czasem wojny? Oj kiroyku kiroyku oklamales nas, ze to twoja robota :P

Elder Nagan
20-12-2005, 21:46
Kiroy Lump wszystkich bic chce ja bym tak niemogl takie pa z twojej strony bebe

Elder Nagan
20-12-2005, 21:50
obra ja sie zgadzam z Hellem bo ja nie chce byc next xD

Elder Nagan
21-12-2005, 11:27
No i sie wojna zakonczyla kazdsy gral 4 fun bo wychodzic mialy new world ino znow ja jestem w plecy

pozdro dla przyjaciol z obsidi i dla rodziny z kyry

^Awolver^
21-12-2005, 13:58
wszyscy znajomi jacy tylko graja na Kyrze niech dadza mi znac na gg : 1894158

and bye all friends :]

pozdro dla nazgoola (ktory nnie ma pacca)

NeXaLiD
21-12-2005, 15:34
Moge też dołonczyc z wami? :d

^Awolver^
21-12-2005, 18:07
czemu nie? :) ja zapominam o jakichkolwiek konfliktach na obsidii :] kazda bratnia dusza sie przyda ^^

Neth
21-12-2005, 21:30
Wojna sie skonczyla a jak tak to kto wygral......???

Slyth
21-12-2005, 21:48
Wojna sie chyba skonczyla, skoro Katmai sprzedaje postac

Neth
21-12-2005, 21:52
Kto wogule wygral prawie nci nie wiem o tej wojnie :P...

Slyth
22-12-2005, 08:32
Kto wogule wygral prawie nci nie wiem o tej wojnie :P...
Górnik Zabrze....

Neth
22-12-2005, 10:34
Górnik Zabrze....
yyy........o co ci chodzi???

Slyth
22-12-2005, 11:04
yyy........o co ci chodzi???
O to czy tak trudno zaglądnąc na liste fragów na tibia.com ? :> podforum Obsidia !

Elder Nagan
22-12-2005, 12:26
za duzo mowicie NG wygralo to bylo do przewidzenia...

NeXaLiD
23-12-2005, 02:38
Żeby Boom było zgrane było by inaczej :P mieliscie taka przewage liczebna ze.... n/c ale i tak dostaliscie :P

Elder Nagan
23-12-2005, 15:37
heh ty lepiej nic nie mow bo ty najwiecej gadasz a najmniej robisz chwalisz ze ze ng wygrywa a zadnego fraga dla nich nie dales :P no ino dla boom 2 o ile wiem heh zal mi ciebie...