Pokaż pełną wersje : All o skullach:D
Sir_alex
26-05-2004, 07:00
Chcialbym sie dowiedziec wszystko o skulach czyli kiedy mam red skula kiedy sniknie i taki tam plz wazne 8)
Gadasz jak PK'er...
No coz...
White skull dostajesz jak atakujesz człowieka bez skulla...
Golden skull dostaje inny człowiek jak atakuje Ciebie gdy masz skulla...
Red skulla masz jak zabijesz 3 ludzi na dobe, 5 ludzi na tydzien lub 10 na miesiąc...
Siweczek
26-05-2004, 08:32
A zapomniales o zielonej <chociaz malo wazna> Zielona jest na "party" tylko ludzie z party widza ta czaszke mozesz wtedy zabic tego kogos i zaliczy ci jakbys zabil kogos z biala czaszka. A ta czaszka jest po to zeby jak trenujesz nie miales White Skull Chyba tyle czaszek jest.
Ja dostałem żołta(albo jak tu mówią złotą) dostalem jak rzucilem w siebie poison fieldem... Może to również taka dla samobójców?
Sir_alex
27-05-2004, 19:00
Czemu tylko tyle napiszcie mi jeszcze po ilu znikaja czaszki kazdego koloru
Ehh.
Red Scull znika po miesiacu
Bialy scull w zaleznosci jesli kogos zabijesz to po 15 minutach, a jesli tylko uderzysz to po 2-3 minutach
Zółtą czaszke widzisz tylko wtedy gdy masz białą i ktoś cie wtedy atakuje, wtedy pokazuje sie mu żółta czaszka. (Przydatna opcja podczas wojen ^^ )
@Re Down
Czaszka znika po 15 od czasu zabicia drugiego gracza.
Sir_alex
28-05-2004, 15:34
A jak zabij dwóch kolesi naraz to czaszka znika po 30 minutach????
Biała czaszka znika po 15 minutach. Nie ma czegoś takiego jak sumowanie czasu. Ten czas może być wydłużony jeśli ktoś/coś Ciebie zacznie atakować lub Ty kogoś/coś.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.