Pokaż pełną wersje : Hydry na Luminerze
Zbychu burczymucha
11-12-2005, 10:21
Co tu duzo pisac. Pewnej jesienno-zimowej soboty najpoteżniejsza polska gildia (chyba jedyna ;) ) wybyla sie na Hydry. Uczestnicy to Evil Huragan (pall), Pedo Cztery(pall), Michalusik(sorc), Katarineta(sorc), no i ja Artas Wojownik Krwi(knight).
Mamy 3 adwancety w lvl up i jeszcze jakies disty byly :) . Juz nic niepowiem więcej bo odechce wam się oglądać. (loot byl niezly :] )
Są 2 filmy bo hunt zostal przerwany przez ss.
http://rapidshare.de/files/8969042/hydrynext.rec.html
http://rapidshare.de/files/8969210/hydrynext2.rec.html
Milego ogladania :p
Michalusik
11-12-2005, 10:49
Hunt strasznie dlugi ale opłacalny :p wczoraj nawet nabilem 2lvl ^^ przez te hydry, Thx Artas. Film wyglada za***iscie lepiej chyba niz jak sie grało xD Teraz pozostaje mi czekanie na moją dole :p Proszę o komenty :D:D:D Pozdro.
Zbychu burczymucha
11-12-2005, 11:44
Dość nudny ale nieziemska zwala jest z twojego best style na hydrach :cup:
Loot juz podzieliłem i wysłałem do all ludzi ;)
Patrix de'Vere
11-12-2005, 14:31
Filmiki The best :) Gratuluje loota ;p filmiki dlugie ale fajne :P
More plz
Pozdrawiam Patrix de'Vere
Arcydemon
11-12-2005, 15:05
Nie chcialbym klnac bo chce sie oduczyc :D ale ta sytuacja tego wymaga... A wiec Wy wszyscy tak wychwalacie te filmy a ja ****a nie moge ich sciagnac :(. Wszystkie inne moge ale akurat tych dwoch nie ;(. Jesli ktos by mogl mi powiedziec lub doradzic co mam zrobic by dzialalo to bede bardzo wdzieczny ale na nagrode to nie liczcie... :P.
Jeszcze nie pomogliscie ale i tak dziekuje :D
Zbychu burczymucha
11-12-2005, 16:38
Nie chcialbym klnac bo chce sie oduczyc :D ale ta sytuacja tego wymaga... A wiec Wy wszyscy tak wychwalacie te filmy a ja ****a nie moge ich sciagnac :(. Wszystkie inne moge ale akurat tych dwoch nie ;(. Jesli ktos by mogl mi powiedziec lub doradzic co mam zrobic by dzialalo to bede bardzo wdzieczny ale na nagrode to nie liczcie... :P.
Jeszcze nie pomogliscie ale i tak dziekuje :D
Jesli ściągałeś już kiedyś z rapidashe to niepowinno być problemu. :(
Ale jeśli niewiesz to:
klikasz na "free"
wpisujesz haslo jakie ci wyskoczy(obok na kolorowo)
no i juz masz
A chciałem dodac ze dzieki kasce z tego hunta właśnie zakupilem mms :cup:
Gratz Evil:P
Czekajcie nadchodze.. jeszcze tylko 7 leveli i "hey im can join to Your guild ?":P
No ogólnie sie Wam huncik udał
Chemik50
11-12-2005, 17:41
Gratz poprostu zajbisty film:D nie lubie dosc filmow z dlugimy huntami do ogldania lecz ten film z checia ogldalem przez cale 173 minuts B) Jestem pod wrazeniem loocik latdny i doswiadczony bloker:P Jesli mozna spytac ile Bp uh's poszlo? Na caly hunt i na hydre!!?? 8o
Zbychu burczymucha
11-12-2005, 18:31
Gratz poprostu zajbisty film:D nie lubie dosc filmow z dlugimy huntami do ogldania lecz ten film z checia ogldalem przez cale 173 minuts B) Jestem pod wrazeniem loocik latdny i doswiadczony bloker:P Jesli mozna spytac ile Bp uh's poszlo? Na caly hunt i na hydre!!?? 8o
Na all zeszlo okolo 6-7bp uh na obydwa filmy.
A jeśli chodzi o hydre to czasem po 5 hydrch musiałem sie uhac :D , albo 3 hydry na raz i pol bp uh poszło ;)
Michalusik
11-12-2005, 20:11
Jeżeli ktoś by pytał dlaczego podchodzilem do hydry to odrazu tłumacze a więc mam cos nie tak z klawiaturą :P:P:P:P GZ MMS Artas ;c]
PS fajnie to wyglądało 3 hydry :p , szkoda ze nie miałem many na UE :(
Wszytstko ladnie ogladalem oba filmiki. Lecz jedno mnie zasmucilo .... cchiaiałbym znać loot. Jak mozesz to pwoeidz tu bo mnie to cieawi. widzilem ze byly jakiies knight army rhy itp powiedz dokladni ile tego bylo :)
Funkyman
12-12-2005, 12:35
Swietny hunt gz loota! :) Widac ze macie zgrany zespol ;)
Katarineta
12-12-2005, 12:54
Bylo swietnie , Hydry to swietny potworek tak i do expienia jak i wzbogacania sie. Loot to ........ zobaczcie na filmie ;)
Team of Darkness 4 Ever ! :]
Zbychu burczymucha
12-12-2005, 20:58
Zlituje sie nad wami i podam loota, bo mozliwe ze niewidać calego loota na filmie i niemoge patrzeć jak brak tej wiadomości niepozwala wam spać po nocach :D
Loot:
Rh , 3x K armor, 3x Warior Helmet, Stone skin amul, Life crystal, 11k kaski, i okolo 13 szafirów
ToD forewer :p
Michal MIchael
12-12-2005, 22:08
czesc mam na imie Michal i mam do was taka sprawa bo szukam nowego serwera a na waszym widze ze sa spoko ludziska:)
Ale do sedna czy nie mogl bym dolaczyc do waszce paczki na tym serwie i czy pomoglibyscie mi zacza gre na waszym??
Czekam na odpowiedz prosze zgodźcie sie :baby:
PS:
filmik znakomity:)
Zapomniał bym moj nr.gg 9259405 piszcie
::)
wporządku loot dopisał nic dodac nic ujac
..::QRAS::..
13-12-2005, 06:46
czesc mam na imie Michal i mam do was taka sprawa bo szukam nowego serwera a na waszym widze ze sa spoko ludziska:)
Ale do sedna czy nie mogl bym dolaczyc do waszce paczki na tym serwie i czy pomoglibyscie mi zacza gre na waszym??
PS:
Zero kierunkowy ... NIE
xD
TehRegent
13-12-2005, 07:16
OOo ladnie ;) Tez tam ostatmio cos pogrywam na Luminerze i z wieeelka checia chcialbym kogos poznac no ae przepisy h lvl - low lvl tego zabraniaja :P
Big Gz :)
Zbychu burczymucha
13-12-2005, 08:57
PS:
Niestety zasady gildii sa święte i stanowią jedyne prawo w gildii.
jak to jeden uczestnik tego posta powiedzial bezlitosne prawo tibii jest takie ze h lvl nie ma nic do roboty z low lvl.
Ale zachęcam do gry na Luminerze jest tutaj malo h lvl, a najlepsi polacy są w ToD :]
ToD 4 ever :cup:
ps. ale mam Avatara :D
spoko filmik tylko długi :) :p :] a tak to spoko i GZ loot :)
Michalusik
15-12-2005, 13:08
Hydry fajny lot i exp ale na demonki to juz sie nie mogę doczekać (o ile pójdziemy :] ) :P:P:P tylko szkoda że na Luminerze jest noob jakich mało AROSS VERTICAS!!!!! :( :( :( zgnijesz dupku! X(
fajny film szkoda tylko ze jak chce wlaczyc go to wyskakuje debug rofl (probowalem tibia 7.5, 7.6)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.