zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Hack czy inne pieroństwo?

lenio
11-12-2005, 13:45
Mój problem polega na tym, że nie mogę się zalogować ani na tibia com ani do gry. Nie zmieniałem passów przez ostatni tydzień, lecz zmieniałem adre e-mail. po zaakaceptowaniu nowego konta mailowego, kazano zalogować mi się jeszce raz. Wpisuje wszytko po Bożemu, a ty zonk. Chasło źle wpisane...
Po jakiś 20 minutach zobaczyłem na stronie, czy spadło mi kilka leveli-nic, last login 11 48- mój login... nikt nie jest online na moim charze. Co się stało? Nie chcę tracić mojej pierwszej jako takie postaci, proszę o rozsądne odpowiedzi, a nie "chakli cie, pogoc sie z tym", lub "ahahahah noob nie wie ze chanenty lol wyjc s tego forum".

@Aev
Problem tkwi w tym, że acc lost nie działa na obu mailach? Jakiś bug czy jak???

Aevin
11-12-2005, 14:00
Nie jestem pewien, ale wydaje mi się że przy zmianie meila, wysyłane jest nowe hasło. Sprawdz skrzynke pocztową czy nic takiego nie dostałes. Ewentualnie użyj opcji "Account Lost", tam wpiszesz ten nowy email i wyślą Ci na niego nowe hasło.

ahcarb
11-12-2005, 14:07
Nie jestem pewien, ale wydaje mi się że przy zmianie meila, wysyłane jest nowe hasło. Sprawdz skrzynke pocztową czy nic takiego nie dostałes. Ewentualnie użyj opcji "Account Lost", tam wpiszesz ten nowy email i wyślą Ci na niego nowe hasło.

Up prawda, musisz wejsc na swojego emaila i odczytac nowe haslo jakie otrzymales :)

Xardasus
11-12-2005, 15:18
uhumn n00b czlowieku czyta sie komunikaty na tibia.comto byś wiedział że bedzie nowe hasło na maila wysłane

Meine Kleine
11-12-2005, 18:00
naprawde dziwne to pieroństwo...

ahcarb
12-12-2005, 13:39
uhumn n00b czlowieku czyta sie komunikaty na tibia.comto byś wiedział że bedzie nowe hasło na maila wysłane

Noob to moze ty jestes, on jak juz to newbie nikt nie jest tak za***isty jak ty...

kkrzysiek
13-12-2005, 23:25
Popieram Ahcarba. Nikt nie jest doskonały a forum jest do tego żeby ludzie pomagali. W tym momencie Xardasus Ty zachowałeś sie jak noob. A pozatym np. Jeśli on nie uczy się nie angielskiego to jak miał czytac? Pomyśl zanim palniesz głupote!1