PDA

Pokaż pełną wersje : Woina

Okonius
12-12-2005, 11:58
Sprawa wyglada tak .. no mowiac krótko bez ogródek to jest prze....bane Sie uwzieli na nas ZTA i nie odpuszcza ale szczerze mowiac nie przekreslalbym naszych szans w starciu z ZTA. Jezeli Scary kids nie wejda do wojny (co narazie sie nie stalo - Widze nieznaczna dzialalnosc Stutterfly ale reszta jego gildii pozostaje neutralna) to widze nawet niewielkie szanse na zwyciesto choć bedzie to ciezkie ... mam jeszcze pare pomysłów na invity do hail freedom. Prosze mnie zrozumieć ze nie moge was wszystkich tam zaprosic ilu ludzi tyle pomyslow zrobilby sie straszny syf A tak poza tym nie chce tych najnizszych lvl w gildii poniewaz sa bardzo latwym celem a w wojnie tak to juz jest ze frag w gildii przeciwnej obniza jej morale. Ale to nie znaczy ze nie chce pomocy wszystkich polakow. Jak by co piszcie w grze do mnie lub do innych vice z hail freedom a na pewno cos wymyslimy.
Ale jezeli chcemy ta wojne wygrac to jest jedna podstawowa zasada .. potrzebujemy bardzo duzo run a pieniedzy mamy niewiele.. Próbujemy sprzedac Golden legi Nexus stara ale narazie nam nie idzie. TAk wiec apeluje do Polaków. Jezeli tylko mozecie nam dać jakies darmowe runki (SD,Uh najbardziej pozadane) to bylbym bardzo wdzieczny jezeli tylko by sie udalo pokonac ZTA to jakos bysmy sie wam odwdzieczyli.Jak byscie mieli cos i chceli wspomoc to wysyłajcie do :

Okon Tiger
Darashia
lub
Nexus Star
Thais

Z góry dziekuje i trzymajcie kciuki .. moze na pocieszenie powiem ze w niedziele zabilem jednego czlonka ZTA - Galfordy

Wkurzyli sie :P pozdrawiam

P.S. Woina pisze przez "i" zeby Brazole nie mogli tego przetlumaczyc na jakims translatorze ogolnie piszcie tu bez polskich liter i z bledami to im utrudni zycie :))

Chcialem to zamiescic w starym poscie o wojnie na emperze tu na forum tibii pl ale cos sie spierdzielilo i nie moglem .. Comment plx :D

TehRegent
12-12-2005, 12:22
yyy....?

Nie wiem jak inni ale ja nic nie kpw z tego posta -.^

Opisz to troszke dokladniej proszem (na prozbe altora :P)

sath_okh
12-12-2005, 12:26
Okon ma racje, jesli ktos ma za niski level to nie znaczy ze nie moze pomoc w inny sposob. Runki beda bardzo potrzebne, sam na razie mam kilka bp uhow, jesli sie okaze ze moj level jest za niski to wbijam na druta i robie uhy ^^ Mysle ze przydaloby sie zeby troche pomeczyc tez runemakerow ludzi z ZTA, zwlaszcza tych ktorzy sprzedaja im wieksze ilosci run. Co prawda mozna je teraz kupic w sklepie ale to zawsze to pol tysiaca gp w plecy na bp uhow beda mieli.

PS
powiedzcie o tym watku znajomym zeby nie bylo ze tylko pare osob o tym wie. Nie wszyscy przegladaja forum na tibia.com a przydaloby sie zeby wiedzieli co sie dzieje.

@up
co sie dzieje bylo mniej wiecej opisane w poprzednim watku. to jest bardziej watek organizacyjny naszych sil zbrojnych ;)

Okonius
12-12-2005, 13:34
Pare tematow wczesniej jest post o wojnie vs Brazole(nie wszyscy) na serwerze empera... przeczytaj tam wszystko a ten post stanie sie jasny a jezeli nie to powiedz z czym konkretnie masz problem a chetnie wyjasnie:))

Okonius
12-12-2005, 13:37
Okon ma racje, jesli ktos ma za niski level to nie znaczy ze nie moze pomoc w inny sposob. Runki beda bardzo potrzebne, sam na razie mam kilka bp uhow, jesli sie okaze ze moj level jest za niski to wbijam na druta i robie uhy ^^ Mysle ze przydaloby sie zeby troche pomeczyc tez runemakerow ludzi z ZTA, zwlaszcza tych ktorzy sprzedaja im wieksze ilosci run. Co prawda mozna je teraz kupic w sklepie ale to zawsze to pol tysiaca gp w plecy na bp uhow beda mieli.

PS
powiedzcie o tym watku znajomym zeby nie bylo ze tylko pare osob o tym wie. Nie wszyscy przegladaja forum na tibia.com a przydaloby sie zeby wiedzieli co sie dzieje.

@up
co sie dzieje bylo mniej wiecej opisane w poprzednim watku. to jest bardziej watek organizacyjny naszych sil zbrojnych ;)

ja myslalem zeby moze zorganizowac wszystkie runy u kogos w domku czy cos tak jak np u mnie i jest akcja ktos jest online ale nie ma run to mu daje bo mam caly sklad.. Mysle ze to dobry pomysl a jedyne co nam do tego potrzebne to zaufanie. Tylko ze jestesmy w kropce i chyba nikt tu interesow bic nie chce... Mowie prosze apeluje : Bez run nic nie zdzialam Moze sie powtarzam ale to cholernie wazne:/

Volvman
12-12-2005, 14:28
Tak jak mowi Okoń, bez runek nie da sie wygrac wojny... Więc prosimy o wsparcie! Jest już pewien plan, moim zdaniem genialny, tak genialny! Nasi przywódcy wpadli na świetny pomysł, bedzie to trudne, ale jeśli się uda, to padnie jakis 100lvl, ale jak juz mowilem będzie to trudne! (TU PROŚBA O RUNY ;) ). Tak jak mowił okoń szczególnie przydatne UH'y i SD'ki, ale przydalyby sie też ze 2 BP madżik woli. (dla zmylenia br xD)
Jeszcze raz apeluję o pomoc. RODACY, ZJEDNOCZMY SIE I UWOLNIJMY OD JAŻMA TYCH ########## BR!!
DO BOJU! ;)

YOURS Duzy Ja.

Lord Pablo el Gordo
12-12-2005, 20:53
Chodziłem sobie swoim noob charem po edron i te noobki bawily sie
mastermind shield. OMG I ja wzialem i mam w domku.Widzial ktos drugiego
goscia jak ja(?), ktory zakosil mms?.Potem pisali, ze jak oddam to skonczy sie
wojna <lol>,kto by w to wierzyl..... Omg nie moge wyjsc z podziwu dla tych
noobow, mam nadzieje ze nastepnym razem mpa albo demon helmet.... xD
<Nie ma jak za free mms dostac> B)

Okonius
12-12-2005, 21:17
hahahahaha po prostu nie mam slow.. gtez sie pchnieenialnie:))) Tego mmsa tez sie sprzeda bedzie kasa tylko kurde musimy myslec... Ja to teraz siedze studiuje wroce na weekandzie to pocisne Bubas to sie ciagle uczy:D Mysle ze najwyzsza pora przestac sie bac jak bysmy byli w kupie to by sie bali podejsc:)) Pogadamy jak wroce:)

P.S. Pablo odezwij sie do mnei na gg :)

Nexus Star
12-12-2005, 22:10
Pablo twoja akcja dzis wygrala. Gz darmowego mmsa.Chlopaki chcialem zaznaczyc jedna rzecz bo wydaje mi sie to troche glupawe.Bylem juz swiadkiem kilku bezsensownych dedow z naszej strony.Dzis padl Elith Lee. Powodem deda byl pz lock zrobiony na jakims drucie.Chlopak mial farta bo po bugu zrobili restart. Ale apeluje do wszystkich uwazajcie gdzie lazicie i nie robcie solo jakis glupich akcji bo efektem sa rookowane chary a to oslabia nasze szanse na jakiekolwiek udane akcje z naszej strony. Jesli juz bardzo chcecie padac robcie to noob charami :) Moze ktorys z tych idiotow z ZTA sie pogubi w rachunkach i dostanie bana 8o . Pozdro. Pablo :cup:

Szczurofon
13-12-2005, 14:08
hehe Pablo jestes najlepszy ! Na poczatku jak mi to mówileś to myslałem ze jakies jaja sobie robisz ale nie no GZ naprawde :) Aha i tak jak Okoń mowil wyżej prosimy o wszelka pomoc bardzo by nam sie przydala :) pozdro !

Duch Niespokojny
13-12-2005, 22:46
Offtopic: czy ktoś ma może link do filmiku, na którym ZTA zabija Okonia i Nexusa? Jeśli tak, prosiłbym o zamieszczenie.

P.S. Woina pisze przez "i" zeby Brazole nie mogli tego przetlumaczyc na jakims translatorze ogolnie piszcie tu bez polskich liter i z bledami to im utrudni zycie :))

Ok, w związku z tym od dzisiaj uzywamy kryptonimu "ścierwojady" zamiast wiadomokto ;)

Duch Niespokojny
13-12-2005, 22:48
Awwwwwwwwwww

Duch Niespokojny
14-12-2005, 11:21
Co za zje..ne forum. Najpierw nie pokazywało mojej wiadomości w ogóle, teraz są trzy :/

Okonius
14-12-2005, 22:00
Cos sie pierdzieli na tym forum ale coz .. darowanemu koniowi sie w zeby nie patrzy:D .. ale ogolnie widze mala popularnosc tego postu .. wszyscy placza ze sie zle dzieje ale nic nie robia w kierunku zmian :// Kijowo ... I jak my mamy wygrac .. a tak na marginesie na brazylijskim forum na tibiabr.com Bandido de platinium napisal ze dopoki on tu bedzie gral to mamy hunta ... czyli wiemy kto jest glownym celem ;))

Nexus Star
14-12-2005, 22:05
Duchu dzieki za runki.Sa u mnie w dp. Jak wymyslimy jakas akcje to beda na rozdanie dla wszystkich.Okon dostal tez troche runek (uhow i sd). wszystko czeka i nie bedzie zmarnowane.Mysle ze najwyzszy czas sie zebrac a najlepszy czas na to to weekend przed savem( brazoli malo a jak bedzie ostro to zawsze jest jakas szansa na ucieczke). Wiec pomalu zacznijcie sie organizowac. Ida swieta wiec bedzie duzo wolnego czasu :evul:

Blakall Shinekryon
17-12-2005, 15:46
Siema!!

Chyba trzeba będzie pomoc:D:D. Jelsi sie przydadza hmm to ja moge robic(gfb ewentualniie tyż:D). Może jakas kase skombinuje, moze nie bedzie tego duuuzo ale zawsze cos. Cza wreszcie skonczyc z tymi ******** brazolami, oni mysla ze sa panami calego serva.

Gdy wbije wiekszy lvl chetnie pojde do HF i oklepie kilku scierwojadow B)

p.s. Nexus ty czasmi sie do mnie odzywaj jak sie cos pytam:D:D :]

sath_okh
17-12-2005, 17:13
kur*** j**** forum

sath_okh
17-12-2005, 17:13
no nareszcie ktos nowy sie dopisal, znaczy ze ktos jednak zwraca na to uwage. no nareszcie udalo sie wejsc na to j**** forum. trzeba by wreszcie zaczac cos robic bo oni leveluja a my sie chowamy po depo, rano malo ludzi gra i na ogol jest z 1 wysoki level z zta. tak nie przed samym savem tylo troche wczesniej wiec mozna by sie w koncu zebrac i przynajmniej postraszyc. jesli ludzie zobacza ze cos robimy mysle ze przylaczy sie troche z innych krajow jeszcze, zta wielu ludzi wk****. jak dajcie znac na maila zeby nie umieszczac tak na forum terminow, bo jesli to czytaja to nooby czy nie, nie znaja jezyka czy nie ale date (chyba) zrozumieja jak tu zobacza.

PS
tak poza tym to nie mam nic sensownego do napisania ale przynajmniej watek podbije wyzej na forum ;)

Blakall Shinekryon
17-12-2005, 18:57
Dużo osób ogląda ten topic, ale wiele nie chce sie wypowiadać:( Ale wiem, że dużo osób chce pomóc, ale są za mali:( bo co taki 20lvl zrobi 90lvl? ;(

Razem damy rade:D:D :)

Gareth Assasin
18-12-2005, 09:18
okon e ja mam gfb i uh :P ale tylko 1 oO ale moge dla was zbierac :P

Duch Niespokojny
21-12-2005, 13:35
Tak jak sądziłem, tzw. wojna skończyła się zanim się jeszcze zaczęła, a wszyscy uciekli na Kyrę (nota bene tam też pewnie oberwiemy, tym razem od Szwedów) jak szczury z tonącego okrętu.
Co ciekawe, niektórzy geniusze już planują wytępienie swe i br na ww. serwerze. Żeby się przypadkiem nie zdziwili przy takiej organizacji i woli walki naszych rodaków...

Duch Niespokojny
21-12-2005, 13:36
Znowu muszę dodać 50 postów, żeby tamten się pokazał...

[Edit] Ooo, wystarczył jeden O.O

Nexus Star
21-12-2005, 14:25
Duchu jestes w bledzie.Zobacz osoby ktore maja pacc i chca zmienic serwa musza grac na Kyrze teraz bo inaczej cala czolowka ucieknie.Teraz nawet bedzie lepiej dla nas na emperze bo br beda wlasnie mysleli tak jak ty. A z mojego punktu widzenia dla nich to bedzie nawet gorzej bo jak nie bylo new serva to z jednej strony szkoda mi bylo rookowac chara a teraz to w sumie mnie to pie.....li i jak bede logowal sie na empere to dym bedzie straszny uwierz mi :evul: Jak mozesz to przekaz ziomkom moje gg i piszcie do mnie.

Gareth Assasin
23-12-2005, 15:54
Jakbym miał pacca tez bym sie pszesniusł na kyre ale w tym problem ze nie mam :/ Okon wróc na empe nex tak samo a szczurek kiedy ci sie ban skonczy? ;p :evul:

Daramel
23-12-2005, 22:36
Macie racje chlopaki!

Trzeba cos zorganizowac i rozgromic tych qtasow :evul:
Dzisiaj przed depo biegalo paru brazoli z czachami (jeden 76lvl) i nikt nic im nie robil ;/

Cardynale
24-12-2005, 16:27
Jak widac wszyscy najlepsi Polacy na serwie zcykali ;( i odeszli na kyre, Okon miałabyć wojna i mieliśmy ja wygrać!!! (obiecanki)
Ja zostaje i bije tych, których moge!!! :evul:

Rivaro
25-12-2005, 10:56
Mozecie na mnie zawsze liczyc macie moje gg i numer komy ja zawsze pomoge
te br nawet na phytrze chca huntowac polakow :P ale ja sie nie dam br ja trzymam z wami :) pozdro dla : Okona tiger,Nexusa Star,Lorda pablo,Szczurofon,Lee tiger, Akiry Tiger i inny trzymajcie sie ja was nie zapomne mam nadzieje ze wy mnie tez nie i jak mozecie to wpiszcie mnie w comments na tibi com ze mnie pamietacie :P

Pepo.o
26-12-2005, 09:12
Dec 25 2005, 14:38:09 CET Killed at Level 24 by Dante Sajmon

Mozecie mi powiedziec przeciw komu walczycie???
Bo odnosze wrazenie, ze nie tylko z br ale z polakami rowniez!!!

Postanowilem wybrac sie na brazyli :D, skontaktowalem sie z kims z forum zeby hunt byl skuteczny ("wybrancem" byl Dante Sajmon - 52 ED). Zakupilem gostkowi bp sd i bp uh oraz rozdzke za 10k i wyruszylismy. Niestety, nie udalo sie znalezc nikogo w miare silnego ale na nasze mozliwosci, w miedzyczasie przylaczyl sie dp nas Elith Lee (40 knight). Wedrowalismy w podziemiach pustyni (nie mialem pojecia po co), az ty nagle slysze: Lejemy? Lejemy! i ... zaczalem obrywac!!!
Poczatkowo myslalem ze to jakas "zabawa", ale nie, moje zycze zaczelo szybko malec, zuzylem wszystkie runki leczace oraz manasy i schowalem moj plecak do zdechlego orka, na koniec zostalem dobity z moich wlanych sd...:/
Na szczescie nie stracilem nic z eq, po zaloowaniu sie do tibii pytam Dantego dlaczego, dowiaduje sie ze to byl "chrzest" (???), dowiaduje sie tez, ze ci inteligenci mysla ze mialem AOL (jako ze nie wypadl ze mnie plecak) :cup: .

Teraz nie wiem kogo mam wspierac: polakow czy moze ********lac wszystko co sie rusza???

Delarev
26-12-2005, 10:29
nie przenioslem sie na kyre ale powiem jedno....zycze wam powodzenia i bede za was trzymac kciuki zebyscie im wszystkim dokopali ;):D:D

Zguba Smoka
26-12-2005, 10:46
A ja nie przenioslem sie na zaden inny serv! Po prostu mam 189 master sorca na dobrym otsie ;]

Duch Niespokojny
13-01-2006, 21:57
Dec 25 2005, 14:38:09 CET Killed at Level 24 by Dante Sajmon

Mozecie mi powiedziec przeciw komu walczycie???
Bo odnosze wrazenie, ze nie tylko z br ale z polakami rowniez!!!
Dostałeś cenną lekcję, że przede wszystkim nie należy ufać Polakom (smutne, ale, jak widać, prawdziwe). Ja dostałem nauczkę wysyłając runki Okoniowi i Nexusowi...

Duch Niespokojny
20-01-2006, 10:48
Może jednak nie jest jeszcze tak tragicznie...

http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1099226

Okonius
21-01-2006, 00:17
A teraz jest wojna i moze bedzie dobrze prosilem o runy ale je ciagle mam chcesz duch to Ci je oddam ja recze tylko za siebie gram na kyrze bo co mam robic? Noobic pod depo i czekac az sie sami wyrzna?? Pfff

Nexus Star
21-01-2006, 17:28
Duchu u mnie jest tak samo.Runki twoje mam i jak chcesz moge ci je w kazdym momencie oddac.A poza tym moze okaze sie ze oplacalo sie czekac? Zobaczymy

Duch Niespokojny
05-02-2006, 23:28
Teraz to już naprawdę koniec. RSR po tych hackach przestali walczyć a wczoraj ostatni Polacy z przyzwoitymi levelami grający jeszcze na Emperze - Bursztyn worior i Pawapek, zostali zabici i odeszli z serwera.
Pozostaje mi chyba jedynie życzyć powodzenia na nowych światach...

Okonius
14-02-2006, 07:33
Dalej tak myslisz??

Duch Niespokojny
24-02-2006, 14:31
Oglądałem właśnie filmik z wojny na Emperze - ten, w którym padł m.in. Okinah i Emo'tivo, i nasunęła mi się taka myśl: jacy to są debile!! Mając pz locka zwiewali do świątyni, gdzie już banalnie łatwo było ich strapować i wybić (choć Okinahowi udało się uciec... ale nie na długo). I powiedzcie mi teraz, że tacy ludzie nie dzielą konta, tylko osiągneli te swoje levele samodzielnie... -.-

Storm Templar
11-03-2006, 12:51
:D Niestety przyszłość na tym serwie jest marna. Brazole z Nobelisa wczoraj mieli mały zatarg z Sweetem, co skończyło się "sweet" ucieczką. Oni mają o wiele wieksza siłe przebicie. Jedynym sposobem wygrania sa zorganizowane ataki. Ja wziolem sie za siebie i staram sie zrobic jak najwiekszy lvl, niestety zalapalem kilka debilnych wrecz dedow, mam nadzieje, ze moj pch sie wkrotce skonczy. Mam nadzieje, ze wkoncu zycie na ym serwie sie jakos ułoży. Okon, Nex, gracie teraz na refugii??

Okonius
06-04-2006, 14:57
Niech Ci Szczurofon powie to sie dowiesz gdzie gramy :) A empere sami oddalismy bo 50% rsr po prostu przestalo sie logowac po 3 dniach wojny kiedy to robilismy ich jak chcelismy po prostu zal.pl

Empera jest juz stracona thats all