Pokaż pełną wersje : Tibia 7.6 już dziś!
Koniec oczekiwania! Dzisiaj, 12 grudnia, nastąpi Świąteczna Aktualizacja - z tego powodu wszystkie światy będą zaraz/już są wyłączone, na około 3 godziny.
Życzymy cierpliwości^^
Ha ha :D to juz dzis! dlugo oczekiwana przezemnie chwila :D:D wohaaa :cup:
Lord Antrak
12-12-2005, 14:53
W konicu :D
nreszcie se zobacze jak tam jest tylko niewim czy ten updat wyjdzie na dobre ;/
W końcu, ale co z tego jak soul pointy zostały :<
Dwimenor
12-12-2005, 14:53
Oho, a ja byłem pewny że w czwartek. No cóż. Im wcześniej tym lepiej;)
a mialem skillz nabic w axeP:P:P
Jak dla mnie to bez zmian , tak jak każdy update . Jestem knightem ;) !
Olorion.
12-12-2005, 15:06
:) .
Ja tam sie ciesze z ubdatu :]
heh a myślałem że jeszcze z 200 burstów zrobie :D
No nareszcie juz sie niemoglem doczekać ! ! ! 8o Jestem knightem wiec za dużo mi to nie zmieni ale grafika bedzie fajna :cup: :cup:
P.S : Fajnie dużo ludzi czyta ten temat hehe :p ( nie dziwie sie ) B)
Tak przypuszczałem że to dzis. No fajnie fajnie czekają nas wielkie zmiany ale czy na dobre to sie jeszcze przekonamy.... Ale szkoda ze dziś nie wbije kolejnego levela :)
haha wkoncy bede na rooku muc wykonac quest na poision daggera yeaaaahhh
Master Ciopek
12-12-2005, 15:53
Nareszcie teraz tylko czekać na nowe swiaty w sobote se paccyka kupuje ale bedzie jazda xD trza zadzic nowym switaem nno nie :p
A chciałem nabić skille 73/72 (trza bedzie do jutro poczekać)
Zaczełem skillować i wyskoczyło że 5 minut mam na wylogowanie.
Nie wiecie czy bedą nowe expowiska dla pacc??
no hohoho :] Czekałem i sie doczekałem mniam.... :D ehehehehhe
Zabardzo w moim przypadku też się nic nie zmieni bo zrobiłem sobie Kinia
LVL 13 / 52/52 :miecz: ehehe tak z nudów nim bede grał znaczy się skillował a potem grał :D
Pozdrawiam :D
NIC SPECJANLNEGO W TYM UPDACIE . Jestem knightem i nic nie wnosi każdy update dla Rycerzy , jak dla mnie wygląd otoczenia może się nie zmieniać :) .
Master Shaolin
12-12-2005, 16:02
Padają takie pytania jak nowe expowiska dla facc. No nie wiem, może i będą ale jeśli tak to niewiele. Jak zwykle pacc'e dostaną coś extra ale trudno się dziwić. Co do UPDATE to mam mieszane uczucia. Niby wszystko ładnie pięknie ale zobaczymy jak to się będzie sprawdzało w prakyce. SEE YOU IN TIBIA
TreeFriend
12-12-2005, 16:03
Te Ch**e napewno coś spierdloiły
Niecierpliwie się kiedy odkryjemy 1 rzecz jaką zwalili jak to CiP'y ;]
;];]
jak to Cipy napweno coś zwalili ;]http://forum.tibia.pl//newreply.php?do=newreply&p=627047#
evul
Stachumixer
12-12-2005, 16:04
wreszcie update , nadchodzi nowy klimat tibi , Ps pisze ze servy bede wylaczone na ok 3h , moze ktos iw o ktorej godzinie zaczely sie prace , bedzie wiadomo kiedy mniej wiecej sie skonczy :}
Hahhahaha! :d:d:d:d
Up Date!
Vanhelsen
12-12-2005, 16:05
ROTFL 8o8o8o
Ja już widze, te CipSoftowe 3 godziny :P
Dla zainteresowanych, link do najnowszego klienta 7.6 wprost z servera CipSoftu:
http://download.tibia.com/tibia76*****
suchyxxx
12-12-2005, 16:05
No ja wiedziałem że to dziś będzie,nawet napisałem w jakimś temacie że dziś na 100%
Hahhahaha! :d:d:d:d
Up Date!
Pan zbych
12-12-2005, 16:10
Nom Nowe Śwaity musz byc wkoncu juz czekam od 2 miesiecy po Hacku
No nareszcie ale czemu mówicie żę nie dla knighta moim zdaniem dla all profesji :] a najbardziej sokc i drut no ale knight i pallek też :] bo nowe questy mają być chyba jakieś nowe bronie może będa z questów nowe potworki :] oj bedzie dobrze a nawet lepiej dla każdego !!! :D B) :evul:
A ciekawe czy będzie jeszcze nowy serwerek :] ;( :evul:
Tychanowicz
12-12-2005, 18:01
Servery już działają.
Drizzt Do'Urdenn
12-12-2005, 18:04
Juz jest. zaczynamy testowanie :)
Czarna_Mamba
12-12-2005, 18:06
Update jest super. Jestem usatysfakcjonowana. ;P
Chemik50
12-12-2005, 18:12
Chce sie powstrzymac od wylgaryzmu wiec nie ebe przeklinal bo znowu punkty karne wiec jesli chodzi o cilent to juz jest?
A jesli uptade juz jets to powinny byc new world. Ja juz nie mam cierpliwosci a nie wiem czy wy byscie pol roku bez tibi wytrzymali ja juz tak a dlaej nie moge wytrzymac wiec chce sie spytac kiedy new world?? Z gory sorry za zbudowane zdania i błedy bo z polaka nie jestem dobry jak widac:D
vizjereia
12-12-2005, 19:25
JUPIIIII
Akurat w moje urodziny :) CIPy sprawily mi prezencika :).Juz sie moge doczekac jutra az sie logne.
Mała informacja 400 many na uh rune 280 na hmm. Różdzką mój kolega z 69 lvl zadawał po 12 dmg :D
Mnie sie osobiscie niepodoba no grafika fajna i rozdzki choc niegram drutem ani sorkiem ale to fajne jest choc teraz postacie z nadprzyrodzona magiczna moca :] bede mocniejsi... ale ok wracajac do many run itp. to mi sie niepodoba moglo by byc tak samo jak bylo a jesli cos to 2x a nie 4x :/ to juz przesada :( no ludzie no i jak ja mam np jak jestem palkiem solo zrobic draga bez uha(runy)?? nieda sie :/ wczesniej wystarczala mana na exura vitai jak male lvl maja zaczac no niemoga bo jak bedzie drut czy sork zarabial co sd na jakim 45lvl i hmlvl bedzie musial robic :/ beznadzieja dlamnie... ja nadal jeste zbulwersowany tym co sie stalo dobrze bylo wczenisej zdecydowanie co mi daje ze mana rosnie 4x szybciej NAPRAWDE JAK NARAZIE NIEPODOBA MI SIE TO! 8o X(
Wydaje mi sie ze knight njmniej ucierpial po update, sork, drut sredni sa zalety i mwady bo pozniej drutem to niebedzie ciekawie sie gralo, a pall to ucierpial najbardziej moim zdaniem! MOZE KOLEJNE LEPSZE UPDATE???
Pozdro for all :baby:
... Misio Pysio ... <is the best> :]
ktos wie jakie sa ulepszenia dla pali?
Życzymy cierpliwości^^
maniak :p
Lord Mati
13-12-2005, 01:59
Nareszcie teraz tylko czekać na nowe swiaty w sobote se paccyka kupuje ale bedzie jazda xD trza zadzic nowym switaem nno nie :p
HeHe jak pujdzimy na ten sam swiat to se pozadziles xD
Savir Firestorn
13-12-2005, 08:18
dabeek czy uwazasz ze to fajne update
????????????????????//
zro se niski lvl sorca lub druta i zobaczymy :P
P.S. Co jest potrzebne aby zostac tutorem?
Savir Firestorn
14-12-2005, 06:57
dabeek czy uwazasz ze to fajne update
????????????????????//
zro se niski lvl sorca lub druta i zobaczymy :P
P.S. Co jest potrzebne aby zostac tutorem?
ZMIENIAM ZDANIE TIBIA 7.6 JEST SPOKO A TE WAND AND ROD
ROBIĄ FURORE
Drakon Pierwszy
14-12-2005, 09:33
Mam taką jedną uwagę: skoro już jest nowa werja tibi :D , to dlaczego nieuatualizujecie strony Tibia.pl ?? :]
Ale was zażyłem co :cup:
HeHeHeHeHeHeHeHeHe :evul:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.