PDA

Pokaż pełną wersje : Mana lepsza do życia

dixi wojownik
12-12-2005, 19:28
niech każdy mnie posłucha po updajcie knightowi z promo rośnie szybciej mana niż zycie lepiej jakby cipsoft zrobił na odwrót co o ty sądzicie??

Kobi Knight
12-12-2005, 21:37
ehhh teraz jest o wiele lepiej m lvl leciiiii :D ale cos mi sie ze skillami nie podoba... strasznie wolno leca :/

Maagik
13-12-2005, 08:35
Skile lecą tak samo skilowałem przed uptade i skiluje po, i mi leca tak samo a mlvl leci teorytycznie wolniej ale pratycznie szybciej bo normalnie po tylu utevo granach skoczylo by mi z 4% mlvl ale teraz skoczyly mi 2% ale o wiele szybciej mana rosnie i moge duzo ich stosowac w krótkim czasie a wiec jest spoko;]

Rapinus
13-12-2005, 09:33
Najtowi mana rosnie tak jak masterowi przed update =]
A mi sie zdaje ze skile leca troche szybciej =]

Miru
13-12-2005, 22:48
Skile lecą tak samo skilowałem przed uptade i skiluje po, i mi leca tak samo a mlvl leci teorytycznie wolniej ale pratycznie szybciej bo normalnie po tylu utevo granach skoczylo by mi z 4% mlvl ale teraz skoczyly mi 2% ale o wiele szybciej mana rosnie i moge duzo ich stosowac w krótkim czasie a wiec jest spoko;]

nie może lecieć wolniej i szybciej... znaczy leci tak samo? :)

kani_mani
14-12-2005, 09:07
Skoro mana dochodzi 4x szybciej i potrzeba 4 razy więcej many na dany mlvl to wniosek jest prosty - mlvl rośnie z taką samą prędkością jak przed update, tyle że teraz knight może częsciej używać czarów...

Mofi
17-12-2005, 09:49
a mi sie podoba ta mana. jak mnie witch zjedzie do reda to szybko sie uzdrowie.

Gallar
17-12-2005, 11:46
Skoro mana dochodzi 4x szybciej i potrzeba 4 razy więcej many na dany mlvl to wniosek jest prosty - mlvl rośnie z taką samą prędkością jak przed update, tyle że teraz knight może częsciej używać czarów...
Czyli zwykły człek ma wrażenie że mlvl rosnie wolniej. No bo on rzuca multum tych czarów a efektów nie widać:p