zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pokój Tibia na Czaterii? Przeczytaj..

KomNata
12-12-2005, 23:50
Witam.
Wszystko jest na dobrej drodze aby w serwisie Czateria.pl powstał pokój Tibia. Potrzebnych jest jeszcze troche petycji! Każdy może przyczynić się do jego powstania wysyłając maila o dowolnej treści (minimum: "Jestem za powstaniem czata Tibia") na maila: [email protected]. Każdy mail liczy się! Prosze się tutaj wpisać jeżeli wysłałeś maila. Moim zdaniem taki czat przyda się nam wszystkim.
Pozdrawiam,
Dawid.

p.s. To nie żart - każdy mail się liczy - nic Was to nie kosztuje a może się przydać każdemu..

Walekifa
12-12-2005, 23:57
Witam.
Wszystko jest na dobrej drodze aby w serwisie Czateria.pl powstał pokój Tibia. Potrzebnych jest jeszcze troche petycji! Każdy może przyczynić się do jego powstania wysyłając maila o dowolnej treści (minimum: "Jestem za powstaniem czata Tibia") na maila: [email protected]. Każdy mail liczy się! Prosze się tutaj wpisać jeżeli wysłałeś maila. Moim zdaniem taki czat przyda się nam wszystkim.
Pozdrawiam,
Dawid.

p.s. To nie żart - każdy mail się liczy - nic Was to nie kosztuje a może się przydać każdemu..

A nie wystarczy IRC na tibi.pl ? :l

KomNata
12-12-2005, 23:59
Tak Irc, na którego od dawna chce wejsc, ale nie moge. Nie jednemu użytkownikowi przyda się ten czat. Nic nie szkodzi jak będzie. Irc nie straci popularności - nie o to tutaj chodzi.

Dr. Omader
13-12-2005, 00:58
Tak Irc, na którego od dawna chce wejsc, ale nie moge.

Niby dlaczego? Jest bramka www><><><irc, sa klienty irca, moze opiszesz swoj problem?

Gangrel
13-12-2005, 06:01
Dlaczego się boje, że jak on zacznie opisywać swoje problemy z IRC-em znów usłyszymy o elytarnie agresywnych?

Tana
13-12-2005, 08:07
Gangrelku, bo my jestesmy agresywna e1337a. Zwłaszcza jak mamy opa i zaczynamy sie nudzic. :p

KomNata
13-12-2005, 10:27
Panowie prosze Was tylko o maila - zapewniam, że tamtego czata nie będe reklamował tutaj. Chce popeotu aby on tam był bo wiem, że dzięki Czaterii będzie sporo ludzi na nim siedziało. Prosze Was o te maile. Będe wdzięczny.