Pokaż pełną wersje : Kolejny reset
Z powodu kolejnych błędów znowu musiano zresetować wszystkie serwery do stanu z 16:00 12 grudnia (do stanu zaraz po update).
Wszystkim graczom z premium account zostanie zwrócony ten jeden dzień, ich i resztę CipSoft przeprasza...
chyba 12 grudnia a nie pazdziernika
Nie wiem co oni robili podczas testów przed udpate:/.. Trenowalem skila i mlvl wczaj a dzis wchodze i przez ich błędy powrót i od nowa :/..
Cip sux. Ale dla mnie fajnie: Sorc nie ma rsa ;]
Rabanbar
13-12-2005, 13:19
W ****u poszly 4 godziny sprzatania depo.
Torarnos
13-12-2005, 13:19
Post do usuniecia
Aika Jaja
13-12-2005, 13:21
ja mam takie wielkie pytanie, bo za kazdym razem (ok. co godzine) jak sie loguje, to mi sie robi COFKA. pomocy!
ehhh, zawsze coś muszą s*********c, cały trening na marne X(
sparkman
13-12-2005, 13:37
Minus - czas na trening poświecony poszedl się j...ć, plus - plecak z runami (jakieś 5k) wywalony przypadkiem przez laga znów jest :-)
Olorion.
13-12-2005, 13:48
I. Jak cipy mowia ze nie bedzie lagow i kickow to nie exp tego dnia.
II. Jak cipsoft mowi ze naprawil jakas czesc gry to uwierz mi, ze go z***ali na maxa.
III. Jesli cipsoft twierdzi, ze cos zadziala to juz mozesz szykowac sie na cofke.
IV. Nigdy nie ufaj cipsoft a moze przezyjesz.
verim1990
13-12-2005, 13:54
@up
Ty masz jeden plus a ja ani jednego:
-cala noc treningu poszla się delikatnie mówiac walić
-magic lvl - kilkanascie procent
omg.
Nadal trenuje i jesli znowu zrobią cofke to bede czekal na nowe swiaty -.-
Olorion.
13-12-2005, 13:54
I. Jak cipy mowia ze nie bedzie lagow i kickow to nie exp tego dnia.
II. Jak cipsoft mowi ze naprawil jakas czesc gry to uwierz mi, ze go z***ali na maxa.
III. Jesli cipsoft twierdzi, ze cos zadziala to juz mozesz szykowac sie na cofke.
IV. Nigdy nie ufaj cipsoft a moze przezyjesz.
-=HuRu=-
13-12-2005, 13:55
niech sie pierolą ze swoimi przeprosinami, about 74 k exp -
..::QRAS::..
13-12-2005, 16:06
co oni sobie w kulki leca czy jak...
caly dzien treningu na marne...
A ja dzisiaj spotkalem mikolaja ;]
http://bike4.us/tibia/files/1/Bez-nazwy-1_thumb.jpg
(http://bike4.us/tibia/files/1/Bez-nazwy-1.jpg)
malyjanek
13-12-2005, 18:38
reset resetem a Tibia.pl ciagle nie dziala.Pisalo tu gdzies ze jest na tym samym serwerze co Tibia.com hmm dziwne tamta dziala 100 % czesciej.Widze ze koniecznie chce dogonic Cipow w problemach.Sorry ze offtop ale to jest irytujace....
Wszystkim graczom z premium account zostanie zwrócony ten jeden dzień, ich i resztę CipSoft przeprasza...
Dlaczego tylko graczom z pacc? X(
Cipy w kulki lecą.
supperraff
13-12-2005, 18:42
Niewiecie kiedy wyjdą nowe serwy ??
Zala Milis
13-12-2005, 19:25
o lol.........
Lord Antrak
13-12-2005, 19:27
Mowili ze oddadza ten jeden dzien pacc i ***a!!
Lord Antrak
13-12-2005, 19:30
Cipy w kulki lecą.
oni nie zwracaja tego co ludze zrobili itp tylko dzien pacc im daja bo przez Cip wtopili ten dzien (ale mi nie oddali :/)
voolygar
13-12-2005, 19:31
eh a ja od wczoraj do teraz mam conection refesud , czyli od tej wspaniałej wiadomości o upie wbić nie moge i nie szukuje się żebym szybko wbił , sciągałem klienta nowego , instalowalem stary i caly czas to samo , refused , ma ktos też tak czy jestem wyjątkowy?
polecam wywalić wszystkie pliki z TS jezeli takowe posiadasz dokladnie sprawdzić czy nie masz TIBI na kompie i jeszcze raz zainstalować pozdrawiam :D
Creghaan
13-12-2005, 19:54
Niewiecie kiedy wyjdą nowe serwy ??
No wlasnie nie wi ktos czy wogule powstana new worldy bo duzo juz jest starych a pozatym na moim swiecie chcemy sie all z AB przeniesc bo mi co drugi 60+ ziom powtarza
HUNTED a jak pytam za co to slysze
Becouse he help AO --.-- woja roox poland roox j***c swe :D
No wiec jak by ktos mogl to niech mi odpowie z gory THX :baby:
Arcania Tastiel
13-12-2005, 19:59
Eeh, to jest jedyny dzień w tygodniu kiedy mogę rano grać. A jak wiecie rano jest bardzo mało osob wiec np, na foldzie sobie można spokojnie powalczyc i zarobic sporo exp nawet przez 1h.
Zarobiłam sporo, a oto popołuduniu wracam usatysfakcjonowana zaliczeniem kolejnego lvl'u...Co? Znów mam spwrotem stary lvl??!!
No przepraszam...powinni to jakoś zrekompensować...:/
Cipy w kulki lecą.
A jak mają FACCom oddać dzień z Premium Account??
Przez ich cofke straciłem dzień z premium, dletego mi zwracają, a faccom co mają zwrócić??
@Topic.
I znowu przez 3 godziny znoszenie do domku i do GH...
Na szczęscie nie expiłem, więc wiele nie straciłem, oczywiście oprócz mojego cennego czasu ;)
jesli jestescie zalamani po tej cofce, pomyslcie o ludziach ktozy zlootowali w tym czasie np. mpa czy dsm i co musieli czuc gdy zoerientowali sie ze cofnieto serwery. i co, lepiej wam?:D btw. komantarz bosala owns:D
Eeh troche się wkurzyłem bo wczoraj 5 godzin skilowałem i tyle pracy poszło na marne ;(.
Los Kamilos
13-12-2005, 23:11
ja wczoraj dostalem p seta dla mojego druta zadarmo bo ktos chcial sie pozbyc...i jeszcze troche czasu przy expieniu stracilem...a juz sie cieszulem ze mam rooka za soba......
jak wczoraj szczesliwy upkiem gralem,gralem a ze cierpie na bezsennosc to pogralem do 6 rano wbilem 1 lvl moim drutkiem, sporo kaski znioslem, jedzonka tez nie malo jak na 21 lvl... wracam z zajec na uczelni o 10 i co widze ze jest jedno wielkie g**** ... to co zrobilem poszlo sie j****,a w domku deco 3 raz trzeba robic... bo wczoraj tez byla cofka... i co to ma byc... Zwrocili mi dzien pacca?-NIE... zwrocili mi czas gry-NIE... exp,kasa,food, i inne poszly w p****... Po prostu cool... a to poczatek dopiero pewnie jeszcze bedzie niezly zamet...
THX CIP
Dopiero teraz, kiedy coś się dzieje zauważacie wielką stratę czasu. Cała ta tibia to pożeracz życia i spuścizna głupoty ludzkości. Ona kompletnie degraduje człowieka. Nie wspominając już o głupich zwyczajach wyniesionych z tej 'gry'. No i po co w to grać?
Znowu te CLIPy nam zycie utrudnią ...
A ja nabiłem z 8lvl na 10,1mlvl na 3 i zarobilem sporo kasy a następnego dnia patrze i znowu zaczynam od nowa. X( ;( :(
Kniskilll
14-12-2005, 07:34
Z powodu kolejnych błędów znowu musiano zresetować wszystkie serwery do stanu z 16:00 12 grudnia (do stanu zaraz po update).
to super to oddaj mi za dzisiaj 26 lvl i 51 % przed chwila byl kick i padlem ***ac to ! chcem swoj lvl ! X(
Poszedłem na dragona i dedłem ;) Postanowiłem odzyskać plecak i znów dedłem B) A następnie cofka :cup:
To wszytko to fake, ale zawsze mogło się to komuś przytrafić :)
Polaczek1j
14-12-2005, 07:45
to super to oddaj mi za dzisiaj 26 lvl i 51 % przed chwila byl kick i padlem ***ac to ! chcem swoj lvl ! X(
Co za młot z ciebie to nie jego winna że Cipy nie zrobili wrzystkiego jak trzeba! A jak ci coś nie pasuje to możesz zawsze się pożegnać z tibią będzie mniej laggów! X(
TreeFriend
14-12-2005, 07:59
Przesada
co poje*y fajnie wbiłem palkiem 15 mlvl i sie cieszyłem teraz znowu 5 godzin picia manakow -.-
zielony-lp
14-12-2005, 08:13
Mam w dupie te problemy "techniczne" po update poszedłem se na scaraby 2h I miałem w dupe 35 k expa(wbiłem lvl z 26 na 27) 3 k i pare itemsów-Dobra mówi sie trudno. Następnego dnia wstałem przed szkołom i zaczołem grać od 5.30 do 9.00 wbilem lvl 27 spowrotem treche kaski troche itemków i znów poszedłem do szkoły (jescze sie spuźniłem bo czekałem na 9.10 żeby zobaczyć jak bedzie po resecie czy znowu nie bedzie tak zwanych "problemów technicznych" ale ich nie było po szkółce przychodze a tu co?? stoje se w temple 26 lvl. No myślałem że mnie ch*j strzeli no.
jak widzicie czas o której pisze temat to wiecie że pisze go w czasie kiedy świat titania (i nietylko) ma reset servera bo przed resetem i zamierzam też zaraz po resecie oczywiście... EXPIĆ (i wbić trzeci,mam nadzieje ostatni raz 27 lvl ) !!!!!!!
A ja stracilem 65k w kasie ;] bo manemu w ten dzien dom sprzedalem i mialem kase w bp po restarcie all iteamki znowu mam w dp ale niemam kasy i dom jest jego wiec 65k poslzo sie ***ac Thx for CIpsoft.... :evul:
zielony-lp
14-12-2005, 08:35
A ja stracilem 65k w kasie ;] bo manemu w ten dzien dom sprzedalem i mialem kase w bp po restarcie all iteamki znowu mam w dp ale niemam kasy i dom jest jego wiec 65k poslzo sie ***ac Thx for CIpsoft.... :evul:
Lekko nagieli pałe...
Lekko nagieli pałe...
no i nic za to oczywscie nie dostane..........
No ja na szczęście (dla mnie) nic nie straciłem, bo nie grałem w ogóle 12 grudnia, ale domyślam się, co mogą czuć ci co stracili przez cofkę kasę, skille, itp. i ci co zyskali, bo deady im się skasowały :p . Ale najgorzej mają (jak już ktoś powiedział) h-lvl, którzy stracili jakieś rare itemy :( . Reasumując: CipSoft sux, bo oni zawsze coś spieprzą :evul: !
zielony-lp
14-12-2005, 09:30
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Popieram !! :d
Drakon Pierwszy
14-12-2005, 09:36
Ja ruwnież i to w 100% hehehehe :D
supperraff
14-12-2005, 09:44
Ponawiam pytanie bo się już doczekać nowych serwów nie moge : niewiecie czy i kiedy wyjdą ? może ktoś ma już przecieki na ten temat :)
Drakon Pierwszy
14-12-2005, 09:47
o włąśnie wie ktoś kiedy będą nowe serwery :p
NIEMOGE SIE ICH DOCZEKAĆ 8o
;( Bajer 2 levele w plecy... ;(
Viniolli
14-12-2005, 12:44
Mi tam cofka była obojetna, bo odziwo (jak to zwykle bywa po update) nie zacząłem expić. W ten sposób nie straciłem prawie nic. Trzeglądłem tylko jak wyglądają moje ulubione expowisk. Musze przyznac że jest całkiem całkiem :)
Z drugiej strony serdecznie współczuje tym krórzy tak wiele. Mam nadzieje że nie bedzie juz takich wpadek i wszystko bedzie działać dobrze.
Dobra to ja ide dalej skilować bo tzreba osiagnąć upragniona granice 80 skila :]
jeszcze troche i w końcu zobacze napis You advenced in...
Gollumek
14-12-2005, 13:00
****a Cip sux X( X( miałem różdżkę za 10k, Broad Sword, C Legsy, G Armor i Tower Shield od kolegi i mi wy***ało to przez res i tego nie mam z powrotem CipSoft sux X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( CipSoft jest na poziomie :baby: :baby: Pozdro dla Tibia.pl team
supperraff
14-12-2005, 13:29
Od kilku min serwer Arcania jest offline. Ciekawe co się znowu cipa stało :((
My chcemy nowe serwy :D
Drakon Pierwszy
14-12-2005, 22:10
****a Cip sux X( X( miałem różdżkę za 10k, Broad Sword, C Legsy, G Armor i Tower Shield od kolegi i mi wy***ało to przez res i tego nie mam z powrotem CipSoft sux X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( CipSoft jest na poziomie :baby: :baby: Pozdro dla Tibia.pl team
BO tzreba uważać przecież to bardzo prawdopodobne ze po UPDACIE bedzie RESET
ja nic niestracilem bo sie domyślilem ze tak bedzie i niegralem jeszcze przez jeden dzien
JAK KTOŚ JEST NIEWYŻYTY U TYLKO BY GRAL I GRAL TO SIE BOTEM BULWERSUJE BO COS TRACI i sie nieczepiajcie CIPsoftu
zalosne bezsensowne przeprosiny -.-
tak 1 dzien pacca wiecej!!!! fu
Chociaz knightem sie fajniej gra z ta mana ;)
zmija1991
15-12-2005, 09:20
piii cipsoft qr... stracilem 500 rybek bo po update se lowilem
przy czym takrze skile
bo se trenilem z kumplem
ubilem kolesia bo mniewkozal i wypadly c legi
a tu qr.. pierd.... restart
fu.. cipsoft
X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
a po za tym zje... tego udate
yattaman
17-12-2005, 11:46
przez ten p...any reset stracilem snowballe od mikolaja i dostalem tylko 15 jablek.
mrowa_mrowa
17-12-2005, 21:25
Z deczka się wkurzyłem bo expiłem 3 h przed resetem, ale cóż trzeba grać dalej :]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.