Pokaż pełną wersje : Post o pomoc (przeczytajcie i odp plis)
Wojownik
27-05-2004, 14:01
Mam problem mianowicie zagorzale poluje na mnie kilka osob bo moj kumpel jakby im wymowil wojne. Niestety nie wiem co zrobic maja takie same lvl jak ja ale jest ich wiecej co zrobic poradzcie.
P.S. oni nie odpuszcza jak na kilka dni nie pogram w Tibie.
Sprobuj z nimi pogadać i wytlumaczyc cala sprawe.Jasli jestes niewinny to powinni odpuscic i gonic tylko Twojego kumpla. A jesli Ty tez cos z nim robiles to masz wine i musisz poniesc konsekwencje.
A jaka postacia grasz, jakie masz skile, na jakim swiecie?
I miasto przedewszystkim. Jak nie masz wiecej kumpli by ich zabic, to zmien sobie siedzibe, jak najdalej od terazniejszego miasta.
The_FaLLen
27-05-2004, 17:23
Oryginalnie dodany przez Pfk
Sprobuj z nimi pogadać i wytlumaczyc cala sprawe.Jasli jestes niewinny to powinni odpuscic i gonic tylko Twojego kumpla. A jesli Ty tez cos z nim robiles to masz wine i musisz poniesc konsekwencje.
Uciekaj jak naj dalej od swojej siedziby . Dodaj ichdo vip i poprostu jak są online to uwarzaj.(co jakiś czas wal find person).Kiedyś może się odczepia.
?( przesrana sytuacja, też tak kiedyś miałem kiedyś zabił mnie koleś z red skullem i dostał bana.
Potem chciał się na mnie zemścić ;(
A tobie radze uciec na jakąś wyspe dla PACC jeśli masz, a oni jeśli nie mają wtedy cię nie dorwą :))
Moja porada to to, że musisz się z nimi spodkać(koniecznie przy depo bo w razie czego uciekniesz)
I wyjaśnić to...
Potem wydać kolegę i powiedzieć im że to on wypowiedział...
Ja mam kolegę który wypowiedział wojnie 2 30 lvlwcom (on miał 12) i mnie gonili bo jestem jego friendem...
I wtedy powiedziałem że ja się do nich nie mieszałem bo nie chcę mieć kłopotów i mnie puścili a kolegę zjechali do poziomu 9 :D :D
Po 1:
Jaki masz lvl i jakie lvle maja osoby ktore chca cie bic?
Po 2:
Na jakim swiecie grasz?
Po 3:
Idz zamieszkac w innym miescie moze kiedys o Tobie zapomna.
Po 4:
Jesli grasz na Nova to moze ci pomoge :))
Wojownik
28-05-2004, 18:16
Mam 9lvl 21/21 jestem knightem swiat Isara Carlin a oni maja po 10 lvl
Az sie zarejestrowalem zeby odpisac :D
Proste - masz 9lvl. Atak na kogos ponizej 10lvl jest zabroniony - zglos do tutora (kanal help) naruszenie regul.
A jakbys bardzo potrzebowal pomocy to moge dzis w nocy zrobic sobie postac ~15lvl knighta na Isarze i sie na nich przejde :D :D
V.E.N.O.M
28-05-2004, 19:37
a moja rada taka: nazbieraj troche kasy oplac jakiegos wyzszego lvla zeby do niech przemowil w tym temacie a jak nie odpuszcza niech jednego z nich odpali do swiatyni SDkiem i bedzie swiety spokoj bo reszta sie osra
Ja mam na Isara pare postaci :] Mam tez kumpla na 49 lvlu wiec jak co to pomoze :))
na towim miejscu bym snanol przed dp i powiedzial zeby przyszli jak byc ie zaczeli bic to sie schowasz a ktos inny sie nimi zajmie jak to jest na serwie azura to chentie ci pomoge zagadaj do Zaghi paladyn
Tretogorczyk
29-05-2004, 09:55
1. Moglbys ich bez problemu zabic nawet dwoch :D majac ff, ef i ihy - tylko nie wiem czy masz mlvl z takimi skillami, w ogole potrenuj do min. 50/50 :]
2. Podaj swoje imie, ich imiona, pala na siarce mam :D
Ale mam humorek dobry :D kolesiami sie nie przejmuj, 10 lvl nie bedzie cie scigal po wszystkich swiatach i najlepiej idz do ab bo to bardziej powazne miasto niz car (carlin = miasto pk)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.