Pokaż pełną wersje : Nemtor na TS!
Witam! Chcialbym sie dowiedziec od doinformowanych osob co konkretnie sie stalo na Test Serwie, a mianowicie "przygoda" Nemtora (155 ms) z Setzerem Gamblerem (215 ms). Dla nie orientujacych sie daje linka: http://photobucket.com/albums/v695/zecik/Nemtor/
Chodzi mi dokladnie o to od czego sie zaczelo (widac na sreenie, ze Nem~ nie ma skula wiec wnioskuje, ze to Setzer ~ chcial zabic naszego mastera). Prosze o wytlumaczenie mi o co w tym wszystkim chodzilo i jak to wygladalo. Wiem, ze to bylo na Tescie i nic nie znaczy, ale chce wiedziec czy to Setzer ma tak slabe pvp, ze nie potrafil zabic sorka o 60 lvl nizszego, czy moze Nemtor ma je tak za***iste, ze dal rade 215 masterowi? Z gory thx :]
Nemtor ma najlepsze pvp w Polsce.
W prawdzie prosilem o rzetelne odpowiedzi, ale dobre i to. Moze jednak ktos jest blizej zorientowany w w/w sytuaji... Czekam nadal na info!
Ja bym smial twierdzic ze moze i na świecie :>
Dobra wszyscy wiemy, ze dokonal nie lada wyczynu, ale nadal nie uzyskalem dokladniejszych informacji, jak przebiegla cala ta sytuacja! Moze ktos kto zagladal na ten temat da osobiscie znac Nemtorowi, ze istnieje taki temat, na ktorym poruszony jest jego watek i byc moze sam mistrz;)osobiscie moglby nam go wyjasnic... A poki co czekam nadal na kompetentne komentarze.
Najlepsze pvp? hmmm ...bylA to zwykla sytuacja w ktorej nemtor puscil pewnie spam ue i paps... gdyby setzer puscil 1 ue nemtora by nie bylo -.-'
Rethfing on Aldora
14-12-2005, 06:40
Bez przesady. Setlez Gambler chyba jednak zrobił ten 215 lvl, więc jakoś umie walczyć, a skoro jest sorciem to napewno pvp ma zarąbiste. Może Setlez miał lagi ? Dużo może być wyjaśnień...
Bez przesady. Setlez Gambler chyba jednak zrobił ten 215 lvl, więc jakoś umie walczyć, a skoro jest sorciem to napewno pvp ma zarąbiste.
215 lev = ma duzo czasu/ duzo wspolownerow ( niekoniecznie ), umie/lubi expic. Pvp nie ma tu nic do rzeczy, choc nie zaprzeczam, z tego co wiem Setzer jest niezly w te klocki.
odnosnie pvp Nemtora - jak mozecie stwierdzic, ze ma najlepsze pvp na swiecie, skoro poza TS nie ma szansy spotkac sie z godnym siebie przeciwnikiem ?
od siebie: chetnie zobaczylbym pojedynek Liam vs Nemtor
tu chyba niema co pisać, każdy wie że Nemtor jest najlepszy w pvp i wogóle my sie możemy cieszyć, że mamy go na Aldorze, :P a pozatym jeśli sie dobrze orientuję to miał 4 postacie 100+ :) Kto ma taki wynik?? oprócz niego chyba nikt...
Najlepsze pvp? hmmm ...bylA to zwykla sytuacja w ktorej nemtor puscil pewnie spam ue i paps... gdyby setzer puscil 1 ue nemtora by nie bylo -.-'
Nie jestem pewien czy widzac kolesia na 215 lvl bralbym sie za zabijanie go... Nawet liczac na jego szybka smierc...(nie zapominajmy, ze Nem~ nie mial skulla, tak wiec mogl zostac zaatakowany) No ale mamy tu do czynienia z Nemtorem.:D Z drugiej zas strony patrzac od strony Setzera ~ to gdybym zobaczyl kolesia o 60 lvl nizszego to moglbym sie nie oprzec zabiciu go. Co do tego 1 ue to wysoce prawdopodobne, ze Nemtor by zginal, chociaz zostaje drobna szansa na przezycie...
tu chyba niema co pisać, każdy wie że Nemtor jest najlepszy w pvp i wogóle my sie możemy cieszyć, że mamy go na Aldorze, a pozatym jeśli sie dobrze orientuję to miał 4 postacie 100+ Kto ma taki wynik?? oprócz niego chyba nikt...
To faktycznie nielze osiagniecie, wiec pvp po takim doswiadczeniu podszkolil:)
Tak od siebie: Moja hipoteza wyglada tak. Nem~ szedl sobie zwiedzac TS. Zastal Setzera, albo Setzer mial juz skulla, albo widzac Nemtora zaatakowal go. Nem~ widzac, ze nie ucieknie (albo poprostu nie chcial uciekac B) ) postanowil go zaskoczyc podejmujac walke i w tym momencie mogl pojsc wyzej wspomniany spam UE, a Seztzer ocknal sie dopiero w temple...
Kolos from rodos
14-12-2005, 12:32
Nie jestem pewien czy widzac kolesia na 215 lvl bralbym sie za zabijanie go... Nawet liczac na jego szybka smierc...(nie zapominajmy, ze Nem~ nie mial skulla, tak wiec mogl zostac zaatakowany) No ale mamy tu do czynienia z Nemtorem.:D Z drugiej zas strony patrzac od strony Setzera ~ to gdybym zobaczyl kolesia o 60 lvl nizszego to moglbym sie nie oprzec zabiciu go. Co do tego 1 ue to wysoce prawdopodobne, ze Nemtor by zginal, chociaz zostaje drobna szansa na przezycie...
To faktycznie nielze osiagniecie, wiec pvp po takim doswiadczeniu podszkolil:)
Tak od siebie: Moja hipoteza wyglada tak. Nem~ szedl sobie zwiedzac TS. Zastal Setzera, albo Setzer mial juz skulla, albo widzac Nemtora zaatakowal go. Nem~ widzac, ze nie ucieknie (albo poprostu nie chcial uciekac B) ) postanowil go zaskoczyc podejmujac walke i w tym momencie mogl pojsc wyzej wspomniany spam UE, a Seztzer ocknal sie dopiero w temple...
yyy.. jeśli Setzer atakował nemtora to chyba był przygotowany do ataku i równie dobrze to on mógł pierwszy spamować UE a nie czekać aż zrobi to Nemtor...z twojej hipotezy wynika że Setzer zaatakował,i w pewnym momencie pogubił się i dał sie zaatakować.... wg mnie takie levele wiedzą chyba jak zaatakować :/
Rethfing on Aldora
14-12-2005, 12:34
tu chyba niema co pisać, każdy wie że Nemtor jest najlepszy w pvp i wogóle my sie możemy cieszyć, że mamy go na Aldorze, :P a pozatym jeśli sie dobrze orientuję to miał 4 postacie 100+ :) Kto ma taki wynik?? oprócz niego chyba nikt...
4 postacie ?? To źle się orientujesz raczej. Nemtor na Aldorze miał dwie, z czego jedną gra, a druga spory kawałek czasu została zbanowana z account sharing... Do tego większość osób nie cieszy się, że mamy go na Aldorze. Większość polaków na Aldorze to PA, PK, Acc Sharerzy. Jest tylko kilka wyjątków. Nemtor jest tutaj szczególnie znienawidzony przez jego Power Abuserstwo. Osobiście nie miałem z nim do czynienia i nie mam mieć zamiaru.
@Xx Down
Nie rozumiem dlaczego wszyscy mówią, że ktoś sharuje konto jeśli ma 100~+ lvl...
yyy.. jeśli Setzer atakował nemtora to chyba był przygotowany do ataku i równie dobrze to on mógł pierwszy spamować UE a nie czekać aż zrobi to Nemtor...z twojej hipotezy wynika że Setzer zaatakował,i w pewnym momencie pogubił się i dał sie zaatakować.... wg mnie takie levele wiedzą chyba jak zaatakować :/
No w sumie masz racje. Nie wzialem tego pod uwage, ze osoba atakujaca z reguly ma zaskakiwac a nie byc zaskakiwana... W takim razie moze Setzer zabil kogos wczesniej i Nem~, gdy sie na niego natknal postanowil zabic niczego nie spodziewajacego sie mastera... Tyle czy by ryzykowal? Ale w sumie niemial czego ryzykowac w koncu to byl TS.
Moze w koncu ktos rozwieje wszystkie watpliwosci... ktos kto jest obeznany w temacie!
Nemtor/Mevar nie sharruje konta i jest jednym z best pvp w Polsce...
Setzer~ zapewne atakując go nie wiedział z kim na do czynienia ;)
Z jego PA się nie spotkałem bo nie gram na Aldorce ale conieco o nim wiem :)
Nie wiadomo jak było ale wiemy jedno: Own3d! :D:D:D Gratz fraga :)
Euratielek Dard
15-12-2005, 08:09
Boze kochany czy na tym forum mamy doczynienia z homo~ ?Nie wiem jak mozecie sie podniecac kolesiem ktorego nie znacie ...(zakladam ze jestescie pedalami)A co do Mevar/Nemtor moj kolega mieszka w Olecku i gra na danubi .. Oczywiscie jest w Bad boys i ma 100+ .. I opowiedzieli mi smutna prawde;P
Nemtor uzywa dobrego aim bota ale co to was obchodzi on jest The best?Nie chce juz mowic o zyciu na rl jest debilem ktory mieszka u babki (wiadomo chyba czemu ..)I Mevar/Nemtor prowadzi account sharing za co dostal bana na Mevara..,a Nemtora kupil na 50+ i doprowadzil do 155 (chyba)Jest wiele lepszych
playerow od niego ktorzy osiagneli o wiele wiecej (sami)
To jest PA.. Kumpel chcial zrobic test e-wave i dal nam party potem sie spytal Nemtora czy moze na nim tez i SS'a zobic.. on sie zgodzil i jak wstapil odrazu ****** UE.. i to nie jest PA? Meand~Validus byl w party i n yellow hpzostal.. a potem nawet loota nie chcial oddac..
Ja bym smial twierdzic ze moze i na świecie :>
A moze i w calej galaktyce odrazu? noob plx?
Zgadzam sie z poprzednimi wypowiedziami, nemtor to zwykly cheater i account sharer, wiec nie ma za co go podziwiac...
Pozatym kazdy wie na czym polega walka 2 sorcow <spam ue> i akurat te 60~ lv ma tu male znaczenie.
Wszyscy piepsza, ze setzer moze zaczol etc. A moze poprostu mial red skulla nooby? O tym juz ciezko pomyslec nie?
A moze i w calej galaktyce odrazu? noob plx?
Zgadzam sie z poprzednimi wypowiedziami, nemtor to zwykly cheater i account sharer, wiec nie ma za co go podziwiac...
Pozatym kazdy wie na czym polega walka 2 sorcow <spam ue> i akurat te 60~ lv ma tu male znaczenie.
Wszyscy piepsza, ze setzer moze zaczol etc. A moze poprostu mial red skulla nooby? O tym juz ciezko pomyslec nie?
Najlepiej zwyzywać wszystkich i pokazać ze ma się racje nieeeeee?? sam jesteś noobem... i nie ma żadnych wątpliwości :baby: Setzer padł? YEAH zabił go Nemtor? YEAH... Problem? chyba wszystko jasne :evul:
WALKA SORCÓW POLEGA NA SPAM UE??? heheheheheheh dobreee :) już mam lepszy humor 8o
Najlepiej zwyzywać wszystkich i pokazać ze ma się racje nieeeeee?? sam jesteś noobem... i nie ma żadnych wątpliwości :baby: Setzer padł? YEAH zabił go Nemtor? YEAH... Problem? chyba wszystko jasne :evul:
WALKA SORCÓW POLEGA NA SPAM UE??? heheheheheheh dobreee :) już mam lepszy humor 8o
Nie tylko ja mam takie zdanie o Nemtorze, poczytaj se caly temat. No akurat walka sorcow polega na spamowaniu ue, a twoim zdaniem co? Moze naparzali sie z hmm'ow? <hahaha>
Osobiście uważam, że zabicie większego lvla spamem ue nie dowodzi dobrego pvp. Podejść i nacisnąć kilka razy hotkeya umie każdy. Nie twierdze że Nem~ dobrego pvp nie ma, ale zabicie SG to nie najlepszy dowód.
Może poprostu gdy zauważył Setzera załozyl SSA i byla wymiana ciosow w ktorej setzer padl bo mysle ze mial exhausta ze sie nie uleczyl po 1 UE czy SDku.
I wogóle na TS Brazylijczycy mieli duże lagi co może wiele wyjasniac.
_/
"Ktos mi powiedzial ze ktoś mu powiedzial ze ktos z Olecka mu powiedział ze Zecik sharuje, ma 100 aimbotow i ma pasy do 100 osob na lvl 100+"
Jaki komentarz na to moze byc??:> <Biglol>
Ludzie nie widzieliscie akcji z Zecikiem, nie byliscie przy nim jak grał, kiedy fragi nabijał to prosze: niepie*dolcie
o do tego ze walczyl na kilku wojnach na różnych serwach to sie zgodze ale ze sie wymienia z Masakrowcem pasami to raczej nie. Rl masakrowiec sprzedal postac na 100 lvl~ gosciowi z Płocka to tez jest fakt:)
Komandos
17-12-2005, 15:40
Nemtor wyzwał Setzera na 1 vs 1. Setzer przegral (nie wiem w jaki sposob, czy spam ue czy co) i po tym napisał do nemtora "bot on ts rox" co ma Nemtor w sygnaturze na tibia.com.
Tutaj (http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1051336) mozecie o tym przeczytac
"Ktos mi powiedzial ze ktoś mu powiedzial ze ktos z Olecka mu powiedział ze Zecik sharuje, ma 100 aimbotow i ma pasy do 100 osob na lvl 100+"
Ludzie nie widzieliscie akcji z Zecikiem, nie byliscie przy nim jak grał, kiedy fragi nabijał to prosze: niepie*dolcie
o do tego ze walczyl na kilku wojnach na różnych serwach to sie zgodze ale ze sie wymienia z Masakrowcem pasami to raczej nie. Rl masakrowiec sprzedal postac na 100 lvl~ gosciowi z Płocka to tez jest fakt:)
Właśnie o to chodzi :D dobrze powiedziane :)
No akurat walka sorcow polega na spamowaniu ue, a twoim zdaniem co? Moze naparzali sie z hmm'ow? <hahaha>
HAHAHA? naśmiałeś się? a może wiesz co to jest mana shield? utani gran hur? sds? uh? eh... ue spam to najprostsza walka... walisz ue (800 mana waste) a odejmujesz przeciwnikowi 600 hp do 750 na poziomie Nemtora... wiec chyba szybciej Ci sie kończy mana niż przeciwnikowi hp + mana shield (tym bardziej że Setzer ma 60 lvl wyższy i też sie broni/atakuje jak może...) :o To jest taka paplanina :baby: SETZER OWN3D i trzeba to powiedzieć nie ważne w jakich okolicznościach :) a pozatym To że jakieś ... mówią że Zecik używa aimboota spowodowane jest tylko i wyłącznie ich zazdrością. ON DO CZEGOŚ DOSZEDŁ I JEST JEDNYM Z NAJLEPSZYCH W TĄ GRĘ :) i mówcie co chcecie ;)
07:09 Setzer Gambler: bot in ts07:09 Setzer Gambler: rox /// Chyba był zaskoczony bo jednak lvl to nie wszystko :) a Nemtor dużo potrafi :)
A tak na marginesie... z UE też trzeba umieć trafić 8o ;)
Właśnie o to chodzi :D dobrze powiedziane :)
HAHAHA? naśmiałeś się? a może wiesz co to jest mana shield? utani gran hur? sds? uh? eh... ue spam to najprostsza walka... walisz ue (800 mana waste) a odejmujesz przeciwnikowi 600 hp do 750 na poziomie Nemtora... wiec chyba szybciej Ci sie kończy mana niż przeciwnikowi hp + mana shield (tym bardziej że Setzer ma 60 lvl wyższy i też sie broni/atakuje jak może...) :o To jest taka paplanina :baby: SETZER OWN3D i trzeba to powiedzieć nie ważne w jakich okolicznościach :) a pozatym To że jakieś ... mówią że Zecik używa aimboota spowodowane jest tylko i wyłącznie ich zazdrością. ON DO CZEGOŚ DOSZEDŁ I JEST JEDNYM Z NAJLEPSZYCH W TĄ GRĘ :) i mówcie co chcecie ;)
07:09 Setzer Gambler: bot in ts07:09 Setzer Gambler: rox /// Chyba był zaskoczony bo jednak lvl to nie wszystko :) a Nemtor dużo potrafi :)
A tak na marginesie... z UE też trzeba umieć trafić 8o ;)
Ekhm, na screenie wyraznie widac ze Nemtor walil z ue (na dole screena widac napis "you are exhausted") co swiadczy tez o tym, ze nemtor napewno na*******al hotkey'a na slepo - i to niby pvp?
Aaa... roz***al mnie twoj tekst " z ue tez umiec trzeba trafic" HAHAHA no jesli ty masz z tym problemy to chyba przydaloby ci sie wybrac do okulisty, a moze powinni zaczac robic boty do trafiania z ue?
Zazdrosc nie zazdrosc, przewaznie ci ktorzy sa uznawani za mistrzow pvp, to zwykle cioty z aimbotami. A spamowac ue kazdy potrafi eh...
4 postacie ?? To źle się orientujesz raczej. Nemtor na Aldorze miał dwie, z czego jedną gra, a druga spory kawałek czasu została zbanowana z account sharing... Do tego większość osób nie cieszy się, że mamy go na Aldorze. Większość polaków na Aldorze to PA, PK, Acc Sharerzy. Jest tylko kilka wyjątków. Nemtor jest tutaj szczególnie znienawidzony przez jego Power Abuserstwo. Osobiście nie miałem z nim do czynienia i nie mam mieć zamiaru.
@Xx Down
Nie rozumiem dlaczego wszyscy mówią, że ktoś sharuje konto jeśli ma 100~+ lvl...
Nie acc sharing tylko trading.... i za to dostal dealted :) i nemtor mnial 4 chary +100 lvl : Nemtor Mevar Vetebina Korgat( czy jakos tak....)
Ech Winkler nie bede Ci nic gadał, ale zadam jedno pyatnie: widziales kiedys zeby Zecik uzywal bota??. Jesli nie to prosze o cisze:) Skoro nie widziales to nie gadaj
@up Hmm a Sekator??:]
+100(sry za double post)
Przypomniała mi się też moja mała przygoda z TS gdy 50~ palkiem zabiłem 100~.
Sytuacja podobna do tej z Nemtorem ;p
link (http://rapidshare.de/files/9358457/100pall_solo.bmp.html)
Ogólnie nie polecam ściagania :P
Muszę się nauczyć dawania obrazków na forum ;]
Jeju ludziki to tylko TS. Nie am się czym podniecać.
Po pierwsze: Brazylijczycy mieli duuuże lagi na Teście.
Po drugie Nemtor naciskał jak oszalały Hotkeye z UE. Czemu? Postawił wszystko na jedna kartę.
Po trzecie. Nie mówcie mi że Nemtor me Best PvP w Polsce. Żal na to patrzeć. Koleś co jedzie na bocie tak wam imponuje? Że zabił o 60 lvl wiekszego MS który miał lagi i nie mieli równych szans? Że skasowali mu postać za sprzedawanie konta?
Jeju ludziki to tylko TS. Nie am się czym podniecać.
Po pierwsze: Brazylijczycy mieli duuuże lagi na Teście.
Po drugie Nemtor naciskał jak oszalały Hotkeye z UE. Czemu? Postawił wszystko na jedna kartę.
Po trzecie. Nie mówcie mi że Nemtor me Best PvP w Polsce. Żal na to patrzeć. Koleś co jedzie na bocie tak wam imponuje? Że zabił o 60 lvl wiekszego MS który miał lagi i nie mieli równych szans? Że skasowali mu postać za sprzedawanie konta?
WK*RWIA MNIE TAKIE GADANIE... skad do ch.. wiesz ze on na boocie jedzie? Skąd wiesz że Setzer miał lagi? i rzeczywiście nie mieli równych szans no bo policz sobie jakie chity wchodzą na 155 a na 220 lvlu -.-' Może Mevar mu sie znudził więc chciał go sprzedać ale to już NIE WASZ INETERES...
Ekhm, na screenie wyraznie widac ze Nemtor walil z ue (na dole screena widac napis "you are exhausted") co swiadczy tez o tym, ze nemtor napewno na*******al hotkey'a na slepo - i to niby pvp?
Aaa... roz***al mnie twoj tekst " z ue tez umiec trzeba trafic" HAHAHA no jesli ty masz z tym problemy to chyba przydaloby ci sie wybrac do okulisty, a moze powinni zaczac robic boty do trafiania z ue?
Zazdrosc nie zazdrosc, przewaznie ci ktorzy sa uznawani za mistrzow pvp, to zwykle cioty z aimbotami. A spamowac ue kazdy potrafi eh...
JAK MYŚLISZ? (zakładając że umiesz to robić...) czym mogł Nemtor wykończyć Setzera gdy on był np na yellow i mana shield mu sie mogł skończyć? sd? uhem? LOGICZNE ŻE UE... bo do tego służy ten czar -.-' a później zapewne zapomniał policzyć kiedy mu napis "You are exchausted" zniknie i za wcześnie ssa zrobił :confused: A apropo celowania z Ultimate Explosion, chyba Ci człowieku otsy za bardzo na móżdzek działają... ciekawy jestem czy trafiłbyś z ue jakby ci po ekranie zapier*alał 220 ms + utani gran hur i zakładam że z time ringiem :o
"Zazdrosc nie zazdrosc, przewaznie ci ktorzy sa uznawani za mistrzow pvp, to zwykle cioty z aimbotami. A spamowac ue kazdy potrafi eh..." Jak Nemtora nazywasz ciotą to ja nie wypowiadam się na Twoj temat...
Zapytaj Babci albo Dziadzia oni najlepiej wiedzą jakiego boota używa Nemtor 8o może Ci wytłumaczą bo zapewne jakieś 70 lat temu mieszkali w Olecku i znali małego Nemtora ...
Osobiście uważam, że zabicie większego lvla spamem ue nie dowodzi dobrego pvp. Podejść i nacisnąć kilka razy hotkeya umie każdy. Nie twierdze że Nem~ dobrego pvp nie ma, ale zabicie SG to nie najlepszy dowód.
Jak taki mądry to sam zabij.
Nawet spamem UE byś nie dał rady newbie.
To byl duel oni mieli party , walili sie cos okolo 7 minut nemtor wystrzelal 4 bp sd i juz nie mial .Sezter zapuscil strong haste nemtor mu ue ten wbiegl na schody nie uhnal sie ,nemtor wbiegl i 2 ue :)
To byl duel oni mieli party , walili sie cos okolo 7 minut nemtor wystrzelal 4 bp sd i juz nie mial .Sezter zapuscil strong haste nemtor mu ue ten wbiegl na schody nie uhnal sie ,nemtor wbiegl i 2 ue :)
Everything clear? chyba juz wiemy jak było :) i jak widać po wypowiedzi Sernica nie był to "UE SPAM"...
@Massior:
Czlowieku licz sie ze slowami, bo ja nie jestem twoim kumplem z trzepaka. Ja ci nie wrzucam, to ty mi nie wrzucaj. Wyrazam swoja opinie. A mowiac o aimbotach nie kierowalem tego bezposrednio do nemtora.
A ty nadal z tym ue, dziecko drogie juz ci mowilem, skoro ty masz problemy z trafienie ue w goscia, to nie znaczy, ze inni maja taki defekt.
Aaaa... jeszcze jedno: Mevar (poprzedni char Nemtora), tak dostal deleted za account trading, ale nikt nie wspomnial o tym, ze wczesniej mial bana za account sharing... eh...
Punisher21
18-12-2005, 20:26
Po pierwsze Grałem z Nemtorem na TS widziałem jak na*******a Z Ronem Montegro 126MS Aldora Ludzi i padają jak dziwki.Nemtor nie używał bota gdyż ścigając ludzi i probując trafic ich z sd miał chmurki.Prawda jest taka ze Nemtor ma bardzo duże doswiadczenie w graniu,w wojnach itp. rzeczach.
Więc mowienie ze używał Bota na TS jest nobowaniem gdyż kto zrobil by bota w 10h od zalaczenia test serva O.o
Punisher Jaslo 62 Elder 61 MAgic ALdora :)
@Winkler. On Ci gada jakie są fakty a ty jak większość :Wszechwiedzących Polaków" twierdziłeś ze Zecik używa aima i sharuje. A skoro jestes taki super to zapraszam na OTS:] i zobaczymy czy tak latwo jest trafic z UE:] nie wiem czy widziales kiedys 210 lvl + z gran haste + boh ewentualnie t ring. Zanim ty bys nacisl na klawisz i spojrzal na ekran to juz dawno bys zgubil go z ekranu:)
thewojtek
18-12-2005, 21:27
Chyba jednak ktos ma :P i tego kogos znam :P a co to za problem zrobic 2x 100 lv na jednym swiecie? majac runy, kase? a o 2 pozostalych nie slyszalem jego 100 levelach bo sie nie interesue
thewojtek
19-12-2005, 06:41
gosciowi z niemiec :P
Sorka ze post pod postem
kostooch
19-12-2005, 07:05
Moj uhmaker na najlepsze pvp na swiecie :O.
Komandos
19-12-2005, 13:28
ten temat to kolejny dowód, że nie warto tu dawać żadnych filmów, screenów NIC bo i tak cie "wielcy" ludzie pojadą, często nie mając podstaw ani żadnych dowodów.
@Winkler. On Ci gada jakie są fakty a ty jak większość :Wszechwiedzących Polaków" twierdziłeś ze Zecik używa aima i sharuje. A skoro jestes taki super to zapraszam na OTS:] i zobaczymy czy tak latwo jest trafic z UE:] nie wiem czy widziales kiedys 210 lvl + z gran haste + boh ewentualnie t ring. Zanim ty bys nacisl na klawisz i spojrzal na ekran to juz dawno bys zgubil go z ekranu:)
Do c***a wafla, nie powiedzialem, ze uzywa bota, naucz sie czytac czlowieku. Wiem, ze sharowal, bo mial za to bana, a czy teraz sharuje nie wiem.
Juz mowilem, skoro wy nie umiecie trafic z ue, to nie znaczy ze ktos inny nie potrafi. Hmm..? Setzer 215lv mial t ringa, great haste (czy jak to tam leci), a nemtor to co? Jak 8 lv biega? Raczej nie 15xlv z great haste tez jes szybki nie?
Apropo tego otsa, daj tylko ip ;)
A do tego kolesia nademna:
Najlepiej krytykowac odrazu cale forum, nie chcesz nie dawaj tu nic. My tylko staramy sie o gole fakty. A dlaczego "potezny mitrz" nemtor sam sie tu nie wypowie? Moze jednak ma cos na sumieniu? - i nie wciskajcie kitow, ze szkoda mu slow etc.
Virius the Master
19-12-2005, 14:02
(...) gdyby setzer puscil 1 ue nemtora by nie bylo -.-'
Fakt! :P
@topic:
Uwaga- 155 lvl sorcerer z MLvL 77:
Ma 920 hp, 4445 many.
Z SD wali z 800, z EXPLO z 500, HMM z 150, Energy Wave 1000, GFB 300, UE 1500
Podane wartości dotyczą potwora. W człowieka są 2 razy mniejsze. Moim zdaniem, Nemtor, Mevar, Sekator (To ta sama osoba :) ) walnął 2 UE. Razem z 1400 hp obrażeń. A sorcerer na 215 lvl ma 1220 HP. Who cares?
Zapytajcie się o to Nemtora na Aldorze lub Masakrowca.
Eli Stormstriker też pewnie wie o tym :P
@Massior:
Czlowieku licz sie ze slowami, bo ja nie jestem twoim kumplem z trzepaka. Ja ci nie wrzucam, to ty mi nie wrzucaj. Wyrazam swoja opinie. A mowiac o aimbotach nie kierowalem tego bezposrednio do nemtora.
A ty nadal z tym ue, dziecko drogie juz ci mowilem, skoro ty masz problemy z trafienie ue w goscia, to nie znaczy, ze inni maja taki defekt.
Aaaa... jeszcze jedno: Mevar (poprzedni char Nemtora), tak dostal deleted za account trading, ale nikt nie wspomnial o tym, ze wczesniej mial bana za account sharing... eh...
Dziecko drogie kończe dziś 18 latek i jak widzisz dzieckiem nie jestem :o i ty również patrz co piszesz :baby:
Mówisz że mi nie wrzucasz? sam zacząłeś...
HAHAHA no jesli ty masz z tym problemy to chyba przydaloby ci sie wybrac do okulisty, a moze powinni zaczac robic boty do trafiania z ue?
Wystarczy? pozatym jeśli chodzi o sharring są też bany niesprawiedliwe jak np Benetero (Iridia)...
A temat jest o Nemtorze więc do kogo skierowana była gadka o aimbootach? -.-'
skończmy ten temat z UE bo juz wiemy jak było... i już nie wrzucam panu master pvp bez defektów :confused:
Dziecko drogie kończe dziś 18 latek i jak widzisz dzieckiem nie jestem :o i ty również patrz co piszesz :baby:
Mówisz że mi nie wrzucasz? sam zacząłeś...
Wystarczy? pozatym jeśli chodzi o sharring są też bany niesprawiedliwe jak np Benetero (Iridia)...
A temat jest o Nemtorze więc do kogo skierowana była gadka o aimbootach? -.-'
skończmy ten temat z UE bo juz wiemy jak było... i już nie wrzucam panu master pvp bez defektów :confused:
Aha.. twoim zdaniem to jest wrzuta? N/c.
Niesprawiedliwe bany huh, jakies dowody musza miec, a jesli ban bylby nie sluszny mozna sie odwolac nie sadzisz??
Nie powiedzialem, ze jestem jakims mistrzem pvp, ale do najgorszych nie naleze. Nie widziales mnie w akcji, wiec nie wyrazaj sie na temat mojego pvp.
Arthevariel
19-12-2005, 14:50
Nemtor rzadzi tylko szkoda ze czasem jak sie chce mu cos sprzedac lub od niego kupic to nie odpisuje mimo iz pisze na trade co chce sprzedac/kupic :)
Aldora Rzadzi ! Tam sie uczylem grac ;) :evul:
Nemtor ma dobre pvp a nie aimbota zazdroscicie mu niektorzy i takie bzdory piszcie bo sami nie umiecie
Nemtor ma dobre pvp a nie aimbota zazdroscicie mu niektorzy i takie bzdory piszcie bo sami nie umiecie
I wlasnie o to tutaj chodzi :)
btw,
za***iscie sie usmialem z naszych pvp masterow ktorzy o ue wiedza tylko z OTSow xDDD Ale spox, oni wiedza wszystko ;)
I wlasnie o to tutaj chodzi :)
btw,
za***iscie sie usmialem z naszych pvp masterow ktorzy o ue wiedza tylko z OTSow xDDD Ale spox, oni wiedza wszystko ;)
Jedynym pvp masterem jest tu Nemtor a ue zapewne wiem nie tylko z OTS... Wszystkiego nikt nie wie. Proste? ;)
od siebie: chetnie zobaczylbym pojedynek Liam vs Nemtor
Nom. Tylko szkoda ze liam strzela w kogos a nie widzi-.- bo bez bota liam by dostal bęcki xD
Btw. jesli mial by byc to uczciwy pojedynek to tez z checia bym zobaczyl
Edek Rozprowacz
20-12-2005, 11:35
@up
Liam nie uzywa bota a duel z Nemtorem móglby byc naprawde ciekawy (gdyby Liam uzywal botów to nie dawal by swoich filmików w rec )
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.