PDA

Pokaż pełną wersje : Pall na Rooku

djkuter
27-05-2004, 15:14
Ludzie jak można ćwiczyć distance fighting na Rooku bo łuk wszyscy sprzedają za 600 gp 8o a spearów nie chce brać bo dużo ważą. Więc jaK MOGĘ ćwiczyć?

antropologyst
27-05-2004, 15:38
Takie małe pytanko. Na [cenzurka] trenowac distance na Rooku skoro na Mainie mozesz to odrobić w pare minut?

Randagast z isarki
27-05-2004, 17:27
Ludzie jak można ćwiczyć distance fighting na Rooku bo łuk wszyscy sprzedają za 600 gp a spearów nie chce brać bo dużo ważą. Więc jaK MOGĘ ćwiczyć?
LoL nigdy niećwicz dista na rooku chodź sobie z mace/sword jeśli na roku zrobiłbyś sobie nawet 15 dista czy 20 to na mainie zrobisz to w jakieś 15 minut szkoda tracić czas serio...

Kennypl
28-05-2004, 09:27
Jesli chcesz zostac na rooku to tylko spirami bo luk drogi a strzaly tez drogie.
Ale jesli idziesz na maina to sie nie oplaca.

Artur-Knight
28-05-2004, 11:11
speary na rooku są bardzo opłacalne: szybciej exp leci, 30 ataku na rooku to duzo.

Adaras
28-05-2004, 13:18
Oryginalnie dodany przez Artur-Knight
speary na rooku są bardzo opłacalne: szybciej exp leci, 30 ataku na rooku to duzo.

I można cholery dostać ciągle je podnosząc. W międzyczasie jakiś newb Ci je bierze i sprzedaje w sklepie oraz podbiera potworka. Speary przydają się TYLKO na silniejsze potworki...spearmany/minosy...

Kennypl
28-05-2004, 14:09
Adaras, no wlasnie bierzesz sobie 3-4 spiry idziesz na mino zastawiasz sie parcelami i wlaisz na full ataku z bezpiecznego miejsca a pozniej tylko na chwile wychodzisz spiry zebrac.

djkuter
28-05-2004, 17:24
Dzięki za porady w takim razie mój 7 lvl zostanie druidem ale pallowi nie odpuszcze i zrobie sobie jakiegoś!!! :]

mokry
03-06-2004, 09:38
A ja mam pytanie: czy ktoś z tych którzy uważają że speary na rooku są na lepsze potworki przechodził w ogóle rooka ze spearami?? Bo ja tak. Na main wszedłem po 2 tygodniach.

@Artur-knight
Grałeś kiedykolwiek pallem? Żeby exp leciał w miarę szybko ze spearami to trzeba mieć dist ~55, a na rooku coś takiego jest nie możliwe!!

Isarek
04-06-2004, 10:10
Mnie wkurzają tacy ludzie jak wy!! On się zapytał jak trenować, a wy zamiast odpowiedzieć kłucicie się czy to jest opłacalne. Sam trenowałem dista na rok'u bo zrobiłem takiego małego odkrywce :] . Ja trenowałem tak:
Najpierw trenowałem z trolami (często kradli speary). Trenuje się z nimi na full def. z taką ilością spearów jaką uniesiesz. A jak mi urusł shel to się blokowałem na skałce z minosem i go wybijałem na full def. Potem się wyglogowywałem, żeby się respną i znowu go biłem. Blokokuje sie tam tak, że na krawędziach drugiego stopnia ustawiasz skrzynki i już nikt nie może wejść.

@Djkuter
U bling orc (ślepy ork) kupisz łuk za 450gp (chyba).

@Antropologyst
A może on chce zostać na rok'u.

@Artur-knight
Jakby od spearów szybciej leciał exp to na gs ludzie by chodzili z nimi.

@Kennypl
Na rok'u nie ma parceli. Wystarczy dobry shel i eq i nie musisz się niczym zastawiać.

THE END. :] :D :]

The_FaLLen
04-06-2004, 11:59
Kupowanie łuku na rooku jest bez sensu lepiej nosić ze sobą 3 spiry bo na mainie łuk kupisz za 100 gp a dista odrobisz w 15 min.

Angelus
04-06-2004, 12:25
Ja widzialem jak na rynku sprzedawali łuk za 400 gp,ale kiedys koleś sprzedawal za 200-więc jak się ktoś uprze to może kupić łuk na rooku. 8)

P.S. Bardzo dziękuję za zdjęcie mi upomnienia!!! :D :)

Pantoflarz
04-06-2004, 12:38
ja mialem kiedys pala chodzenie ze spearami bylo nuzace wiec radze ci chodz z mace lub czyms innym :]

aktus
06-06-2004, 18:43
ja tam juz na rooku wiedzialem ze zrobie sobie palka to trenowalem tam dista. dociagnolem do 20 poziomu ( nie lalem tylko spearami -> carlin sworda mialem na 42!!! zlota :) ) jak sie dostalem na main to spearami na bugach dorobilem sie 30 poziomu dista troche szybciej niz 20 na rooku tak mniej wiecej... jak najszybciej sobie uzbieraj kase na jakis dobry equip na rooku ( carlin sword, cooper shield, legion helmet, studded armor albo chain armor, do tego chain legs) zarobic mozna na szczurach, a jak masz miecz i tarcze to na bugach, ale uwaga na ich ilosc - jak jest ich wiecej niz 5 to mozesz miec duze problemy-> dobre zrodlo skilla na mainie rowniez tak do 10-12lvl.
i pamietaj jak bedziesz mial 8 lvl to uzbieraj sobie tak ze 200 zlota zeby sobie kupic create food -> bardzo dobre do nabijania mleva

virus_k
13-06-2004, 21:52
Łuk można kupić na Rooku od Blind Orca za 400 gp X(

Pojubaz from hiberna
17-06-2004, 21:02
Łuk na rooku kupisz u blind orca(ślepy ork)za 400gp ale musisz umiec z nim gadac a to nie jest łatwe ;( ;( .Możesz cwiczyc rzuczajac włóczniami ale nie sa celne.Jak masz być palkiem na mainie to cwicz na rokku sworda gdyż to co buś sie wyszkolił w distans fighting odrobisz na mainie w 15 minut :) :)

Gonzo
18-06-2004, 09:57
na rooku nie oplaca sie trenowac distnce ob luk za drogi a spers nOOby beda krasc, wiec najlepiej na rooku kup se carlin sowrd albo katane albo mace, i jak wyjdziesz z rooka to dopiero zacznij distnace trenowac bo wtedy szybciej beda CI SKILLE ROSLY

noxlif
18-06-2004, 14:05
Oryginalnie dodany przez aktus
ja tam juz na rooku wiedzialem ze zrobie sobie palka to trenowalem tam dista. dociagnolem do 20 poziomu ( nie lalem tylko spearami -> carlin sworda mialem na 42!!! zlota :) ) jak sie dostalem na main to spearami na bugach dorobilem sie 30 poziomu dista troche szybciej niz 20 na rooku tak mniej wiecej... jak najszybciej sobie uzbieraj kase na jakis dobry equip na rooku ( carlin sword, cooper shield, legion helmet, studded armor albo chain armor, do tego chain legs) zarobic mozna na szczurach, a jak masz miecz i tarcze to na bugach, ale uwaga na ich ilosc - jak jest ich wiecej niz 5 to mozesz miec duze problemy-> dobre zrodlo skilla na mainie rowniez tak do 10-12lvl.
i pamietaj jak bedziesz mial 8 lvl to uzbieraj sobie tak ze 200 zlota zeby sobie kupic create food -> bardzo dobre do nabijania mleva

Moim skromnym zdaniem, na rooku jest bez sensu trenowac dista, chyba że tam zostajesz. A sprzetu tez na rooku nie kupować, na ok 3 leveie idzesz sobie za most i tam znajdziesz uzbrojenie z questów albo potworów zabitych.

Vihobefa
18-06-2004, 17:29
ten temat jush gdzies jest i amsz tam wszystko dobrze opisane poszukaj dobrze w dziale dla poczatkujacych