Pokaż pełną wersje : My pomysł !!
14-12-2005, 07:46
Ja mam pomysł co można dodać na forum.Na różnych forach na forum.tibia.org.pl jest cos takiego jak rekrutacja czyli że od 15 postów z Newbie jest sie nowym od 30 jeszcze kimś innym można to wprowadzić na tym Forum.To napisane głownie to administratorów i modków :)
Yoh Asakura
14-12-2005, 08:03
Rotfl,czyli rangi grup już by odpadły ?A pozatym to chyba już było (bynajmniej tak mi się wydaje).
Na tym forum były juz naliczane posty (nie było rang ale można było sprawdzić kto ile postów napisał), ale usuneli to. Dlaczego? Dlatego że wiele osób pisało posta tylko i wyłącznie żeby ich liczba sie powiększała (i tu będzie tak samo). Wychodził z tego śmietnik bo np. w temacie "o Boże ale jestem głupi" powstawały odpowiedzi typu "o Boże ale jesteś glupi". Nabijaniu postów mówimy stanowcze NIE !
PS.
Specjalnie dałem taki przykład ... a dlaczego to już sami sie domyślcie :P
Hegemmon
14-12-2005, 09:31
UP:
Mylisz się w pewnej kwestji a mianowicie takiej, że rangi na tym forum były.
Zostały usunięte, gdyż każdy postował piszac głupoty aby tylko przybliżyć się do zdobycia największej rangi. Nie pamiętam jak się zwała, ale pamiętam, że nad avatarem był jeden power bolt. Każdy chciał go mieć (moderatorzy i admini mieli po kilka power boltów), lub chociaż kilka burst arrows.
Pomysł ten nie zostanie wskrzeszony. Prędzej Drom dorobi się drugiego garba :D
zamykam temat, bo nie ma tu nad czym dyskutować.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.