zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Problem z Age of Empires 3 (aktualizacja)

Vaxxia
15-12-2005, 14:29
No więc w chwili kiedy włączam tryb gry wieloosobowej następuje łączenie z ESO oraz automatyczna aktualizacja mojej wersji gry. Podczas niej pasek postępu wyczynia dziwne rzeczy, tj.: dochodziło do połowy (czasem troche dalej, czasem troche mniej), następnie wraca do początku, znowu rośnie do połowy i znowu wraca, itd. W końcu po jakiejś 20-25 próbie gra wyrzuca komunikat:
Wystąpił problem z dostępem do pliku.
Musisz być zalogowany/a w Windows jako użytkownik z prawami administratora.
Problem w tym, że jestem zalogowana na takim użytkowniku, a mimo to aktualizacja nie chce przebiec prawidłowo.
Zaznaczam, że mam kupioną oryginalną wersję AoE III oraz mój komputer spełnia wszystkie wymagania systemowe.
Dodam jeszcze, że pisze to na Tibi.pl, dlatego iż poziom użytkowników odwiedzających to forum 10-krotnie przekracza poziom inteligencji przeciętnego użytkownika dowolnego fora o AoE z tych, które udało mi się znaleźć.

Z góry dzięki za poświęcony mi czas.

Klimmek
15-12-2005, 16:23
A nie lepiej iść na forum tej gry, albo napisać w grupie Elite Players?

Oerta
17-12-2005, 09:03
Nie wiem co jest,ja z aoe III mam ten sam problem ;/.Więc pomużcie plz

Dodam jeszcze, że pisze to na Tibi.pl, dlatego iż poziom użytkowników odwiedzających to forum 10-krotnie przekracza poziom inteligencji przeciętnego użytkownika dowolnego fora o AoE z tych, które udało mi się znaleźć.

To ci z innych forach o aoe muszą pochodzić z prehistori,bo na tibi.pl wieksząść to debile którzy są zombiakami i wołają słowo "TIBIAA!!!" co 10 sekund -.-

gorgi
17-12-2005, 11:54
było tam napisane że musisz miec prawa autorskie, może w tym tkwi problem?