zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Bład z polanczeniem. O co w tym chodzi ?

Garson
17-12-2005, 12:08
Pisze moje haslo i account number i wyskakuje ze jest not currect.Pozniej ze mam wrocic za 5 minut. Jestem pewny, ze dobrze wpisuje bo prowbowalem prez 2 dni:/. Sprawdzilem na tibia.com lost account.Wpisalem moj e-mail i wyskakuje cos takiego
"This account has recently been used. Your account number and a new password will only be sent to your email address if the account is not used for 3 weeks. Please try again after this waiting period. "

O co w tym chodzi ??

gorgi
17-12-2005, 12:15
zostałeś schackowany.
KOPYTKO!

DRoN
17-12-2005, 12:39
... gratulujemy , pewnie ściągnołeś lighthacka/multiclienta z tibia.org i teraz masz nagrode ...
PS. nie zmieniałeś przypadkiem e-maila ??

Gromnjir
17-12-2005, 13:26
Żeby odzyskać konto, nie wystarczy w 'Lost Account' wpisać samego maila. Trzeba wpisać jeszcze numer, albo hasło (skoro masz zmienione hasło, to chyba oczywiste, że numer). No, chyba że nie było używane kilka tygodni, to ci przyśle...

Mafuss
18-12-2005, 12:26
... gratulujemy , pewnie ściągnołeś lighthacka/multiclienta z tibia.org i teraz masz nagrode ...
PS. nie zmieniałeś przypadkiem e-maila ??

jestes pewny ze z tibia org ?;) ,
mysle, ze jakis frajer dal mu linka www.hackmeplx.prv.pl oraz napisał "fri itams !!111111" i dal sie nabrac ^^

Anteks
21-12-2005, 13:42
Polakom gratulujemy... głupoty -.-
raczej zwykły, idiotyczny hack..
A moze masz włączony caps?? :P

Yoh Asakura
21-12-2005, 16:58
Po pierwsze zły dział.
Po drugie:
"This account has recently been used. Your account number and a new password will only be sent to your email address if the account is not used for 3 weeks. Please try again after this waiting period. "
Oznacza,że twoje konto było używane i,że nowe hasło i acc zostaną do ciebie wysłane w ciągu trzech tygodni.Oczywiście o ile przez te 3 tygodnie konto nie będzie używane.
A po trzecie,szukaj to już było.