Pokaż pełną wersje : Pacc
Witam u mojego kolegi który ma 8 level jest w my account pełno pacców na 7 meichów i 3 miechy ale jest tez pacc na 3 dni jak to możliwe?
lól o co ci chodzi?? TO co z tego zrozumialem to to ze kazda postac w jego acc ma inne dni pacc... to niemozliwe
Witam u mojego kolegi który ma 8 level jest w my account pełno pacców na 7 meichów i 3 miechy ale jest tez pacc na 3 dni jak to możliwe?
Znaki interpunkcyjne pls.
Ps. nie rozumiem o co ci chodzi...
Sir Patologia
17-12-2005, 22:18
On się pyta jak to możliwe, że kumpel miał Pacca na 3 dni :) Nie wiem może to jakaś pomyłka xD
Nie może mieć pacc na 3 dni.
Jest to albo jednoniowy pacc za reset po ostatnim update, albo czterodniowy za luty 2003 kiedy Tibia była shakowana i przez 4 dni nie działała.
Ale on postac ma od 2004 a paca mial na 3 dni w nawiasie cos pisalo promotion costam i nie jest to pacc za resa!
Ale on postac ma od 2004 a paca mial na 3 dni w nawiasie cos pisalo promotion costam i nie jest to pacc za resa!
Pewno twój pesudo kolega robi cie w konia. Majac przy tym duzy ubaw. Ewentualnie pokazal ci SS z OTS. =,=
Moze twoj "Kolega" gra na jakism szajskim OTesie ??
omfg on ma 80 a nie 8 pomylio mi sie i widizalem to na wlasne oczy jak był u mnie...
A nie najłatwiej byłoby się spytać kolegi skąd on takie coś ma?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.