Pokaż pełną wersje : Drzwi do krasnoludów
Mam pytanie dotyczące dwarfow znajdujących się za drzwiami koło skrzynki postmanowej, w podziemiach na zachód od Kazo. Jak sie do nich dostać, już od 2 tygodni próbuje rozgryść zagadkę klucza do tych drzwi i nic zupełnie nic . Więc czy mógł by mnie chociaż ktoś naprowadzić jak je otworzyć??
Odpowiedź jest bardzo prosta kluczem ;) O ile dobrze pamietam to gzdies na forum byl juz taki temat gdzie zdobyc wszystkie klucze w kazoo. I chyba na filmie z dziłu "Zwiedzaj z Cichym" jest tez pokazane jaki to klucz (numer klucza)
:( Jest 1 problem, nie ma jeszcze tych filmów na tibie 1.6 :/ . Nie prosze o dokladne polozenie, wystarczy mi miejsce gdzie mogłbym zaczać poszukiwania bo szukam i szukam i zupełnie nic.
Jest to klucz 3802 znajdziesz go w kazzo gdzies kolo imperatora kruzaka (nie pamietam dokladnie) klucz jest przydatny xD
Kolo imperatora znalezlem klucz 3801 :/ wiec to chyba nie ten, na tibianews.net znalazlem ze to klucz do baraków Kazoodronu ale poszedlem do nich wedlug mapki z tibia.pl i byly tam zamknięte na klucz drzwi ale mój klucz nie pasował :/
W Kaz znajdujesz najpierw klucz 3800, za pomoca tego znajdujesz 3801, potem 3802, o który wlasnie chodzi. Nikt nie powie dokladnie, gdzie sa klucze, bo to lamie regulamin. Milego szukania.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.