PDA

Pokaż pełną wersje : 30 lvl zabija 66 lvl pall na swiecie non-pvp

Neth
17-12-2005, 23:35
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/3505
Lookajcie i komentujecie glupote Lorda Paladinka

Player Killer
17-12-2005, 23:55
Hahahaha, omg jaki nóób

00:41 You see Lord Paladinek (Level 66). He is a royal paladin. He is Holy Archer of the Crystal Kingdom (Ryan Dunn).

^^
Gratz

Fajny film ;)

Neth
17-12-2005, 23:56
Nie wiem czemu on sie nie leczyl jak mial yellow hp...teraz ma 64 lvl xP
Edit:@upten twoj vmp furora going down jest najlepszy ale 1,2,3 czesc pk na furorze tez byly nice

Rybzor
18-12-2005, 00:30
Ogladalem ten film zanim go tu dales, niezly kolo fajnie go w jajo zrobil, nie nazywaj tego ze go zabija bo to blad, predzej cos w stylu "66 rp pada przez wlasna glupote" :P, filmik warty obejrzenia :)

Neth
18-12-2005, 00:32
Ale gdyby ten pallek mu nie przeszkadzal to by raczej nie padl "Lurrer"

riv
18-12-2005, 01:14
:D nalezalo sie mu znalem go kiedys (lol) padl jak pies ;] i doooobrze....wszyscy sie ciesza..na harmoni ^^ :cup: :cup: :cup: 8o

Eliot
18-12-2005, 08:15
Podobało mi sie :)))) extra, super rlz =]]] polecam !!!!!

miki II
18-12-2005, 08:50
Tez to widzialem juz wczesniej ^.- 1 nuba mniej na harmoni=mniej zajetych expowisk. Wylem na tym filmie jak cholera niedosc ze koles mial 66 lvl i mial uhy to jescze padl a ten 30 palek spokojnie uciekl z lootem GZ poprostu :evul:

Kojotes
18-12-2005, 09:48
Jak widzicie, level nie świadczy o niczym.

Btw. Ten koleś jest w gildii Cichego Maca -.-

Cyganica
18-12-2005, 09:58
hrhr straszny noob z kolesia :baby: <---cos w tym stylu....:D Filmik GODNY Gz :)

grzysztof
18-12-2005, 11:34
filmik smieszny ale wcale nie powiedzialbym ze koles jest takim noobem, może poprostu mial lekkie lagi + został zaskoczony, załoze sie ze wiekszosc osob wypowiadajacych sie w tym temacie napewno w podobnej sytuacji by sobie nie poradzila.

Kojotes
18-12-2005, 12:17
@UP

Bez bezpodstawnych oskarżeń proszę.

matekk fst bolt
18-12-2005, 12:44
Bardzo fajny :D ale nuupek z kolesia :/ lubie takie filmy 8o heheh
pozdro :cup: :cup:

12:04 Malwey:hunta chesz?

boorex
18-12-2005, 20:45
W sumie loot dupny, ale i tak szkoda mi tego palla :) , widac ze byl zaskoczony przez dsa on juz walnal utana vid i praktycznie w tym samym momencie hita za 139 ...on juz nie bral dsow pod uwage bo juz widzial utane vid na sobie :) potem szybki hit od necro i dead...no filmik fajny warto obejrzec ale jakby nie bylo szkoda mi tego Rp xD

Kajulec
18-12-2005, 20:51
@Up
Mi tez go szkoda. A dlaczego? Spokojnie sobie expil, a tutaj go ktos zabil.. co prawda posrednio, ale zabil.. na swiecie non-pvp. =) Przykro. A co do tego "PeKera".. chlopak potrafi lurowac. :)

DJ_MATI
18-12-2005, 21:33
Powiem tyle NOOB

Cichy
18-12-2005, 23:19
Ta osoba która zgineła, faktycznie jest z mojej gildi. Nie bardzo wiem czym sie objawia to jego noobowstwo, bo raczej noobem jest osoba, która wchodzi na spawn, i na dodatek luruje, aby zabić - bez powodu.

Jestem po rozmowach z GM, i ten gostek któremu tak niektórzy gratulują lurowania, już ma powoli załatwianego bana, za lurowanie.
:evul:

Morino~
19-12-2005, 07:56
Masakra...nienawidze takiego czegoś...szkoda mi tego ziomka =/

Armix
19-12-2005, 08:28
Ale dałeś mu popalić !!! hahaha ! 64 rp i taki nab 8o Ale ty też nieźle tam farciłeś bo tam bez 15 mlvl i niewidki to raczej trudno huncić. Ale fakt faktem filmik jest zaj***** i polecam aby forumowicze go ściągali. Mam nadzieje że to nie ostatni twój filmik z tej serii. Z niecierpliwościa czekam na następne ! :evul:

Gikop
19-12-2005, 08:59
Nie wiem czego tu gratulować... jedynie pomysłu.. bo bardzo mi się podobał...ale współczuje temu RP, ponieważ wyobraźcie sobie, że wy tyle straciliście... lvl....skille....itemki....mlvl. Sądze, że wam by nie było do śmiechu, gdybyście sami zobaczyli taki napis "you are dead" na swoim monitorze..

comdiv
19-12-2005, 09:18
Rozbrajacie mnie... Paladinek widać miał wypadek przy pracy, który może zdażyć się każdemu, zwłaszcza gdy jeszcze ktoś obok bawi się w lurowanie. No a oczywiście wszyscy są happy choć większość wyszła by z takich sytuacji podobnie, albo by już przy pierwszej parti DS-ów zaliczyła deda.EDIT: Teraz tylko czekamy aż lurer zaliczy banana....

NoobzLW
19-12-2005, 10:10
Napocztaku Paladinek dobrze zrobil invisible zabil dsy a potem zachowal sei jak burak ja bym cie juz na yellow uhal a pozatym on sie jeszcze manasowal czyli mial mane na exure vite widac ze ma dobre pvp

Anum
19-12-2005, 12:25
Napocztaku Paladinek dobrze zrobil invisible zabil dsy a potem zachowal sei jak burak ja bym cie juz na yellow uhal a pozatym on sie jeszcze manasowal czyli mial mane na exure vite widac ze ma dobre pvp

Manasował się po to żeby mieć manne na niewidke. I co uhnołby się ds+necro na plecach i co wtedy? Pozatym w takich sytuacjach się inaczej myśli...
Co do filmu... szkoda kolesia co padł w takiej sytuacji...

Ale dałeś mu popalić !!! hahaha ! 64 rp i taki nab Ale ty też nieźle tam farciłeś bo tam bez 15 mlvl i niewidki to raczej trudno huncić. Ale fakt faktem filmik jest zaj***** i polecam aby forumowicze go ściągali. Mam nadzieje że to nie ostatni twój filmik z tej serii. Z niecierpliwościa czekam na następne !

Albo ja jestem głupi albo dedukcja własna nie jest na wysokim poziomie u ciebie... ten koleś co luruje jest... szwedem? Chodźby wnioskuje to z:
Oprócz tego polak z polaka w taki spobób by się chyba nie wyśmiewał tylko by ponim jechał -.-. Więc jak ty możesz gratulować kolesiowi co tylko opublikował ten filmik? Jizas co to się rodzi w tym kraju...

NoobzLW
19-12-2005, 12:32
zgadzam sie ze manasowal sie zeby miec mane na invisible ale mogl uzyc tej many na exura vite jak nie byl w stanie sie uhnac

Jejko-Kais Adon
19-12-2005, 15:05
Huahauhauhau

Omg gratz Filmiku :) :cup:

Lord Garys
19-12-2005, 16:08
Chcialbym tylko powiedziec ze koles ktory wystawil ten filmik i go krecil jest zwyklym noobem , znam paladinka . Jest to moj dobry kumpel , moge potwierdzic ze nie jest on noobem .... Niewiadomo jak wy byscie sie zachowali w takiej sytuacji jak idiota na 30 lvl luruje all co popadnie ! a i jeszcze jedno , paladinek pewnie sie niespodziewal takich hitow i dlatego sie nie uhal na zoltym , mial pewnie z 300 hp wtedy ......! zastanowcie sie co mowicie , czytam komenty , widze ze osądzacie paladinka a ludzie ktorzy pisza te komenty sami maja 20 lvl ....., ktos palnol ze paladinek jest noobem to reszta jak *** powtarza to dalej

Samek
19-12-2005, 17:45
Ciekawy sposób ;] w pewnym momencie myślałem, że lurer padnie ;) ładnie załatwione :P

Skrzat
20-12-2005, 03:07
Ta osoba która zgineła, faktycznie jest z mojej gildi. Nie bardzo wiem czym sie objawia to jego noobowstwo, bo raczej noobem jest osoba, która wchodzi na spawn, i na dodatek luruje, aby zabić - bez powodu.

Jestem po rozmowach z GM, i ten gostek któremu tak niektórzy gratulują lurowania, już ma powoli załatwianego bana, za lurowanie.
:evul:

i masz racje a teraz ten gm co znim gadales birze tego co lurowal na vip niewidka zeby ludzie go nie widzieli i tylko podarza za ofiara :D a nagle cos lurne a tu bum bannnnn 8o :o :D :) ;) :p B) :evul: :cup:

Neth
20-12-2005, 12:53
Film nei jest moj jak niektorzy forumowicze mysla jak go tylko znalazlem na tibicams.com spodobal mi sie i go upublikowalem tutaj
@Lord~~ zedytuj post w ktorym mnie wyzywasz od noobów -.- lub poinformuje moderatora

PinGOnE
20-12-2005, 13:20
Juz widze ze CK zaczyna bronić swojego "członka", jak zwykle zresztą. Bana Pan Tutor powiada? Ciekawe jak to udowodnisz. A ja sie wstawie ze ten film to fake i guzik zdziałasz.

Ostatnio jeden "pan" (specjalnie z malej) powiedzial mi na priv ze gdyby to byl swiat pvp to ta gildia by mnie zabila. Z takimi swietnymi umiejetnosciami - szczerze watpie ~kpi~

Z tego co wiem to "Lord" Paladinek byl jedna z dwoch osob ktore nie chcialy przyjac mlodego Gandziaka do gildii bo jak stwierdzil "Mlody jest noobem i za duzo gada". Teraz wlasnie wasz lord pokazal kto jest prawdziwym noobem xD

raczej noobem jest osoba, która wchodzi na spawn, i na dodatek luruje, aby zabić - bez powodu.
Twoja gildia jest znana z tego ze wbija sie na resp, a "lordowie" z twojej gildii twierdza (cyt.) "To nic zlego wbijac sie na resp, spytaj innych ze tak kazdy robi". A teraz sam mowisz ze to noobswo? PHI!

Neth
20-12-2005, 16:29
Hmmm Cichy chociaz jestem senior tutorem to trochr ci do tego tytulu brakuje....Lurujaca postac nie jest moja wiec ja sie zbytnio nie przejmuje,ale jestem ciekawy czy zareagowal bys jakby na filmie byl nie Lord Paladinek a zupelnie ktos inny bo mi sie zdaje ze nic......ale moge sie mylic

PinGOnE
20-12-2005, 22:42
@up
Odpowiedzieć to moge Ci ja - Nie zareagowałby.

Cichy
20-12-2005, 23:15
@up
Odpowiedzieć to moge Ci ja - Nie zareagowałby.

Skomentuje to tak...

Witam tajemniczą postać, która potrafi "anonimowo obsmarowywać"
Niestety "PinGOnE", chyba znowu musze zdradzic twoją tożsamość "Dratini angel".
PAmiętam, jak pisałeś anonimy, na naszym forum, aż nie udowodniliśmy ci, ze wiemy kto pisze, teraz robisz to samo na tibia.pl - nasz wielce pokrzywdzony dawny czlonek gildi.. idz, i sie wypłacz jakie to CK jest zle gdzieś indziej. Jeszcze pare for ci zostało w necie.

Normalnej osobie, bym odpisał, na zarzuty, ale tu szkoda mi na Ciebie słów. A co do twoich uwag, no jasne, możesz mówić co chcesz.. tylko kto Cie będzie pytał o zdanie?

@Neth
Faktycznie jakby to był ktoś obcy, bym nie reagował specjalnie, bo niby dlaczego? Przecież to nie mój obowiązek. Mam mało czasu, i ten który mi pozostał, wykorzystam na pomoc kolegom z gildi / moim znajomym. btw, wiem że to nie twój film. A osoba która zlurowała na paladynka, to jest nowe konto znanego lurera na Harmoni, który już od bardzo dawna ma usunięte konto przez wielokrotne bany. To jest jego drugie. Zresztą, ostatnio trochę spadły mu levele na tym koncie.. hehe

Maxys1
20-12-2005, 23:17
Zdazylem poznac Sir Sanerisa z CK (sprzedal mi domek :).. a takze Cichego maca z Help Channelu.. i nie uwazam ze masz racje Pid~.. wolnosc slowa ;).

Sir Saneris
20-12-2005, 23:20
Co sie dziwicie? Po to jest gildia.. zeby bronic swoich czlonkow.. w CK kierujemy sie kolezenstwem, przyjaznia i zaufaniem. I to chyba normalne ze gildia trzyma sie razem.. ze jeden wstawia sie za drugim.. pewnie ze gdy ktos zyje w swiecie hien "kazdy dla siebie".. dla niego jest to nie do pomyslenia.. na swiecie non-pvp gdzie nie przejmujemy sie wojnami, PKerami, etc.. gildia to zgrupowanie przyjaciol, dobrych znajomych. Nie wnikam czy Cichemu macowi uda sie to udowodnic.. takze jestem Senior Tutorem i wiem ze to bardzo ciezka sprawa udowodnic takie cos. Jezeli by ktos inny byl na filmie moze i by nie zareagowal.. tutorzy to tylko ludzie.. i nie sa w stanie reportowac kazdego kto lamie zasady.. musieliby chyba reportowac 24h na dobe bez snu. Co takze jest niemozliwe.. poza tym Cichy mac jest zasluzonym tutorem w spoleczenstwie Harmonii i mozna go stawiac na rowni z takimi tutorami jak Vampiermeissie czy Maartentjoh. Sa to 3 wielcy Seniorowie i Twoje gadanie Pingone tego nie zmieni.. sam sie wlasciwie osmieszasz w oczach Harmoni.. i w oczach ludzi z forum.. dla ktorych Cichy mac robi wiele swoimi filmikami zwiedzania.

@Pingone:

"Twoja gildia jest znana z tego ze wbija sie na resp, a "lordowie" z twojej gildii twierdza (cyt.) "To nic zlego wbijac sie na resp, spytaj innych ze tak kazdy robi". A teraz sam mowisz ze to noobswo? PHI!"

Tym Lordem bylem ja.. Pingeone aka Dratini Angel.. co wiecej NIKT Ci sie nie wbil na rep.. przynajmniej jestes naprawde niepowazna probujac nazwac Cyklopolis swoim respem.. czlonek gildii wtedy Cie wyminal (nie zaatakowal Twoich cyklopow) i poszedl dalej.. a Ty zrobnilas burze.. tak nadal podtrzymuje.. jestes noobem.

"Ostatnio jeden "pan" (specjalnie z malej) powiedzial mi na priv ze gdyby to byl swiat pvp to ta gildia by mnie zabila. Z takimi swietnymi umiejetnosciami - szczerze watpie ~kpi~"

nie przeszkadza mi ze piszesz pan z malej.. ja jednak zachowam szacunek (widac wtedy kto jest dobrze wychowany) i bede pisal Pani. Pragne takze Pani przypomniec ze Pani pierwsza napisala ze na pvp zaraz by go zaatakowala i zabila na co osmielilem sie odpowiedziec ze pewnie gildia ruszylaby z pomoca.. no coz.. widac ze Pani umiejetnosci czytania ze zrozumieniem takze pozostawiaja wiele do zyczenia

"Z tego co wiem to "Lord" Paladinek byl jedna z dwoch osob ktore nie chcialy przyjac mlodego Gandziaka do gildii bo jak stwierdzil "Mlody jest noobem i za duzo gada". Teraz wlasnie wasz lord pokazal kto jest prawdziwym noobem xD"

Tak poniewaz mlody Gandziak jest noobem.. czego dowiodl samym nickiem przy tworzeniu postaci.. Sir Cichy mac.. a to ze ktos nie jest najlepszy w graniu/mial laga/ nie uhnal sie na czas.. nie znaczy ze jest noobem.. napewno mozna nazwac tak kogos kto przekreca fakty, oczernia innych, itd. Szkoda ze mlody nie wdal sie w starszego bo bylby w CK..

Chyba tyle..

PS: pragne przypomniec ze nie przeszlas w naszej gildii nawet okresu probnego.. skoro mi jestesmy noobami zatem Ty jestes...
"mniej niz zero... mniej niz zero.."

Galvaira
20-12-2005, 23:38
N/C
o moich powiązaniach z CK moze tu mówić niebede, ale kogo jak kogo, ale Paladinka znam dosc dlugo...
(garys... jak nigdy zgadzam sie z toba)
dla tych wszystkich ktorzy sie cieszyli z tego ze jakis idiota mu sie wbil na respa i go "zabil" --- f*** you all. Już sobie zdążylem 10 razy wyobrazic was w tej sytuacji.. "1 hitem zabijacie po 3 dsy, potem wyciagacie mega arrowsa i zabijacie lurera :baby: ".

pozdro

Error85
20-12-2005, 23:40
@topic: kazdy moze sie zagapic.. kazdy moze zostac zaskoczony.. zazdroszcze wszystkim osobom ktore sie tutaj wypowiedzialy.. zazdroszcze ze nigdy nie mialy wpadki.. ze nigdy nie padly na niczym.. ze sa tacy idealni i perfekcyjnie graja w Tibie.. bo przeciez glupie wypadki zdarzaja sie tylko noobom no nie? To naprawde straszne ze ktos nie jest idealny..

@Pingone: bylas noobem.. jestes noobem.. i noobem pozostanies.. i nikt z CK naprawde sie nie przejmie Toba. Bylas kiedys w CK ale jak widac nie pasowala Ci atmosfera kolezenstwa i przyjazni.. dzis czytajac Twoj post sie nie dziwie.. Ty po prostu nie znasz i gleboko w powazaniu masz takie wartosci.

PinGOnE
21-12-2005, 00:20
Nie odwracajcie kota ogonem :/ Cichy co Ty za przeproszeniem piepszysz? Wszyscy wiedzieliscie kim jestem na waszym forum i nie wciskaj teraz ściemy :/ Pozatym jakbym chcial sie ukryc to:
1. zmienilbym IP w ChangeIP
2. nie dowiedzialbys sie kto to jest exhumed
nasz wielce pokrzywdzony dawny czlonek gildi..
A nie pokrzywdzony? To moze postaraj sobie przypomniec czy to ja sie pchałem do tej gildii czy to Ty sam i Norrin o to prosiliście? Nie pamietasz juz jak wywyzszales sie i twierdziles ze to najlepsza gildia (wszystko zeby mnie przekonac) ?

Faktycznie jakby to był ktoś obcy, bym nie reagował specjalnie, bo niby dlaczego?

Moze dlatego ze jestes "tutorem" ?

Tym Lordem bylem ja.. Pingeone aka Dratini Angel.. co wiecej NIKT Ci sie nie wbil na rep.. przynajmniej jestes naprawde niepowazna probujac nazwac Cyklopolis swoim respem.. czlonek gildii wtedy Cie wyminal (<b>nie</b> zaatakowal Twoich cyklopow) i poszedl dalej.. a Ty zrobnilas burze.. tak nadal podtrzymuje.. jestes noobem.

Stary czy Ty na tyle probujesz sie podlizac ze posuwasz sie do wymyslania? Wyraznie Ci napisalem "WYMINOL MNIE I WYBIL POTWORY KTORE MNIE ATAKOWALY". A moze przydalyby Ci sie okulary? Bo tak zaczoles sie pysznic gdy mi odpowiadales ze nic do Ciebie nie docieralo. Twoje odpowiedzi byly bardzo chamskie (a pytalem Cie jako tutora a nie jako gracza) ze majac chodz troche honoru sam powinienes opuscic to stanowisko (albo przynajmniej nauczyc sie kutlury). Pozatym uwazasz ze to miejsce z Necro mozna nazwac "swoim respem"? No sorry ale chyba Cie pogieło.

napisala ze na pvp zaraz by go zaatakowala i zabila na co osmielilem sie odpowiedziec ze pewnie gildia ruszylaby z pomoca..

Na forum publicznym potrafisz nawet w takie slowka to poubierac ? To moze ja Cie zacytuje "Gdybyś go ruszyła, to juz dawno widzialabyś rooka" (zastanawiam sie ktore pierwsze z nas by go ujrzalo). Pozatym napisalem "Na świecie pvp za takie zachowanie nie jeden by go juz lal". Jak widac to najwyrazniej Ty nie potrafisz czytać i robisz teraz wszystko zeby ochronić swoj tyłek. Mozesz mnie oczerniac na fomum ... prawdy nie ukryjesz.

Powiedziałeś jeszcze coś ... coś co mnie rozbawiło brzmiało to mniej wiecej tak : "To idz spytaj Herganona co on by zrobił". Wiem ze to napisales bo dobrze wszyscy wiemy ze Herganon ma taką tendencje. Ale zebys sie zdziwil spytalem Herganona i Pancrasa. Specjalnie dla Ciebie zostawilem jego odpowiedz.

21:37 Irvin von Casterine: What would you do if someone would kill your monsters in cyclopolis (on pvp world)?
21:37 Pancras Dragonheart: I would kill him. I don't like that kind of ppl.
21:37 Irvin von Casterine: And if that person would be me?
21:38 Pancras Dragonheart: Then nothing. but i think that friends should not do that.
21:38 Irvin von Casterine: And how would you call that kind of person?
21:38 Pancras Dragonheart: preson who killed my monsters? a fucking noob nothing else
21:38 Irvin von Casterine: and what you think ... Herg~ is the same mind?
21:38 Pancras Dragonheart: for sure

A wiec Sanerisie jak widzisz ... tylko wasza gildia jest na tyle chamska zeby (jak ty to nazwales) "omijac" innych. Teraz zapewne bedziecie twierdzic dalej ze jestem noobem i ze tylko ja sie z wami kluce? To dziwne ze jakos kluce sie TYLKO z wasza 3-ką z nikim wiecej. Nawet Twoj kolega z rl'a odworcil sie od ciebie plecami bo potraktowales go jak jakiegos ..... nie bede go obrazal. Dobrze wiesz o kogo chodzi. A jesli chodzi o twoje wypowiedzi na forach - wsrod gracz jestes znany z tego ze lizesz tylki i zaufaj ze to nie tylko moja opinia. Pozatym z tego co wiem to sprzedawanie pacca za kase tibijska jest zabronione? Ciekawe dlaczego Tutorzy to robia .... hmmmm. Prawda San? Jak chcesz ze mną wojny to prosze bardzo. Skoro Ty wyskakujesz z takimi slowami chamie jeden to licz sie ze ja tez cie wsypie ze sprzedawaniem pacca.

A tak jeszcze zapomnialem cos powiedziec do Cichego
@Cichy
Nie obchodzi mnie czy uwazasz mnie za glupca czy nie, ale przynajmniej Tobie jednemu moge przyznac ze Ty to robisz dla gidlii. Norrin podlizuje sie wszystkim Lordom i to chyba udowodnil przy ostatniej klutni. Pozatym gosciu nie ma wlasnego zdania ... powtarza wszystko to co Ty mowisz [czesto nawet nie wiedzac co mowi (chodzi mi teraz o to "IP z Chin")], a Saneris jest poprostu taki ze dba tylko o siebie. Nie lubie Cie, ale przynajmniej szanuje :P Pozostała "lordoza" to dla mnie zwykle smiecie.

@down
Ty naprawde masz jakies klopoty z rozumieniem czytanych tekstów? Moze napisze Ci to jeszcze raz
<b>(jak ---> TY <--- to nazwales) "omijac" innych. </b>

I moze jeszcze Ci sprostuje bo moze nie do konca rozumiesz innych. Mowiac zabil wszystkie MOJE potwory i poszedl dalej gracz zazwyczaj ma na mysli potwory ktore go atakuja + te do ktorych wlasnie zmierzal.

Co do tepej idiotki to uwazaj troche gowniarzu bo nie jestem twoja matka zebys tak do mnie mowil /Dratini

Nie jest to tylko twoja opinia? To powiedz prosze kto jeszcze tak uwaza? Zapewne zaslonisz sie tekstem "nie bede podawal ich danych, bo nie chce ich narazac". Moze zacznijmy od tego kogo ty mozesz znac? same barahło ktore jak identyczne jak ty. Nawet przyjaciela olales. Mozesz mowic na Drat ze jest idiotka ale przynajmniej nie odwraca sie od przyjaciol.

Sir Saneris
21-12-2005, 00:36
Stary czy Ty na tyle probujesz sie podlizac ze posuwasz sie do wymyslania? Wyraznie Ci napisalem "WYMINOL MNIE I WYBIL POTWORY KTORE MNIE ATAKOWALY". A moze przydalyby Ci sie okulary? Bo tak zaczoles sie pysznic gdy mi odpowiadales ze nic do Ciebie nie docieralo. Twoje odpowiedzi byly bardzo chamskie (a pytalem Cie jako tutora a nie jako gracza) ze majac chodz troche honoru sam powinienes opuscic to stanowisko. Pozatym uwazasz ze to miejsce z Necro mozna nazwac "swoim respem" ? No sorry ale chyba Cie pogieło.

Poprawka.. pytalem sie 2 raz (moze i 3).. czy zaatakowal potwory ktore CIEBIE bily.. czy Cie wyminal i poszedl atakowac inne.. zaznaczylem wyraznie ze jezeli zaatkowal te co CIEBIE atakowaly.. to przyznaje Ci racje.. nie przekrecaj.

Na forum publicznym potrafisz nawet w takie slowka to poubierac ? To moze ja Cie zacytuje "Gdybyś go ruszyła, to juz dawno widzialabyś rooka". Pozatym napisalem "Na świecie pvp za takie zachowanie nie jeden by go juz tłukł". Jak widac to najwyrazniej Ty nie potrafisz czytać i robisz teraz wszystko zeby ochronić swoj tyłek.

Bo faktycznie.. gdyby to bylo pvp i bys go zaatakowala albo bys zobaczyla rooka albo sie wyplacila :). I taka jest prawda.

Powiedziałeś jeszcze coś ... coś co mnie rozbawiło brzmiało to mniej wiecej tak : "To idz spytaj Herganona co on by zrobił". Wiem ze to napisales bo dobrze wszyscy wiemy ze Herganon ma taką tendencje. Ale zebys sie zdziwil spytalem Herganona i Pancrasa. Specjalnie dla Ciebie zostawilem jego odpowiedz.

21:37 Irvin von Casterine: What would you do if someone would kill your monsters in cyclopolis (on pvp world)?
21:37 Pancras Dragonheart: I would kill him. I don't like that kind of ppl.
21:37 Irvin von Casterine: And if that person would be me?
21:38 Pancras Dragonheart: Then nothing. but i think that friends should not do that.
21:38 Irvin von Casterine: And how would you call that kind of person?
21:38 Pancras Dragonheart: preson who killed my monsters? a fucking noob nothing else
21:38 Irvin von Casterine: and what you think ... Herg~ is the same mind?
21:38 Pancras Dragonheart: for sure

Tak samo bym sie wkurzyl jakby ktos zaatakowal potwory ktore MNIE bija.. jak mi mowilas sama.. typek Cie wyminal i poszedl dalej a nie zaatakowal te co Ciebie atakowaly.. to zmienia postac rzeczy i to jak powinno wygladac pytanie.

A wiec Sanerisie jak widzisz ... tylko wasza gildia jest na tyle chamska zeby (jak ty to nazwales) "omijac" innych. Teraz zapewne bedziecie twierdzic dalej ze jestem noobem i ze tylko ja sie z wami kluce? To dziwne ze jakos kluce sie TYLKO z wasza 3-ką z nikim wiecej. Nawet Twoj kolega z rl'a odworcil sie od ciebie plecami bo potraktowales go jak jakiegos ..... nie bede go obrazal. Dobrze wiesz o kogo chodzi. A jesli chodzi o twoje wypowiedzi na forach - wsrod gracz jestes znany z tego ze lizesz tylki i zaufaj ze to nie tylko moja opinia.

wiec przyznajesz ze jednak Cie wyminal i poszedl dalej a nie atakowal Twoje potwory? Zdecyduj sie.. nie bede sie z Toba klocil bo uwazam ze jestes zalosna osoba. co do kolegi z RL.. pisujemy czasem na GG i jakos nie zglaszal pretensji.. jak mnie obgaduje za plecami a nie moze powiedziec prosto w oczy o co chodzi.. to takze jest dla mnie zalosne. Fakt.. lize tylki.. tylko komu? Bronie gildii, ktorej jestem vickiem.. Herganon wg mnie jest ok bo ma zasade "szanuj mnie a bedziesz szanowany".. skoro Ty nikogo nie szanujesz nie miej pretensji ze Cie maja za tepa idiotke "i zaufaj ze to nie tylko moja opinia."

Cichy
21-12-2005, 00:52
Pozatym jakbym chcial sie ukryc to:
1. zmienilbym IP w ChangeIP
2. nie dowiedzialbys sie kto to jest exhumed

Jassne. I o czym się jeszcze miałem dowiedzieć, a o czym nie? Czekam co mi jeszcze powiesz.

A nie pokrzywdzony? To moze postaraj sobie przypomniec czy to ja sie pchałem do tej gildii czy to Ty sam i Norrin o to prosiliście? Nie pamietasz juz jak wywyzszales sie i twierdziles ze to najlepsza gildia (wszystko zeby mnie przekonac) ?

Czegoś tu nie pamiętam, abym ja Cie prosił, i robił "wszystko aby cie przekonać" (litości..., tego to już mi nie wmówisz), ale nie ważne. Najwyraźniej za dużo sobie pomyslałaś po jakiejś z rozmów.

Moze dlatego ze jestes "tutorem" ?

Weź, i poczytaj sobie tutor guide.

Wogóle, to skąd ty sie tu wziołeś? Zobaczyłeś, że jest coś o osobie z naszej gildi, to postanowiłaś wykożystać szanse?

Chcesz sobie pogadać o dawnych urazach, anonimach, itd? Załuż sobie osobny temat. Gadasz o sprawach i sytuacjach które nikogo z wyjątkiem zainteresowanych tutaj nie obchodzą.

Sir Saneris
21-12-2005, 00:56
Chcesz sobie pogadać o dawnych urazach, anonimach, itd? Załuż sobie osobny temat. Gadasz o sprawach i sytuacjach które nikogo z wyjątkiem zainteresowanych tutaj nie obchodzą.

Ale za to jaka radoche mamy.. Cichy.. nie codziennie trafia sie ktos o IQ kwiatka doniczkowego.. no nie badz taki ;).

@UP DO DOWN Dratini: haha teraz sama sie osmieszylas! to moge zbluzgac kogos ze zabil potwora do ktorego wlasnie zmierzalem? SMIESZNE! Co do gowniarza ja Cie uwazam za tepa smarkule.. dla mnie ani Twoj wiek ani Twoj lvl nie pokazuja ze jestes dojrzala osoba. Wiec odpusc sobie.. koniec mojego pisania w tym temacie.. i tak za bardzo znizylem sie swoim lvlem do '0' ktore prezentujesz (info dla tych co beda mnie bluzgac za obrazanie jej: nie interesuje mnie to.. ona jest noobem i cokolwiek nie powiecie.. fakt zostanie faktem. Kazdy ma swoje zdanie, nie przegada drugiej stronie wiec dalsza dyskusje uwazam za bezcelowa.. Ave!)

PinGOnE
21-12-2005, 01:20
Mozesz sobie wyobrazic ze ogladajac ten film nawet nie zwrocilem uwagi na to kto padl. Zrozumialem to widzac Twoja wypowiedz broniaca (jak zwykle, i czesto nieslusznie) ta osobe. A o zachowaniu Sanerisa juz rozmawialem z innym tutorem, ktory obiecal zglosic jego naganne zachowanie do GM'a i przedyskutowac to.

Cichy
21-12-2005, 07:32
Jesteś osobą, która dużo mówi, ale bardzo mało wie. Kiedyś mieliśmy z tego powodu ubaw, teraz też mamy. Pare tekstów mnie rozśmieszyło, ale nie, nie będe Ci mówił co. Ty i tak nie zrozumiesz co w nich jest smiesznego, gdyż zwyczajnie twój stan wiedzy na to nie pozwala, a nie widze powodoów by cię uświadamiać. Jeszcze byś edita dała, a tak ludzie mają się z kogo pośmiać. :evul: Poza tym, jak to ktoś kiedyś powiedział.

"Nie kłuć się z głupcem, bo ludzie mogą nie zauważyć między wami różnicy"

Sir Saneris
21-12-2005, 07:54
A o zachowaniu Sanerisa juz rozmawialem z innym tutorem, ktory obiecal zglosic jego naganne zachowanie do GM'a i przedyskutowac to.

To mnie ubawilo :).. szczerze :). I ciekawe jakie zarzuty beda mi rzedstawione? :).. o niskim IQ? Uwazaj.. wtedy sama dostaniesz ban until delete :).. czekam na wyniki rozmowy ^^.. juz mnie nie bedzie do sylwestra wiec wesolych swiat wszystkim ^^

@Cichy: GRATULUJE.. swietnie w wyszukanych slowach potrafisz powiedziec komus ze jest glupi.. musze sie tego nauczyc ;P. Wiem ze Dratini powie ze lize Ci tylek ale wiesz Cichy.. taki jestem ;). Kij ze uwazam ze masz racje.. ale i tak Ci lize tylek co nie? xD.. przyjmij mnie do CK.. przyjmij mnie.. ops.. ja juz jestem w CK xD.. i po co tyle lizalem.. bla bla bla

@Dratini: te osoby co Ci przyznaja racje strasznie Ci liza tylek wiesz? ;)

Rynek
21-12-2005, 08:25
PinGOnE a ja cie uwazalem za kogos wporzadku i szacunek ci sie nalezal za gre itp widzialem cie w akcji na faraonach i mowilem mamie ze ten koles jest zaje*** mimo ze go nie znam 8o ale widocznie sie bardzo pomylilem nie znam cie ale z twoich wypowiedzi wnioskuje ze jestes kims o bardzo niskiej inteligencji niestety taka jest prawda powiem to bez zachamowan "Jestes debilem" co prawda nie znasz mnie ale znasz moja mame Chmureczke i wiem ze macie kontakty miedzy soba w dobym stosunku takze nie chce wam tego niszczyc ale jesli chodzi o mnie to jestes 0-em kiedy zaczepiasz kogos z CK ,BC,WOBD to tak jak bys atakowal/la mnie i bede nich bronil nawet jesli mialy by byc tego potworne konsekwencje... san ma racje jak by to byl PvP serv juz bys wyladowal/la na rooku!
Topic:
Paladinek jest swietnym graczem to ze pada na tym filmie nie znaczy ze jest noobem w tym filmie noobem jest lurer ktory pragnie wyzadzac krzywde kazdy z was ktory by tak padl byl by zalamany duzo pracy na marne wiec zastanowcie sie jak wy byscie sie czuli w jego skorze a dopiero pozniej komentujcie!

Norrin
21-12-2005, 08:59
@Topic
Nie znacie historii z tym gościem, który lurował, więc nie macie bladego pojęcia co to za koleś i dlaczego tak robi. Bardzo mnie cieszy, że wszyscy Wy mówiący, że Palek to noob bo padł od dsów na spawnie nero jesteście tak świetnymi graczami, że dalibyście sobie radę w takiej sytacji. A większość z was nie przeskoczyła 30 lvla i w życiu pacca nie miała tak, że necro i miejsce gdzie się to odbywa znacie tylko ze screenów. Tam jest bardzo prosto ubić gościa. W odległości dosłownie 20~ pól mozna 10 dsów sciągnąć, idąc dalej drugie tyle, do tego ze spawnu necro wyjąć nawet 3 necro...ciekawe, który z was geniusze by przeżył. Daję rękę uciąć, że spie***alalibyście szybciej niż tam przyszliście. Grats dla Palka, że przynajmniej stanął z tym i wybijał a nie uciekał jak ostatnia sierota.

@Cichy i San
Pig to nie Dratini, to nie jest Jola, to jej syn Konrad. Więc nie smarujcie Jolki bo ona tylko z nim konto dzieli i grają na 1 postaci.

@Pig
Geniuszu Tobie nadal żal pośladki ściska ^^. Przynajmniej co do Ciebie się nie pomyliliśmy z przyjmowaniem do Gildii. Byłeś i nadal jestes głupi. Nie chce mi się odpisywać na Twoje bzdury, dla mnie jestes nikim nie graczem bo nawet na jednej postaci SAM grać nie potrafisz trzebaby się wziąć bo acc shareing jest zabroniony. Robicie z mamą co drugi lvl? Ona parzyste, Ty nie parzyste czy jak to jest? Ona przed pracą, Ty po szkole? hm? Twoja postac to Exhumed
Dla wszystkich którzy widzą Twój sliczny lvl podaję

Name: Exhumed
Profession: Elite Knight
Level: 32
Last login: Dec 21 2005, 01:38:36 CET
Tak grać potrafisz :) Więc ten 99 lvl Twojej mamy postaci, który pewnie masz dla szpanu tylko wpisany możesz sobie w ... wsadzić, bo przy acc shareingu to żaden wyczyn.

Poniżej macie link jeżeli interesuje kogoś to co ten człowieczek wypisaywał na naszym forum i skąd się wzieło gadanie o IP jak Pig twierdził, że nie wiemy kto pisze bo ma zmienne IP :
Edit:
Cytacik "To właśnie odnośnie punktu 3 ... zmienne IP... wg tego raz moge byc w warszawie a za 5 minut w krakowie".
A tu całość - długie ale niezłe ;)
http://members.lycos.co.uk/bonzaiii/phpBB2/viewtopic.php?t=391&start=0
/Edit

PinGOnE
21-12-2005, 09:13
@Cichy
Jestem osoba ktora duzo mowi a bardzo malo wie? To nie ja wmawiałem wszystkim że taki ze mnie informatyk ze po adresie IP jestem w stanie podać dane osobowe każdego. Z tego co wiem to ani Ty, ani Norrin do tej pory tych danych nie podaliście (a tak zescie sie przechwalali). Ze mnie sie śmialiście ze powiedziałem "Moge sobie mieć IP nawet z Chin" .... hmmm to radze zapoznać sie z programami zabezpieczającymi IP gdzie moge zamiast mojego adresu wpisać cokolwiek. A wiesz co jest najśmieszniejsze z tego co mowisz? Wy sie smialiscie ze mnie na forum ze duzo gadam, a malo wiem, a kolko informatyczne smialo sie z Was bo z tego co wiem ktorys z was "studiuje" informatyke a nie slyszal o zabezpieczeniach. Co myślisz że ja od tak sobie chlasnołem z tym IP? HA! Ty do tej pory nie jesteś w stanie podać mojego prawdziwego IP a co dopiero danych osobowych.
No z czym jeszcze wyskoczysz? Ty w kolko krazyz w okol jednego i co? i zaczyna brakować Ci argumentow. Dlaczego? Bo dobrze wiesz że nie to jest teraz najwazniejsze i wiesz tez ze Saneris nie mial wtedy racji i teraz staracie sie bronic wszyscy nawzajem. A teraz jeszcze coś do tego namawiania do gildii ... przestań ściemniac ze nie wiesz o co chodzi ... pamietasz bardzo dobrze ze do gildii nie chcialem w ogole przystapic i musieli mnie namawiac czlonkowie tejze gildii, a kto mnie namawiał? Ty Norrin i Gandziak. I tego sie nie wyprzesz bo wtedy znalem tylko waszą 3-kę i to Wy prosiliscie mnie o to zeby dolaczyc.

@Saneris
Ubawiło Cie to? To bardzo dobrze szkoda że nie było Cie o 4 w nocy na serwerze bo przyszlo do Ciebie w odwiedziny 3 tutorów z Secura przywolac Cie do pozadku. Jak wiesz tutorom nie przystoi chamskie zachowanie.

@Rynek
A niby kto by mnie zrookował? Wasza gildia? Myslisz ze Karzigis, Delonoka (zarazem jej brak i przyjaciele), Bembiczek i reszta ludzi z Ab' byłaby po waszej stronie? Z tego co wiem to akurat Archeross i Heretic nie przepadają za Wami...no ale dobra nie mieszam ich do tego, lecz możesz być pewien że ja znajde wiecej sojuszników bo Wy macie tylko gildie i tylko Wy jestescie wrogo nastawieni bo jakoś każdy kto mnie zna ma o mnie inne zdanie niż Wy. Pozatym ... co Ty widzałeś na faraonach? Ja niby tam miałem być zaj**** ? Przeciez to moja babcia by nawet zrobila bez problemu :/ Jak to dla Ciebie juz było za******* to zapraszam na Premie to dopiero zobaczysz co to jest gra :/

A skoro mowa juz o faraonach to jedna osoba z tej przyglupawej dwojki (jak juz mowilem z Cichym lubie sie klucic, ale glupkiem nie jest :D ) powiedziala "...mozemy wejsc z toba bo ja sie troche boje ..."

Wszyscy caly czas tylko gadacie i gadacie, przedstawiacie jakies niestworzone historyjki, a jak na razie nie widzialem tu niczego co by potwierdzilo ze macie racje. Owszem ktoś kto przyglada sie temu wszystkiemu z boku bedzie po waszej stronie, ale nie zapominajcie kto to wszysyto zaczol i kto tak naprawde zrobil z siebie glupka na waszym forum. Przyznajcie sie ze poprostu o informatyce nie wiecie nic i mowiac mi ze ja wtedy mowilem glupoty nie wiedzieliscie tak naprawde nawet co mowic.

@up
Ty Norrin Ty lepiej siedz cicho :/ Jakos jak z Toba rozmawialem sam na sam to stuliłes ryja jak mysz pod miotla. CO ? TERAZ CZUJESZ SIE MOCNY BO GILDIA STOI ZA PLECAMI? Co Ty gadasz o pszyjmowaniu do gildii? Przeciez to ja odeszłem a nie Wy mnie wyrzuciliście :/ Z kogo starasz sie zrobić glupka? Z siebie juz robic nie musisz. pffff.... Ja dla Ciebie jestem nikim? Twoja postac jest od Dratini starsza o dobre pol roku i co?
Name: Norrin
Level: 82

Name: Dratini angel
Level: 99

i to ja nie umiem grać? Grajac tyle co Ty i siedzac cale dnie przed kompem juz dawno powinienes miec 130+, ale nieeeee Ty wolisz gadać że jestes taki wspaniały a umiejetnosci brak.

"raz pisze od siebie z Elbląga a raz z Krakowa bo ma dymaniczne"
tak? to powiedz mi prosze bardzo które z tamtych 2-ch IP jest moje i które jest prawdziwe? Jak chcesz to juz teraz moge Ci powiedziec ze

Adres IP : 84.40.194.173
Radosław Kurbyń
82-300 Elbląg
ul. XXXXX 17/24

z tego co wiem to zobaczysz tam takie IP z Dialogu.... tylko że jest pewien mały problem wiesz? Pisząc tamte posty internet miałem w Vectrze, a na imie mam Konrad, a nie Radek. Pisząc historyjke o IP dalej pokazujesz że nie masz zielonego pojęcia o tym co piszesz. Jeden Cichy wyskoczył z tym IP, a Ty to zaczoles ciągnąć dalej niemajac pojecia nawet o czym mowisz. Jak chcesz to spytaj jakiegos Modka z tibia.pl że moje IP jest właśnie takie jakie tutaj podałem. To troche dziwne nieprawda? Miałem Vectre i takie IP, teraz mam Dialog, a nadal nam to samo IP ... jak to sie dzieje? O.o dla Ciebie to najwidoczniej zawsze będzie tajemnicą umysłowy impotencie.

@down
co do słownika to tez nie grzeszysz zdolnosciami. A jesli chodzi o sharing ... ha ha ... Ty nadal nie wiesz o co w tym wszystkim chodzi? Jeszcze sie nie domysliles ze nie ma zadnego sharingu? Jeszcze to nie dotarlo ze przez ten czaly czas robilem sobie z ciebie jaja i z twoich podwalanek? Nie pomyslales ze to troche dziwne ze wiem o kazdej twojej rozmowie? A skoro nie jestes informatykiem to zanim zaczniesz szczekac ruda małpo (a co? jak oni mni wyzywaja to ja też moge ... najwyzej dostane bana)najpierw popytaj ludzi czy zmiana IP jest mozliwe na stalym IP dopiero pozniej sie wypowiadaj. Pozatym to TY SAM mi zaproponowałeś że podasz moje dane. Wtedy udawałeś że właśnie jesteś informatykiem, a teraz sie wykręcasz?

Wszyscy sie od was odwracają. Wszyscy ktorzy znaja sprawe dogłebnie i od poczatku wiedza kto ma racje. Co z tego ze wy pokazujecie rozmowy na forach jak nie przedswatiacie do nich sytuacji z Tibii? Jak chcecie to ja tez moge zaraz powymyslac jakies glupoty na was.

Np.
Wiem że Saneris w zyciu nie zostalby tutorem gdyby Cichy nie pomagał mu przejsc testu.

Wiem ze Saneris jest ograniczony umyslowo, bo wyrzuca itemy do wody a za 2 dni spamuje kazdego "chcesz kupic pacc za 200k?" bo cos mu sie w tym ogromnym (nie ze wzgledow intelektualnych jest on taki ogromny) baniaku odwidziało

Wiem ze Norrin nigdy nie ma wlasnego zdania i najpierw czeka na ruch Cichego a pozniej stara sie to kontynuowac (tak wlasnie bylo z tym IP ... Norrin byl normalny dopuki Cichy sie nie wypowiedzial, pozniej zaczol wygadywac jakies smieszne rzeczy dotyczace IP, i tutaj jest tak samo ... stuliłeś paszcze dopuki nie wypowiedzial sie Cichy.)Tylko że Cichy skonczy tą rozmowe tak samo jak na waszym forum a Ty dalej bedziesz robil z siebie glupka

Norrin
21-12-2005, 09:24
Wszyscy caly czas tylko gadacie i gadacie, przedstawiacie jakies niestworzone historyjki, a jak na razie nie widzialem tu niczego co by potwierdzilo ze macie racje. Owszem ktoś kto przyglada sie temu wszystkiemu z boku bedzie po waszej stronie, ale nie zapominajcie kto to wszysyto zaczol i kto tak naprawde zrobil z siebie glupka na waszym forum. Przyznajcie sie ze poprostu o informatyce nie wiecie nic i mowiac mi ze ja wtedy mowilem glupoty nie wiedzieliscie tak naprawde nawet co mowic.

Ile ja mam Ci razy powtarzać, że nie jestem Informatykiem a Socjologiem, nadal nie wbiłes sobie tego do tej pustej głowy?
Jest zamieszczony link powyżej, spokojnie, niestworzone historyjki, mówiliśmy głupoty, daj im przeczytać Twoje poprzednie brednie ...
Pomyliłeś działy, to jest dział z filmami a nie dział "Urzekła nas Twoja historia" wszyscy się cieszymy, że na shareingu zrobiliście 99 lvl i każdy Cie kocha, po za tymi, którzy sądzą, że jestes po prostu głupi.
BTW słownik sobie kup.

PinGOnE
21-12-2005, 09:57
Tak poniewaz mlody Gandziak jest noobem.. czego dowiodl samym nickiem przy tworzeniu postaci.. Sir Cichy mac..
Młody Gandziak ma 11lat to trudno powiedziec czy jest noobem, poprostu uczy sie grac i dlatego nie moze byc w gildii????

A propo tego nicka.... swojego czasu kupiles za rl kase druidke o nicku Gandziaczka (nie przeszkadzała Ci na nazwa) która z reszta dostała namelocka. Jak nie wiesz o jakie naganne zachowanie Ci chodzi, no to mam na mysli ublizanie Dratini angel ... bo dziwne ze sie nie zorientowales ze w ogole nie z Nia rozmawiasz.

Norrin
21-12-2005, 10:22
@Świniak ze zmiennym IP
Nie pisze do Ciebie więcej bo mnie oczy bolą od Twoich błędów. A po za tym pomyliłem się sądząc, że choć troszkę jesteś inteligentny. Rozmowa nie ma sensu gdy ktoś ma IQ pustaka bo ludzie moga nie zauważyć różnicy.
Edit: Pochwal się na koniec jeszcze jaki Ty jestes boski informatyk skoro ja jestem taki cieniutki przy Tobie...gdzie to się uczysz tej sztuki? Centrum co? Pamiętam, że to jakaś była szkoła dla pół-debili tylko. Skleroze mam :/

@Topic
Palek da radę ;) A lurer oberie, już oberwał częściowo.

Sir Saneris
21-12-2005, 10:26
Ubawiło Cie to? To bardzo dobrze szkoda że nie było Cie o 4 w nocy na serwerze bo przyszlo do Ciebie w odwiedziny 3 tutorów z Secura przywolac Cie do pozadku. Jak wiesz tutorom nie przystoi chamskie zachowanie.

Na grze nie jestem chamski.. jako tutor wiem jakie zasady sa w grze.. a to ze na forum jestes debilem i Cie bluzgam.. to jest forum Tibia.pl czlowieku.. tu nie Tibia.. wiec dla mnie mozesz sciagnac Armie tutorow.. a Gmem mozesz sobie pomachac kolezkom.. poniewaz tak dlugo jak w Tibii dzialam zgodnie z zasadami mozesz co najwyzej popluc sobie.

Wszyscy caly czas tylko gadacie i gadacie, przedstawiacie jakies niestworzone historyjki, a jak na razie nie widzialem tu niczego co by potwierdzilo ze macie racje. Owszem ktoś kto przyglada sie temu wszystkiemu z boku bedzie po waszej stronie, ale nie zapominajcie kto to wszysyto zaczol i kto tak naprawde zrobil z siebie glupka na waszym forum.

Jezeli inni potwierdzaja nasza racje, Ci stojacy z boku.. neutralni.. sam robiles i nadal robisz z siebie debila.

Ty Norrin Ty lepiej siedz cicho :/ Jakos jak z Toba rozmawialem sam na sam to stuliłes ryja jak mysz pod miotla. CO ? TERAZ CZUJESZ SIE MOCNY BO GILDIA STOI ZA PLECAMI? Co Ty gadasz o pszyjmowaniu do gildii? Przeciez to ja odeszłem a nie Wy mnie wyrzuciliście :/ Z kogo starasz sie zrobić glupka? Z siebie juz robic nie musisz. pffff.... Ja dla Ciebie jestem nikim? Twoja postac jest od Dratini starsza o dobre pol roku i co?

'przyjmowaniu' a nie 'pszyjmowaniu'.. widac ze szkole odwiedzasz rzadko i Twoj poziom intelektualny jest jaki jest.. A Pancras ma wiekszy lvl od Dratini.. tylko co to ma dorzeczy? Ani Pancras nie jest moim charem.. ani Dratini Twoim.. sharowac kazdy ulom moze.. jak widac po Twoim przykladzie.

i to ja nie umiem grać? Grajac tyle co Ty i siedzac cale dnie przed kompem juz dawno powinienes miec 130+, ale nieeeee Ty wolisz gadać że jestes taki wspaniały a umiejetnosci brak.

czekamy na zrobienie lvla Twoim PRAWDZIWYM, nie sharowanym charem.. sharujesz Dratini i sie cieszysz jaki masz lvl.. dla normalnych ludzi z tego forum to debilizm.

Wszyscy sie od was odwracają. Wszyscy ktorzy znaja sprawe dogłebnie i od poczatku wiedza kto ma racje. Co z tego ze wy pokazujecie rozmowy na forach jak nie przedswatiacie do nich sytuacji z Tibii? Jak chcecie to ja tez moge zaraz powymyslac jakies glupoty na was.

Dziękujemy za troskę.. CK istnieje rok ponad i ma sie dobrze.. a jak dlugo istnieje gildia Twoja? Masz jakas? na DLUZEJ? nie? nie dziwie sie..

Wiem że Saneris w zyciu nie zostalby tutorem gdyby Cichy nie pomagał mu przejsc testu.

oczywiscie sam robisz to co nam zarzucasz.. czytaj dowodów brak

Wiem ze Saneris jest ograniczony umyslowo, bo wyrzuca itemy do wody a za 2 dni spamuje kazdego "chcesz kupic pacc za 200k?" bo cos mu sie w tym ogromnym (nie ze wzgledow intelektualnych jest on taki ogromny) baniaku odwidziało

zal dupe sciska ze Ciebie nie stac na wyrzucenie MPA do wody? ze Cie wogole nie stac na MPA? To akurat byl moj eq wiec moge go wywalac gdzie chce.. moj char.. moj eq.. wiem ze jak sharujesz to inaczej sie na to patrzy.. wiec nie zrozumiesz uczciwych ludzi.

Sir Saneris
21-12-2005, 10:29
Młody Gandziak ma 11lat to trudno powiedziec czy jest noobem, poprostu uczy sie grac i dlatego nie moze byc w gildii????

Jak robisz tibijskie konto.. zgadzasz sie z pewnymi regulami ktore sa wypisane na stronie.. jak ktos nie umie angielskiego to juz nie moja wina.

A propo tego nicka.... swojego czasu kupiles za rl kase druidke o nicku Gandziaczka (nie przeszkadzała Ci na nazwa) która z reszta dostała namelocka. Jak nie wiesz o jakie naganne zachowanie Ci chodzi, no to mam na mysli ublizanie Dratini angel ... bo dziwne ze sie nie zorientowales ze w ogole nie z Nia rozmawiasz.

Co do kupowania przeze mnie charow.. jak zwykle.. dowody? Nie? no nic.. mozna bylo sie spodziewac.. jak chcesz wezwij GMow zeby sprawdzili co robi Gandziaczka, IP, itd.. nie dbam o to.. co do Dratini.. fakt.. zatem PRZEPRASZAM JA.. btw teraz jestem juz 100% pewny ze rozmawiam z zazdrosnym low lvl noobem, kompletnym idiota i debilem.

Stonek
21-12-2005, 10:34
@up
San, to jest napewno low lvl, który zazdrości Ci lvlu +100. Szczerze mówiąc sam chciałbym taki lvl ;] Filmik fajny, ale szkoda RP :/

Norrin
21-12-2005, 10:38
@Stonek
Jego main char ma 32 lvl od pół roku.
A drugi share'owany ma 99 ;) i myśli, że jest boski... ^^
I takie gadanie z zazdrosnym dzieciakiem...

Piguś więc swoim dzielonym kontem się tu nie chwal bo nie spotka się to z aprobatą, my tu nie lubimy oszustów -.-

Sir Saneris
21-12-2005, 10:43
pid~ ujme Ci to w ostatnim moim poscie.. jestes za krotki i za mietki zeby do mnie pisac:

1) masz od pol roku chara, ktory zrobil 32 lvl.. taki z Ciebie hlvl jak z koziego tylka trabka
2) sharujesz, lamiesz Tibijskie zasady co wie kazdy a sam na winy innych dowodow nie masz
3) jestem tutorem.. seniorem.. i jestem z tego dumny? A Ty? A TY jestes senior noobem i tez jestesmy z Ciebie dumni
4) nikt na tym forum nie przyznal Ci racji.. nawet Stonek i Rynek ktorzy nie sa w CK
5) wszyscy zgodnie chorem przyznaja ze Twoje IQ wacha sie miedzy kaktusem a doniczka

Jak osiagniesz cos w Tibii czy w RL.. daj znac!

Error85
21-12-2005, 10:47
Gram od niecalych 3 miesiecy.. mam knighta na 34 lvlku i druida na 22 lvlu i - NIE UWIERZYSZ! - bez sharowania! Zadziwiajace co nie? Patrz jacy niektorzy sa zdolni.. tylko czy 99% ludzi na forum sa zdolni bo graja bez sharingu? Czy to Ty Pidgone jestes 'specjalnej troski' bo nie umiesz bez sharowania grac? W CK na szczescie sa sami normalni ludzie a nie tacy jak Ty (Boze uchowaj!). od Sana, Norrina i Cichego sie odczep bo nie wiesz jakimi sa ludzmi, jak zyja i jak graja.. wiec Twoje gadanie naprawde idzie na marne.

PinGOnE
21-12-2005, 10:48
Tej sztuki ucze sie w tzn ZST-I (Zeszpoł Szkół Techniczno Informatycznych).
Jest to liceum profilowane, a ucze sie tam programowania we wszystkich językach, wyszukiwania informacji i co może cie zaskoczyć ochrony komputera (właśnie dlatego nabijam sie z Ciebie że nie wiesz o tym IP)

@Saneris
No to po kolei
1. Wlasnie o to chodzi ze i na tibii postapiles chamsko.
2. Kto potwierdza wasza racje? Jak na razie to widze tylko tu bande idiotow z gildii :/
(btw. "10:58 Pancras Dragonheart: ill talk to him" jak widać sa jednak po mojej stronie :/)
3. Sorry ale pisze bez patrzenia na klawiature i bledy takie jak sz->rz czesto sie zdarzaja (zrozumiesz jak zaczniesz pisac tak jak ja). Jak chcesz to moge zaraz wyszukac ortografy Norrina z forum gildii bo widzialem ze tez nachlastal.
4. Juz mowilem ze nie sharuje postaci Dratini angel ale najwidoczniej znowu tluszcz zaslonil Ci oczy i nie zauwazyles
5. Owszem mam gildie. Zmienia nazwe ale ludzie caly czas sa Ci sami, a nowi wciaz chca dolaczyc.
6. Dowodow nie mam, ale sam sie chwaliles ze Cichy Ci pomagal.
7. I właśnie na taką odpowiedz czekałem. Wiedzialem że jesteś na tyle mało inteligentny i tak bardzo przewidywalny ze to powiesz. Wyobraz sobie ze twoje equ akurat najmniej mnie obchodzi. Chodzilo glownie o to, aby pokazac że normalny to raczej nie jesteś. Widzisz "głupek" Cie załatwil. HA!

@Norrin
Jakbys nie zauwazyl to gram Paladynem a nie sorcem (to samo do Sanerisa):/ nic dziwnego ze gadasz takie glupoty skoro nie wiesz o czym mowa xD. A co do sharowania to moze powiesz mi co Pogromczyni robila na Norrinie? I zacznij pisac ten nick poparwnie rudzielcu.

Saneris ... Ty w ogole wiesz z kim Ty rozmawiasz? Bo sprawiasz wrazenie jakbys byl troche zagubiony w twoich wypowiedziach :/. Nie przyznaja racji bo nie wiedza o co chodzi. Na mnie napadlo 3 idiotów ktorzy maja po 20lat+ a z tibii i swojej gildii robia cos tak wielkiego jakby od tego zalezalo ich zycie. Moze porozmawiam z nimi sam i opowiem wszystko po kolei to wtedy zobaczymy czy nie zmienia zdania.

@Error
I widzisz właśnie dałeś sie oszukać tym debilom. Wejdz na tibie to zobaczysz ze obie postacie zawsze zalogowane sa w tym samym czasie i obie postacie expia wiec nie na mowy o zadnym Sharingu. Wlasnie o to im chodzilo zeby tacy naiwni ludzie jak Ty dali sie nabrac na ich glupie gadki :/. AHAAAA jestes z CK ... wszystko jasne.
od Sana, Norrina i Cichego sie odczep bo nie wiesz jakimi sa ludzmi, jak zyja i jak graja.. wiec Twoje gadanie naprawde idzie na marne.
I tu sie wlasnie mylisz bo znam wszystkich od okolo roku. O Sanerisie wiem wiele bo jego "kolega" z rl jest moim przyjacielem na tibii takze nie raz slyszalem jak to sanerisowi od****** odkad zaczol grac w tibie. Nie wtracaj sie jak nie wiesz o co chodzi :/

Stonek
21-12-2005, 10:56
3. Sorry ale pisze bez patrzenia na klawiature i bledy takie jak sz->rz czesto sie zdarzaja (zrozumiesz jak zaczniesz pisac tak jak ja). Jak chcesz to moge zaraz wyszukac ortografy Norrina z forum gildii bo widzialem ze tez nachlastal.

Nie rozumie jak można popełniać błędy typu sz -> rz, skoro "s" nie leży bezpośrednio obok "r" na klawiaturze. Dysleksja to nic strasznego, mój młodszy brat ma dysortografie i żyje, Nie jest tchórzem i nie musi kłamać i się jej wypierać. a co do Sana. Od Sana mógłbyś się wiele nauczyć nie tylko w Tibii. Jest Senior Tutorem co o czymś świadczy niee ?! Jak dla mnie to i tak z Ciebie się tu wszyscy śmieją, a ja jestem po stronie CK. Nie dlatego, że mam tam kilku znajomych ale dlatego, że wreszcie ktoś wziął się za walkę z takimi typami jak Ty.

n/c

@ ;)
Pozdro dla całego CK :cup:

PinGOnE
21-12-2005, 11:02
@up
to popatrz na klawiature pod skosem. R E S Z w czym R E i S bardzo czesto wchodza nieproszenie.
Wlasnie o to chodzi ze o Sanerisie to nic nie swiadczy. Nie wiesz co gada jak czegos potrzebuje, a co gada jak ktos mu wytknie blad.

Pozatym ... ci ktorzy mnie znaja znaja prawde o ck i sami nie raz zaczynaja rozmowe nabijajac sie - a wlasnie na nich najbardziej mi zalezy. Skoro rudzielec, tłuścioszek chca to niech se gadaja co im tylko do pustych stanow przyjdzie.

Norrin
21-12-2005, 12:13
Bazgroły Piga:
"Tej sztuki ucze sie w tzn ZST-I (Zeszpoł Szkół Techniczno Informatycznych)."

Ty wyjaśnij mi jakim cudem ktoś z takiej szkoły pisze, że mając zmienne IP pisze raz z Warszawy a raz z Krakowa i mówiąc tyle o tym, że potrafi ukrywać swoje IP i wpisać tam cokolwiek w życiu nikt nie dojdzie kto pisze? Jakoś wszyscy wiedzą kim jesteś... ;/ "potrafię ukryc IP, wpisać tam cokolwiek, nic nie wiecie, itp" dzieciaku, obejrzyj się jakie bzdury wypisujesz, poczytaj najpierw coś na temat tego co mówisz, bo znowu natrafiamy na ten sam problem co poprzednio - Nie masz pojęcia jakie brednie wypisujesz a trzymasz się tego jak szczerbaty sucharów, a to jest już wyraz Twojej inteligencji. Mogę tylko przypuszczać, że chyba masz kłopoty ze zdawaniem do następnej klasy z taką wiedzą...

Bazgroły Piga:
"Jakbys nie zauwazyl to gram Paladynem a nie sorcem (to samo do Sanerisa):/ nic dziwnego ze gadasz takie glupoty skoro nie wiesz o czym mowa xD."

Jaki palek ma nick? Chociaż lvl prawdziwy podaj w profilu, a nie ten share'owany. Oszust -.-

Bazgroły Piga:
"A co do sharowania to moze powiesz mi co Pogromczyni robila na Norrinie? I zacznij pisac ten nick poparwnie rudzielcu."

Jaki rudzielcu Pig?Coś nie bardzo sobie przypominam sytuację, o której mówisz, kiedy to było i skąd niby taki cieć jak Ty ma takie informacje <lol> jakiś dowód na to masz czy tylko to, co Ci sie przyśniło piszesz? Taki bajeczek mogę nastwarzać setki. Słyszałem, że masz jedno jądro i pół mózgu..dlatego takie byki sadzisz? I nie mów mi dysmózgu jakie ja błędy robię bo jest różnica między moimi literówkamii a Twoimi "pszyjmujesz", "zaczol", "odeszłem" itd. (to wszystko przez zły układ klawiszy? nie rób z siebie większego debila niż już zrobiłeś) przynajmniej mam polską klawiaturę, Ty natomiast pewnie zaraz powiesz, że używasz chińskiej bo nie masz nawet polskich znaków, nie mówiąc o Twoich ortografach, które są po prostu żałosne. Cała Polska czyta dzieciom, znasz to? Poczytaj troszkę, to nie boli...I to są ostatnie słowa jakie do Ciebie kieruję, naucz się pisać i pomyśl 5 razy zanim coś powiesz następnym razem zazdrosny dzieciaku.

Edit: Bo mi tak teraz do głowy przyszło, bo twierdzisz, że wszyscy tutaj są po naszej stronie i twierdzisz, że to na zasadzie omamienia, zmowy czy podlizywania się ... i w tym się właśnie objawia jedność chociażby członków Gildii to raz. Dwa to to, że nie wszyscy, którzy Cię zjechali są z CK, a trzy to pomyśl chwilę i powiedz skoro jesteś taki mądry dlaczego jeszcze przez 60 postów nikt nie stanął po Twojej stronie? Zbyt głupi na to jesteś, żeby zobaczyć, że po prostu piszesz brednie? Podobno masz dziesiątki kolegów, nikt nas (CK) nie lubi itd ... przyjrzyj się, popatrz i powiedz mi dlaczego nikt nie skacze na nas tylko na Ciebie.
Jak zauważyłeś CK trzyma się razem, ta Gildia to coś ,czego w życiu nie rozumiałeś, i nadal nie zrozumiesz bo postrzegasz to wszystko poprzez pryzmat lvli i tego kto jak gra, coś o co zawsze miałeś problem bo nie potraktowaliśmy Twojej mamy (Dratini Angel) patrząc wyłącznie na jej lvl. O to masz nadal żal do każdego kto utożsamia się z CK i w tym jest pies pogrzebany. Narka lalusiu.

@Stonek
On jeszczenie zauważył, jak z niego łacha drzemy ;) I tak jest z debilami, dla nich wszyscy wokoło są głupi on jeden ma rację :/ Dobrego siga widziałem w topicu ze zdjęciami z Harmonii:
Nie rozmawiaj z głupcami, bo najpierw sprowadzą Cię do swojego poziomu a potem wygrają doświadczeniem...jakoś tak ^^

@Topic
Następny filmik będzie jak ten pan Szwed dostaje bana ^^

Error85
21-12-2005, 15:13
@Error
I widzisz właśnie dałeś sie oszukać tym debilom. Wejdz na tibie to zobaczysz ze obie postacie zawsze zalogowane sa w tym samym czasie i obie postacie expia wiec nie na mowy o zadnym Sharingu. Wlasnie o to im chodzilo zeby tacy naiwni ludzie jak Ty dali sie nabrac na ich glupie gadki :/. AHAAAA jestes z CK ... wszystko jasne.

I tu sie wlasnie mylisz bo znam wszystkich od okolo roku. O Sanerisie wiem wiele bo jego "kolega" z rl jest moim przyjacielem na tibii takze nie raz slyszalem jak to sanerisowi od****** odkad zaczol grac w tibie. Nie wtracaj sie jak nie wiesz o co chodzi :/

Wiec powiem krotko i zwiezle-ja znam Sana 5 lat... ta sama klasa w LO i ta sama uczelnia (choc inne kierunki) a ktos kto "zna" GO rok, nie zdarzyl sie przekonac jaki jest a swoje opinie opiera na podstawie jednego/dwoch zdarzen... Gandziaka znam malo, ale wiem ze jest wporzo i na pewno nic z tego co tu piszesz nie wyszlo od Niego a jesli wyszlo to moze tylko czesc i to pod wplywem zlosci ze Jego Brat nie zostal przyjety (ktorego na tibi znam i utrzymuje z Nim kontakt)... Co do glupich ludzi ktorzy dali sie nabrac... hmm... Pewnie powiesz ze jestem w CK, i caly czas i na forum i na GC, jestem oklamywany i manipulowany przez bande zlych i okropnych ludzi?? wiesz co ja na to?? BUAHAHA debil z Ciebie i tyle...
Co do sharingu-teraz moze kazda z postaci jest zalogowana osobno... a kiedys?? Zawsze tak bylo ze ty osobno, twoja Mama osobno?? Buahaha tyle na ten temat!! !! !!

Co do czepiania sie Cichego-powiem tak: wielu ludzi z innych swiatow gratuluje mu dobrej roboty a tobie zal tylek sciska...

EDIT:
Od Norrina sie tez odwal bo mozesz sie z Nim nie zgadzac, ale wypisywanie oszczerstw pod Jego adresem jest przykladem twojego skrajnego debilizmu, polaczonego z dysmozgowiem, i innymi chorobami z ktorymi wspolczesna nauka probuje walczyc... mozesz znowu napisac cos pod moim adresem ale mnie to zlewa... wiesz czemu?? bo CK trzyma sie razem, i sie nawzajem broni przed atakami kogos takiego jak ty... to sa wartosci ktore prezentuje ta gildia a ktore nigdy nie beda w zasiegu twoim i twojej gildii, bo wy ich nigdy nie zrozumiecie...

Vasemir
21-12-2005, 17:34
@ Pin
Nie znam Cię... ale nie słyszałem o Tobie żadnych negatywnych opinii. Dzisiaj sam sobie ją wyrobiłeś. W sprawy CK się nie mieszam bo to nie moja działka.
Z założenia mam respekt do wszystkich graczy... tracą go Ci którzy na niego nie zasługują.
W pewnym miejscu napisałeś że "Pozostała "lordoza" to dla mnie zwykle smiecie."
Znasz Jaha i innych?? Co o nich wiesz... nic. Bluzgasz ludzi o których nie masz zielonego pojęcia.
Nie widziałem jak grasz, jak się zachowujesz na tibii... ale na forum teraz pokazałeś że jesteś zwykłym chamem.

@ Topic
Ciężko powiedzieć że Paladinek to noob... popełnił błąd to prawda, ale komu one się nie zdarzają?? Za późno uh i zonk.
Co do lurera... on w sumie nic nie zrobił... stał tylko. Exitus umie grać, chociaż jego trapy pozostawiają wiele do życzenia (uh trapa mi założył kiedyś przez moją głupotę... ale nie było deda bo exi wykazał się brakiem profesjonalizmu). Możecie się zachwycać jego grą itd... ale to kolejny noob który nie umie się pogodzić z porażką. Wystarczyło mu wybijać trapy i go pilnować, aby zaczął wyzywać ;]

Gdzie się podziali starzy lurerzy z Harmonii... co zamiast chamstwa podczas lurowania wykazywali się klasą i kulturą ;]

PalAnonim
21-12-2005, 18:48
Ping....po co sie wypowiadasz o rzeczach o ktorych nie masz pojecia? Skad niby mozesz wiedziec jaka jest sytuacja w CK?? Moze jestes hakerem o.O...? Nie znasz Sana, Norrina, Serakasa, Cichego i calej reszty a piszesz glupoty. Jesli masz choc troszke honoru i rozumu zamilcz, i nie blaznij sie bardziej.
EOT

~Suld

Mental II
21-12-2005, 22:24
@up
to popatrz na klawiature pod skosem. R E S Z w czym R E i S bardzo czesto wchodza nieproszenie.
Wlasnie o to chodzi ze o Sanerisie to nic nie swiadczy. Nie wiesz co gada jak czegos potrzebuje, a co gada jak ktos mu wytknie blad.

Pozatym ... ci ktorzy mnie znaja znaja prawde o ck i sami nie raz zaczynaja rozmowe nabijajac sie - a wlasnie na nich najbardziej mi zalezy. Skoro rudzielec, tłuścioszek chca to niech se gadaja co im tylko do pustych stanow przyjdzie.
Co by nie napisać to ty na wszystko masz odpowiedz..
Znam Michała<Lord Paladinek>od kiedy wprowadził sie do mnie do bloq..Jest to juz 3 lata jest młodszy ale zawsze można nawiązać temat choc on lubi metal punk rock itp a ja techno i HH .I nie sądze aby on był noobem ktory grać nie umie bo on meczy sie nad tym charem. Pewnie ma teraz 64 lvl ale gdyby jego brat nie siadał na kompa miał by juz ok.. 100 lvl i był by to większy lvl niż ten ktory dzielisz z mamusią ?? .Zaraz napiszesz" o co noob nie dziele accountu z nikim skad możesz wiedziec co ja robie "a ja ci powiem i napsize bo ****a widze co wiekszość ludzi tutaj piszę.UHM a co do pvp:> no to ja taki jestem ciekaw czy byś znalazł więcej sojuszników niz CK i A z naszego miasta jest kilka osób 100+ na harmonii.A teraz odpowiedz ładnie na moj post a ja sie pozlewam :)

A tak ps To najbardziej rozbawiający mnie temat od kiedy jestem użytkownikiem tego forum to juz 2 lata?:P

:O i bym kurde zapomniał Troszkę na***ałem błędów ale mnie to ogólnie i tak wali co o tym sądzisz ;] :evul:

A tak jeszcze wogóle ps to ten lurer bana powinnien wyłapać ...

Shinjix
21-12-2005, 23:17
Teraz tak:
Po pierwsze:
To nie jest temat "prywatne kłótnie". Jeżeli macie jakieś sprawy zróbcie sobie konferencje na GG lub prywatny kanal w tibii.

Po drugie:
Takie rzeczy załatwia się na PW.

Po trzecie:
TUTORZY powinni bardziej się kontrolowac i uważac na to co się mówi - pamietajcie, ze slow nie rzuca sie na wiatr. Powinniscie byc przykladem - i tu nie chodzi o Help chanel - jako tutor powinniscie stosowac sie do praw tibii i nie dac ponosic emocjom tak w grze, jak i na foruum tibii.com, czy tibii.pl.

Po czwarte:
Jeżeli zobacze dalszy etap klotni w innym temacie, bede zły. A wy nie chcecie, zebym byl zly. Denerwowanie mnie nie jest najmadrzejszym rozwiązaniem.

Więc zamykam temat. Ukaralem ludzi tak jak uwazalem to za stosowne. Nie byla to pelna wulgaryzmow bezsensowna klotnia, wiec banany sie nie posypaly.