Pokaż pełną wersje : Dwarfen Legs
Jojunifu
18-12-2005, 00:05
http://www.republika.pl/clanclan/DwarfenLegs.JPG (spodnie znalazłem w teksturach tibii czyli zostały dodane po update :? ) czy ktos sie z nimi spotkał jak tak to ile mają arma ?? i waga no i ile mniej więcej kosztuja ?? na serwie Lucera pozdro
Ps: Sory za błędy X(
Pierwszy raz je widze jeszce chyba nikt ich nie am po update napewno jest na nie jaksi quest,widze ze sie juz dwarven-set zbiera :]
Te spodnie byly w spritach przed update takze o ile sie nie myle, prawie na 100% nie posiada ich zadny tibijczyk i nic o nich raczej nie wiadomo :)
Na pewno nie zostaly wprowadzone w tym update bo widzialem je na jakiejs stronce dosyc dawno temu. Watpie zeby byly dostepne dla ludzi.
Hmmm jeszcze przed wakacyjnym updatem były w spritach... Nikt ich raczej nie posiada bo jesli ktos by je miał to by było głosino o tym :P Dotego Lucera to młody swiat i wątpie by ktos miał ;p
Jojunifu
18-12-2005, 11:32
Więc mamy kolejne wyzwanie :D musze je mieć :P
Drzamich
26-03-2006, 12:12
Nooooooo, to mamy Dwarven Set. I to Kompletny bo z bronią. Składa się na niego Dwarven Axe, Dwarfen Helmet, Dwarven Armor, Dwarven Legs no i Dwarven Shield. Brakuje jeszcze tylko Dwarven Bootsów :D :D
Well, że sprite dwarven legów jest to looz, ale jeszcze nigdy ich nie widziałem w grze (chyba, że OTS). Dwarven Armor jest dodany do Crusader Helmet questa, waży 130 oz i ma 10 arm'a... Ale skąd legi to ja nie wiem :P
Hencaran
27-03-2006, 14:55
Nooooooo, to mamy Dwarven Set. I to Kompletny bo z bronią. Składa się na niego Dwarven Axe, Dwarfen Helmet, Dwarven Armor, Dwarven Legs no i Dwarven Shield. Brakuje jeszcze tylko Dwarven Bootsów :D :D
zapomniałeś o Dwarven Ringu;p
Propan Butan
27-03-2006, 20:23
na tibia.org.pl pisze ze to nie dwarven legs tylko taradatada.......?
You see a crusiader legs (Arm:10) :) i nawet jest tam temat.... no ale niewiadomo..
Havoc fighter
28-03-2006, 21:59
Dwarven Armor jest dodany do Crusader Helmet questa, waży 130 oz i ma 10 arm'a
Ciekawe skad o tym wiesz, ja poszedłem z kumplami na crus helmet questa i przelazilismy cala jaskinie z gsami i nic procz crus helmeta nie znalezlismy, jezeli i ty nie znalazles i niemasz foty to niegadaj takich bzdur prosze, potem noobki to rozpowiadaja dalej i wszyscy sa pewni ze ten armor jest z crus helmet questa -.-
Glacial Hero
28-03-2006, 22:43
taaa... A jak przeszedłeś tę calutką jaskinie z gsami, to może nie spotkałes bardziej na południu skrzynki za drzwiami ze świecącą klamką ? -.-
Na crusader helmet quest jest skrzyneczka z nagrodą, która jest dwarven armor, niestety aby otworzyć sobie tę skrzynke należy wykonać questa, rozpoczynającego się odnalezieniem Old backpack, reszta nie moge opowiedizeć <QS>
Radament Hellfire
02-04-2006, 14:07
Jak nie mozesz opowiedziec to nie pisz. Wyswiadczyl bys niemala przysluge jakbys napisal tego questa, o ile w ogole istnieje.
Venderer
02-04-2006, 14:49
Wyswiadczyl bys niemala przysluge jakbys napisal tego questa, o ile w ogole istnieje.
Ale tym samym zrobiłby Quest Spoiling -.- Więc nieproś go oto, bo nawet jakbyś znał rozwiązanie tego questa to dam głowę, że nie dałbyś go rady wykonać -.-
Dr.Unknown
02-04-2006, 14:51
Jak nie mozesz opowiedziec to nie pisz. Wyswiadczyl bys niemala przysluge jakbys napisal tego questa, o ile w ogole istnieje.
Odsyłam do regulaminu forum.
Dwarfen Legs
W języku angielskim przymiotniki tworzone z rzeczowników kończoncych się na "f", zmieniają się na "v" (Dwarf - Dwarven).
I NIE, nie wymądrzam się, wytykam błąd, aby dana osoba na przyszłość pisała poprawnie.
A słyszałeś o takim pojęciu jak Quest Spoiling??
Nie ma to jak powolny komputer :/
Top Secret Name
24-04-2006, 13:59
jajaja wiem jak zabijesz dwarfa i dasz mu do srodka g legi potem go przyniesiesz do depo i polozysz na srodku to jutro w depo masz te legi :)
Einstein15
24-04-2006, 17:53
No to teraz dwarven legi a jeszcze pozniej magic plate legi albo stell legi :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.