zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Zaleznosc czasu a obrazenia

De'Alor
18-12-2005, 00:27
Skillowalem sobie troche czasu(ok 2 godziny, moze dluzej) ze slimami. Na poczatku bylo calkiem milo. Prawie nic mi nie jechaly. Ale w ostatnich 10 minutach zaczely mnie ciac ze ledwo sie nadazam leczyc exura. Postanowilem ze pojde uzupelnic food na roty i zeby odpoczac od treningu chwile. Zaczolem bic te roty i patrze na obrazenia: 30 35 i cos kolo tego. Zwykle 90% rotow biore na strzala. Mam skille 68.68 eq: fire axe, k arm, p legi, medusa shield, warrior helmet, scarf, lether boots :) I moje pytanie jest takie. Czy czas jaki skilluje ma wplyw na obrazenia jakie dostaje/zadaje. W ciagu tego treningu nie urusl mi ZADEN skill wiec to raczej nie. W ciagu treningu caly czas mialem food, i caly czas full def. Nie bily mnie tez wiecej niz 2 slimy. Zapomnialem dodac. Moj lvl 27

Btw: 01:38 You advanced in axe fighting. 69.68

Te slimy wciaz mnie tak mocna jada :/

Rybzor
18-12-2005, 02:09
Poprostu podczas treningu ze slimami z niewiadomych blizej przyczyn sa one coraz silniejsze, moze potworki tez skiluja albo cos, ale kwestia slimow byla dawno zauwazalna, nie ma wplywu to jakie zadajesz obraznia itp czy o co ci tam chodzilo, poprostu slimy im dluzej z nimi skilisz sa coraz mocniejsze, nalezy wymieniac sobie slima co godzine lub jesli zauwazysz ze mocno cie leją :)