zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Redaktorzy Tibia.pl

lufo
18-12-2005, 07:58
Witam
Ostatnio oglądałem sseki Dabka
z banseei miałęm ohote zobaczyc
jaki on m lvl no i się zdziwiłem
http://img224.imageshack.us/img224/4372/dabek8qz.png

No i zoabczyłem na MaTkusa
http://img224.imageshack.us/img224/2089/matkus4ad.png
no to sie zdziwiłem
to zoabczyłem na bosala byłęgo admina strony
http://img220.imageshack.us/img220/3078/bosal2cl.png
wszedłem na vanese
19 lvl logła się miesiąc temy
i opis
SD Maker
Protected by Endii
tearz tzreba 45 lvl _-_
i patrze na dobo
27 lvl zalogowany ostatnio w 2003 roku xD
i opis
Surrender My Soul Odin Hear My Call
One Day I'll Sit Beside Your Throne In Valhalla's Great Hall
Like So Many Before Me I'll Die With Honor And Pride
The Right Of A Warrior Forever To Fight By Your Side
Send A Sign Raise The Sail Wave A Last Goodbye
Destiny Is Calling Immortality Be Mine
ptrze na dalsze psoatcie tylko neiliczni maja pwoyzej 10 lvl -.-
o co tu chodzi?

kaczi
18-12-2005, 08:01
O ten tramwaj co nie chodzi.

Kto powiedział, że muszą mieć takie same nicki w grze, jak i tu?
Np. poszukaj sobie kaczi. Nie znajdziesz.

I pozatym:
To jest dabeek a nie dabek.

Dwimenor
18-12-2005, 08:02
Hmmm wiesz...my nie mamy takich samych nicków na forum i w tibii;) I nie wszyscy ujawniają te prawdziwe. To co pokazałeś to mogą być czyjeś wygłupy, albo second chary. Przecież można ukryć obecność postaci na koncie.

malyjanek
18-12-2005, 11:42
chodzi mu pewnie o to ze modkowie musza byc h-lvlami :P a to wcale nie prawda chociaz kilku modow ma niezle lvle

Shinjix
18-12-2005, 11:49
chodzi mu pewnie o to ze modkowie musza byc h-lvlami :P a to wcale nie prawda chociaz kilku modow ma niezle lvle
Ja ciebie zapewniam, ze mamy wystarczajaca ilosc modow high leveli. Pozatym nie trzeba byc high levelem, zeby znac sie genialnie na tibii. Kazdy modek na tym forum mial juz dobra postac.

PS: LOL, ktos stworzyl postac w tibii z moim nickiem :D

malyjanek
18-12-2005, 12:19
ale ja napisalem ze ON pewnie mysli ze modek to musi byc KONIECZNIE ktos z lvl 100+ ;) ze musi wiedziec wszystko o Tibi itp .....a modek to tak jak my czlowiek :P

Valest
18-12-2005, 12:47
Ja ciebie zapewniam, ze mamy wystarczajaca ilosc modow high leveli. Pozatym nie trzeba byc high levelem, zeby znac sie genialnie na tibii. Kazdy modek na tym forum mial juz dobra postac.

Zgadza się :P ale czy mial dobra postac to niewiem ;]

Hegemmon
18-12-2005, 21:23
Hmmm wiesz...my nie mamy takich samych nicków na forum i w tibii;) I nie wszyscy ujawniają te prawdziwe. To co pokazałeś to mogą być czyjeś wygłupy, albo second chary. Przecież można ukryć obecność postaci na koncie.
mów za siebie :P Hegemmon z Anticy to ja, choć tą postaćią gram ekstremalnie nieczęsto ( -.- )
Kto gra jaką postacianie będę mówił, bo nie wszyscy wiedzą (lol i dzięki Bogu!) bo by się jeszcze im spamm posypał.
Ja tam się nie martwie bo dzień uznaję za nietypowy jak nie dam przynajmniej dwóch ignorów, tak więc zaprawszam.
Dla zasłóżonych ban stały gratis -.-'

Rybzor
18-12-2005, 21:30

Takich jak Hage :D

OnTopic
Koles pewnie myslal ze zrookowali modkow ;D, to chyba normalne ze nie kazdy ma taki nick w tibii jak na forum, to by bylo straszne jakby tak do droma zaczeli pisac o odbanowanie jakby mial nick z forum:P, a jesli chodzi o Dabka to nie "dabek" tylko "Dabeek" :P

Walekifa
18-12-2005, 22:27
Pozatym nie trzeba byc high levelem, zeby znac sie genialnie na tibii.
Tak jest :P gram w tibie 2 lata i moim najlebszym charem był 35 lvl pallek.to znaczy że muszę być noobem? :D

Nickfaker czy jak to się nazywa.Robią nicki np. zamiast bubble bubbIe i myślą że tego nie widać.Ktoś chciał zrobić na złość modką i zrobił takie postacie.teraz pewnie biega po rooku i się drze" to ja dabbek!!"