Pokaż pełn± wersje : Pozew??
Zeus Pan Oleju
18-12-2005, 11:51
Mam pytanie jak pozwac Tutora?? Poniewaz zabil mnie on za zabicie czlowieka z czaszkom nick jego to Synza patos na serwerze hiberna.
Pozdrawia zrozpaczony Zeus Pan Oleju
Sozemego
18-12-2005, 11:54
Tutor jak kazdy moze zabijac, nie jest to zabronione... Nic nie mozesz zrobic, poza zabiciem go/prob± zabicia go.
Zeus Pan Oleju
18-12-2005, 11:55
Cholera :(
Mam pytanie jak pozwac Tutora??
Poniewaz zabil mnie on za zabicie czlowieka z czaszkom nick jego to Synza patos na serwerze hiberna.
Pozdrawia zrozpaczony Zeus Pan Oleju
Do karania takich czynów został wprowadzony system skulli. Jeżeli cię zabił bez powodu to CipSoft uznał, ze 15 minutowy skull jest wystarczajac± kar±. Pozatym jak± to robi różnice, czy cie zabil tutor, czy nie tutor? To moze byłby klopot, gdyby cie zabił z powodem "glupie pytania na help chacie", ale 0zabil cie, bo chcial pomscic kumpla, ktorego ty zabiles (wnioskuje to z twojego posta). Zadaniem tutora jest pomaganie gracz± na help chacie i forum. To, ze sobie kogos zabije raz na jaki¶ czas wcale o niczym nie ¶wiadczy, dopóki nie dostal on wpisu do criminal records.
kkrzysiek
18-12-2005, 20:04
Powiem to tak: Tutor też człowiek i musi sie czsem rozerwać:)
A jesli chcesz go pozwac napisz pozew do sadu, oczywiscie zostanie odrzucony, a jak nie wiesz jak sie pisze pozwy napisz do gery.pl n/c xD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.