zaloguj się

Pokaż pełną wersje : James Dark

Alora
18-12-2005, 21:32
Dzisiaj dnia 16 grudnia 2005 roku(niedziela) po potyczce padł James Dark jeden z najlepszych wojowników NS. Wypadło z niego całe eq gdyż miał red skulla
Z tego co się dowiedziałem wypadł z Niego Golden Helmet. Współczuje mu. Ale mam nadzieje że po tym ciosie NS się nie podniesie.

ripper
18-12-2005, 21:44
Jakiś screen/film/inny dowód na to że mu spadł G Helmet? Bo niezbyt chce mi się w to wierzyć. Jeśli to prawda, to współczuję.

Łolek
19-12-2005, 08:39
lol dobre golden helmet mu wypadly xDDDDD
koles dobre jaja odstawiasz

Karrith
19-12-2005, 09:43
lol dobre golden helmet mu wypadly xDDDDD
koles dobre jaja odstawiasz
jakbys chwile pomyslal to bys wiedzial ze to mozliwe, poniewaz Nova jest jednym z najstarszych serwerow wiec na pewno sa jakies rare itemy, ktorych na nowszych swiatach nie ma. a James Dark ma acc zalozony w 2002r i w dodatku jest i byl w czolowce expa na Novie, wiec na pewno musi/musial miec jakies rary.

Nosso Mc'Furry
19-12-2005, 09:47
Osobiście nie gram na Novie , ale grają ziomki z mojego miasta typu Miller , Undead slayer, Mastro Daro etc. Wiec jestem za W.E

HAIL _/

A to ze ziomek z North Star padl to i dobrze ostatnio mi kumpel opowiadal ze NS zaproponowalo rozmowy o pokoju w kazzo i wystawili WE. Teraz beda padac pojedynczo.

Łolek
19-12-2005, 21:37
nie chodzi o to ze nima g helma ale o to ze na rsie i to podczas wojny by nosil zreszta i tak niewieze ze go ma :>

Karrith
20-12-2005, 08:33
nie chodzi o to ze nima g helma ale o to ze na rsie i to podczas wojny by nosil zreszta i tak niewieze ze go ma :>

przed bitwa mogl nie miec red skulla, tylko miec najlepsze eq i aola. a podczas akcji ubil paru gosci, potem go strapowali i padl

Exodus
20-12-2005, 15:19
James Dark nie stracił RARE-Seta , wysłał go parcelem kilka minut przed śmiercią!

Gadziu
24-12-2005, 13:58
Na Nova nie ma żadnego golden helmeta. Jedynie Horned jest~

A James wysłał eq przed śmiercią, jak mój poprzednik wspomniał

Wojna już skończona btw

Lord Niusia plxOr
29-12-2005, 03:47
Na Nova nie ma żadnego golden helmeta. Jedynie Horned jest~

A James wysłał eq przed śmiercią, jak mój poprzednik wspomniał

Wojna już skończona btw

Herosku Mylisz sie wlasnie .. na Novej jest Golden Helmet, ale ma go Sir Baxter
.. -.-