Pokaż pełną wersje : James Dark
Dzisiaj dnia 16 grudnia 2005 roku(niedziela) po potyczce padł James Dark jeden z najlepszych wojowników NS. Wypadło z niego całe eq gdyż miał red skulla
Z tego co się dowiedziałem wypadł z Niego Golden Helmet. Współczuje mu. Ale mam nadzieje że po tym ciosie NS się nie podniesie.
Jakiś screen/film/inny dowód na to że mu spadł G Helmet? Bo niezbyt chce mi się w to wierzyć. Jeśli to prawda, to współczuję.
lol dobre golden helmet mu wypadly xDDDDD
koles dobre jaja odstawiasz
lol dobre golden helmet mu wypadly xDDDDD
koles dobre jaja odstawiasz
jakbys chwile pomyslal to bys wiedzial ze to mozliwe, poniewaz Nova jest jednym z najstarszych serwerow wiec na pewno sa jakies rare itemy, ktorych na nowszych swiatach nie ma. a James Dark ma acc zalozony w 2002r i w dodatku jest i byl w czolowce expa na Novie, wiec na pewno musi/musial miec jakies rary.
Nosso Mc'Furry
19-12-2005, 09:47
Osobiście nie gram na Novie , ale grają ziomki z mojego miasta typu Miller , Undead slayer, Mastro Daro etc. Wiec jestem za W.E
HAIL _/
A to ze ziomek z North Star padl to i dobrze ostatnio mi kumpel opowiadal ze NS zaproponowalo rozmowy o pokoju w kazzo i wystawili WE. Teraz beda padac pojedynczo.
nie chodzi o to ze nima g helma ale o to ze na rsie i to podczas wojny by nosil zreszta i tak niewieze ze go ma :>
nie chodzi o to ze nima g helma ale o to ze na rsie i to podczas wojny by nosil zreszta i tak niewieze ze go ma :>
przed bitwa mogl nie miec red skulla, tylko miec najlepsze eq i aola. a podczas akcji ubil paru gosci, potem go strapowali i padl
James Dark nie stracił RARE-Seta , wysłał go parcelem kilka minut przed śmiercią!
Na Nova nie ma żadnego golden helmeta. Jedynie Horned jest~
A James wysłał eq przed śmiercią, jak mój poprzednik wspomniał
Wojna już skończona btw
Lord Niusia plxOr
29-12-2005, 03:47
Na Nova nie ma żadnego golden helmeta. Jedynie Horned jest~
A James wysłał eq przed śmiercią, jak mój poprzednik wspomniał
Wojna już skończona btw
Herosku Mylisz sie wlasnie .. na Novej jest Golden Helmet, ale ma go Sir Baxter
.. -.-
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.