PDA

Pokaż pełn± wersje : Dwarf Guardy

pavelek
18-12-2005, 22:23
Jak mam sorcem expić na 27 lvl na guardach(dwarfach)? Inni mówi± że już na 25 lvl sobie mykali na guardach ale ja jako¶ niemogę się przemóc, poprostu nie potrafię. Ma ktos dla mnie radę?

A tak inna drog± w co sie zamieniły te różdzki które na antive czy gdzie¶ tam były tylko jedne? Elfish wand czy jako¶ tak.

Walekifa
19-12-2005, 00:14
hmm'ki + najlebszy wand jaki masz.WeĽ oczywi¶cie za sob± uhy,i Pare sd,bo nieraz w kopalniach mog± cie łatwo otoczyć i wtedy jest gor±co!!!!A czasem zchodz±c do dziury możesz być otoczony,więc wchodĽ na magic/mana (jak kto woli) shieldzie.i przygotój se pare gfb.To chyba wszystko,expisz jak na normalnych potworach :p

ogorek
19-12-2005, 00:39
a nie lepiej z summonami? [monk/ds] do tego bierzesz jak najlepszego wanda i nawalasz guardy [mozesz podejsc dosyc blisko dzieki temu ze summony blokuja guardy]... ale moge sie mylic :)

Skrzat
19-12-2005, 03:56
a nie lepiej z summonami? [monk/ds] do tego bierzesz jak najlepszego wanda i nawalasz guardy [mozesz podejsc dosyc blisko dzieki temu ze summony blokuja guardy]... ale moge sie mylic :)

ojojo i tu sie mylisz ds to wiekli blad na guardach strasznie szybko padnie a monk sie lecze a pozatym z all sie zgadzam