zaloguj się

Pokaż pełną wersje : SS z nowego questa ;-)

Phoelerius
19-12-2005, 16:07
Jak w tytule.

http://img467.imageshack.us/img467/9862/uo03991cj.th.jpg (http://img467.imageshack.us/my.php?image=uo03991cj.jpg) http://img446.imageshack.us/img446/4575/uo04112jd.th.jpg (http://img446.imageshack.us/my.php?image=uo04112jd.jpg)
http://img44.imageshack.us/img44/8595/uo04091zv.th.jpg (http://img44.imageshack.us/my.php?image=uo04091zv.jpg) http://img44.imageshack.us/img44/3964/uo04056ha.th.jpg (http://img44.imageshack.us/my.php?image=uo04056ha.jpg)

Nie pytajcie tutaj/na prv jakie sa nagrody, jak zrobic questa i itp bo i tak nie odpowiem.:-P

Btw, to nie OTS/Fake.

Makaroneczek
19-12-2005, 16:12
jak nie fake skad niby bramka na 999 lvl :O

Burakou
19-12-2005, 16:13
@up
Bo taka istnieje naprawdę.

..::QRAS::..
19-12-2005, 16:20
z ta bramka lvlową to podobno wkręt jak mala bania (99 ?)
tak slyszalem...

ten quest wiaze sie z jajkiem hydry oraz tym długim włosem ?

Dabek
19-12-2005, 16:21
Do jasnej cholery, dajcie sobie spokój z robieniem kolejnego tematu "omg, fake, ots! nie ma golden helmetu i behemotów na tiqandzie, a tym bardziej bramek na 999lvl!" To są prawdziwe zdjęcia z prawdziwego questu.
EDIT: Pan wyżej przesadził, ostreżenie...

No i ten, autorowi tematu gz. My na calmerze doszliśmy do pierwszego poziomu podziemi (po teleporcie) przed resetem, a potem olaliśmy robienie od nowa-.-

Kubaa
19-12-2005, 16:41
Po c***a to piszesz???Nauczyłeś się robić fake??????
haha golden helmet!lol

W tibi nie ma goscia co ma 250lvl a co dopiero 999!!!!
Widac ze masz 11 lat! X(

a Po c***a TY to piszesz ? jak nie wiesz to nie mów. bo taka bramka jest i wszystko co na tych fotkach tez JEST >.<

@topic
gratz dla Ciebie ;] fajne foty lvl itd~

Maciek ciezki Fighter
19-12-2005, 16:53
ja tam wierze w ta bramke lvl'owa ale ten golden helmet na glowie 126 EK to drobna przesada.......

cos przerobiles chyba:P

Misza
19-12-2005, 17:01
Ja tam w Godena wierzę, na Antice jeszcze kilka sztuk się ostało ;)
Co do skrinów to gz, ale bramkę już widziałem na Tibianews. ;)

Tasiorstrasz
19-12-2005, 17:03
Ludzie juz widza Golden Helmet to nie wierza.... to jest Antica , nasz rodak ma 126 lvl , wiec czemu nie ma miec takiego helmu? :)

W Thudner Hammera tez nie wierzycie bo pewnie nie slyszliscie nawet o wydarzeniu z przed kilku/kilkunastu tygodni :)

Najwazniejsze : Gratz , b fajne screeny , fajna ekipa , fajne monstery , gratuluje screenow jak i postaci :) Pozdro dla Ciebie i ...
...niezadowolnego Dab'a =P

Belfegoris
19-12-2005, 17:04
ja tam wierze w ta bramke lvl'owa ale ten golden helmet na glowie 126 EK to drobna przesada.......

cos przerobiles chyba:P

nic nie przerabial, to jest antica, tam wszystko jest mozliwe 8o

Wolan
19-12-2005, 17:06
Fake nie fake mi to wszystko jedno bo i tak nie mam pacc'a i lvl nie za bardzo ;/ ale takie jdno głupie pytanie. Dlaczego bloczyłes wszystkie te potworki z bohami na nogach, steel boots'y to w plecaku dla ozdoby nosisz??

Master Mind
19-12-2005, 17:09
To nie jest fake ,i co jest dziwnego w tym że na Antice 120+ ek ma golden helmeta ?

Thristen
19-12-2005, 17:11
Jest To Quest Dosyc trudny..(serpenty i sporo behe)
Bramka na lvl 999 jest (prawdopodobnie kolejny kawal zrobiony przez Knightmare)
A Golden helmet Moze miec kazdy praktycznie na antice jesli ma kaske Okolo 2,5 - 4 mln gps( chyba taka cena)

Lookajcie Czasem Trade forum na tibia.com a nie piszcie bzrud ze to fake..
tam czasami sa oferty z Golden helmetami/great shieldamy/itp..
Ostatnio nawet koles sprzedawal Winged helmet ; )
.

Adaras
19-12-2005, 17:12
Graty ;) Team z Eternii już znalazł ten quest, ciekawe kto zrobi 999 lvl =P

Sir Emilio
19-12-2005, 17:39
Graty ;) Team z Eternii już znalazł ten quest, ciekawe kto zrobi 999 lvl =P

Odpowiedź:
nikt, ktoś na tibianews obliczył, że EO zachowując formę (2 mln exp na miesiąc) zdobył by ten level za 41 lat...

Mystic Bosman
19-12-2005, 17:39
widze ze w albumie kolegi jest zdjecie jak mnie wasza ekipa proboje bic xD w sumie dosyc przecietne mieliscie pvp zeby mnie niezabic ... xD

Draconis Dragontooth
19-12-2005, 17:42
Odpowiedź:
nikt, ktoś na tibianews obliczył, że EO zachowując formę (2 mln exp na miesiąc) zdobył by ten level za 41 lat...

ale forma 2 mln expa na miecha jak on milion ( jak nie 2 mln, nie pamiętam) w jeden dzień potrafi zrobić ..

Samek
19-12-2005, 17:51
Wszystko ładnie pięknie ;) queścik niczego sobie. Ale może nam zdradzisz jak udało ci sie zdobyć golden helmet? Kupiłeś/dostałeś/wykonałeś jakiegoś nieznanego questa?

Clark
19-12-2005, 17:52
Na tibia news mamy takie zdanie "If Eternal Oblivion would continue to get 30 million exp permonth, it would take him only 45 years to get level 999. So it's possible. Gogogo!"Co znaczy:
Jezeli eternal bedzie kontynuoal zdobywanie 30 mln expa na miesiac zabierze mu to tylko 45 lat do zdobycia 999 levelu.wiec jest to mozliwe.Gogogo!

Neztas
19-12-2005, 17:53
Odpowiedź:

eternal robi 4mln na miesiac, seromontis robi 8 mln na miesiac
poza tym wez pod uwage ze im wyzszy level tym szybciej exp rosnie,
na 300 lev nie bedzie to juz 8 mln tylko np. 15, na 400 lev to bedzie 30 mln itp....

@topic: nice screeny, loot tez calkiem, szkoda ze nagroda.... ekhm niewazne

Phoelerius
19-12-2005, 17:56
http://www.erig.net/xphist.php?player=Seromontis
http://www.erig.net/xphist.php?player=Eternal+Oblivion

Tu macie kto robi ile expa. :p

Pieczarmistrz
19-12-2005, 17:56
Helmet mozna kupic/dostac tak jak kilka innych rare w Tibii...nic specjalnego.

Bramka lvl powiem imponujaca. Troche dziwna zabrzmiala wypowiedz tworcy tematu zeby si nie pytac z questa bo i tak nie powie. No niezbyt dziwne ze nie powiesh skoro jest bramka 999. A moze to wybryk CipSoftu i tak naprawde mozna bramke obejsc/zmienic jej wartosc wystarczy uzyc jakiegos przedmiotu. A moze to ma byc dopalacz dla tych wszystkich PG zeby dalej grac, expic, kupowac PACCe...

A co do pana EO. Ktos tam napisal 2 mln expa na miesiac...na landie ..jego rekord to chyba 3,5 mln w jeden dzien, a srednio 1,5mln.
www.erig.net
A licza ze z kazdym lvl jest silniejszy wiec expic tez edzie chlopak jeszczez szybciej....

Thristen
19-12-2005, 17:57
eternal robi 4mln na miesiac, seromontis robi 8 mln na miesiac
na 300 lev nie bedzie to juz 8 mln tylko np. 15, na 400 lev to bedzie 30 mln itp....

Roftl
8mln to on tygodniowo robi..
Okolo 100lvl wbija w 1,5tygodnia xD
liczac 8mln expa *2 Co daje 16mln na 100lvl

Draconis Dragontooth
19-12-2005, 17:59
http://www.erig.net/xphist.php?player=Seromontis
http://www.erig.net/xphist.php?player=Eternal+Oblivion

Tu macie kto robi ile expa. :p

własnie w tym miesiącu zrobil 20 mln + więc nie pisac że 2 mln expa miesięcznie .. polałem w tym momencie ..

Sir Emilio
19-12-2005, 18:00
Pomyłka
"If Eternal Oblivion would continue to get 30 million exp permonth, it would take him only 45 years to get level 999. So it's possible. Gogogo!"

"Jeżeli EO kontynuowałby expienie 30 mln expa na miesiąc, aby osiągnąc 999 level zajełoby mu 45 lat. A więc to możliwe."

Evil Maul
19-12-2005, 19:07
Ej master jedno pytanko : Jak żeś tam wlazł skoro tam bramkna 999 lv :> ? (Byłem tam ale jej nie otwierałem :p) . Chyba ze ty znalazles jakis podkop pod ta bramke :D

Dark Sznaucer
19-12-2005, 20:08
Sranie w banie...
Jasna sprawa że jest obejście tego questa na 100%! ~Za pewne ta bramka jest czymś na styl tych kilkunatu demonow ktore sa w Ancient Helmet Quescie. Albo jest też inne wejście do tego quest roomu, moze jaki TELE? Póki co to mozemy spekulowac o co chodzi z tym questem bo nikt tego nie zrobil (jeszcze). Zaraz pojawia sie setki tematow. "A co jest nagroda w tym quescie?" MOim zdaniem jest bez sensu poczekjamy troche az jakies madre glowy rozgryza tego quesciora i nie zasmiejcajmy forum.
MDS~

YeaP
19-12-2005, 20:20
Pięknie...

Zarzuć jakiś Filmik.

Ta bramka lvl jest jedną z zabawnych rzeczy Cipsoftu, jak np. królewna śnieżka, basilisk lub domku św. Mikołaja. Pewnie jest i 2 wejście z "normalną" bramka lvlową. :D

DaniaStone
19-12-2005, 20:40
Wszystko 100% rl tibia. G helmet 100% tibia. 999 levelowa bramka 100% itd.

gari
19-12-2005, 20:53
Wiem, jak tam dojść, ponieważ oglądałem filmik z Tibia.de (proponuje poszukać), gdzie panowie dochodzą niemal do tej bramki, jednak kilkanaście kratek przed nią jest tajemnicza dźwignia i ściana, której nie mogą przejść. Serpent Spawny są tam w ilościach bardzo dużych, a ich kombosy są bardzo niebezpieczne (padł wysokolevelowy knight). Film bardzo ciekawy, lecz nie zdradzający do końca tajemnicy questa.

Wacuś Hydraulik
19-12-2005, 20:58
BUAHAHAHAHAAHAHAHAHAH WAS POGIEŁO:

Neztas - eternal robi 4mln na miesiac, seromontis robi 8 mln na miesiac

Człowieku zastanów sie co muwisz !!!!!! X( to dziwne za na tibianews.net podawali ze w 1 dzień zrobił ziom 4 mln + expa -.-' Więc wiesz .....

Powiem wam iż sam robiłem tego questa doszedłem do Serpent Spawn'ów gdzie padłem na 88 lvl od 2 Serpenotw gdyż chwyciłem dwa comba -.-' (leją po 500+) Ta bramka istnieje a niedowiarków zapraszam do tiq. :]

TE ZDJĘCIA TO PRAWDA !!!!!!!!!!!!!!

Dabek
19-12-2005, 21:01
Dabek - nie ma golden helmetu i behemotów na tiqandzie, a tym bardziej bramek na 999lvl!" To są prawdziwe zdjęcia z prawdziwego questu.

Eeee.. coś ci sie pomyliło troche ... najpierw muwisz ze nie ma tego all a potem ze to wszystko prawdziwe -.-'

Czytanie selektywne? Przeczytaj całe zdanie, zwróć uwagę na cudzysłowy i zastanów się jaki jest sens tej wypowiedzi...

Wacuś Hydraulik
19-12-2005, 21:05
Wielkie sorry zabłazniłem sie co do ciebie :( poprostu nie zauważyłem "

raziel1992
19-12-2005, 21:15
ta bramka lvl'owa to kolejna zmyłka cipsoftu tak jak skarbiec w kazo żeby głupi miał zagadke ^^ przynajmniej ja tak myśle ,ale moge żyć w błędzie xD
co do golden helmet gratz ;] nie jeden chciałby mieć taki rarytas :D

Wolan
19-12-2005, 21:23
A ja mam takie pytanie troche nie na temat. czy tajemnicza wielka brama w tiquandzie (czy jak sie to pisze) została otwarta po updacie czy nie?? Jeżeli nie to może ta bramka levelowa jest takim samym "świrkiem" jak i tamta brama??

Gangrel
19-12-2005, 21:33
Każdy kto zapyta jak to jest możliwe, powie że to OTS etc. Dostanie Bana! Oczywiście każdy po tym poście, wcześniejszych jako że nie zostali ostrzeżeni potraktuje łagodniej.

Nelvin
26-12-2005, 11:39
Z kad niby on wzial golden helmeta kiedys byl niedozdobycia a teraz ?

Neth
26-12-2005, 12:44
Nevlin antica to jeden z najstrszych swiatow w tibi....magic swordy wypadaly kiedys z demona i na antice jest ich masa.Na antice jest kilka par g-helmetow niewiadomo jak je zdobyto ale tam juz sie magic longsword pojawial wiec......

Master Mind
26-12-2005, 14:19
Z kad niby on wzial golden helmeta kiedys byl niedozdobycia a teraz ?

Na antice to golden helmet był kiedyś jak najbardziej do zdobycia, a teraz troche mniej ale jak masz kase to kupisz np. :)

Gacek Knight
26-12-2005, 14:38
Na antice wszystko jest możliwe wkońcu to jeden z najstarszych serverów btw. gz qescika xD

Apon
26-12-2005, 14:42
Ciekawe co mieści się za tymi tajemniczymi drzwiami.... :confused: :evul:

Nomed
26-12-2005, 16:04
Golden Helmet, jak mi wiadomo wypadał kiedyś z Demonow, wiec jest mozliwe ze duzo ludzi szczegolnie na Antica ma ten wlasnie helm. skonczcie juz pisac ze niemozliwym jest zdobycie go. Nie mam pacc wiec nie widzialem tej bramki ale widzialem jeden filmik, pokazujacy ze to prawda.Nie chce wymyslac nic na temat tej bramki, jak ja obejsc czy cos. poprostu wierze ;] Gratulacje fajnych fotek, tak dalej

Draconis Dragontooth
26-12-2005, 16:16
Golden Helmet, jak mi wiadomo wypadał kiedyś z Demonow, wiec jest mozliwe ze duzo ludzi szczegolnie na Antica ma ten wlasnie helm. skonczcie juz pisac ze niemozliwym jest zdobycie go. Nie mam pacc wiec nie widzialem tej bramki ale widzialem jeden filmik, pokazujacy ze to prawda.Nie chce wymyslac nic na temat tej bramki, jak ja obejsc czy cos. poprostu wierze ;] Gratulacje fajnych fotek, tak dalej

Też o tym słyszałem i jeszcze też o tym że demon helmet wypadał z draga tyle że miał tyle defa co bodajże Crown helmet :)

Gieeecek
26-12-2005, 17:38
Bardzo Ladne Sski ta Bramka to Nie fake ;]
Widzialem Ssy Od Moich Kumpli...
gratz Questa i Gl and HF

Yours Giecek~

kvasek
26-12-2005, 20:27
Panowie, mogę się mylić, jednak idąc tropem tego, iż autor nie chce udzielać informacji na temat nagród itp. to wydaje mi się, że najprościej w świecie zmienił level wymagany do bramki. Jeśli nie chce nic wyjawiać - jest to oczywiste i nie powinniśmy widzieć w tym problemu.

Master Mind
27-12-2005, 14:02
Panowie, mogę się mylić, jednak idąc tropem tego, iż autor nie chce udzielać informacji na temat nagród itp. to wydaje mi się, że najprościej w świecie zmienił level wymagany do bramki. Jeśli nie chce nic wyjawiać - jest to oczywiste i nie powinniśmy widzieć w tym problemu.

E,lol? Jak miałby zminic lev do bramki? Ta bramka to żart Cipsoft'u i nikt nie zrobi tego questa.

Velleion
27-12-2005, 14:14
Moze pisza dlatego, ze zadroszcza ?? :) GZ ... :D

@EDIT

teraz zwatpilem, wejdzcie na photobucketa jego i look na 2 zdjecie jasne eq G helm mpa demon legi great shield ... LOL

Zabijaka Barxuss
28-02-2006, 08:54
Czy Wyscie Powariowali ??!!
Najwiekszy Lvl W Tibi Ma Dwiescie Ktorys Lvl - Nawet Nie Ma Takiego Co Ma 300!! A Co Dopiero 999 !!!!!! Fake Na 100% A Temat Do Zamkniecia !!!!

Mikelp
28-02-2006, 13:31
Czy Wyscie Powariowali ??!!
Najwiekszy Lvl W Tibi Ma Dwiescie Ktorys Lvl - Nawet Nie Ma Takiego Co Ma 300!! A Co Dopiero 999 !!!!!! Fake Na 100% A Temat Do Zamkniecia !!!!

Ty koleś powinienneś się seryjnie utopić... Czy to, że nikt nie ma nawet 999 levela znaczy, że taki quest nie może istnieć? To znaczy, że jeśli TY nie masz 50 levela to quest bk też nie może istnieć? I rada: przestań grać w Tibię bo z takim myśleniem (i poziomem IQ) nic nie osiągniesz.

Ty również powinienneś coś ze sobą zrobić. Może naucz się czytać ze zrozumieniem? PHOE NIE ZROBIŁ TEGO QUESTA! ON TYLKO DOSZEDŁ DO BRAMKI!

Btw. Gratz że wogóle tam doszliście. Naprawde jestem pełen podziwu. (Czy naprawdę jestem pierwszym, który nie podnieca się jego golden helmetem?)

Dream Angel
28-02-2006, 13:39
No no... Ja wierze w golden helmet!(Ja też wierze we wróżki :D ) Fajna ekipa i wogule gratz.

pelson11
28-02-2006, 17:46
OMG Ludzie to NIE FAKE !!!! Antica to 1 z najstarszych swiatow ! G helmow tam jest mnostwo !! Ta bramka to prawda na eterni Szyderca z kolega tez tam doszli !
PS: nice SSKI !

Holly Master
21-04-2006, 10:53
ktos tam powiedzial ze niema 250lvla w tibii ... ale przeciez jest ! Eternal Oblivion...
najlepszy gracz w calej tibii:cup:

Lord-Jacko
21-04-2006, 15:28
w pizdu graczy na antice ma golden helmety i to nie zadne fake'i :) jesli nie wierzycie autorowi ze bramka takowa istnieje zapraszam do ogladania filmow z Forbidden lands i z Serpent Spawnow :]wtedy wyjasnicie watpliwosci:)
Pozdrawiam

danielski2
21-04-2006, 15:44
:/ Niby nie fake a podobno golden helmet wyglada inaczej.

Zuper Hero
21-04-2006, 15:53
:/ Niby nie fake a podobno golden helmet wyglada inaczej.

noob?? :evul:

Tibiańczyk
21-04-2006, 15:54
Grats to jest Banuta Quest, ktora to jest misja ? Ja aktualnie jestem przy 8. :/

ptYsiak
22-04-2006, 10:57
ktos tutaj na glowe zachorowal.....
nie ma golden helmet w calej tibi!!!
niestety..;( ;( ;(

Leon Zawodowjec
22-04-2006, 11:13
ktos tutaj na glowe zachorowal.....
nie ma golden helmet w calej tibi!!!
niestety..;( ;( ;(

Po co zasmiecasz temat, glupimi uwagami ze Golden Helmet niejest dostepny. To wytlumacz mi po co bylyby wszystkie te itemy typu: TH, GH, BLESSED SHIELD itp. sa po to aby sie wysilic i je zdobyc... a jezeli dla Ciebie zrobic desert questa to wielkie przezycie, to zrob sobie rookslayera i nieudzielaj sie na tym forum o_O

Czoman
22-04-2006, 11:39
Gratuluje takrze. Ja wierze w to sam gram na Antice i widzialem raz w domku w Thais golden helmet ;D i golden boots ;D8o

Nirvy
22-04-2006, 18:45
CzytaŁem Wypowiedzi Innych I MÓwili Oni ,Że Widzieli Filmiki... MÓgłbym ProsiĆ O Linka PoniewaŻ Nie Moge ZnalezĆ

Master_Fabisiak
10-07-2006, 19:37
Te dzwi mozna zniszczyc pewnym narzęciem a nagroda z questa to 3 figurki małp

Angelin
29-07-2006, 22:44
Quest jest wykonywalny.Bramka lvlowa999 to imitacja.Potrzebny jest młotek który ma wyglad Iron Hammera a nazywa sie Snake Destroy chyba tak nje wiem dokladnie.Mlotkiem tym trzeba rozwalic drzwi lub głowe węża naprzeciwko drzwi.Nagrodą w quescie sa 3 małpy złota , srebrna i brązowa (nie wiem dokladnie ale jedna ma chybazatkane uszy druga oczy a trzecia usta :p)Quest ten wykonał bodajże Mateusz Dragon Wielki .Pozdrowienia.aha Golden Helmet to nie fake na Antice jest dużo rarów a w szczególności GH.

http://i75.photobucket.com/albums/i315/Paloran/SnakeDestroyer.jpg

Nie wiedziałem jak sie nazywa ale za to teraz wiem i dodatkowo wkleiłem zdiecie pozdro :D(to zdięcie nie moje)

Przepraszam za kilka błednych informacji małpki sa jednego koloru i sa to monkey statuses jedna zasłania rekami oczy druga usta trzecia uszy a oto screen z domku na harmoni w którym znajdója się Monkeye xD(to robiłem sam moją postacią na harmonii)

http://img235.imageshack.us/img235/10/malpy0002rg4.png

To mały QS ale denerwowały mnie wypowiedzi ludzi typu ''EO musi grac 41 lat i to zdobędzie" lub"fajny fake jaki to ots".Ja poprostu wszystko tylko wyjaśniłem i pokazełem że quest jest wykonywalny.Nie podałem dokładnego opisu ani drogi.

Przepraszam za wszelki błedy ortograficzne i jeżeli komuś pomogłem usnąć w spokoju to nie ma za co :)

Mnie też to kiedyś dreczyło ale teraz już wszystko wiem i podzieliłem się moją wiedzą z wami .

Przepraszam Moderatorów forum jeżeli to QS :(

Tibia RuLez

Tzuful
29-07-2006, 23:23
Po co odświeżacie stare tematy? -.- Przecież każdy już chyba wie, co to za quest i jak go zrobić... Po za tym @UP to chyba QS :>