Pokaż pełną wersje : guardy
siema mam problem mianowicie po dedzie przez vampy i crypt shamblery sie zalamalem bo slabo expie i stracilem chec do grania co mi poradzicie zeby expic? a czy dwarf guardy na moim levelu to dobre rozwiazanie? mam skille po 71/71 eq crusader helmet gs crown shield fs knight legi i buty. przetestowalem scaraby i powiem ze to shit jak na moj level expo leci srednio loot tez srednio nie zwraca sie zbytnio za uhy slyszalem ze dwarf guardy to swietne rozwiazanie co sadzicie isc udac sie expic na nie??? :D
Guardy odradzam wogole, skille w sam raz na elfy ( powinno sie zwrocic za uhy ), kolo 75/75 mozna sprobowac Mintwallin ( tylko gorzej loota wyslac ), takie samo expo i lepszy zarobek.
Zrob postman questa i idz do mintwalin, ale popros kogos, zeby ci pokazal jak najlepiej robi sie tam rundki. Mozesz tez isc na tomby(polecem tego nad oaza).
Na guardach tracilbys jeszcze za duzo uh wiec odradzam.
Exp - poh. Poradzisz sobie spokojnie, mi się zwracało 23 knightem z 66/66 skillami. Co do kasy, to polecam mint~. Problem z dojściem i wysyłaniem lootu ale da się przeżyć.
na guardy nie idź będą Cie ciachać aż sie krew bedzie lała :baby: lepiej idź na soldy i pojedyce guardy albo poskiluj jeszcze lub ostatecznie możesz iść na Minotower super mijscówka i super lootbagi :]
20-12-2005, 07:09
@up masz racje guard będzie go bił mocna ale z tą krwią to lekka przesada a te loot bagi na Minotower to nieglupi pomysł zwruci sie mu za uhy :)
@topic Guardy to zły pomyśł bardziej polecam elfy (wszystkie choć z arcanistem może być z lekka problem) kopalnie dwarfów niewliczając tam gdzie guardy i geomancere :) cyclopy obok Thais i tam gdzie gobliny B) noi Tomby ;)
POZDRO !!!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.