zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Ciągle Zaśmiecone Depo...

Nyksus
19-12-2005, 21:36
Siema

Nie wiem czy was to też wkurza czy nie, ale mnie tak. Za każdym razem, na każdym świecie, gdy przyjdę sobie do Depo od razu widzę całe stosy śmieci. Są to m.in. labele,parcele,puste worki,kubki,lyzki,listy,pozostałości po zniszczonych meblach. Wiem że to dziwnie brzmi..."zaśmiecone depo" bo oczywiście kogo to może obchodzić? Mnie obchodzi i to dużo bo to niszczy urok Tibii. Od razu pewnie mnie wyśmiejecie że to wam powiem. Ale mam coś takiego w sobie gdy widze śmieć w Tibii w depo od razu go wyrzucam :p ...

Moja Rada :

Nie śmiećmy w depo, nie niszczmy uroku Tibiia a bedzie ona przyjemniejsza i ładniejsza niż dotychczasz.

Neth
19-12-2005, 21:43
Czasami jak mis ie nudzi to tez sprzatam dp :] mnie tez te "smieci" wkurzja ale nooby zawsze zasmieca

Gatho Gokhinin
19-12-2005, 21:52
Rada? "Sprzątanie Świata"!! xD No terz mnie to wkurza, ale juz daje sobie spokój, bo i tak moje sprzątanie nic nie da

Movill
19-12-2005, 21:53
Czy to tak trudne przesunąć myszką trochę dalej, żeby wrzucić parcel/list/label/inny śmieć do kosza na śmieci (tak tak, są w Tibi ;P) zamiast rzucać to na podłogę!?

Nie trzeba sprzątać! Wystarczy nie śmiecić... ale kto się posłucha...

Walekifa
20-12-2005, 00:00
Ja też sprzątam depot.Ale odpowiedzialny za to jest save serva.co by było gdyby nie on?? o.o

Jeszcze bardziej mnie wkurza bałagan "w" moim lockerze...Milion parceli,bp'ków.jakiś gówien,tu 10 lin,tu runy,tu kasa po 10 bp'kach sie wala.Tu gdzies dagger nagle ,niby do trenienia,a obok 10 innych.Ludzi szlak trafia......

Zizu007
20-12-2005, 05:39
@Movil

One powinny być na przeci każdego depo, wtedy było by je widać i nie trzeba by było wychodzić z depo... A tak...?

Sashion
20-12-2005, 06:15
Fak tez nie lubie zasmieconych Depo :D Ale w zeszłym miesiącu przeczytałem na tibianews w tibijskim choroskopie ze lubie ładne i czyste miejsca :D A to prawda XD

ripper
20-12-2005, 06:24
Cóż, ja w depo mam porządek. W lockerze mam bp'ki na loot, bolty, runy, "różne rzeczy" itd, a w depot chest (tym drugim xD) mam kase.

Nyksus
20-12-2005, 10:12
Za zaśmiecanie powinien być ban :P Na tydzień, żeby ktoś się nauczył żeby nie śmiecić bo to naprawdę niszczy urok Tibii wg. mnie oczywiście.

PS : CipSoft zrobiłby kilka firm w których ludzie mogli by się zatrudniać i pracować, dostawać za to kasę, no wiecie. Firma do sprzatania ;) Śmieciarki by jeździły...to bym sięzatrudnił :P Wybory na prezydenta; P

Sozemego
20-12-2005, 10:16
Zorganizujmy dzien sprzatania swiata.... Mnie tez to denerwuje [;

Nyksus
20-12-2005, 10:19
Niech to będzie gdzieś przed wigilą...przeciez musi być czysto no nie?

Rabanbar
20-12-2005, 10:22
Nie gadajcie. Pewnie powiecie ze jestem zlomiarz ale ile tam jest przydatnych rzeczy?? Chcesz zrobic labela z napisem ze huncisz? Znajdziesz go w depo :D Potrzebujesz liny? Znajdziesz ja w depo :D Potrzebujesz broni do skillowania lub katany po wyjsciu na maina? Znajdziesz ją w depo :D Bardzo wiele przydatnych rzeczy lezy sobie w depo :D

teletoobis
20-12-2005, 10:28
Też tego nie lubie ale co poradzisz X( ludzie i tak i tak beda zasmiecac depo jak nie maja gdzie wyzucac smieci moze dobrym pomyslem byloby postawienie przez cipy oszy na smieci przy kazdym depocie :D

p.s.
prawie zapomniałem o mojej ulubionej puencie :): "Urzekła mnie Twoja historia"
aach odrazu lepiej :D

Wolan
20-12-2005, 15:26
Niby bałagan w depo troche przeszkadza ale ja tam sie ciesze bo w każdej chwili można znaleść darmowy worek/parcel potrzebny np. do wsadzenia kasy bo czasami ma sie kase w wielu walutach a trzeba uzyc trade ;/ albo schowac wiecej rzeczy w parcelu ;/ Teraz to nawet nie trzeba na nie zwracać uwagi bo i tak można po nich chodzić niezwracając uwagi ile ich jest na sobie :)

kaczi
20-12-2005, 15:28
Sami pedanci na tym forum...

Jak wam tak bardzo zależy, to sobie sprzątajcie.
Jak komuś się spieszy, to co? Będzie ganiał z każdym śmieciem do śmietnika? Bez przesady...

Mnie drażni to, że ludzie lampki gaszą. [Ironia]

Van Gul'dan Moose
20-12-2005, 18:54
Ludu ale to też tworzy swoisty klimat... Popatrzcie na średniowieczne filmy (polecam "Poszukiwania świętego Graala" Monty Pythona) jaki tam był syf na ulicach!

Khazar
20-12-2005, 23:03
bla bla bla, pk, zlodzieje, nooby i teraz jeszcze zasmiecone depo sa na liscie rzeczy ktore "psuja klimat Tibii", ale zadnej z tych rzeczy si enie pozbedziecie! dlaczego ja mam tracic czas na pchanie sie do kosza na smieci przez tlum ludzi jak moge labela wywalic poprostu na ziemie? a co przeszkadza wam on na podlodze? potkniecie sie o niego? musicie go ominac? jak sie wam nie podoba to sobie w spritach zmiencie labele na kwiatki, parcele na rozyczki i od razu bedzie ladnie.... dajcie sobie spokoj z tym sprzataniem swiata Tibii, mna rlu to nei wychodzi i jest tylko jedna wielka komercyjna akcja, to i tu to nie wyjdzie tym bardziej, bo na rlu smieci jeszcze przynajmniej szkodza, a tu jest to poprostu inna grafika na podlodze. jeszcze raz wam mowie, chcecie to sobie robcie to sprzatanie, ale nie oczekujcie od ludzi ze beda biegac do kosza z kazda buteleczka po manasie czy labelkiem bo Wy tak chcecie.

Helixaw
21-12-2005, 21:07
hehe, najlepiej zapłaćcie kilkaset tysiaczków najsilniejszej gildii i niech huntuje śmieciarzy :D boże jak to dobrze że już nie gram, bo widzę, że z każdym miesiącem coraz więcej debili...

"in the heads full of shit..."

Asthan
21-12-2005, 21:32
Mi tam ten syf nieprzeszkadza posprzatacie to depo a za kilka minut beda kolejne smieci co to da?
Zgadzam sie z Khazarem to tylko grafika ktora nikomu nieszkodzi na rl jest gorzej.

Mloda1348
21-12-2005, 22:01
MNie to tez wkurza ale nie róbcie odrazu afery z tegoo....boo to bezsensu X( jak chcecie sobie to sprzatajcie ale i tak to nic wam nie da....sa ludzie i parapety...tych drugich nigdy sie nie pozbedziesz tak jak smieci w depo.POzdro i milego grania w tibie :baby:

pawepek
22-12-2005, 06:34
ja raczej nie czuje nienawisci do zwyklych smieci :D gorzej jak ktos postawi skrzynke (nie pamietam jak to sie nazywalo, crate??) przez która nie mozna prezejsc, zastawia ją tysiacami (przesadzam, max 30 parceli na takiej skrzyni znalazlem) parceli i nie mozna wejsc do depot locker :D i niewiadomo czemu... smieci same w sobie nei sa zle (w grze). co za roznica czy na podlodze masz szary kwadracik czy paczuszke?

Patton
01-11-2007, 09:41
Żądasz czystosci???

Zachowaj ją sam!

Tomcio Pall
01-11-2007, 09:59
Tak a mógłbyś najpierw zobaczyć datę założenia tematu?? Było by miło jak byś nie odkopywał tematów sprzed 2 lat O.o

Vasudanin
01-11-2007, 12:20
ja tam nie narzekam bo moze jakis nobek wywalil baga z jakims crown helmetem beho shieldem itd... ale jak mnie wkurza to sprzatam

Pulaski
01-11-2007, 12:36
Po co sprzątać gdy po save'ie wszystko zostaje oczyszczone?
Mi jakoś nie gra roli czy jest czysto czy też nie.

roni_dark
01-11-2007, 18:04
Mnie też przeszkadzają śmieci w depo porozrzucane przez n00bki, ale chyba trochę przesadzasz z tym "niszczeniem uroku tibii" :)

Argen
01-11-2007, 18:26
Mi to mimo wszystko archeolodzy bardziej przeszkadzają ;/