Pokaż pełną wersje : Prawdziwe oblicze Isary..
Walsuś Kiepski
20-12-2005, 14:48
Oto oblicze niektorych graczy Isary, a w śród nich nasz najwspanialszy zawsze honorowy i mężny Sozemego the second ktory kiedys walczyl jak lew zeby zabic szwedow a teraz?! Prubuje wymusić itemy od pewnego brazylijczyka. Sami ocencie to zachowanie -.-!
http://rapidshare.de/files/9464716/Running.rec.html
MoGreene
20-12-2005, 18:12
Zawsze było wiadome że aby sobie spokojnie pograc na większym lvlu trzeba dezerterowac wcześniej czy później i nawiązywac znajomości z grupą ,,trzymającą władzę" (lub płacic) ale jak znam historię, i podobne przypadki koniec końców kończy to się ubiciem danego delikwenta przez ,,oprawców" Nie potępiam działań Sozemego.. mam nadzieje że dobrze kombinuje swój plan i nie da się udupic...w przyszłości z powodu swoich postępowań mających świadczyc o oddaniu się ,,szwedzkiej" sprawie.
Ładna ucieczka. Nie wiem jak onie nie byli w stanie zabić 45 knighta. 91 ms, 100+ rp i 100+ ek są w stanie walnąć kombo za dużo więcej niż ten knight ma max. Exori soza to ~250-300, ue histana do ~500 i sd tego dupka to ~200. Więc jaki problem było go zabic? Wynika to ze słabego pvp tychze "zbirów". Nietrafiony e-beam etc. Podoba mi się tutaj postawa Athaniela, który starał ci się pomóc. Z chęcią jak zrobie może sobie 30lvl moim drutkiem to odwiedze mr Histana z 2 FE i aimbotem. Sprawdzimy jak się chłopak spisze ;) Ahoj!
Draconis Dragontooth
20-12-2005, 21:35
Ładna ucieczka. Nie wiem jak onie nie byli w stanie zabić 45 knighta. 91 ms, 100+ rp i 100+ ek są w stanie walnąć kombo za dużo więcej niż ten knight ma max. Exori soza to ~250-300, ue histana do ~500 i sd tego dupka to ~200. Więc jaki problem było go zabic? Wynika to ze słabego pvp tychze "zbirów". Nietrafiony e-beam etc. Podoba mi się tutaj postawa Athaniela, który starał ci się pomóc. Z chęcią jak zrobie może sobie 30lvl moim drutkiem to odwiedze mr Histana z 2 FE i aimbotem. Sprawdzimy jak się chłopak spisze ;) Ahoj!
co do tej ucieczki to obejżyj sobie filmik z acko , 45najt ucieka przed cała guldią unit i po zniknęciu pz'a ucieka do dp :)
a tak btw. to bic 100 lvlem + 45 najta w sumie to chyba za nic (?) to szczyt noobostwa i power abuserstwa .. aha i jeszcze jedno wątpie żeby sozemego walnął 300 w człowieka z exori ..takie 250 max ..i to tez jak dobrze wejdzie :P
grzysztof
20-12-2005, 22:31
autor filmu mial szczescie ze szedl na quest i wzial duzo uhow, inaczej by mu sie skonczyly przed dojsciem do dp, a co do atakujacych go osob dlatego go nie zabili ze chcieli go przeczekac i walic bez uzycia sd, explo i innych droższych sposobów, sorc jak pisal nie chcial miec unjustifa dlatego nie walnał ue albo seri z sd :) W kazdym razie wygladalo to na zwykle pa wysokich leveli na całkowicie przypadkowo wybranych ofiarach, jedyne co mi sie podobalo to to ze knight nie poddal sie tylko uciekał i przezył ten incydent szczesliwie (co prawda blizej mial do kazz albo do dywanu na goblin hills ale to szczegół).
Felux Zarius
21-12-2005, 06:32
PvP jest po to żeby pkować
Jak jest ci źle to idz na no-pvp?
A pozatym Sozemego zawsze miał taką nature ; ale chciał by jego przyjaciele mogli grać więc walczył..
Bradwen Hellscream
21-12-2005, 06:57
Wiecie co ?. Jedne co mi sie nie podoba w tej calej sytuacji.. to fakt ze wpie*****cie sie w nie swoje sprawy... jego postac , jego czas , jego wybor.
a co do tego ze kiedys walczyl po tej 'dobrej' stronie..
kobieta zmienna jest xd :*** Soze
( powodu zmiany mojej decyzji co do jego zachowania nie musicie znac ; ) )
Walsuś Kiepski
21-12-2005, 07:03
Tak tylko ze oni nie chcieli go zabic bo tak to juz dawno by to zrobili.. oni tylko chcieli wymusic od niego rzeczy.. bo tylko z tego zyja-.-
A co do Sozemego to on walczyl wczesniej przeciwko PA na isarze a teraz?-.- Poczul ze ma wladze i o to skutki.. -.-
P.S A moze Soze sam sie wytlumaczy z tej sytuacji?!-.- Czekamy..
Stary serwer. Cioty nie maja z czego żyć,runy są drogie,looty z huntów kosztują malutko to typki terroryzują słabszych.Z tego co mi sie zdaje to oni go chyba nawet nie chcieli zabic.Ale gosciu i tak se juz nie pogra chyba...Być moze cos im ten 45 zrobil w przeszlosci i mają powód zeby go huntowac,ale gdyby tak było to by nie pisali juz na wstepie PAY ARMOR tylko by go u***ali i dopiero kazali placic.W sumie to nie mój serwer i mnie h*j obchodzic powinno co tam sie dzieje
Walsuś Kiepski
21-12-2005, 10:21
Bolexus: Być moze cos im ten 45 zrobil w przeszlosci i mają powód zeby go huntowac
Niee.. watpie oni tylko za nic bija bo nie maja kasy i wymuszaja.. Ale bardzo mi sie podobala postawa Athaniel'a ktory pomogl mu uciec od nich.. Gz dla niego..
Sozemego
21-12-2005, 11:09
Life is brutal and full of zasadzkas ;]
kani_mani
21-12-2005, 11:10
Raczej nie powiedziałbym, że nie byli w stanie zabić..., raczej nie chcieli zabić. Bawili się z gostkiem tak długo, bo chcieli coś od niego wycisnąć... I nie krytykuj ich pvp, bo mogę zaręczyć, że jest wysokie (obejrzyj sobie jakiś filmik z wojen na Isarze, to się przekonasz :p )
A odnośnie twojego pomyłsu z fe... Jestem pewien, że Histan nosi przy sobie co najmniej kilka ssa, więc ani aimbot, ani 2 fe nic, by nie zdziałały, bo jemu wystarczyłoby tylko wciśnięcie jednego hotkeya ;>
@up :
Ten kolo wali z ue w ludzi po 700+ ? -.-
Mmm Według mnie i tak soze zaatakowal nie sprawiedliwie szedl sobie oni powiedzieli kill a on sie żucił btw. Athaniel bardzo ladnie sie zachowal ale rozwalil mnie tekst tego goscia ktory powiedzial ze Nowym zyciem athaniela jest pz >.> 106rp do 140 ek ktory jest w najsilnijszej gildi; s
Dominikk
21-12-2005, 13:08
cala gildia na 1 goscia i nie mgoa dac rady :/ szczyt noobostwa atakowac za nic . Brawo dla broniących sie panow za postawe :)
Koronowany rycek
21-12-2005, 13:29
Isara ? Jak tam sie placi gdy ktos wbije 50 lvl +
tak to jest.. no coz.. postawa godna idioty lub nooba
Soze to idiota i tyle -.- widzialem klótnie na ich topicu tera wiem jaki to pa
Athaniel zrobil na mnie wrazenie nie kazdego stac na taki gest.. Tylko pogratulowac takie postawy:)
Your koro~
Czarnyszakal
21-12-2005, 13:33
NA ISarze tak jest odkad byla Isaras Finest i PG. Niedawno bil mnie 105 r i 97 rp i zdolalem uciec nawet 100 lvlowi ceizko zabic jest 40 wiec niesmiejcie sie z Histana i Nibbora bo mieli red skule i chcieli zeby wykonczyl Soze!
Heh Isara to Isara
Powiem ci Soze ze strasznie sie zmieniles -.- zadajesz sie ze szwedami ktorych bylym celem bylo zaj**** cie... i to wlasnie przez takich jak ty ludzie rezygnuja z Isary -.- Gratz gratz ciekawe komu bedziecie sprzedawac itemy z huntow jak nikogo nie bedzie
Olorion.
21-12-2005, 14:02
sorc = nub z aimbotem
Felux Zarius
21-12-2005, 14:22
Wiecie co?
Odpierd**ta się od Soza.
Jego char jego sprawa.
Nibbor , Bapupa , Swift etc~ pkuja codziennie pare razy
A jak Sozemego zabija raz na jakiś czas to robicie wielkie ale -,-
Soze :*
kani_mani
21-12-2005, 15:11
@up :
Sorc 30lvl ma 295hp..., no chyba, że miałby magic shielda, to wtedy 2 wciśnięcia hotkey'a -.-
Nie rozumiem też, dlaczego wszyscy tak najeżdżają na Sozego... Pomagał tamtym "pk", bo jest z nimi razem w gildii. Na tym to chyba polega, eh?
Sozemego Sozemego....Akurat on chyba najmniej zrobił.On ich poprostu lał bo inni ich lali. Bardziej tutaj w****ia ten 60palek ktory odrazu z GFB zaczyna ich lać. PA na maxa.W sumie to ja nie kminie po co na Isarze grać wogle....... Nikt se nowy nie zrobi takiego levela zeby ich u***ac bo nie da rady bo go huntowac bedą potem....Wogle poprostu NICE ten filmik i nie ma co gadać;]
Sozemego
21-12-2005, 17:27
Moi przyjaciele dobrze wiedza jakim kompanem jestem. Reszte niech to nic nie obchodzi.
Walsuś Kiepski
21-12-2005, 17:37
No dobra to wiemy ze przyjaciolom pomagasz.. no ale co ci zrobil ten biedny 45 brazylijczyk?-.-
Widze ze wiele osob zmienilo o tobie zdanie.. na gorsze oczywiscie :o
Walsuś Kiepski
21-12-2005, 17:39
NoobzLW
Hmm niee 500+ :D
Moi przyjaciele dobrze wiedza jakim kompanem jestem. Reszte niech to nic nie obchodzi.
Tak? Czyli waszym celem jest bicie bezbronnych 45 lvl za nic?
Isara jest stracona i tyle... ps. Ten 45 Knight mial na sobie c arm czyli szkoda bylo waszych run, boltow etc... dopisal bym cos ejszcze ale przeciez bede mial hunta za to:P
Sozemego
21-12-2005, 20:48
Musicie caly czas podkreslac slowa "biedny brazylijczyk"?
I po co sie tak tym przejmujecie, geez -.-
Szkoda, że ten "biedny brazylijczyk" nie padł. Co prawda eq to nie miał najlepszego ale co sobie będzie po kopalniach laził. Z pewnością 90% z was nie zna Sozemego i nie wie jaki on jest. Więc nie w*******ajcie się w życie Isary, jeżeli was to nie dotyczy. "Pk is a part of the game." Ja osobiście popieram Soze, ponieważ sam sobie lubie pomordować i to jest wielka frajda. Idźcie szukać afer na swoich serwerach, więcej luzu na przyszłość, TO TYLKO GRA!!
PanKracy
21-12-2005, 21:57
Zaskoczyles mnie Soze. Myslalem ze chcesz cos zmienic na tym swiecie, ale widze ze jak pare lvli wpadlo to sie bardzo rzadzisz. Jeszcze zrozumiałbym zebys mial jakis konkretny powod, ale po prostu lizesz dupy tym szwedzkim świniom bez honoru. Przypomnij sobie jak to bylo kiedy ty padales wlasnie od sdków tych ludzi z którymi sobie pkujesz w chwili obecnej. Myślisz, że oni naprawde cie lubia? Oni poprostu chca cie miec do zabijania Polaków, bo sami nie chca sobie nabic deleta i stales sie zagrozeniem dla nich. Power abusing ci sie strasznie spodobal, ale nie zdziw sie kiedy wszyscy przyjaciele odwroca sie od ciebie lub przestana tu grac i zostaniesz z szwedami, ktorzy cie zlikwiduja jezeli bedziesz sam. Jestes dla mnie zerem.
Co do Athaniela to nie przepadalem za nim, ale zaskoczyl mnie, oczywiscie pozytywnie ;) Bardzo dobrze ze pomogl temu gosciowi i masz u mnie dużego "+".
A juz myslalem ze Isara znowu wraca do swego stanu świetności, ale kolejna wojna widze sie szykuje.
Jeszcze jedno do Soze. Życze jak najwiecej dedow, i zeby wszyscy sie od ciebie odwrocili.
Nie pisze sie <moi> :P
Ale filmik spox :P
Ale PA dont spox :S
Draconis Dragontooth
22-12-2005, 05:00
Nie pisze sie <moi> :P
Ale filmik spox :P
Ale PA dont spox :S
A co może pisze się MOJI ? lol moi się pisze ..
Rewinone
22-12-2005, 06:30
jednym Slowem Lol Ale Noob
Sozemego
22-12-2005, 08:04
Zmienic ? Potrzebuja mnie ? Nie lubią ?
Zaraz zaraz ktos tutaj jest nie doinformowany. Nie jestem jakims wojownikiem swiatla ktory ma na celu wyzwalac servery spod jarzma "ZLYCH I OKRUTNYCH" szwedow. Gram dla przyjemnosci, ale zeby grac na isarze trzeba sie troszke wysilic. Sam jestes swinia, nie znasz ich i sie wypowiadasz, i zapewne jedyne spotkanie z nimi bylo zakonczone twoja smiercią albo duzymi stratami.
Potrzebuja mnie ? Zaraz zaraz, jeszcze zaden z nich ani razu mnie nie prosil zebym z nim poszedl kogos zabic, wiec nie za bardzo mnie potrzebuja.
Zginalem od ich sdkow to prawda, no i co ? Mam ich teraz nienawidzic do konca zycia czy co ? To, ze WY trzymacie uraze do konca zycia, nie znaczy ze ja tez.
Odczepcie Sie Od Sozemego K***a To Jest JEGO sprawa co robi a nie sie go czepiacie,moze ten Br cos mu kiedyś zrobił??Robi co chce a nie co ktoś mu karze.Wiec nie w*******ać się w jego sprawy,bo on robi co chce.Pozdro Dla Ciebie Soze!
Walsuś Kiepski
22-12-2005, 16:41
Tehace ty tylko bronisz Soze bo to twoj friend a gdyby ktos to byl kogo bys nie znal to bys napewno mial pretensie.. A to co niby ten knightcik cos zrobil to w to watpie.. chyba sam w to nie wiezysz?..
"Każdy ponad każdym – sk**wysyn - innego traktuje jakby był niczym, wszyscy najmądrzejsi – j*bani - myślą chyba, że są wybrańcami... wszyscy tu, niestety... Na takie podejście brak mi słów."
Może jestem jakiś nie kumaty, ale pomimo że Soze to moj znajomy to nie powiem "Brawo Soze" etc. Jest temat, w nim filmik, a filmik po to by go komentować, wiec nie piszcie "opier**ol sie od Niego ... " piszą to co myślą, tak jak Soze robi to co chce, nie każdy to szanuje...Można by powiedzieć - cała Isara, tylko bohaterów coraz więcej...Na szczęście mnie nie spotkalo nic takiego jeszcze, na szczęście...
To wszystko śmierdzi wojną...;]
Pozdro [;
Oglądałem filmik wczoraj ale dopiero dzisiaj się wypowiem. Ten br pewnie się nie spodziewał że kręcąc ten filmik ktoś zacznie go atakować ale mniejsza o to. GZ dla niego, naprawdę ładnie wykonana obrona przed pk, nie tracił zimnej krwi a co do tego że bliżej miał dywan na Femor to nie wiem czy byłoby tak łatwo - tam mimo wszystko są wąskie miejsza a ten pall nie szczędził magic walli. Co do soze to cóż..... widuję go od czasu do czasu i nigdy nie widziałem żeby kogoś atakował... jego sprawa, każdy lubi itemy za free, no nie?? Ogólnie nienawidzę pk, ale wrzeszczenie "Noob!" nic nie da. Nie mówcie że go bronię bo boję się huntu (nie gram już więc co mam do stracenia?), albo że jestem jego kumplem (buahahaha :)) bo tak nie jest. Ale to w końcu topic o filmiku, a nie o Soze. Swoją drogą dlaczego nie czepiacie się Histana czy Nabbora?
Cordin the Rook
22-12-2005, 20:45
Soze moze zrobiles i dobrze (na teraz). Robisz tak samo jak xoheka kiedys i sie na tym przejechal poniewaz zaczeli huncic jego kumpli tak samo bedzie z toba dopuki im sie twoi kumple niespodobaja. Tyle mam do powiedzenia :P PAPA
Witam. Niestety to tylko Isara .... Na poczatku wielkie GZ dla Athaniela :-)
A co do tych szwedów to brak słow .... !!
Soze~ obyś sie nie przejechal na nich !! Wedlug mnie straciles w oczach wszystkich polakow...
Tylko tyle powiem ;) Cya all .
See You In Tibia =)
"Pipu:Wedlug mnie straciles w oczach wszystkich polakow... "
A jednak nie, to jego sprawa co robi, lepiej sie zaprzyjazniac (np ze szwedami) niz okazywac im wrogosc. Wogole zaloze sie ze wiekszosc z was niewie dlaczego dlaczego polacy nielubia szwedow...
p.s. co do filmu to brawo, ze dobiegl do depo :P
@Soze~
Nie oczekuj po nas ,że w jednym momencie skończymy psioczyć na Twoje postępowanie.Nie możesz nam zabronić marudzenia ,tak jak i my nie mozemy zabronic Ci bratania się ze Swe.Tak czy siak nie będziemy Cie po nożkach całować za to co robisz.Chcesz coś osiągnąć ,licz się z krytyką.
@Topic | Filmik
To co zaskakuje ogół (zachowanie Athaniela) zaskoczyło i mnie.Co moge powiedzieć...Obyśmy jak najcześciej widzieli takie zachowanie(pomoc Hlvl przy kłopotach z PA).
Ze strony gildii Light ,moim zdaniem ,powinno wypłynąć małe ostrzeżenie w kierunku Histana i Nibbora~ za te kilka hmm i boltów ,które ''wylądowały'' na Athanielu.Rownież za zdanie ,które wypowiedział bodajże Nibbor (dotyczace PZ ).
Cordin the Rook
23-12-2005, 06:14
Ze strony gildii Light ,moim zdaniem ,powinno wypłynąć małe ostrzeżenie w kierunku Histana i Nibbora~ za te kilka hmm i boltów ,które ''wylądowały'' na Athanielu.Rownież za zdanie ,które wypowiedział bodajże Nibbor (dotyczace PZ ).
LOL Big lol ... Oni im by wypowiedzieli wojne ?? IF znowu sie zrobi i bedzie trzeba z isary odejsc -.- widac ze nie grales na isarze jak byla wojna :P
Walsuś Kiepski
23-12-2005, 06:51
Wcale ze nie Athaniel napisal do Galada o tym co sie stalo ze Histan i Nibbor~ zaczeli go laca on odrazu napisal do Bapupy co Histan i Nibbor o*******aja.. i Bapupa napisal do Histana ze jezeli jeszcze raz kogos dotknie z Lightow to Lighty roz*******a mu dupe i Bapupa mu nie pomoze.. :)
LOL Big lol ... Oni im by wypowiedzieli wojne ?? IF znowu sie zrobi i bedzie trzeba z isary odejsc -.- widac ze nie grales na isarze jak byla wojna :P
Nie mowiłem NIC o wojnie.Mówiłem o ostrzeżeniu.Dla mnie to nie jest to samo.
I wręcz przeciwnie: grałem na Isarze podczas wojny (choć mało) ale na bieżąco śledziłem jej przebieg.Więc wiem co ,gdzie i jak.
Sozemego
23-12-2005, 14:42
A czy ja was zmuszam do lubienia mnie i calowania po nozkach ? Nie zabraniam wam marudzic, mozecie tak nawet do usranej smierci nikt wam nie broni. Jakby to powiedziec...opinia wasza mnie NIE interesuje.
@Walsuś
To prawda ;]
@Reszta
Curro na pewno by mu nie pomogl, gdyby nie to ze JA tam bylem. On po prostu mnie bardzo nie lubi i chcial mi przeszkodzic :(
A tam.Róbta co chceta... Ja tylko nie kminie jakie to nudne musi być granie takim 100+ knightem.Gdzie expić można?? Granie jest nudne to se ludzie muszą kogoś postraszyć,kogoś zabić lub atakować kogoś z najlepszej gildi. Bierzcie przykład z del'toro. Jak już chcecie robić big PA to wbijajcie sie na nowe serwy i chociaż będzie ciekawiej niż bicie 40 leveli w 3osoby 100 levelami -.-
Może ktoś to wzucić na inny mirror? na rapishare sa limty.
bezsensu .. pierw 3? hlvl leje 45 lvl [niezly koles dobrze sie trzymal xD] a jak im pitaniesz do depo to od razu hunted .. troche to wqr ..
Walsuś Kiepski
24-12-2005, 13:42
bezsensu .. pierw 3? hlvl leje 45 lvl [niezly koles dobrze sie trzymal xD] a jak im pitaniesz do depo to od razu hunted .. troche to wqr ..taka jest wlasnie isara.. i nie tylko -.-
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.