zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Dwa nowe światy!

Stron : [1] 2

Dr. Omader
20-12-2005, 17:15
CipSoft postanowił dzisiaj odpalić dwa nowe światy...

Nazywy światów to:
Ocera - zlokalizowana w USA
Kyra - zlokalizowana w Niemczech

Zalogować na początku mogą się jak zwykle tylko posiadacze premium account.
Zarówno limit graczy został zastosowany, aby nie przeludnić Rookgaardu. W ciągu kliku dni limit zostanie podniesiony, oraz gracze z darmowymi kontami zostaną wpuszczeni.

Najświeższe wiadomości:
Tak, gracze z darmowymi kontami też będą mogli grać na nowych światach.

Nie masz pacc? Kup go już dzisiaj i ciesz się nowymi światami i nie tylko! Przeczytaj to: klik (http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=38450)

Duke Dran
20-12-2005, 17:17
B) troche lipa B) że only premium no ale niech już będzie.

Angel of Death
20-12-2005, 17:19
Wiedzieli że b. dużo osób chce iść na nowe servery więc zrobili chwyt żeby ludzie pokupowali pacce, ehh ...

Vudi
20-12-2005, 17:20
czekalem na new serwa, ale takie cos mnie nie bawi nawet sobie pacca nie kupuje :P dalej bawie sie na aldorce

MayGyver
nie jestem pewien czy tylko premium

jest napisane initialy a nie premium jak w przypadku premii

Siemano
Cholera porażka normalnie;/A już po przeczytaniu pierwszych wyrazów nowe światy miałem nadzieje że sobie pogram w końcu a tu taka klapa /;/;/;/

Domis
20-12-2005, 17:21
Hehehe. Tyle osób czekało na nowe światy, żeby grać. A tu zonk tylko dla pacców. :D :D

Kosmita
20-12-2005, 17:23
Zauwazylem to przed wszystkimi newsami :D

Na tibia.com napisane jest:
initially Premium, co oznacza poczatkowo dla PACC

Czyzby te swiaty mialy pozostac tylko dla Premium, czy moze to nowa polityka Cipow, polegajaca na udostepnianiu nowych swiatow np. przez miesiac tylko dla PACC, potem FACC. W sumie zwiekszylo by to grono potencjalnych sponsorow Cipow.

Angel of Death

Hm, rzeczywiśćie. A czy przy powstawaniu każdego serva nie ma czegoś takiego ? Bo jeśli tak to to będą normalne servery.

initially znaczy na początku; wstępnie ...

Vudi
initially Premium= poczatkowo premium czyli raczej tylko z poczatku pacc jak zawsze :)

ogorek
20-12-2005, 17:25

no wlasnie! 'initially Premium' - 'poczatkowo Premium'! przez jakis okres czasu obydwa swiaty beda tylko dla paccow a potem juz normalnie!
modki zetydujcie newsa bo niepotrzebnie graczy wystraszylicie :)

Elder Nagan
20-12-2005, 17:26
Omg patologia bedzie jak facc nie bedzie ja osobiscie mam pacc ale to i tak lipa bedzie :/ ****a kombinuaj zydy

Rabanbar
20-12-2005, 17:49
A nie wiecie czy nie bedzie jakichs swiatow non-PvP bo chcialem isc??

Chemik50
20-12-2005, 17:49
initially Premium= poczatkowo premium czyli raczej tylko z poczatku pacc jak zawsze :)

Choler juz mysalem ze tylko dla pacc zeby bylo ze po tygodni dla facc bo juz nie chce mi sie czekac
!!! FAST NEW PLZ

Angel of Death
20-12-2005, 17:56
Choler juz mysalem ze tylko dla pacc zeby bylo ze po tygodni dla facc bo juz nie chce mi sie czekac
!!! FAST NEW PLZ

Po tygodniu nie ma szans. Zawsze jak powstają nowe servery dopiero po 2 tygodniach facc mają wstęp.

Rabanbar
20-12-2005, 18:10
Prosze o zraportowanie posta, problem z internetem i wyslalem triple post.

michalll
20-12-2005, 18:17
Ja sie właśnie chce lognąć tam, ale kolejka jest ;(

Bastek
20-12-2005, 18:20
@Rab
stfu

@topic

imo to bedzie classic pvp

brawo dla droma
szkoda ze grasz na non pvp
;F

Sir Rozek
20-12-2005, 18:21
No czekamy na news na tibia.com miejmy nadzieje ze dla facc jak dla facc to ktos wchodzi do mego gandu??

Dawergo
20-12-2005, 18:22
Ludzie mam taką sprawe... może by tak spróbować zrobić z tego serva polski server?? ja już wbijam jak chcecie to się przyłączcie
PS. Jak sporo osób będzie to zrobimy całkowicie polską gildie
(pisać do Cela Sath)
PS.2 Mam nadzieje że się przyłonczycie :cup:
PS.3 Jestem jedynie 200 w kolejce ...

Duban
20-12-2005, 18:23
fajne ze new serv !
jestem juz 50 w kolejce huh :P
btw jedno mnie dziwi dlaczego jest online tylko 150 osob ??:/ czemu tak slabo

Sir Rozek
20-12-2005, 18:24
elo serwy beda dla faccc za***iscie kto wchodzi do mego gangu pisac na gg 3488655!!!

/Pragnienie\
20-12-2005, 18:25
NIe ebde tego komentowal, z wieloma kumplami chcielsimy wbic na nowy server a tu kupa, kurde, moze jednak stworza jakied nowe servery zwykle

pawepek
20-12-2005, 18:26
omg, 250 w kolejce :D na new world (rook) pacc strasznie duzo daje :/ :D ale co tam... poczekamy, jutro najwyzej wstane o 6 i se pogram przed szkołą 2h jakby co mój nick Gravell

Łolek
20-12-2005, 18:27
HAIL xDDD!!

NAreszcie!
Kocham was moje Cipki =**

Godnes
20-12-2005, 18:28
Hehs, zedytujcie tekst, niepotrzebnie ludzi straszycie, poprostu CIP'y wprowadziły takie coś żeby ludzie wiedzieli że ciągle jest narazie dla PAAC, to są normalne servery pvp, przedchwilą napisali posta na tibia.com, apeluje do wszystkich ludzi chcących grać na new światach, postarajcie się nie zabijać nawzajem, najpierw postarajmy się wypędzić szwedów z Kyra'ii (jak to sie odmienia? ;] ) powodzenia na nowych światach!

Kosmita
20-12-2005, 18:28
A wiec juz wszystko jasne. Pojawil sie news na tibia.com.
Bedzie tak jak zawsze. Najpierw PACC, a po pewnym czasie FACC.
Po prostu Cipy wprowadzily lekkie zmiany (jak to oni nieraz robia i nie mowia o tym, bo nie ma sensu przy takich malych zmianach na stronie) i dodaly 'initially Premium' co powinno byc od zawsze, zeby nie wprowadzac nowych Tibijczykow w blad :)

Canze
20-12-2005, 19:25
Fajnie ... ja i tak sie nieprzenosze ;] Furora Rox

Seele
20-12-2005, 19:26
jestem 86 w kolejce...jest jest jest :D....a już 2 godziny w niej siedze....ale kiedyś wejde i siedze do rana :D

jak ktoś będzie zakładał gildie to pisać do Zeele chętnie sie przyłącze ;)

Wonski89
20-12-2005, 19:31
Fajnie. Zróbmy z Kyra polski serw! :evul: Tylko nie zabijać mi sie tu nawzajem!! Reszte można lać!! :evul:

bobasek_89
20-12-2005, 19:32
Elo. ludzie wpadajcie wszyscy na Kyra'e :) Będziemy rezać...

kaczi
20-12-2005, 19:33
Nawet fajnie, ale i tak zostaje na Refugii i dokonuje planu zabicia Droma ;) :evul:

Pawlos II
20-12-2005, 19:36
Wonski89 masz racje ja tez bede gral na kyrze moze razem sie dogadamy

Muczahedin
20-12-2005, 19:37
to chyba oczywiste ze za kazdym razem kiedy wchodza nowe swiaty sa poczatkowo tylko dla PACCow.... nie wiem dokladnie za ile ale chyba za tydzien wpuszcza FACCe :)

Rafal16
20-12-2005, 19:38
:confused:
ej czy to polska rodzina z nazwiskiem "Infestus"? bo bym sie dolaczyl do tej rodzinki za jakis tydzien:D

Qadam
20-12-2005, 19:39
fajnie że nowe servy. Tibia sie rozwija ;) ale ja i tak wole pozostac na moim starym serwie danubia rlzzzz :cup:

-=DanieL=-
20-12-2005, 19:40
A ja idę się zabić;/ byłem 4 w kolejce i zeskoczyło mi na 780! :[[[[[[[[[[[ :[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[ a ***j siedze do rana : P chce wyjść z tego %@#%@#% rooka

Manrox
20-12-2005, 19:41
Nie no, dla mnie spoko jeżeli z Kyra będzie polski server. Tylko żebyście mnie nie zabili od razu... może odczekam aż max lvl będzie 40, i wielu polaków będzie tam grało. Tylko żeby też nie było tak jak na Saphirze, że tylko wyszedłem na maina i spowrotem na rooka, bo se polacy zachcieli PKowania rodaków...
A tak wogóle, jedyna droga do uczynienia z Krya'ii prawdziwego, polskiego servera, to utworzenie jedynej gildi, do której przyjmują TYLKO polaków, i to bez ograniczenia lvlowego. Nastepny krok, to wypowiedzenie wojny Szwedom, bo oni pałętają się wszędzie. Przy tej wojnie najlepsze jest nie proponowanie fuzji z innymi gildiami (szwedzkimi, bo Polska powinna być tylko jedna). Kiedy się już wypędzi Szwedów z Servera, to trzeba też dbać o to, żeby żaden się nie przywalił. Potem powinno się rozbić Brazylijczyków. Ci są łatwi, bo nie umieją się lać w zwarciu, i trzymają się w rozproszeniu (taktyka jeden za drugim). Potem tylko dbać o to, żeby żaden obcokrajowiec nie gral na Kyra'ii, a Polacy pomagać sobie nawzajem. Jeżeli jednak Szwedzi/Brazylijczycy rozbiją Polaków na wojnach, to najlepiej poexpić, i przewyższyć szwedów w LVLu.

PS. Jeżeli wszyscy się do tego będą tyczyli (Zjednoczeni Polacy, tylko Jedna Polska Gildia, żadna inna gildia na serverze), to ja chętnie zagram, i myśle że pociągnę za sobą Polaków na innych serverach.

MATI9630
20-12-2005, 19:45
@up Odnoobienie maina to się nazywa xP

Raul miał rację.. rzeczywiście, w grudniu, po południu;p

Alora
20-12-2005, 19:47
Moje koffane Cipki naresszzcie nowe światy. Tylko te nazyw jakieś porąbane.
Ale co tam przynajmniej Nova sie rozładuje. UFF a już były takie kolejki. Licze że nwoy serwer zostanie opanowany przez polaków tak jak Furora i Nebula.
Życzę powodzenia i dajcie popalic Szwedom. Br zostawcie w spokoju to taki słodkie n00bki do bicia. :P

Konradzio
20-12-2005, 19:47
Ej czy wy naprawde jestescie az tak po***ani?? tosz jusz od dawan tak jest ze kazde nove swiaty sol dla premioof i tak zawsze bylo i bedzie wienc po co sie buntujecie??(ja mam zamiar wejsc odrazu jak bedzie dla facc :P)
PS:
czy te swiaty bedą:
a)no-pvp
b)pvp
c)pvp-enforced
prosze o odpowiedz

bobasek_89
20-12-2005, 19:50
konradzio - to bedzie pvp ;)

rafux
20-12-2005, 19:54
Wreszcie , huuuuraaaa nowe servery nie moglem sie doczekac , czkealem juz miesiac na nowy server. Mam Pacca i bylem na 300 miesjcu ale mnie coflo do 700 !! Koorva !!!! Niech no to ja sie tylko zaloguje do niech was Ręka Boska strzeze , gram do rana , nie ide do szkoly i gram dalej i tak cale swieta , potem jeszcze ferie

XD

Wald_Kerius
20-12-2005, 19:54
Jest mala prosba do all polakow na nowych serwach(kyra glownie). Grajcie z rozumem a moze sie uda zrobic polski serwer. Mowie tu o tym zeby sie odrazu nie pkowac nawzajem. Jak bedziemy all tak robic to nici z "polskiego" serwera. Grajcie madrze a powinno sie udac. Bo w niczym nei jestesmy gorsi od np Szedow, mozemy byc nawet lepsi. Tylko musimy sie trzymac pewnych zasad takich jak np niektorzy szwedzi maja. Dla przykladu szwed szweda nigdy nie ruszy bez powodu, polak prawie zawsze... :/ Szwed szeda zadko kiedy okradnie, polak to juz bez komentarza.... Mozecie mnie skrytykowac, ze noob , ze malo postow itp,itd ale wiem ze jezeli bedziemy trzymac sie razem to na bank sie uda. Mam tylko mala nadzieje ze chociaz do kilku osob dotrze ta moja mala dygresja.. cya

---------
"Ludzie sa jak oczy, widza wszystko tylko nie siebie"

-=DanieL=-
20-12-2005, 19:56
Nie no, dla mnie spoko jeżeli z Kyra będzie polski server. Tylko żebyście mnie nie zabili od razu... może odczekam aż max lvl będzie 40, i wielu polaków będzie tam grało. Tylko żeby też nie było tak jak na Saphirze, że tylko wyszedłem na maina i spowrotem na rooka, bo se polacy zachcieli PKowania rodaków...
A tak wogóle, jedyna droga do uczynienia z Krya'ii prawdziwego, polskiego servera, to utworzenie jedynej gildi, do której przyjmują TYLKO polaków, i to bez ograniczenia lvlowego. Nastepny krok, to wypowiedzenie wojny Szwedom, bo oni pałętają się wszędzie. Przy tej wojnie najlepsze jest nie proponowanie fuzji z innymi gildiami (szwedzkimi, bo Polska powinna być tylko jedna). Kiedy się już wypędzi Szwedów z Servera, to trzeba też dbać o to, żeby żaden się nie przywalił. Potem powinno się rozbić Brazylijczyków. Ci są łatwi, bo nie umieją się lać w zwarciu, i trzymają się w rozproszeniu (taktyka jeden za drugim). Potem tylko dbać o to, żeby żaden obcokrajowiec nie gral na Kyra'ii, a Polacy pomagać sobie nawzajem. Jeżeli jednak Szwedzi/Brazylijczycy rozbiją Polaków na wojnach, to najlepiej poexpić, i przewyższyć szwedów w LVLu.

PS. Jeżeli wszyscy się do tego będą tyczyli (Zjednoczeni Polacy, tylko Jedna Polska Gildia, żadna inna gildia na serverze), to ja chętnie zagram, i myśle że pociągnę za sobą Polaków na innych serverach.

Typowy rasista. Tak się składa, że dużo szwedów lepiej gra od polaków, nie wszyscy są PA. A po 2 polacy to są właśnie też nooby ( wiem , że sam jestem polakiem ale taka jest prawda) i często są bardziej chamscy niż inni.Po 3 brazylijczycy może są typowymi noobkami (mine plx itp.) ale oni wbrew temu co mówiłeś trzymAją się w kupie grałem na lucerze (USA location) i rzadko widziałem żeby bił się br vs br. A po 4 ty z tym szturmem i bitwami to się najwięcej nadajesz...

Duch Guardi
20-12-2005, 20:03
Ja niebede grał na żadnym z tych serverów bo po takim długim czasie bez nowych serverów wszyscy czekający zaczną na nich grać a więc na początek bedzie zbyt dużo ludzi a na jednym już gra 151 osób :o

Manrox
20-12-2005, 20:34
Typowy rasista. Tak się składa, że dużo szwedów lepiej gra od polaków, nie wszyscy są PA. A po 2 polacy to są właśnie też nooby ( wiem , że sam jestem polakiem ale taka jest prawda) i często są bardziej chamscy niż inni.Po 3 brazylijczycy może są typowymi noobkami (mine plx itp.) ale oni wbrew temu co mówiłeś trzymAją się w kupie grałem na lucerze (USA location) i rzadko widziałem żeby bił się br vs br. A po 4 ty z tym szturmem i bitwami to się najwięcej nadajesz...

Po pierwsze:
Typowy rasista to może być twój ojciec, ale na pewno nie ja.

Po drugie:
Nie powiedziałem że Polacy grają dużo lepiej od Szwedów.

Po trzecie:
Zawsze zdarzają się wyjątki, bo mi się wydaje że ty właśnie widziałeś taki wyjątek. Owszem, powiedziałem że nie trzymają się w kupie, ale niektórzy owszem, trzymają się.

Po czwarte:
Jeżeli się bardziej nadajesz, to przedstaw nam swoje propozycje. To jest oficjalne forum, każdy ma się prawo wypowiedzieć.

PS. Nie jestem rasistą, rasista to ty możesz być, ale w każdym razie nie masz prawa obrażać innych użytkowników. Proszę Moderatorów o zwrócenie uwagi na tego posta.

slimaczek
20-12-2005, 21:17
Heh, jak ja widze te tutaj pomysly "zbierzmy sie wszyscy polacy, opanujemy serwer! Brak wstepu brom!", to nie wiem czy smiac sie czy plakac. Ja w kazdym razie na 70% wybieram sie na ten serw, na sorca z qmplami z samery.

Marcin Masterdruid
20-12-2005, 21:33
Fajnie że są nowe serwy.Ale szkoda że to nie są pvp-enforced
:(
Ale kto wie może sie wkręce na jeden z tych serwów ;)

Raxilon
20-12-2005, 21:35
Wielu polakow idzie z innymi Swe, znajomymi ze starych serwow, tak czy inaczej nie zrobicie z niego "polskiego serva", to by bylo jeszcze gorsze niz pa by swe. =) cya in new realm!

Hellraiser
20-12-2005, 21:38
Życze wam żeby nie był to serwer taki jak Furora, a jesli polacy idą na serwer na K~ , To niech mądrzejsi pójdą na ten drugi.Btw Bardzo duzo SWE idzie na K~, więc moze bedzie ciekawie.

Seele
20-12-2005, 21:45
ja juz jestem na K~;)

ale.....patrze na licznik...jescze 22 osoby...patrze dalej...jeszcze 821 osób.... co to ma być X( X( X( X( X( X( X( X(

Wasyli
20-12-2005, 21:46
Po nowym updacie będzie tutaj od zaj**** drutów i sorków pewnie... Dobrze że teraz robie palka ... btw. od 19 się loguje i teraz jestem 10 w kolejce... a kupując pacca myślałem że omine kolejki xD

Lord Marjusz
20-12-2005, 21:48
@ noobki ktore chca zadzic swiatem

Ehh im wiecej postow w tym temacie coraz bardziej przeraza mnie rozmowanie ludzi... nienawidzicie szwedow i brazylijczykow a pewnie nie znacie zadnego irl. :confused:

Padman
20-12-2005, 21:54
ja juz sie loguje :) tworzycie jakas lepsza gildie, taka co bedzie miala znaczenie na serwie.. jak tak to chetnie dolacze

Zaan of Araghoth
20-12-2005, 22:00
A ja myśle że tak czy siak bedzie to w %4#& zaczepisty serv .... calkiem nowe zasady magi .. o tym nikt prawie nie pisze ... moze wreszcie ryckow bedzie najmniej :P

-=DanieL=-
20-12-2005, 22:00
Po pierwsze:
Typowy rasista to może być twój ojciec, ale na pewno nie ja.

Po drugie:
Nie powiedziałem że Polacy grają dużo lepiej od Szwedów.

Po trzecie:
Zawsze zdarzają się wyjątki, bo mi się wydaje że ty właśnie widziałeś taki wyjątek. Owszem, powiedziałem że nie trzymają się w kupie, ale niektórzy owszem, trzymają się.

Po czwarte:
Jeżeli się bardziej nadajesz, to przedstaw nam swoje propozycje. To jest oficjalne forum, każdy ma się prawo wypowiedzieć.

PS. Nie jestem rasistą, rasista to ty możesz być, ale w każdym razie nie masz prawa obrażać innych użytkowników. Proszę Moderatorów o zwrócenie uwagi na tego posta.

Słuchaj cfaniaczku po 1 odwal się od mojego ojca.
po 2: szwedzi grają lepiej od polaków jadą nas na każdym servie a wiesz dlaczego? bo przez takich jak tych którzy pragną wykopać wszystkich innych niż polacy z serva oni się zbierają w kupe zapapominają o swoich problemach i kopią nam ostro dupy.
po 3: gralem na lucerze kawał czasu a to jest typowo brazylijski server to był mój 1 server i widziałem od podstaw jak br traktuje brazylijczyka.
po 4: niemam zamiaru walczyć z innymi póki mi niezajdą za skure a ty jak takiś mądry to tłucz pierwszego dnia się z innymi a potem płacz że chcesz nowe servery bo stąd cie wykopał
po 5 : JESTEŚ RASISTĄ rasista to człowiek który bezpodstawnie atakuje ludzi innej narodowości niewiedząc nic o nich. Szkoda, że w naszym kraju żyją tacy ludzie jak ty przez takich jak ty mamy jedną z najniższych tolerancji obcokrajowców na świecie :/ wstyd nic dodać nic ująć

Pan zbych
20-12-2005, 22:02
oni sa lepsi poniewaz polacy nie umieja sie trzymac razem , a sa nawet tacy co sie okradaja :p

Koronowany rycek
@Ci dwoch niby rasisci..
Dajcie se siana

Topic@
Cienzko jest.. nie zaprzecze ale dla chcacego nic trudnego ;)

22:54 You advanced from Level 4 to Level 5.

polacy na Kyre ogogo:)

Lord optyk
@Dlaczego połowa obecnych na forum tak nienawidzy swe ??(jakiś uraz za "potop" :P)

Btw:
non-pvp mi się znudził i będe szukał nowych wrażeń na PvP :) cyu all in Kyra

Shiray
20-12-2005, 22:03
Po tygodniu nie ma szans. Zawsze jak powstają nowe servery dopiero po 2 tygodniach facc mają wstęp.

I po co wprowadzasz w błąd innych? Czeka się od kilku dni do może tygodnia - jak powstała, np. Iridia to pamiętam, że czekałem 4 dni aby wbić postacią na facc.

Taliboy
20-12-2005, 22:05
A już myślałem że nie zrobią nowych serverków przed nowym rokiem.... bo przecież nie było "popytu" na stare serverki... więc jestem mile zaskoczony...
Nie rozumiem czemu tylko dali na nie status "initialy prenium"... jedyna różnica to taka że face nie mogą zakładać tam jeszcze postaci :( ... ale kij tam... wreszczie jakaś fajna nazwa i wogle :)

rafux
20-12-2005, 22:09
Jestem poprostu zirytowany , mam paca i juz od trzech godzin probuje wejsc na kere i nie moge ://// cofa mnie nawet do 800-nej pozycji z 300-nej :(

Polacy do Boju !!!! zrobimy ten server Polskim , pokazmy ze stac nas na wiecej niz swe i br !!!!

Pan zbych
20-12-2005, 22:11
Tylko najpierw trzeba zrobic jedna gildie Polakow :)
teraz jestem 23 w kolejce :) a bylem 384 Xd

-=DanieL=-
20-12-2005, 22:17
Tylko najpierw trzeba zrobic jedna gildie Polakow :)
teraz jestem 23 w kolejce :) a bylem 384 Xd

ja byłem 1 i mi się necik zaciął i mnie na 780 wrzuciło :( ale teraz 196 jestem :) myśle ze do 1 rano się dobije :( ahaha
coś mi się zdaję że góra 4 levele wbije do rana bo na obsidi jak wyszła to trudno było rata upolować :)

Kłk
20-12-2005, 22:19
Kupilem pacc'a spycjalnie na te nowe servy =p jak nie wywali mnie z kolejki to moze za 2 h wbije o_0 (jestem 75). A co do robienia serva Polskim to nie ma szans ... wystarczy popatrzec na zachowanie polakow >.> bez obrazy ale musialby sie wydarzyc cud. Szwedzi sa i beda lepsi ( moze nie zawsze ale we wiekszosci przypadkow ) z powodu poziomu kultury w ich panstwie. Poprostu to co sie dzieje w tibii jest odzwierciedleniem tego co w RLu ( mniej wiecej ).
Osobiscie na Arcanii bylem w szwedzkiej gildi i milo wspominam ten czas. Co do Brazylijczykow to nie znalem zadnego jakos spy(e?)cjalnie wiec nie bede sie wypowiadal. To na tyle, mam nadzieje ze znajda sie na Kyrze porzadni Polacy , ktorzy nie beda sie nawzajem wybijac.

PS. Nie musicie sie ze mna zgadzac ale nie wyzywajcie mnie od jakis zdrajcow czy cos bo to bylby obciach ...

Pan zbych
20-12-2005, 22:20
nom rat hunty :confused: niech ktos mi woden shielda da na wejscie :P

i jeszcze coś nie chciał bym dostac kika przy samym wejsciu :P

Meine Kleine
20-12-2005, 22:27
Już I osoba jest na mainie na świecie ocera.Niezły speed ;P

Ludwix Trimera
20-12-2005, 22:29
Jaj jakas 2h temu kupilem pacc, i czekam, to czekanie mmnie zabije. Chce juz grac. Na Kyra jest juz z 7 lvl ;/

Raxilon
20-12-2005, 22:31
cos czuje, ze to bedzie k~ to bedzie warserver ^^

Pan zbych
20-12-2005, 22:38
Polacy ja wam powiem jedno W Kupie Siła :P

Dico on Rook
20-12-2005, 22:39
Czekałem, i się doczekałem!! ;]

Pogram dopiero jutro... :/ Musze isc juz spac :/ :baby: Rodzice mi każą. :/
A w kolejce byłem 793! A teraz juz 278 :p Do zobaczenia na Niemieckim serverku. ;] Ja tam gram. Dzieki tibia.pl za pacca! Troszke drogo, ale cóż. ;]

Pozdrawiam! I do zobaczenia. :)

Mej~
20-12-2005, 22:43
Szukam gildi na Kyrze
name : Infernal Mej
msg w grze lub na PW~

@edit
You are at place 243 on the waiting list. <rotfl>

Pan zbych
20-12-2005, 22:44
ja już 13 w kolejce :P

Anjja
20-12-2005, 22:47
po 2: szwedzi grają lepiej od polaków jadą nas na każdym servie a wiesz dlaczego? bo przez takich jak tych którzy pragną wykopać wszystkich innych niż polacy z serva oni się zbierają w kupe zapapominają o swoich problemach i kopią nam ostro dupy.
po 3: gralem na lucerze kawał czasu a to jest typowo brazylijski server to był mój 1 server i widziałem od podstaw jak br traktuje brazylijczyka.
po 4: niemam zamiaru walczyć z innymi póki mi niezajdą za skure a ty jak takiś mądry to tłucz pierwszego dnia się z innymi a potem płacz że chcesz nowe servery bo stąd cie wykopał
po 5 : JESTEŚ RASISTĄ rasista to człowiek który bezpodstawnie atakuje ludzi innej narodowości niewiedząc nic o nich. Szkoda, że w naszym kraju żyją tacy ludzie jak ty przez takich jak ty mamy jedną z najniższych tolerancji obcokrajowców na świecie :/ wstyd nic dodać nic ująć

ad.1Lol widac ze sam nie wiesz co to rasista!!!To ze chcemy wykopac Swe czy BR z serva to co..??Co w tym zlego..??Oni wykopal nas z wpizu serv to dlaczego my mamy ich nie wykopac!!!Nawet jak ma to podchodzic pod akt rasismu przeci ktoremu nic nie mam!!!
ad2.Lek przed innym krajem to nie rasizm a ksenofobia matolku...
ad3.Ciekawe jak yglada toj stosunek do romow lub zydow lub ludzi ktorzy nie sluchaja takiej muzy jak ty..??Przeciez to tez brak tolerancji ,nie poznanie kultury 2 osoby innej grupy..??
ad4. KYRA bedzie nasza ...

-=DanieL=-
20-12-2005, 22:49
cos czuje, ze to bedzie k~ to bedzie warserver ^^

z tego co wiem to narazie ty rax~ masz war z ng na obsidii :>

Jacko
20-12-2005, 22:50
Aaa nadchodze, bedzie głośno hrhr xD

ogorek
20-12-2005, 22:58
ad.1Lol widac ze sam nie wiesz co to rasista!!!To ze chcemy wykopac Swe czy BR z serva to co..??Co w tym zlego..??Oni wykopal nas z wpizu serv to dlaczego my mamy ich nie wykopac!!!Nawet jak ma to podchodzic pod akt rasismu przeci ktoremu nic nie mam!!!
ad3.Ciekawe jak yglada toj stosunek do romow lub zydow lub ludzi ktorzy nie sluchaja takiej muzy jak ty..??Przeciez to tez brak tolerancji ,nie poznanie kultury 2 osoby innej grupy..??

chcecie zrobic z kyry, iridie 2: decydujace starcie? ;)
anjja ty odchodzisz z iridi? :(

Jacko
20-12-2005, 23:02
Ojaa typowe dyskusje przy nowym serwerze o swe i br... dajcie spokoj, jak tylko bede mial mozliwosc to spieprzam do Szwecji.

thewojtek
20-12-2005, 23:07

wOOt? brazylijczycy nie maja pvp? sa noobami? szwedzi tez? Znam przynajmniej 10 szwedow i 5 brazylijczykow ktorzy by cie lewa reka za***ali 8 lv z lmm wiec nie ******* mi tu o bzdetach jak ja ****a kocham rasizm! ***ac swe, ***ac br prawda? i w taki wlasnie sposob main coraz bardziej znobowialy sie robi, jesli mialbym wybierac to wole grac z swe niz z tego typu ludzmi, czemu chcesz wy***ac swe i br z serwera? bo sa z innego panstwa? sa inni? co nie znaczy gorsi! znam kilkunastu obcokrajowcow ktorym zawsze moge ufac a nie jakims ***anym polskim noobom, ludzie pomyslcie co piszecie STOP RASIZMOWI I NACIONALIZMOWI! coraz bardziej mnie to w****ia!

EDIT:
I kto to napisal super hiper emce PGER? chyba nie jakis 15 lv ktory mysli ze jak solo rata do***al to jest kozak, ja *******e czy to forum zaatakowala jakas armia noobow czy mi sie wydaje?

-=DanieL=-
20-12-2005, 23:12
@thewojtek
święte słowa

-=DanieL=-
20-12-2005, 23:24

Pewnie ze będzie nasza miłej walki solo vs rest serva.. ledwo gre zaczeli a już walki chcecie?.. a potem płacze taki noob że serverów niema bo z tego został wykopany.. Sam jesteś matołek "niemam nic przeciwko rasizmowi" ciekawe czy byś to powiedział jakbyś żył za czasów II wojny światowej kiedy rasiści zabijali polaków w obozach koncentracyjnych bo uważali że są rasą wyższą...

Raxilon
20-12-2005, 23:37
z tego co wiem to narazie ty rax~ masz war z ng na obsidii :>

W takiej sytuacji, raczej nie ma szans na wygrana. Zaczne grac na k~ jak sie troche uspokoi na rooku i tak wiekszasc co teraz wyjdzie po 2-3 dniach sie przegoni. Ogolnie to nie wyobrazam sobie jaka tu bedzie rzez, znajac teamy, ktore tu beda grac =) Pogram, a noz widelec wygra sie jakas wojne...

Tony ^^
21-12-2005, 00:09
Wybije ich moja Gildia...
Zawsze na poczatku walka jest o wladze ;]
Juz przezylem kilka servow i niemam zamiaru na tym przegrac~~
Hail Expansion, Hail dla wszystkich legend z furory ;]
Draverik kiss heuheu

PS.
To nie jest rasizm tylko walka o wladze ;>

Duch Niespokojny
21-12-2005, 00:57
Ludzie, którzy wykopali cię z serwera prawdopodobnie grają tam nadal, więc to nie z nimi będziesz walczyć, nie oszukuj się. Pytasz co w tym złego? Przecież zostałaś wyrzucona z poprzedniego serwera przez ludzi, którzy myślą dokładnie tak samo jak ty. Założę się, że oni też byli wykopani z jakiegoś serwera przez "pl" i w na tobie zemścili się za swoje krzywdy. Teraz ty wykopiesz Szwedów z Kyry, oni potem wykopią Polaków z innego serwera, to się nigdy nie skończy...

Więc jesteś ksenofobem a nie rasistką. Ulżyło ci?

Nie jestem przekonany czy to dobrze. Wytępicie Szwedów i Brazylijczyków i co dalej? Serwer opanowany przez całą masę polskich noobów, panoszących się wszędzie w przekonaniu, że na "polskim" serwerze im wszystko wolno - tak to znacznie lepiej niż grać razem z br i swe.
Ja bym najchętniej grał na świecie, gdzie jest równowaga sił - trochę Polaków, trochę Brazylijczyków, Szwedów, Amerykanów, etc. Ale tak to chyba jest tylko na Non-PvP... :(

Lord Mati
21-12-2005, 03:45
Ja czekalem ponad miesiac na nowe swiaty wkoncu te czekanie mi sie znudzilo 3 dni temu zrobilem sobie nowa postac na askarze puki co idzie mi calkiem nie zle ale chybai tak pujde na ten nowy swiat

Anjja
21-12-2005, 05:14
Pewnie ze będzie nasza miłej walki solo vs rest serva.. ledwo gre zaczeli a już walki chcecie?.. a potem płacze taki noob że serverów niema bo z tego został wykopany.. Sam jesteś matołek "niemam nic przeciwko rasizmowi" ciekawe czy byś to powiedział jakbyś żył za czasów II wojny światowej kiedy rasiści zabijali polaków w obozach koncentracyjnych bo uważali że są rasą wyższą...
Polska dla polakow...I mam gdzies murzynow i inne rasy!!!***ie mnie to bo nie zyje za czasow 2 wojny swiatowej :/Gdybym gral w tibie 4 lata temu mial bym mlvl sworda:/
Na tym servie nie bedzie miejsca dla noobkow takich jak ty ...why
na samego rooka wczora chcialo wejsc 925 osob wiec miejsca raczej dla facc nie bedzie nawet jak zwolnia server!!!
3.Seig Hail

Gallar
21-12-2005, 05:38
Blah... drugą furore checie zrobić ? Cóz, powodzenia.. i tak nie dacie rady.. bo i tak są brazylijscy i szwedzcy PA grający po 15+h/doba. Zawsze będzie ktoś lepszy -.-
No ale - powodzenia. Ja miałem iść na nowy świat, byłem nawet w jednej ekipie ale z nudów zacząłęm grać na Luminerze i tam już zostane..

Exodus
21-12-2005, 05:46
Róbcie lvle i wychodzcie na maina bo ja dopiero 5 lvl a teraz 200~ w kolejce ....

Ricky
21-12-2005, 06:07
Jeżeli chcecie zrobić z Kyry'i polski świat to muszą być między wami naprawde dobrzy gracze (tzn. Tacy którzy jush w swojej karierze tibijskiej mieli `100+ lvl) innaczej się nie uda... Wystarczy spojrzeć na najwyższe lvle na kyr'i ... Sami brazylijczycy ..Tak samo na tym drugim nowym; nie znam nazwy ;/ ; Jeżeli nie będzie dobrych polskich graczy to gówno z tego wyjdzie

rafux
21-12-2005, 06:38
no nie ale jazda zostawilem kompa na noc zeby sie zalogowal to tibi przez noci mysle ze rano sobie jeszcze pogram a tu lipa dopiero 25 w kolejce ;/

Malyszek
21-12-2005, 06:39
Chcecie robić polski server ? w takim razie życze powodzenia... btw, chociaż jestem polakiem wstyd mi sie przyznawac do tego czasami.

PS. Jak chcecie ten server zrobic polskim to ja stoje wam na przeszkodzie z kolegami ;)

Dalv
21-12-2005, 06:53

OMG!!!!WHAT A LOOSER!!!! ŻAL!!!
Hmm, wiesz co ci powiem? Żałosny jesteś :D Serv polskim? Bo dobrze się czujesz gdy nie jesteś jedynym n00bem na servie? Bosh...
Szwedzi to najlepszy naród grający w Tibie i powinieneś ich szanować, a nie....
Ale OK spróbuj wypowiedzieć wojne. Ciekawe ile wytrzymasz :evul:
BTW jak do czegoś takiego dojdzie na pewno nie będe walczył razem z tobą.Wręcz przeciwnie...
Jeżeli server miałby stać się polski to na pewno nie tylko ja będe stał na przeszkodzie B)

Gaxusai
21-12-2005, 06:54
Heh... tylko jedna osoba na mainie ;) . Mósi mu sie bardzo dobrze expic.. Juffs sie chyba nazywa

Xenio
21-12-2005, 07:10
Mmmmm jak zwykle dla PACC...Trzeba w koncu w tego Premiuma zainwestowac :P

Kowa_l
21-12-2005, 07:12
Podziekowania dla Cipsoftu..wreszcie pogram mam nadzieje ze bez problemow tak jak na furorze...niby polski serwer a ch**** sie gralo;/ pozdrawiam

praktor
21-12-2005, 07:17
Chłopaki... skończcie pieprzyć o tym, że zrobicie ten świat Polskim servem... To jest żałosne.. LOL! Szwedzi tak łatwo sie nie dadzą. Nie wypowiadajcie żadnej wojny... - jesteś dobry? Możesz expić i być najlepszy w lvlu... Dopiero później można działać, teraz byśmy to przegrali.

Szczepan
21-12-2005, 07:19
Czyzby te swiaty mialy pozostac tylko dla Premium, czy moze to nowa polityka Cipow, polegajaca na udostepnianiu nowych swiatow np. przez miesiac tylko dla PACC, potem FACC.

Lol powiedz mi kiedy bylo inaczej, servy przez tydzien tylko dla pacc a potem dla wszystkich, nie zrobia kolejnego swiata takiego jak premia, bo na premi w sumie jest nudno, nie dochodzi wiecej osob, a facce zapelniaja server przez co jest komu sprzedawac przedmioty, ma kto robic runki itp.

Seru :]
21-12-2005, 07:23
Infestus to rodzina Szwedzka... niemają poco grać na Kyrze bo będą tępieni ;D
Ps.Polacy dopóki Szwedzi grają na Kyrze trzymajcie sie razem zabijajcie szwedów dopiero potem możecie się między sobą pobić:P

21-12-2005, 07:25
Chłopaki... skończcie pieprzyć o tym, że zrobicie ten świat Polskim servem... To jest żałosne.. LOL! Szwedzi tak łatwo sie nie dadzą. Nie wypowiadajcie żadnej wojny... - jesteś dobry? Możesz expić i być najlepszy w lvlu... Dopiero później można działać, teraz byśmy to przegrali.

Ojj uwierz mi że Polaków będzie tam Baaardzo dużo.
Gdy niebędziemy bić szwedów od początku ponabijają wysokie levele i będą chcieli rządzic :P

Kowa_l
21-12-2005, 07:28
doczepiliscie sie tych szwedow..nawet z rooka nie wyszliscie... wkurza mnie takie cos ;/ tylko wojna i wojna...juz nie dlugo bede same wojny i grac nie bedzie gdzie ..-.-

Tarny
21-12-2005, 07:30
Polska dla polakow...I mam gdzies murzynow i inne rasy!!!***ie mnie to bo nie zyje za czasow 2 wojny swiatowej :/Gdybym gral w tibie 4 lata temu mial bym mlvl sworda:/
Na tym servie nie bedzie miejsca dla noobkow takich jak ty ...why
na samego rooka wczora chcialo wejsc 925 osob wiec miejsca raczej dla facc nie bedzie nawet jak zwolnia server!!!
3.Seig Hail

Noobem to niestety jesteś Ty, jestem pewny że wylecisz z tego serwera po max 3 miesiącach, a wiesz dlaczego? Bo najwieksi szpanerzy, Ci którzy myślą, że to oni są najlepsi i wszystko im wolno wylatują pierwsi.

ps: Aż nieraz mi wstyd, że jestem polakiem kiedy czytam takie rzeczy....

Nietypowy
21-12-2005, 07:33
Dlaczego by nie zrobić tego polskiego serwa ? I tak dojdzie wkońcu do wojny Pol vs Swe ;) A gdy zaczniemy wcześniej wybijać swe i br Polska pokaże kto rządzi !! Mówicie że polacy dostają wszędzie od swe To teraz nie dajmy się i roz***my innych :] A jeśli komuś się ten pomysł nie podoba niech idzie na Ocere :P Są 2 światy do wyboru na jednym<KYRA> Polska będzie próbowała przejąć władze jeśli chcecie pomóc to wchodźcie na ten serwer a jeśli nie to na Ocere :]

P.S. Z mojego miasta całą ekipą wbijamy na Kyre i mamy zamiar nieźle wymiatać :] PzDr !

praktor
21-12-2005, 07:33
']Ojj uwierz mi że Polaków będzie tam Baaardzo dużo.
Gdy niebędziemy bić szwedów od początku ponabijają wysokie levele i będą chcieli rządzic :P

ok, mam taka nadzieje :D jesli tak to poprostu musimy stworzyc jedna solidna gildie, kto sie dolancza msg 8256363 albo pisac tutaj

Kowa_l
21-12-2005, 07:34
zgadzam sie z Tarny...szapnerzy tylko mysla ze sa dobrzy a wcale tak nie jest..

21-12-2005, 07:37
@up

Ja z ziomkami z miasta będe Nietypowy tak samo =] i napewno jeszcze wiele miast będzie grało na Kyrze ale niefantazjujmy.

praktor
21-12-2005, 07:38
fajnie by bylo jak by byly 3 miasta rooku :P bo teraz jest przesada 150 ludzi na jednej wyspie i w dodatku ta kolejka :/

Kowa_l
21-12-2005, 07:39
zreszta zamiast mowic trzeba dzialac...szybko wyjsc z rooka i expic i to ostro.....jezeli az tak chcecie zeby ten serwer byl polski i zeby szwedzi nic nie mieli do powiedzenia.....

praktor
21-12-2005, 07:40
ktos z polakow ma juz prawie 8 lvl?

praktor
21-12-2005, 07:41
o! na mainie juz sa 3 osoby... w tym jeden szwed 8 knight, polak 8 knight i nie wiadomo jakiego pochodzenia 10 sorcerer:D

Angel of Apostle
21-12-2005, 07:43
:) X( Ludzie opanujce się X( i tak mamy opinie noobow X( sam doświadczylem kilkukrotnego zabicia przez rodaka a niejest to wcale przyjemne jak Cie swoj bije ;( dodajmy jeszczre ze polaczki siedza w depo i kradna co sie da albo "daj prosze" a jak sie nieda to nawrzuca Ci smieci na dana rzecz albo napisze "hunted" albo w ostatecznoasci Ci nawrzuca od roznych :o jak tak mozna ludzie wstyd sie przyznac ze sie jest Polakiem :( fakt zdarzaja sie wyjatki ale to sie trafia nieczesto :(
Jak to sie mowie w Kupie sila jesli co niektorzy lubia krasc wyzywac to oki ale z umiarem np jak by mnie ktos poprosil na pw na tibi czy moge mu cos dac bo np wyszedl z rooka to jasne niema sprawy a nie "daj daj......." zalamac sie idzie. Ostatnio wrocilem z podrozy na tibi :) wchodze do thais a tu suprajs bo koles z 8 lvl do mnie ze mu ukradlem battle hammera heh niezle niebylo mnie jakies tydzien a tu takie cos no pomyslic sie kazdy moze ale jak mu napisalem ze to nie ja ( a mlotkow nieuzywam teraz rozczki sa w modzie) to mnie zwyzywal od najrozniejszych i to heh takie slownictwo ze masakra; druga sytuacja wyszedlem z rooka koles do mnie zeby mu cos dal heh na 8lvl sam niewiele mialem nawet bp nieposiadalem pogadalem z kolesiem i sobie poszedl na zajutrz on do mnie ze mi brassa dal i ja mu kase wisze no Panowie i Panie zalamac sie idzie a po krotkiej wymianie zdac pisal na golnym zeby wszytscy polacy mnei lali no tak rodak rodakowi robi heh jesli faktrycznie komus dal to niech zapamieta nick postaci a niech niezuca falszywych oskarzen ;(
heh ale sie rozpisalem ale polacy musza sie opanowac i zlaczyc sily zeby to byla silna grupa - pomagajmy sobie na wszytskich swiatach :))

Kowa_l
21-12-2005, 07:45
no i tak bylo na furorze;/ ...jak juz widze napis "daj mi cos" to mi sie zle robi..;/

Kali tajfun of Astera
21-12-2005, 07:54
nowy świat chyba niczym sie nie różni od starego(chyba :p )

Mej~
21-12-2005, 08:08
@up
newb plx ;/

praktor
21-12-2005, 08:12
nowy świat chyba niczym sie nie różni od starego(chyba :p )

jakis noobek plx?:P

Shein Silvershadow
21-12-2005, 08:16
:P mnie to kiedyś wypominano, to i ja ci to wypomnę - jak już to on jest nacjonalistą, rasizm to nietolerancja wobec innych kolorów skóry, tzw. "ras".

A btw, może sobie zrobimy małą zabawę;) Jak uważacie, ile wytrzymają ci "super hiper mega zgrani polacy co opanują serwer"? Ja stawiam na góra miesiąc;p

No nie, no przesadziłem, góra trzy tygodnie;p

Manrox
21-12-2005, 08:26

Heh, teraz chyba przesadziles.
PO PIERWSZE:
Nie odwalę się od twojego ojca, dopóki nie odwalisz się ode mnię za typowego rasiste i mnie za to nie przeprosisz.
PO DRUGIE:
Nie zaprzeczam że wielu szwedów gra lepiej od polaków, ale wielu NIE ma pojęcia o prawdziwej grze.
PO TRZECIE:
Może widziałeś to na jednym serverze, a ja widziałem na kilku innych.
PO CZWARTE:
Szwedzi mają talent to wywoływania bezsensownych wojen, i trzeba ich najpierw wykurzyć zanim zaczną niszczyć server (typowy przykład to Saphira).
PO CZWARTE:
Wiem kto to jest rasista. Poza tym, to że twój iloraz inteligencji nie przekracza ilorazy inteligencji oszołomionego trolla, nie oznacza że wolno ci obrażać ludzi.

Kowa_l
21-12-2005, 08:30
no i dajecie przyklad tego ze polacy nie potrafia z soba nawet rozmawiac/porozumiec sie a co dopiero grac...pomslcie nad swoim zachowaniem ...moze lepiej sie skoncentrowac nad gra niz tu teraz sie klocic wyzywac ?? ..zastanowcie sie...bo szwedzi teraz graja i bija lvl a wy sie klocicie..

Angel of Apostle
21-12-2005, 08:41
:) Zgadza się wiec kto na nowy server to do gry i lvl robic :)

Pucha
21-12-2005, 08:42
Mam pytanko jak długo będzie wyłącznie dla PACC?? Bo jush nie mogem się doczekać!! :-)

Manrox
21-12-2005, 08:45
no i dajecie przyklad tego ze polacy nie potrafia z soba nawet rozmawiac/porozumiec sie a co dopiero grac...pomslcie nad swoim zachowaniem ...moze lepiej sie skoncentrowac nad gra niz tu teraz sie klocic wyzywac ?? ..zastanowcie sie...bo szwedzi teraz graja i bija lvl a wy sie klocicie..

Spójrz kto pierwszy napisał obraźliwy post. Ten -=Daniel=-, ja tylko wyrażałem moją opinię i taktykę co do zrobienia polskiego servera... Nie napisałem nic obraźliwego w stosunku do polaków, a tu taki -=Daniel=- zarejestrował się na forum...

Kowa_l
21-12-2005, 08:52
no ale po co sie klucicie ...wezcie sie do roboty i pokazcie ze jestescie dobrymi graczami a nie tylko jakimis noobami co tylko sie klucic umia..

Topik
21-12-2005, 08:54
Hehe ja mam paca, ale i tak narazie nie moge dostac sie na nowy swiat bo kolejki sa zabojcze..

Angel of Apostle
21-12-2005, 08:59
8o zupelnie jak za komuny tylko kolejki 8o

besn
21-12-2005, 09:08
smiac mi sie chce jak czytam wasze posty ;-) wielu z was nawet sie nie zalogowalo, a co dopiero marzenie o wyjsciu z rooka, nawet jak wyjdziecie za tydzien, czy nawet ambitni dzis czy jutro to i tak nie bedziecie sie liczyc w tej wojnie, na kazdym swiecie jest to samo, kazdy maly polaczek cche se rzadzic serwem, a potem i tak siedzi w ab dp i krzyczy, ze szwedy to cioty, heh

Teo
21-12-2005, 09:13
Troche jak z Pinkim i Mózgiem...zawsze chcą opanować ąwiat ale nigdy im to nie wychodzi. Poza tym chcialbym widziec tą wojne bez sd itp... Dodatkowo nawet zabijajac szwedow nic nie zdzialacie smierc na niskim lv mozna odrobic bardzo szybko. Zaczalem grac na Kyrze i mam nadzieje ze nikt nie dowie sie ze pl jestem :)

Pan zbych
21-12-2005, 09:21
lol za exp :P we 5 godz 6 lv nabilem prawie 6% brakuje xd

polacy co wy robicie :confused:

Dico De'Line
21-12-2005, 09:41
Pozdro z gildii Death Pact. ;] Wczoraj byłem 790 w kolejce.. i już musiałem wyłączać o 2 w nocy :( rodzice...
A teraz 347 jestem. ;] Pozdro. B)

Seele
21-12-2005, 09:47
za 20 minut seve server...może uda mi sie wbić jakimś cudem...albo z 90 miejsca wyjde na 300 X(

Mordor
21-12-2005, 10:42
Pytanko czy ktoś z Arcanii poszedł na nowe światy ;> ???

rafux
21-12-2005, 10:42
ciezko sie dostac do tego servera , ciekawe czy kogos dogonimy jak juz ktos ponoc ma 17 lvl jak tam dalej pojdzie no to no to bedzie lipa , ciekawe czy wiecej jest polakow czy szwedow aktualnie na miejscu polakow ++10 lvl juz bym w kilku PK-owal szwedow , wiecie co mam na mysli RUSKIE SOLO : nas 10 ich 1 :evul:

Ricky
21-12-2005, 10:56
Zawsze na początku servera mogą grać tylko pacc.Ale nie wiem ile to trwa........ :confused: mże mi ktos powie?

Wasyli
21-12-2005, 10:59
@up
Kolejny nacjonalista z chorym myśleniem " Opanujmy serwer!" Nawet jeśli to i tak nie wygramy tej wojny. Szwedzi są bardziej zorganizowani i czują przed sobą respekt. Nie to co u nas. Wiem to dobrze z doświadczenia. Btw. kolejki są naprawde zabójcze....

Duch Niespokojny
21-12-2005, 11:04
smiac mi sie chce jak czytam wasze posty ;-) wielu z was nawet sie nie zalogowalo, a co dopiero marzenie o wyjsciu z rooka, nawet jak wyjdziecie za tydzien, czy nawet ambitni dzis czy jutro to i tak nie bedziecie sie liczyc w tej wojnie, na kazdym swiecie jest to samo, kazdy maly polaczek cche se rzadzic serwem, a potem i tak siedzi w ab dp i krzyczy, ze szwedy to cioty, heh

Bolesne, ale prawdziwe...
Choć i tak nie sądzę, żeby przemówiło do rozsądku tym idiotom, którym się wydaje, że zrobią sobie "polski serwer" (chyba po to, żeby mieć kogo okradać, bo wiadomo, że Polacy najchętniej oszukują właśnie Polaków)

MaciekWRO
21-12-2005, 11:07
co tego ze tlyko PACC sie moge logowac skoro jest ograniczenie do 150 osob i jak chciałem wbic byłem 810 z PACC-em czy bez i tak teraz sei nie zalogujesz xD chyba ze masz cierpiwosc siedziec kilka godzin a potem wbic an rook zapchny ludzmi xD

Topik
21-12-2005, 11:40
No nie w****ć sie mozna !!. O godzinie 10 zaczełem sie logowac na kyre i bylem 470 w kolejce...minely 3 godziny i jestem 150 -.-

Racho
21-12-2005, 11:46
Tragedia... ile mozna czekac...

Exodus
21-12-2005, 11:47
Ale narzekacie że się lognąć nie można wogóle jak po savie logłem się za 1 razem

A co do tego kto tam będzie rzadzil , ja jestem za idea zycia w pokoju ale to ze bedzie wojna to nie uniknione .Ale jak już dojdzie do wojny to chyba będe za Swe gdyż ich rzadzy sa lepsze niz polakow (furora i nie tylko sa dobrym przykladem) .

rafux
21-12-2005, 11:49
kurde po 5 godzinach logowania doszedlem do pozycji 180 a potem nagle mnie w***alo na 670 jak tu sie nie wkoorvic !!!! nawet z pacciem nie mozna wbic PlERDOLE to ide grac na neptere.... X(

Mordor
21-12-2005, 12:21
teraz to juz nawet nie mam napisane który jestem w kolejce tylko :
"It's not your turn yet."
i czekam nawet nie wiem jak dlugo :/

Seele
21-12-2005, 12:24
ja jestem 12...od godziny X(
jak teraz mnie wykopie z poczekalni to sobie już daruje na dzisiaj -.-

Czy ktoś wie o której jest save server na tym świecie ?

Raxilon
21-12-2005, 12:28
Przestaniecie pisac ile to sie wbijacie? To chyba logiczne, ze kazdy sie tyle wbija i nie musicie ciagle tego powtarzac, ja wbilem sie 3 razy ale mialem problemy z netem i od nowa, ale jakos nie placze ciagle. A co do opanowania, to po tygodniu polowa z was przestanie tu grac.

Anjja
21-12-2005, 12:28
Noobem to niestety jesteś Ty, jestem pewny że wylecisz z tego serwera po max 3 miesiącach, a wiesz dlaczego? Bo najwieksi szpanerzy, Ci którzy myślą, że to oni są najlepsi i wszystko im wolno wylatują pierwsi.

ps: Aż nieraz mi wstyd, że jestem polakiem kiedy czytam takie rzeczy....
Lolx ale ja niejestem zadnym szpanerem ani kolesiem ktory sie wywyrzsza ja tylko mowie o swoich pogladach to czy serv bedzie polski czy swe jabie mie to tak ih nie lubie a to jest tylko gra a nie ****a cale moje zycie;/

Iliader
21-12-2005, 13:02
a mi się zdawało że tylko pacc może wogóle grać. miałem sobie zagrac na nowym servie ale jak tak to nie:(.zostaje na elysi :D

Cyganica
21-12-2005, 13:14
o ile sobie przypominam to na wszytskich nowych swiatach zawsze bylo tak ze na poczatku przez jakis tam okres tylko pacc mogli wchodzic...wiec o co sie wam rozchodzi..:>?

Jasiex
21-12-2005, 13:15
Nie no musze to napisać!! :/

CIPsoft mowi ze chce uniknąć tłoku na rookgardzie... i jest teraz limit 150, czy 160 osob, a oczekujących jest ok. 1000!! Sam dzisiaj byem 900 w kolejce!!.
To jest głupota;/ jak juz tworzą servy to niech stworzą z 4, 3, a nie 2, teraz nie mozna się dobic! A jak juz sie logniesz to o rata sie bije 20 osob?.

BTW. Wie ktoś kiedy zostaną zwiększone limity?? plx ;p

bad19
21-12-2005, 13:22
siema ja sadze ze nowe swiaty powinni opanowac polacy zrobic od razu gildi i kazdy kto polak jest przyjmowany niezaleznie od lvl i bysmy ich wybili
:) to jest dobry pomysl szukamj kogos kto ma pacc zeby zalozyl gildi kontakt na gg 5445116

*Ryspeht*
21-12-2005, 13:36
Nie no musze to napisać!! :/

CIPsoft mowi ze chce uniknąć tłoku na rookgardzie... i jest teraz limit 150, czy 160 osob, a oczekujących jest ok. 1000!! Sam dzisiaj byem 900 w kolejce!!.
To jest głupota;/ jak juz tworzą servy to niech stworzą z 4, 3, a nie 2, teraz nie mozna się dobic! A jak juz sie logniesz to o rata sie bije 20 osob?.

BTW. Wie ktoś kiedy zostaną zwiększone limity?? plx ;p

Tjaa... Niech zrobią i 20 od razu, co z tego że potem na więszkości będzie 200-300 osób online... Cieszcie się, że wogóle wam zrobili, bo stare nie są jeszcze pełne.
A co do limitu to po co mają powiększać? Hardcore to jest już przy 150 na rooku, a co dopiero jakby więcej wpuścili...
A tak wogóle to otrząśnijcie się troszku ci którzy chcecie ''opanować serwer''. Co zrobicie? Pozabijacie swoim supermegaultramastah 8 lvl wszystkich niepolaków? A nawet jeśli to od razu wybuchnie xxx wojen między polakami, bo my już tacy niestety jesteśmy... Zresztą róbcie co chcecie ja i tak tam nie gram. Ale powodzenia, przyda się wam...

Nietypowy
21-12-2005, 13:41
Do tych co pytają się kiedy serwer dla free acount ;)
Jeśli się nie mylę to serwer będzie dla free acount w sobote lub w niedziele, a jeśli się mylę poprawcie mnie :]

rafux
21-12-2005, 13:42
Moim zdaniem rook jest o wiele zamaly , powinno byc nie tyle co wiecej expowisk , przydalo by sie powiekszenie wyspy nawet dodanie nowych miasteczek ( ale by bylo cudownie ) Tym samym bardzo uceiszyli by sie Rookstayerzy ( ja mam postac rookowa 22 lvl 20/24 <neptera> ) jesli mowa o rookerach to fajnie byloby jak na rooku zrobiliby domki :))) oraz moznaby bylo treninc mlvl i chociaz kilka podtawowych czarow uzywac np light heal , magic rope , antidote i takie tam..

Prosze o jakies komentarze w tej sprawie :)

Malyszek
21-12-2005, 13:44
Omg, jesteście żałośni, z Arcani też poszli polacy, ale będą walczyć ze szwedami jak co. Nie macie szans takim siedzeniem przed komputerem i pisaniem na forum zOwnOwac servera.

Rafal16
21-12-2005, 13:46
:confused: Jeszcze raz ponawiam swoje pytanie, jezeli byla gdzies odp to przepraszam. Czy Infestus to polska rodzina?

Kanion
21-12-2005, 13:47
Servery dla faccow beda za jakis tydzien badz 2~

pozdro u;)

rafux
21-12-2005, 13:47
nie , oni sa szwedami

Duch Niespokojny
21-12-2005, 13:49
siema ja sadze ze nowe swiaty powinni opanowac polacy zrobic od razu gildi i kazdy kto polak jest przyjmowany niezaleznie od lvl i bysmy ich wybili
:) to jest dobry pomysl szukamj kogos kto ma pacc zeby zalozyl gildi kontakt na gg 5445116
A w tej gildii 80% ludzi to będą cwaniaki z 8-15 lvl (więcej im się nie będzie chciało zrobić, bo po co? lepiej znaleźć sobie protektora), którzy będą mordować, okradać itp. wszystkich nie-Polaków, a jak dostaną od nich wpier..., to przylecą z płaczem, że oberwali i gildia będzie ich ratować (oczywiście itemki za free obowiązkowo). Przy okazji oczywiście zszargają dobre imię (jest jeszcze coś takiego?) Polski i Polaków, ale co to kogo może obchodzić? Przyzwyczailiśmy się chyba do tego, że za granicą jesteśmy Polaczkami - złodziejami, kombinatorami i leniwymi cwaniakami, którzy tylko patrzą jak zarobić jak najmniej się przy tym wysilając (uprzedzając odpowiedzi: wiem, że to tylko gra, ale jednak zachowanie tutaj też jakoś świadczy o człowieku).

Dalv
21-12-2005, 13:53
Duch Niespokojny: Bardzo dobrze to wyraziłeś. W pełni sie z tobą zgadzam B)

Duch Niespokojny
21-12-2005, 14:01
Żeby nie było, że tylko jeżdżę po Polakach, bo przecież nie jesteśmy wcale narodem gorszym od innych (mimo, iż wielu z nas tak twiedzi), to powiem dla odmiany, że wcale nie musimy wylecieć z serwera i naprawdę mamy szanse, choć nie uczynić go polskim serwerem, to przynajmniej liczyć się na nim. Ale nie dokonamy tego mordując Szwedów i Brazylijczyków. Przede wszystkim liczy się współpraca. Powinniśmy pomagać sobie nawzajem a tępić noobów i pkerów, także wśród Polaków. Jeżeli ktoś zabije jednego z nas bez powodu lub go skrzywdzi w inny sposób, wszyscy powinni stanąć w jego obronie.

Czarna_Mamba
21-12-2005, 14:05
@Duch Niespokojny

Rządzisz...

Nie, tak na serio masz rację. Zgadzam się z tobą.

Miłego dnia.

Pan zbych
21-12-2005, 14:08
kiedy save jest na KYRA ??

Da'blade
21-12-2005, 14:26
Hehe Spoko Wszyscy Polacy Bedziemy Rzadzic ;) Bo Kyria To Polski Server Wiec All Polakuf Plx Na Kyrie Hail Kyria

Rideh
21-12-2005, 14:32
Wróciłem ze szkoły, chce sie zalogowac, a tu 913 na waiting list o.O! Gratzki dla Juffsa, ktory opuścił to bagno w jedną noc :D

21-12-2005, 14:45
:confused: Jeszcze raz ponawiam swoje pytanie, jezeli byla gdzies odp to przepraszam. Czy Infestus to polska rodzina?

Infestus to szwedzka rodzina mam nadzieje że sobie długo niepograją :evul:
Ps.Jeżeli mnie ktoś ma zamiar wyśmiewać albo mówić że jestem noobem to niech sobie daruje niechcecie bić się ze szwdai grajcie tam na amerykańskim servie.

rafux
21-12-2005, 15:06
ej kurde moze ktos mi powiedziec czemu mnie cofa na liscie oczkujacych?

progje sie logowac od 24 godzin komp non stop chodzi.. ale jak juz dochodze do 200 to mnie wywala na koniec listy np na 900 !!! koorva !! raz doszedlem do 22 potem wyrypalo mnie na 300 !! co jest grane dlaczego? ( tak mam pacca )

21-12-2005, 15:11
ej kurde moze ktos mi powiedziec czemu mnie cofa na liscie oczkujacych?

progje sie logowac od 24 godzin komp non stop chodzi.. ale jak juz dochodze do 200 to mnie wywala na koniec listy np na 900 !!! koorva !! raz doszedlem do 22 potem wyrypalo mnie na 300 !! co jest grane dlaczego? ( tak mam pacca )

Stary daj se spokój spróbuj za 3-4 dni wtedy sie napewno wbijesz conajmniej na rooka ^^ ponieważ świat będzie nadal dla pacców i niebędzie już tyle osób na rooku lecz na mainie

Pio-Pio
21-12-2005, 15:14
Czekałem od dawna na nove SERWY. Szkoda tylko, że na początku tylko pacc. :(

slawekmag
21-12-2005, 15:27
Super.Od dawna czekałem :) JAk bedzie dla FACC TO SE ROBIE KONTO :evul: Hahahaha :evul:

Outsiderr
21-12-2005, 15:44
220.. moze do wieczora sie wbije :P

Ricky
21-12-2005, 16:09
[QUOTE=thewojtek]wOOt? brazylijczycy nie maja pvp? sa noobami? szwedzi tez? Znam przynajmniej 10 szwedow i 5 brazylijczykow ktorzy by cie lewa reka za***ali 8 lv z lmm wiec nie ******* mi tu o bzdetach jak ja ****a kocham rasizm! ***ac swe, ***ac br prawda? i w taki wlasnie sposob main coraz bardziej znobowialy sie robi, jesli mialbym wybierac to wole grac z swe niz z tego typu ludzmi, czemu chcesz wy***ac swe i br z serwera? bo sa z innego panstwa? sa inni? co nie znaczy gorsi! znam kilkunastu obcokrajowcow ktorym zawsze moge ufac a nie jakims ***anym polskim noobom, ludzie pomyslcie co piszecie STOP RASIZMOWI I NACIONALIZMOWI! coraz bardziej mnie to w****ia!

Cóż,może są leworęczni??

Dico De'Line
21-12-2005, 16:18
39 w kolejce ;] Czekam od godziny 10:30 po połudnu - jest 17:20. & godzin!! 8o
I jeszcze jestem 39 :/ X( Niedługo sie pewnie wbije :cup: Do zobaczenia :evul: Ale i tak o 19 musze gdzies konczyc ;( Pozdrawiam ;]

..::JaszczuR::..
21-12-2005, 16:24
8o No nareszcie jakieś nowe serwy, ale na razie chyba i tak zostaje na Guardii :p

Artsuk
21-12-2005, 16:27
:confused:
ej czy to polska rodzina z nazwiskiem "Infestus"? bo bym sie dolaczyl do tej rodzinki za jakis tydzien:D

To szwedzi i zapewne do nich nie dojdziesz :p

Heliwurab
21-12-2005, 16:57
Ech... I nie wpuścili Polski do obiegu ^^ No szkoda, szkoda :(

Wielki Ziom
21-12-2005, 17:02
[QUOTE=thewojtek]wOOt? brazylijczycy nie maja pvp? sa noobami? szwedzi tez? Znam przynajmniej 10 szwedow i 5 brazylijczykow ktorzy by cie lewa reka za***ali 8 lv z lmm wiec nie ******* mi tu o bzdetach jak ja ****a kocham rasizm! ***ac swe, ***ac br prawda? i w taki wlasnie sposob main coraz bardziej znobowialy sie robi, jesli mialbym wybierac to wole grac z swe niz z tego typu ludzmi, czemu chcesz wy***ac swe i br z serwera? bo sa z innego panstwa? sa inni? co nie znaczy gorsi! znam kilkunastu obcokrajowcow ktorym zawsze moge ufac a nie jakims ***anym polskim noobom, ludzie pomyslcie co piszecie STOP RASIZMOWI I NACIONALIZMOWI! coraz bardziej mnie to w****ia!

Cóż,może są leworęczni??

To Swe zazwyczaj są rasistami i powodują wojny, i wiekszość z nich jest PA.
Kiedyś miałem wielu kumpli Swe, zaczeła sie wojna oni za***ali mnie razem.
Trzeba wcześniej ich wywalić z serva albo oni to zrobią z nami..

Dico De'Line
21-12-2005, 17:19
23 w kolejce 8o :cup: X( :evul: Za wolno. :/

Real
21-12-2005, 17:28
Ja zamówiłem Pacca i jeszcze go niemam a specjalnie poto go kupywałem
(czekam juz 1 tydzien i niemma zamiaru dłużej)

Topik
21-12-2005, 17:32
Nooby hackerzy... - To my polacy!
Hacki, kradzieze... - To my polacy!
Z deadami, bez kasy... - To my poalcy!
Ty wiesz co to znaczy?! - Noob'y to polacy!
Polak mowi: masz deada - tylko do szweda!
Wtedy szwed dostaje heada!
Polak ladne hity i szwed zabity!
Zaden zasrany szwed mada faka nie podskoczy do polaka!
Na hunty chodzimy - To my polacy!
I zawsze dedzimy - To my polacy!
Eq Tracimy - To my polacy!
I w swiatyni sie budzimy- To my polacy!

Jacko
21-12-2005, 17:36
Haha jakis komplex masz.

Kowa_l
21-12-2005, 17:36
hehe widze ze tematem sie wszyscy zainteresowali ....mam nadzieje ze cipy szybko dadza mozliwosc wejsciu wiekszej ilosci graczy...rano 4,5 godszin yczekalem zeby sie lognac..teraz od dwoch godzin yczekam i jestem 526 ..;/

bobasek_89
21-12-2005, 18:43
Będe szczery :D. Wbicie się na server jak na mój gust graniczny z cudem... ;) A co do swe br i polaków wydaje mi się, że cała ta wojna jest idiotyzmem... Zawiniają i polacy i swe.. Polacy, bo chcą wytępić swe, a swe, bo są PA, i dopóki sami się nie wybiją nie dadzą sie wybić nikomu innemu... Taka ich polityka :P.

Rychulec
21-12-2005, 18:44
Ja czekam na PACCa :p
Akurat pech chciał że mi sie dzień przed skończył X(
Ale cóż i tak bym niewbił :]

Topik
21-12-2005, 19:14
Bylem juz 5 w kolejca a tu nagle mi wyskakuje informacja ze wszystkie serwery sa offline!! .... czekalem 10 godzin zeby sie zalogowac..jestem zalamany ;(

Juz nie mam info ze swiaty sa offline tlyko ze Ip adress blocked for 30 minut.
A tak chcialem dzisiaj sobie pograc na kyrze.

Pan zbych
21-12-2005, 19:19
ja bylem 82 w kolejce i przezucilo mnie na 900 nie wiem czego ;(

Metrozz
21-12-2005, 19:27
Ludzie chodza na nowe servery zeby sie pobic z innymi... od tego sa otsy, niektorzy chca pograc a przez wasze ***ane wojny nie da sie nic zrobic bo gonia kogos i "przypadkowo" zabija ciebie...

Qurak
21-12-2005, 19:52
ja powiem tyle jak polacy naucza sie grac to bedzie mozna pomyslec nad podbojem serva a teraz jedynie mozna o tym pomarzyc.. po drugiepo co tyle ludu sie pcha na serva.. omg tyle czekania w kolejce i nieraz nic z tego.. bezsens.. no a tak poza tym to lajcik.. powodzenia wam rzycze..

ps a to wlasnie dlatego pszeszedlem na guild wars zeby nie czekac w kolejce zeby nie miec zapelnionych expowisk i zeby miec fajna zabawe.. polecam wszystkim

pozdrawiam wszystkich

Pozun
21-12-2005, 19:59
OMG o 1 byłem 980 a jak byłem 120 to offline i zas 970

ApuL
21-12-2005, 20:40
Super jest :D wczoraj udało mi sie wbic grałem do 5 rano potem mówie wstane 10 bede 1h w kolejce i pogram a tu co ? dochodzi 20 a ja nadal w kolejce byłem 13 i offline i jestem 887 szkoda słów ponad 10 godzina czekania do dupy poszlo ;( X(

-=DanieL=-
21-12-2005, 20:41
Heh, teraz chyba przesadziles.
PO PIERWSZE:
Nie odwalę się od twojego ojca, dopóki nie odwalisz się ode mnię za typowego rasiste i mnie za to nie przeprosisz.
PO DRUGIE:
Nie zaprzeczam że wielu szwedów gra lepiej od polaków, ale wielu NIE ma pojęcia o prawdziwej grze.
PO TRZECIE:
Może widziałeś to na jednym serverze, a ja widziałem na kilku innych.
PO CZWARTE:
Szwedzi mają talent to wywoływania bezsensownych wojen, i trzeba ich najpierw wykurzyć zanim zaczną niszczyć server (typowy przykład to Saphira).
PO CZWARTE:
Wiem kto to jest rasista. Poza tym, to że twój iloraz inteligencji nie przekracza ilorazy inteligencji oszołomionego trolla, nie oznacza że wolno ci obrażać ludzi.

Ok. mam dosyć kłutni z osobą która ma iloraz inteligencji niższy niż stado branów walących łbami o beton. Powiem ci jedno miłej walki ze szwedami a widać po twoim opisie ze nie powalczysz 14 lvl sorc ...wątpie żebyś większy level zrobił i na kyrze ... będziesz mógł ich conajwięcej podrapać z wand of dragonbreath ; ) .. palantunio nubcio

Kruq
21-12-2005, 20:45
Mam pytanko. Czy na tych servach będziemożna kiedyś grać bez pacca?

Da'blade
21-12-2005, 20:52
Spoko all wypedzimy swe z serva jestem 891 w kolejce ale sie nie poddaje !! bo walcze z swe

..::JaszczuR::..
21-12-2005, 20:55
Tak, będzie można grać bez Pacca, już ktoś się o to pytał :p .....

Lord Pablo el Gordo
21-12-2005, 20:56
Ogólnie zaczne od tego, że rzadko pisze na forach... chyba że nie mam co
robić jak teraz no własnie w tej chwili próbuje sie K---A zalogowac 7h i jestem
na zaje----ym 200 miejscu. Więc dziś sobie nie pogram... Radze wszystkim
żeby ku--a nie pisali głupot o wojnach tylko zaczeli expic i robic lvl bo narazie
to szwedzi i br są przed nami na liście expa. Ja osobiście nie chce zadnej
wojny, ale jak czytam posty na tym forum to wiem, że one będa i najgorsze
co mi sie wydaje to, to że będa wojny pl vs pl. Bo z tych postow wynika, że
na Kyrze będa grać sami szaleńcy... Heh nie chce mi sie wiecej pisac...
Papapapas
Myrmidons forever

Xantar
21-12-2005, 20:57
ey ale chyba jest taka możliwość że to będzie non-pvp :P

A wy tu już o wojnach gadacie ;]

ApuL
21-12-2005, 21:01
Powiem szczerze ze to nie ma sensu tera grac nie dosc ze tulu w kolejce i czekac coś 10h trzeba zeby sie dostac to jeszcze ponad 170 ludzi jest na rooku byłem tam dzis od 1 do 5 i mam tylko 3 level nie ma gdzie expic ludzi tyle ze sie nie da grac X( czekałem ciągle na 1 resp wilka w 1 miejscu i co zara ode mnie 5 osub to odgapiło i stali tez w tym samym miejscu ;( NIE da sie grac poszekam jak PACC i FACC bede mogli grac wtedy nie bedzie kolejek i all beda szczesliwi :P

fannet
21-12-2005, 21:03
najlepiej nabijajcie lvl i przeganiać br z lvl, a potem sie zobaczy, bo jeżeli

PS. Q**a kiedy facc beda mogi sie zalogować, bo juz nie moge ...
PS2. Ciekawe ile jest warte plate armor :P

Misterio
21-12-2005, 21:13
Jaka ta "polska" jest porytym krajem czekam w kolejce 4 godz. jestem juz 300 kturys az tu nagle prad wcieo na sek. wchodze do swojego pokoju patrze shit:/ komp siadl dobra 4 godz. poszly sie je**ć wychodze na klatke a tu moje occzy widzą sąsiada ktury grzebie przy prądzie ale dlaczego grzebal bo ma prąd na lewo i mu siadl to musial innym wylaczyc , zeby sobie zrobic.A jakie moje zdziwinie jak po 2 godz. chcem kompa włączyć ale on ani rusz musialem pogrzebac myslalem ze bede musial isc do sasiada na gure i go poinformowac ze bedzie mial na swieta dodatkowe koszty ale jakims fuxem komp ruszył.Wiec koncząc moją wyczerpujaca wypowiedz uwazajcie na ludzi kturzy kradna prad poniewaz bedzie na huncie na jakims lepszym potworku a tu pach niema pradu i napis "you are dead."
PS.wczesniej na mojej ulicy internet siadl na 10 min. co za Polska ;(

Misterio
21-12-2005, 21:16
PS2. Ciekawe ile jest warte plate armor :P
nawet jesli beda n00by sprzedawac to w Kazz masz za 1.2k kiedys na nowych swiatach chodzily po 2k

Misterio
21-12-2005, 21:20
:) X( Ludzie opanujce się X( i tak mamy opinie noobow X( sam doświadczylem kilkukrotnego zabicia przez rodaka a niejest to wcale przyjemne jak Cie swoj bije ;( dodajmy jeszczre ze polaczki siedza w depo i kradna co sie da albo "daj prosze" a jak sie nieda to nawrzuca Ci smieci na dana rzecz albo napisze "hunted" albo w ostatecznoasci Ci nawrzuca od roznych :o jak tak mozna ludzie wstyd sie przyznac ze sie jest Polakiem :( fakt zdarzaja sie wyjatki ale to sie trafia nieczesto :(
Jak to sie mowie w Kupie sila jesli co niektorzy lubia krasc wyzywac to oki ale z umiarem np jak by mnie ktos poprosil na pw na tibi czy moge mu cos dac bo np wyszedl z rooka to jasne niema sprawy a nie "daj daj......." zalamac sie idzie. Ostatnio wrocilem z podrozy na tibi :) wchodze do thais a tu suprajs bo koles z 8 lvl do mnie ze mu ukradlem battle hammera heh niezle niebylo mnie jakies tydzien a tu takie cos no pomyslic sie kazdy moze ale jak mu napisalem ze to nie ja ( a mlotkow nieuzywam teraz rozczki sa w modzie) to mnie zwyzywal od najrozniejszych i to heh takie slownictwo ze masakra; druga sytuacja wyszedlem z rooka koles do mnie zeby mu cos dal heh na 8lvl sam niewiele mialem nawet bp nieposiadalem pogadalem z kolesiem i sobie poszedl na zajutrz on do mnie ze mi brassa dal i ja mu kase wisze no Panowie i Panie zalamac sie idzie a po krotkiej wymianie zdac pisal na golnym zeby wszytscy polacy mnei lali no tak rodak rodakowi robi heh jesli faktrycznie komus dal to niech zapamieta nick postaci a niech niezuca falszywych oskarzen ;(
heh ale sie rozpisalem ale polacy musza sie opanowac i zlaczyc sily zeby to byla silna grupa - pomagajmy sobie na wszytskich swiatach :))
Całkowicie zgadzam sie z wypowiedzia tego kolegi poniewaz polacy zamiast sie zjednoczyc i zdobywac sami itemki to stoja pod dp a potem sie dziwia ze maja maly lvl jak caly dzień spedzaja na zebrach jak pod kosciolem :/Panie daj Pan spokuj

Misterio
21-12-2005, 21:25
jak cos kupuje na obojetnym servie to wpierw rozmawiam z 30 min. po angielsku i dopiero po tej rozmowie sie ja lub osoba rozmawiajaca pyta "pl?" to po tej konweracji dowiaduje sie czy polak jest noobem czy nie a jak ktos biegnie za mna i krzyczy pl nawet sie slowem nie odezwe bo odrazu ze kto ?? POLSKI NOOB :(

grzesciu
21-12-2005, 21:31
Qtwa... Rowniez jak poprzednicy jestem zairytowany tą sprawą z ładowaniem sie waiting listy ;/. Kupiłem specialnie pacca aby se pograc na new servie a tymczasem sa kolejki i nie moge sie wogole dostac na server (juz 1 dzien pacca w plecy =/). Za co ja płacę? Jutro wstaje rano o 5:00, mam nadzieje ze bede przynajmniej 300+ w kolejce xD, ne tak jak dzisiaj 980 -.- i czekalem 8h po czym patrze i jestem 855 -.-. Shit shit shit! Mam nadzieje ze all szybka wyjda ze smierdzącego rooka i będa limity na 900+ osob ;]

Miaaru
21-12-2005, 21:36
NIE da sie grac poszekam jak PACC i FACC bede mogli grac wtedy nie bedzie kolejek i all beda szczesliwi :P

hehehe zobzczysz jakie wtedy dopiero beda kolejki ziom :D

Lord Pablo el Gordo
21-12-2005, 21:36
Święte słowa, uważam że wiekszosć polakow to nooby bo stoja w dp albo....
obok dp lub.... nad dp a czasami nawet...pod dplecz może sie zdarzyć że stoja gdzie indziej Oo
sry za głupawe posty ale nie mam co pisać i co robić

Misterio
21-12-2005, 21:44
hehehe zobzczysz jakie wtedy dopiero beda kolejki ziom :DAle jak sie ma PACC to wiesz :D

Lord Pablo el Gordo
21-12-2005, 21:47
Ziom wlasnie jak sie ma pacc to wiadomo....
ahuahauahauahua (widac to teraz xD)
Myrmidons forever

rafux
21-12-2005, 22:09
ahh Panowie ,jest godzina 22:59 , jestem na liscie na 600 miejscu i ide spac , zostawiam kompa i zobaymy ktory bede jak sie obudze o 7 rano :) trzymajcie kciuki , obyscie sie tez dostali. a Po drugie jak juz jakis typek ma 19 lvl jak ja dibpiero sie dostane do servera on bedzie mial jakies 25 lvl to istenieje jakas szansa ze go dogonie? OMG... to bedzie hardcore PK-owanie na maxa , i czy ktos wie czy wiecej jest polakow czy szwedow na mainie ????
Panowie logowac sie do gry nie przestawac !!! damy rade ze szwedami , chyba maja mniejsza liczbe ludnosci kraju :> ? :)

Pan zbych
21-12-2005, 22:09
Święte słowa, uważam że wiekszosć polakow to nooby bo stoja w dp albo....
obok dp lub.... nad dp a czasami nawet...pod dplecz może sie zdarzyć że stoja gdzie indziej Oo
sry za głupawe posty ale nie mam co pisać i co robić

ma troche racjibo polacy zamiast sobie pomagac to sami wiecie co robia :confused: :confused: :confused:

Whitr Mas
21-12-2005, 22:18
Najbardziej mnie denerwuje ta kolejka.
A mianowicie: siedze juz w kolejce 12(!)godzin. Na początku bylo ~500osob.
0 discow i takich tam. Kolejka ta jest tylko na rooka. Jaki z tego morał?
Że te 150(!) osób co jest online przechodzi rooka ~12 godzin siedzac powiedzmy non-stop przed komputerem. To jest po prostu chore! Ja przechodzilem na Elysii(PACC ofkoz) 2 godziny nie kupujac od innych itemkow. Po prostu poszedlem na raty, posprzedawalem ciala, kupilem hatcheta i heyah banana. Dochodzi północ, myślałem, że parę osób zejdzie, a tu nic! Prawie pół godziny muszę teraz czekać aż 1 osoba zejdze. No więc wychodzi na to, że ten server od początku jest zan00biany(btw. 19lvli w 3 dni grania po ~3-4h na Elysii mialem;p)!

pawel1992
21-12-2005, 22:19
ja sie nie chwale ale odpaliłem nowy server o 11 (Kyre) 725 miejsce po 10 godzinach o 21 patrze 55 miejsce poczekałem pół godziny 54 . olałem to i wyłączyłem :) B)

Whitr Mas
21-12-2005, 22:24
Gratuluję poświęcenia :p
Ja to muszę się z mamą kłócić o każdą chwilę, a mam zamiar dzisiaj(kawałek jutra) wbić 8lvl żeby już kolejki nie było;p
BTW. Kto szuka ludzi do gildii? :p (2 PACCe) Kyra oczywiście :p

-=DanieL=-
21-12-2005, 22:27
jestem 130 w kolejce dziś nieśpie gram do 10 rano może mi się uda... 8lvl ale z full rookiem to wątpie w to

Whitr Mas
21-12-2005, 22:29
To jest właśnie problem: full rook.
Mogliby zrobić 4 światy standardowo i wszyscy by się cieszyly, bo choć trochę mniejsze kolejki byłyby.

pawel1992
21-12-2005, 22:29
a ja złapałem schemat :) odpale zaraz Kyre ... zostawie na noc :) (rano na 9-12) mamy wigilię klasową jak przyjde powinno odpalić :D

-=DanieL=-
21-12-2005, 22:33
To jest właśnie problem: full rook.
Mogliby zrobić 4 światy standardowo i wszyscy by się cieszyly, bo choć trochę mniejsze kolejki byłyby.

albo regularnie robić te servery a nie przetrzymali ludzi taki kawał czasu a teraz ***ut! :S Człowieku pomyśl jakie kolejki na larvy będą?

BaRkuS_LuCeRa
21-12-2005, 22:33
Robie postać na kyrze.... właże i patrze O.o 865 miejsce w kolejce xD rano powinno być lepiej

pawel1992
21-12-2005, 22:42
:p :P Main = :p :p 0% problemu ... ale wbić się na rók to jest koszmar :(

Lebek
21-12-2005, 22:45
Doczytałem posty do połowy. Dalej nie moge czytać bo wpierw mój odruch wymiotny wytrę z monitora. Jedno wiem na pewno - mojej nogi na Kyrze nie postawie. Jak można być razem jako naród na jakimś świecie jak się czyta takie ksenofobiczne posty (nie mówie o wszystkich). Ta zajadłość lejąca się po forum, ten ton wyższości narodu wybranego (ale do czego?).
Właśnie takie zachowania powodują że jak jestem za granicą i słyszę polski język to uciekam w drugą stronę widząc zachowanie moich kochanych "rodaków".

@off topic
Z okazji zbliżających sie Świąt życzę wszystkim dużo miłości, zrozumienia oraz spokoju. No i oczywiście dużo wymarzonych prezentów.

Misterio
21-12-2005, 23:16
widzialem juz takie posty na forum ale odpowiedzi zadej :O kturej jest restart servera?

Seele
22-12-2005, 01:12
pytałem sie ludzików na servie i podobno o...a czy mówić...wtedy wszyscy wbijeie i ja zostane jak jakiś pajac:P

no dobra..niby o 8:00 ale niewiem czy to prawda ;)

grzesciu
22-12-2005, 05:15
Ta... na Kyrze jest 100% o 8:00. Ja sie wbijam od 5:00 na serva. Jestem juz 163 :)

rafux
22-12-2005, 06:36
nooooooooo!!! po 24 godzianch logowania wbilem na server i jestem juz dwie godziny i zdazylem spotkac dwa raty z czego mi jednego zabili aktualnie mam 5 expa w pol godziny grania... ; [ ]

Wasyli
22-12-2005, 07:27
SpÓŹniŁem Sie 5 Minut Na Save Servera I Jestem Kur**** 575 No Ludzie Kur*** LitoŚci!!!!!!!!!

Soulicitour
22-12-2005, 07:47
Primo, jak widzę te wszystkie texty typu zróbmy z Kyry polskie serv to mi się niedobrze robi, zresztą ktoś wcześniej opisał jak jest jest na pl. servie.
Secundo, nie ma co myśleć o wojnie bez co najmniej 30 lvlu +.
Tertio, Infestus to zdecydowanie gildia szwedzka i co więcej jest tam trochę byłych ludzi z Del'Toro, a jak Del'Toro jest na servie to zawsze jest ciekawie ^^.
Poza tym jedność wśród Polaków to prawdziwa rzadkość, jeżeli uda się nam stworzyć jedną gildię lub kilka sprzymierzonych to będzie gites. ALe i tak twierdzę że chociąż większość Szwedów, kiedy już ma jako taki lvl lub porządną gildię, to sieją pa. Znam sporo Szwedów i chociaż paerzy to sa spoko ludzie, jak się z nimi pogada. Dajcie se spokój z podsycaniem jeden drugiego, rzucaniem textów typu: Szwedzi won.

Peace for all

rafux
22-12-2005, 08:01
wbilem po restarcie zaledwie sekunde po otworzeniu servera i mnie w***alo na 300 miejsce , ale szybko mi wzroslo jeste na 200 :)

fannet
22-12-2005, 08:38
oj chyba macie druga szansę "0 players
on 0 worlds" wiec moze teraz uda wam sie zalogowac :P

dlaczego tibia.com nie chodzi ... ;/

Madreth
22-12-2005, 08:44
Kyria, bedzie to najslawniejszy swiat z Wojen i starc miedzy Graczami.
W kolejkach ludzie stoja po 900+ co trwa 9-12 godzin aby sie dostac na serva.
Bedzie to trudny swiat, ale za to waleczny ^^
Pierwszy raz w histori nowych serwow jest tyle ludzi ktorym zalezy grac na Kyri...
Pierwsza wojna bedize za zaledwie 1-2 tygodnie jak nie szybciej ^^
Powodzonka see ya ;]

Zakal
22-12-2005, 08:45
O właśnie dlaczego tibia.com nie chodzi jw:)?

fannet
22-12-2005, 08:47
tak tak, pewnie 700 polakow i 200 br, a teraz my bydziemy sie bezsensownie napierać, a br lub swe przejma kontrole i tyle bedzie new serwa,

LUDZIE BEZ WOJEN LVL LEPIEJ NACIAGAJCIE JAK TO JEST TYLKO MOZLIWE A NIE ... :D

rafux
22-12-2005, 08:51
oooj wojny beda i nie byle jakie , jakis hight lvl polak ( 20 lvl ) zabije ze swoim hight lvl kolega ( 22 lvl ) jakiegos szweda i ten szwed powie you are hunted pojdzie po swoich hight lvl kolegow potem cala masa naszy rodakow wyjdzie na main ( a jest ich wiiecej niz szwedow ) , zbierze sie spora grupka polakow i beda huncic szwedow az natrafia na wieksza ilosc i bedzie jak w klatce , dedy beda fruwac.. ( tylko zeby nie bylo ze polak jak zobaczy jak jego rodak umiera na froncie szwedzko-polskimto zaraz ciach cialo na bok i zapieprza lota , tylko zeby walczyl w imie narodu dalej a nie jeszcze wieksza porute polsce robil. Pamietajcie musimy sie trzymac razem jak by jakies szwed mial wonty to msg i juz jest ustawka , najlepiej piszcie ''pl pl pl' zeby miec jak najwiecej polakow we ''fresind list'' i niech kazdy pomaga kazdemu , nie piszcie do ceibie na jednym expowisku ''leave or die'' albo ''wypie_redalaj cio_to moj trol'' . Jak bedziemy sie trzymac razem to wszystko bedzie dobrze . tylko potrzeba duzo ludzi ( polakow ) zeby to sie udalo

Blakall Shinekryon
22-12-2005, 09:16
Jak narazie wypowiadają się sami ludzie poniżej 20lvl i chcą przejąć serv:D <lol> . Było kilka postów wcześniej, że BR i SWE to sa fajni goście a inni ich obrażają i są za to rasistami <hahaha>, oczywiście sa fajni BR i SWE ale wiekszość z nich to rasiści i dbają tlyko o swoje d**y. I nie wychwalajcie ich tak bo krew człowieka zalewa (oczywiscie to do niektórych jest). A tak wogóle to też może skocze na ten serv:D ale tak dopiero za miesiąc najszybciej:D :)

Powodzenia na nowym świecie. Życze Wam miłych i kulturalnych BR i SW, a co najważniejsze normalnych PL :D.

To były takie moje życzenia na Święta!! B)

p.s. Sory za błędy.! ;)

Madreth
22-12-2005, 09:17
Ludzie, dlaczego podchodzcie pod kryteria Rasistowskie?
"Wywalic swe i br!!" To jest najgorszy plan, czy wy tego nie zrozumiecie?
Obstawiam ze piewsza wojna jaka bedzie to zostanie zaczeta przez Infestus z chlopakami z Furory, albo na odwrot.
My jako Avarian napoczatku nie bedziemy sie ingerowac w takie rzeczy...
i przestancie pisac o polakach ktorzy opanuja server bo to jest irytujace....
Wiem ze Swe i br sa PA, ale polacy tez sa O.o
To tyle ;]

UbLiquz
22-12-2005, 09:21
hehe no tak bedzie wojna chlopakow z furoroy :D i ja do tego tez sie przylanaczm bo jestem z wami chlopaki :) ja tez gralem na furora i odchodze ,poniewaz ciagle grozili huntami i dupa** .Ale teraz musi zapanowac porzadek na Kyra i chlopaki z furora beda oczywiscie najlepsi :D

Kowa_l
22-12-2005, 09:44
bedziemy najlepsi ( sam tez gralem na furorze) jezeli sie zgramy nie bedziemy sie klocic..i nie bedziemy ubijac swoich...co do przejeciez przez polakow serwa..hmm to chca sami max 20 lvl ktore poprostu nie potrafia grac z innymi ...chca zeby im dawac itemy itd( to jest najbardzeij wkur*******)...ale o to nie chodzi w tej grze..chyba lepiej samemu wszystko osiagnac....a jezlei juz wam az tak zalezy to sami prowadzcie wojne z szwe i br ...mysle ze dnia nei wytrzymacie...

Dico De'Line
22-12-2005, 09:52
Oby Kyra była spokojnym serverem.... :)

A ja 523 w oklejce X(
Ale i tak jak byłem 900 to jakoś idzie :D

Zycze wszystkim powodzenia... chociaż dogonić tych ~20lvl to... naprawdę powodzenia... Jak ja sie wbije to ta h ekipka bedzie juz po desercie :/. 8o

Chłopaki trzeba sie zgrać ;]

rafux
22-12-2005, 09:57
ja piernicze ale to jest lipa z tym servem.. kolejki jak sam skur_wysyn , o 8:00 bylem na 306 miejscu a o 10:48 jestem zaledwie 107 , potem sie wbije gdzies o 12:00 i nie bedzie rata do zabica , a jak bedzie to otoczony postaciami od 1 do 4 lvl w godzine sie 100 expa zbiera..

UbLiquz
22-12-2005, 10:09
nom ja tez sie mecze na dostanie sie na serwer :(
wchodze juz od 8.00 i bylem 350 w kolejcie ale teraz w tej chwili jestem 108 :(
, ale i tak mam juz 6 lvl :) bo cala noc gralem dopuki nie bylo zapisywania serwera :(

-=DanieL=-
22-12-2005, 10:11
co jest z tą tibia.com pisze 0 players on 0 worlds i nieda się w my accout wejść :(

Niba
22-12-2005, 10:17
A ja sie wbilem o 8.06 i bylem 126, teraz jest 11.08 i jestem 10 i czekam 15 min az sie przesunie o 1 miejsce X( . Poprostu szkoda gadac ...

Erolik
22-12-2005, 10:31
W 1 dniu nowych swiatow, wbilem 4 lvl.. Potem kicka dostalem.. Wczoraj wbijalem, bylem 180, i kicka dostalem.. Wbilem przy save servie, wbilem 6 lvl
I ****A KICKA DOSTALEM !
*******ONA W DUPE NEOSTRADA!!!!!!!!!!! NIE POLECAM!!! ZA C***A!!!

Bastek
22-12-2005, 10:33
@up

straszne

Niba
22-12-2005, 10:40
Ja mam neo i mnie wogole nie wywala :D, a moich kolegow co 2 godz gdzies B) . Ma sie szczescie :D

Whitr Mas
22-12-2005, 10:53
omg odpaliłe komp o ~8 jest ~11 i jestem dopiero 436 w kolejce !

Malyszek
22-12-2005, 10:54
@Forlen
Nie, nie mogą się jeszcze logować.

@All who wants own Kyria

1. Napiszcie jakie były wasze najlepsze chary, oczywiscie jesli to byly ponad 45level.
2. Zastanówcie sie czy warto walczyc taką ekipą jaką wy jestescie z wszystkimi szwedami, którzy zostali wywaleni z ich serverów za PG lub inne.
3. Szwedzi stanowia 30~% servera.
4. Zyczę powodzenia

Mati-Mielec
22-12-2005, 11:02
hehe no tak bedzie wojna chlopakow z furoroy i ja do tego tez sie przylanaczm bo jestem z wami chlopaki ja tez gralem na furora i odchodze ,poniewaz ciagle grozili huntami i dupa** .Ale teraz musi zapanowac porzadek na Kyra i chlopaki z furora beda oczywiscie najlepsi

Ja też grałem na furori i jestem z wami chłopaki

P.S. mój nick na furori to ZOORX

Lukis
22-12-2005, 11:03
@wszyscy co mają neostrade.

Wy chyba macie jakiś biedny pakiet! Ja mam neo 655,2 kB/sec
i wszystko pięknie chodzi, w tibii nigdy w życiu nie miałem kicka, nie wspominajać już o lagach, więc nie wiem na co narzekacie.

RegioneK_Ksw
22-12-2005, 11:11
KIedy bedzie mozna zobaczyć od jakiego lvl jakie czary bo ja nie wiem np. od ktorego exura vita teraz chula :/

Yogol
22-12-2005, 11:20
hmm jak zwykle tylko pacc maja dostęp do nowych terenów
(światów) nie podoba mi sie to ale cóż co zrobic. Ja tam wole na starym świecie grać moim kochanym :elf:

H20
22-12-2005, 11:22
Witam każdego mam tu takie zażalenie i chciałbym sie dowiedzieć czy każdy ma taki problem jak ja.Jak wszyscy juz wiemy powstały 2 nowe światy ale co z tego jak nie można sie podłączyc?Czekać w kolejkach po 8-10 h i bez skutku !?!? Co ten CipSoft robi !!?Czekasz w kolejce 10 h wejdziesz moze na troche i Kick ?!!?!? Żałosne !!!!!!!!!!

Whitr Mas
22-12-2005, 11:27
Straciłem cierpliwość... KIEDY PODNIOSĄ TEN LIMIT ?!

[Płace za pacc a nie kilu dniowe czekanie w kolejce]

btw. byłem 400 a nagle zrobiłem się 686 !

H20
22-12-2005, 11:32
Straciłem cierpliwość... KIEDY PODNIOSĄ TEN LIMIT ?!

[Płace za pacc a nie kilu dniowe czekanie w kolejce]

btw. byłem 400 a nagle zrobiłem się 686 !
Masz racje zgadzam sie z Tobą ludzie siedzą a my czekamy w kolejce po 10 h i wejdziemy do gry (może) jak nie wystąpi błąd i pogramy moze 1 h i kick Pieprzyć konwenanse !!

UbLiquz
22-12-2005, 11:33
No chlopaki ja juz nie dlugo bede tylko 67 kolejek ,ale i tak juz czekam prawie 5 h :(
A moj kolega czekal 6 godzin i z 30 min temu jak zostalo mu do konca 100 kolejek nie mial internetu :( i odnowa musi :/

Madreth
22-12-2005, 11:35
@Forlen
Nie, nie mogą się jeszcze logować.

@All who wants own Kyria

1. Napiszcie jakie były wasze najlepsze chary, oczywiscie jesli to byly ponad 45level.
2. Zastanówcie sie czy warto walczyc taką ekipą jaką wy jestescie z wszystkimi szwedami, którzy zostali wywaleni z ich serverów za PG lub inne.
3. Szwedzi stanowia 30~% servera.
4. Zyczę powodzenia

A polakow i niemcow tez wywalacie?
Bede musial uciekac :confused: