Pokaż pełną wersje : Dl solo + adv
No wiec, dostalem 15 m lvl palladynem <41 lvl> dluugo oczekiwany 8)
http://members.lycos.co.uk/willowek/15 m lvl.jpg
A potem zakupilem 2.5 bp mf i z ezdekami poszedlem zsolowac DL'ka :]
http://members.lycos.co.uk/willowek/dl solo.jpg
Poszlo jesli dobrze pamietam ~14 sd ale wylecial d-shield :D Nie liczylem na zaden loot, tylko dla sportu a tutaj taka niespodzianka <niestety nie ma sska z lootem>
Brat the Beard
28-05-2004, 19:57
Mi tez sie szykuje fajne expowanie bo uwiezili mnie na skeletonach, slimach, rotach, ghoulach a mam 8 lvl.
Brawo magic level super jak na palka a DL to niezły wyczyn w dragon skield pokrył wszystkie koszty ;) .
Nice m lvl ale po co nam pokazujesz jak Dl pada nawet nie widac jak sie z nim bijesz mogles dac kilka w trakcie walki ;/
No no gratz Willow i gratz m lv ;)
Vanhelsen
28-05-2004, 22:32
Fajne ss'ki ale mało :P Gratzen 15mlevelka :baby:
Fajne ss'y jak dla mnie .Gratulacje 15 lvl magica!!!
Master Mazi
29-05-2004, 09:45
Gratzzzzz :D odrazu jak 15 to sd i na Dl heh duzo osób tak robi ;)
Bandziorno
30-05-2004, 14:41
Z tego co pamietam to teraz sobie solujesz DL'a a wczesniej bales sie ruszyc dupki na wojnie na titanii.... Bardzo slaby lvl masz 41 .... a z 2 miechy juz tam grasz
cu noobie
Warrior of ksamat
30-05-2004, 15:17
Fajnie ale malo....grats magic levelu.
gietol Julera
30-05-2004, 17:25
co do wojny to racja specjamlnie do niej azrobilem sobie postac akurat wszedlem na maina jak ona sie na dobre rospetala i zrobilem z siebie mieso armatnie pozniej jak sie poszkolilem to zabijalem pojedynczych szwedzikow ale przez pomylke zabilem paru polakow i mam ladnego red skulla wiec przestalem tam grac :D wert trew my 2 postac ;p
ta...gratz 15mlv... ;p. Powiedz mi jakie masz skile ?
Co dokladnie z dl wylecialo...a ze smoka :P cya...
marcinek-druidek
31-05-2004, 16:54
Te skriny sa fajne tylko szkoda ze nie masz wiecej! :)) :P
Oryginalnie dodany przez Bandziorno
Z tego co pamietam to teraz sobie solujesz DL'a a wczesniej bales sie ruszyc dupki na wojnie na titanii....
Bardzo slaby lvl masz 41 .... a z 2 miechy juz tam grasz
cu noobie
hmm tak mnie ruszyło czytając Twój post panie Bandziorno. mianowicie określenie lamer. cytuję:
lamer
Zwłaszcza osoba nie przestrzegająca netykiety i pomimo podejmowanych przez innych prób nie przyjmująca do wiadomości jej istnienia. Ktoś, kto bezpodstawnie uważa się za eksperta w jakiejś dziedzinie i z takim nastawieniem zabiera głos w dyskusjach w sieci. Także ktoś, kto na forum zadaje pytania, na które odpowiedzi można łatwo znaleźć w dokumentach FAQ danej grupy lub w jej archiwum, także osoba nadużywająca obraźliwych określeń wobec innych osób.
a od siebie dodam iż grałem na danubii przez kilka miesięcy, dokładnie od lutego i zrobiłęm cały 17 lvl max. powód? mam jeszcze prawdziwych kumpli i koleżanki, mam prawdziwą dziewczynę, mam prawdziwą pracę. w tibię gram jak mam czas, albo mi się nudzi. także nie uważam by wysokość lvl zależała od czasu grania. no chyba że ktoś chodzi do gimnazjum, ledwie literki składa i po powrocie do domu pierwszą rzeczą jaką robi uruchamia windowsa z tibią w autostarcie...
-> Ozzie, gratuluję 15 mglvl, szkoda tylko że nie pokzałeś jak duże obrażenia robisz DL, bo podejrzewam że te 31 na końcu to go dobijałeś po prostu ((-;
pozdrawiam serdecznie
TheNatoorat
31-05-2004, 22:13
a od siebie dodam iż grałem na danubii przez kilka miesięcy, dokładnie od lutego i zrobiłęm cały 17 lvl max. powód? mam jeszcze prawdziwych kumpli i koleżanki, mam prawdziwą dziewczynę, mam prawdziwą pracę. w tibię gram jak mam czas, albo mi się nudzi. także nie uważam by wysokość lvl zależała od czasu grania. no chyba że ktoś chodzi do gimnazjum , ledwie literki składa i po powrocie do domu pierwszą rzeczą jaką robi uruchamia windowsa z tibią w autostarcie...
Muszę zakwestionować Pańskie (to być wódz! on mieć dużo lat! :P ), że do GIMNAZJUM (yeah) udaje się dojść osobom, które raczej nie mają problemów z literkowaniem czy innymi podstawowymi czynnościami... do GIMNAZJUM (yeah) chodzą nie małę dzieci, lecz MŁODZIEŻ (yeah), nie jesteśmy bobaskami.
WON OD GIMNAZJUM! (yeah)
A co do tematu: Gratuluję 15 mlvl i DL solo na SD'ki. Mam pytanko: Czy nie bał(eś) się Pan, że straci(sz) swój ciężko wytrenowany poziom magii?
heh tesh gram na titanii a jeszcze cie nie spotkalem, gratuluje magica i lvla no i ofkoz zsolowanych Dli :p, wpadnij czasem do thais;]
Stfu bandzior
- nie wszyscy sa PG i nie zyja tylko Tibia
- kupilem ta postac na 26 lvlu (w weekend zrobilem 31 lvl) potem przerwa na traina do 76 dist i teraz znow expuje (soon 47)
- gdybym byl na miejscu starego wlasciciela tez bym sie nie lal, bo nie chcialbym stracic postaci przez jakiegos j*banego Shadowa~ Bije sie tylko za prawdziwych kolegow
btw thx to all
Ss'y sa spox tylko skzoda ze niezrobiles z walki ;(
Ale jesli poszlo tylko 14 sd to malo 8) Nastepnym razem posatraj sie zrobic ss'y z walki jak byc mugl :P
Noham obecnie :2handed:
~~eternia~~
Gogudugi Wielki obecnie :berserk:
Prawda jest srebrem a milczenie zlotem :evil:
iva-knight
05-06-2004, 21:43
spoko ss'ski gratz za dragon lorda
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.