zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Spider Lair w next update ?

Ciunu
21-12-2005, 01:40
Spider Lair

Mam na myśli by w Tibii pojawiło sie nowe expowisko coś a'la Spider Lair.
Całe pogrążone w ciemnościach, w pajęczynach i czekających na Nas zasadzkach. By z sufitu kapał szlam sliny Pająków żadnych krwi !! Podłoga była by pełna w resztkach ludzkich ciał.
Otóż znajdowały sie by tam teraz dostępne Gs'y, Ps'y, Spidery, Tarantule oraz kilka nowych. Przykładem mógłby być pająk który jest troche słabszy od Gs'a ale Wyskakuje z ukrytych pułapek !!!, (Atak Pająków oglądaliscie ?) oraz kilka pająkow które plując nie dość że zatruwają to i paraliżują, co w przypadku występowania przy Gs'ach było by znacznym utrudnieniem.
Ponadto w podłodze znajdowały by sie ukryte lecz widoczne (biegnąc możesz tam wpaść) dziury z różnymi "niespodziankami".
Korytarze wąskie jak w pajęczym gnieździe, które utrudniały by szybką ucieczke, i tworzyły zagrożenie blokniecia sie np. o 2 Gs'y :P .
Expowisko dobre, dla huntów dobre i tylko czekać może coś takiego sie wkrótce pojawi kto Wie ?

Za ewentualne ortografy z góry sry. :)

Ricky Norek
21-12-2005, 06:08
W sumie byłby to dobry pomysł. Jednak dobrze gdyby oddzielono miejsce lov leveli (spider, poison spider, tarantula i może coś nowego) od high leveli (gs i coś nowego)

ripper
21-12-2005, 06:25
Może... Ale imho PoH jest wystarczająco dobry.

Vil
21-12-2005, 08:29
cieniutkie ze wzgledu na beznadziejny drop spiderow..

Ciunu
21-12-2005, 12:41
Poh.... wiesz na starszych światach zawsze gsy zajęte :P

drizztpl
21-12-2005, 18:20
Ciekawy pomysł, tylko musieli by dodać parę nowych potworów-pająków, ponieważ obsadzenie całego lair 4 rodzajami pajęczaków, zbyt dobrym rozwiązaniem by nie było...

Cadonis
21-12-2005, 20:49
Odetchnij chwilę, przeczytaj swój post jeszcze raz i powiedz mi: kto by tam expił? Do tego podaj jakiś sensowny argument.
Powodzenia.

Asthan
21-12-2005, 21:07
Poh.... wiesz na starszych światach zawsze gsy zajęte :P

Jak wiekszosc innych expowisk na starych swiatach

Rabanbar
21-12-2005, 21:48
Wyskakuje z ukrytych pułapek !!!, (Atak Pająków oglądaliscie ?)Ej, uwierzcie mi albo nie ale jeszcze zanim przeczytałem ten fragment powyzej pomyslalem "Typek za duzo sie naogladal ataku pająków" :P

Apropo, ja oglądałem "Inwazje Grzechotników" i proponuje nowe expowisko o nazwie

Snake Lair <śmieje sie jak obłąkany>

AbandonAllHope
21-12-2005, 23:35
Pomysł bardzo fajny:) Urozmaiciłoby to trochę gre gdyby parę takich wrzucić (tak jak dlairy) a nie robić tego jaki jeden wielki teren jak np dc i nie wrzucać zbyt dużej ilości potworków naraz (typu 3gsy:P) najlepjej pojedynczo...a więcej spiderów jest niepotrzebnych w końcu dragon lairy to tylko 2 rodzaje potworków:). Chyba że dodać by coś w stylu spider queen potwora podobnego do dla czy hydry. Jakby to w ten sposób zrobić t myśle że ktoś by tam expił:)

lord vanmon
22-12-2005, 16:29
bardzo dobry pomysł

Anomen Merciful
23-12-2005, 18:02
Ja myśle , że koleś ma racje.
Fajnie by było.
Ja tam expic zaczołem na ghulach dzisiaj bo jestem low level :cup:
i fajnie idzie , lecz na wyższym lvl przydatne by coś takiego było.
A co do snake to troszke głupawe lecz fajnie by bylo gdyby wymyslili nowego snake bo jest tylko snake i cobra bo hydra raczej to nie wąż.
Gratki za pomysły. B)

dungeons lord
23-12-2005, 20:34
nom bardzo dobry pomysl z tymi nowymi pająkami i z tym miejscem moze jednak cos takiego bedzie :D

Qarius
23-12-2005, 21:02
Ja sądze ze tez bardzo dobry pomysł pomyslcie jak by to zrobic poison spidery w takiej ilości ze np druidzi i sorcowie expili by sobie szybciej niz na rotach np w kopalniach kolo kaza lub na fibuli:>